wiesio Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Pierwszy tydzień ferii warszawskich, dolnośląskich, opolskich, zachodniopomorskich Wyjazd w sobotę rano, 6 noclegów, 5 dni jazdy na nartach Luksusowe warunki mieszkaniowe (cały dom do dyspozycji) Wyjazd dużym busem z Warszawy przez Łódź, Wrocław Info na priv Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Pierwszy tydzień ferii warszawskich, dolnośląskich, opolskich, zachodniopomorskich Wyjazd w sobotę rano, 6 noclegów, 5 dni jazdy na nartach Luksusowe warunki mieszkaniowe (cały dom do dyspozycji) Wyjazd dużym busem z Warszawy przez Łódź, Wrocław Info na priv do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 do zobaczenia na stoku Będzie mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Będzie mi miło Jestem bardzo ciekawy tego ośrodka ,bo opinie są różne. Jedziemy 13 stycznia do Westendorf. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jestem bardzo ciekawy tego ośrodka ,bo opinie są różne. Jedziemy 13 stycznia do Westendorf. Pozdrawiam Dla mnie jest to jeden z najlepszych ośrodków w Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Yaadam Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Dzięki za fajną wycieczkę. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Pięcodniówka w SkiWelt z W-wy od 13 stycznia
wiesio Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 do zobaczenia na stoku Będzie mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Będzie mi miło Jestem bardzo ciekawy tego ośrodka ,bo opinie są różne. Jedziemy 13 stycznia do Westendorf. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jestem bardzo ciekawy tego ośrodka ,bo opinie są różne. Jedziemy 13 stycznia do Westendorf. Pozdrawiam Dla mnie jest to jeden z najlepszych ośrodków w Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Yaadam Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Dzięki za fajną wycieczkę. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Pięcodniówka w SkiWelt z W-wy od 13 stycznia
bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Będzie mi miło Jestem bardzo ciekawy tego ośrodka ,bo opinie są różne. Jedziemy 13 stycznia do Westendorf. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jestem bardzo ciekawy tego ośrodka ,bo opinie są różne. Jedziemy 13 stycznia do Westendorf. Pozdrawiam Dla mnie jest to jeden z najlepszych ośrodków w Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Yaadam Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Dzięki za fajną wycieczkę. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wiesio Napisano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jestem bardzo ciekawy tego ośrodka ,bo opinie są różne. Jedziemy 13 stycznia do Westendorf. Pozdrawiam Dla mnie jest to jeden z najlepszych ośrodków w Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Yaadam Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Dzięki za fajną wycieczkę. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Yaadam Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Dzięki za fajną wycieczkę. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność