Jarda Napisano 19 Marca 2007 Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 http://www.holidayin...g=4&loc=6&prg=0 Super fajne warunki, hehe, a na dół kolejki to z buta z nartami na ramieniu... :-( Aktywny medialnie i nahalny marketing czasem obraca się przeciw tffffurcy. ------------------------------------- Słońce + narty - to jest coś, co uwielbiam :-) Latem "narty" zastępujemy wyrazem "rower" dla zachowania sensu zdania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rossi_R Napisano 19 Marca 2007 Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 W Ramzowej zawsze ściemniają jeśli chodzi o warunki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Hej ! O tym to wiem dokładnie. W ostatnim tygodniu (w pon) był u mnie jeden znajomy z Ramzovej. (Ma tutaj jakieś swoje interesy, które pomagam mu załatwiać) Jak powiedziałem mu, że jutro (wtorek) jadę na Pradziada, to od razu rzucił, że u nich też się jeszcze "lyzuje" , hehe ;-) Co prawda z Cerniavy na Mracną, ale się "lyzuje" . Jeśli tam byleś to porównaj ten zjazd do jazdy z Petrovych Kameny na Pradziadzie ?? A poza tym, szkoda mi moich nart na zjeżdżania po ziemi wymieszanej z trawą i starym, zleżałym błockiem śniegowym, pzdr.:-) PS Ma mocno sypać od środy ... :-D ------------------------------------------------- Słońce + narty - to jest coś, co uwielbiam :-) Latem "narty" zastępujemy wyrazem "rower" dla zachowania sensu zdania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 http://www.holidayin...g=4&loc=6&prg=0 No i proszę, jak to się górach pogoda zmienia ... Wczoraj sama trawa i ... prawie wiosna, a dzisiaj piękny "prasan" na całości ... No i jazda z samego Seraka az na sam dół. 3 km zjazdu po puchowym śniegu to już jest coś ! Czyli - wychodzi na to, że w tym tygodniu - > Ramzova ??? Kto się pisze - "palec pod budkę" ;-) PS Gdyby jeszcze tak słoneczko chciało się wychylić ... ;-) -------------------------------------------------------- Słońce + narty - to jest coś, co uwielbiam :-) Latem "narty" zastępujemy wyrazem "rower" dla zachowania sensu zdania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi