pzet Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 W zbliżające się wielkimi krokami ferie planujemy wyjazd do SkiAmade. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale wszyscy śmigają na poziomie 6+. Który rejon polecacie ? Planujemy Dorfgastein/Grossarltal, ale nie wiem czy to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Najgorszy z możliwych.Trasowo Schladming -Dachstein najlepsze,freeride'owo Hochkoenigs Winterreich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 W zbliżające się wielkimi krokami ferie planujemy wyjazd do SkiAmade. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale wszyscy śmigają na poziomie 6+. Który rejon polecacie ? Planujemy Dorfgastein/Grossarltal, ale nie wiem czy to dobry wybór. Nie przejmuj sie jaki rejon. Wszedzie jest przekroj tras o roznym stopniu trudnosci. Polecam tylko wsiasc rano w samochod i pozwiedzac rozne osrodki niekoniecznie polaczone ze soba. SkiAmde jest naprawde super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 W zbliżające się wielkimi krokami ferie planujemy wyjazd do SkiAmade. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale wszyscy śmigają na poziomie 6+. Który rejon polecacie ? Planujemy Dorfgastein/Grossarltal, ale nie wiem czy to dobry wybór. Byłem we wszystkich regionach Skiamade i we wszystkich mi się podobało, także w dolinie Gastein i Grossarl. Najciekawsze trasy narciarsko może rzeczywiście są w Schladming-Dachstein. Możesz przecież z Dorfgastein przejechać do Hoechkenig i np. Wagrain-Flachau, to raptem po kilkanascie kilometrów i się samemu przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
p.e.t.e Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 W zbliżające się wielkimi krokami ferie planujemy wyjazd do SkiAmade. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale wszyscy śmigają na poziomie 6+. Który rejon polecacie ? Planujemy Dorfgastein/Grossarltal, ale nie wiem czy to dobry wybór. Byłem we wszystkich regionach Skiamade i we wszystkich mi się podobało, także w dolinie Gastein i Grossarl. Najciekawsze trasy narciarsko może rzeczywiście są w Schladming-Dachstein. Możesz przecież z Dorfgastein przejechać do Hoechkenig i np. Wagrain-Flachau, to raptem po kilkanascie kilometrów i się samemu przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi