wojtek pw Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 I znowu - znasz nachylenie I przewyzszenie? bo 15% to osla laczka, chyba , ze ktos podal nieprawdziwe dane PS nie neguje tego co napisales - chce wiedziec jak jest PRZEPRASZAM Pomyliłem się i zupełnie bez złych intencji wprowadziłem Was w błąd W danych które przytoczyłem ze strony http://www.czarnagor.../kamienica.html nachylenie stoku podane jest w stopniach a nie procentach. Jeszcze raz przepraszam. Będzie zatem około 13 - 15 stopni nie nie procent. Co zmienia o tyle, że będzie to 22 - 25 procent czyli nadal słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Jutro zapytam u źródła i napiszę. Pozdr. Panie Wojtku, wiecej pokory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Jutro zapytam u źródła i napiszę. Pozdr. Panie Wojtku, wiecej pokory. Pokorny to moja ksywka Ale bądźmy szczerzy Kamienica to nie jest trudny stok i będę się przy tym upierał. Lubiłem Kamienicę bo jest łatwa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Jesli fotka nie przekłamuje, to wygląda to całkiem zachęcająco..... a przynajmniej bez tragedii. Choć jechać na ten stok 300km..... hmm.... musiałoby byc tam dobre towarzystwo... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Teraz jeste lepiej bo wystarczy na 1 dzień kupić.I można jeździć na Słowacji i w PL. A to cieszy bo Bachledka generalnie czynne do 16:00. Później coś przekąsić i wieczorna jazda na którymś w PL (tak kiedyś zrobię). I stacji na karnecie nawet teraz więcej m.in.PKL Szczawnica i Mosorny Groń.. co ciekawe w związku z tym na tym samym stoku jedni będą jeżdzić taniej drudzy drożej dzienny karnet na Mosornym to 79zł ,a w systemie tatry super ski 99zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Witam! Będę w tamtych rejonach raczej jutro. W Białce byłem w niedzielę 23 grudnia. Ludzi nie było o dziwo bardzo dużo i praktycznie na kanapy siadalo sie płynnie.Jedynie na 6-osobowej z przodu tam gdzie trasa patelnia nr 4 się kotlowalo ale to standard. Najmniej ludzi na trasach 2,2a,2b,6,6a,9. Trasy mają otwarte aktualnie wszystkie oprócz 1 FIS i 2c więc warun bardzo dobry. Koleje i wyciągi chodzą wzystkie. Jutro Strbske Pleso i to Fresh Track, czyli bardzo z rana. Ew. koło 9 ostatni zjazd bokiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 I stacji na karnecie nawet teraz więcej m.in.PKL Szczawnica i Mosorny Groń.. co ciekawe w związku z tym na tym samym stoku jedni będą jeżdzić taniej drudzy drożej dzienny karnet na Mosornym to 79zł ,a w systemie tatry super ski 99zł. Zgadza się ale jest myk i karnet ( przynajmniej online - akurat taki mam) można aktywować wszędzie oprócz Palenicy i Mosornego. tzn. np. 2 - dniowy odpala się w Jurgowie a 2 dzień Palenica lub Mosorny.Tak samo dzienny i godzinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Palenice w Szczawnicy włączyli do karnetu TatrySki chyba 2 sezony temu, na początku mnie to zmartwiło że przez to będzie większy napływ ludzi tam i tłok w ośrodku, ale tak źle nie ma, na FIS w Szczawnicy i tak raczej "białczański tłum" się nie zapuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Zgodnie z umową zamieszczam fotografie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Będzie zatem około 13 - 15 stopni nie nie procent. Co zmienia o tyle, że będzie to 22 - 25 procent czyli nadal słabo. Zatem jest jak napisałem czyli max. 25%. Cudów nie ma. Standardowo trasa niebieska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Sensowny ośrodek w Polsce?
widzewiak_z_gor Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Jutro zapytam u źródła i napiszę. Pozdr. Panie Wojtku, wiecej pokory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Jutro zapytam u źródła i napiszę. Pozdr. Panie Wojtku, wiecej pokory. Pokorny to moja ksywka Ale bądźmy szczerzy Kamienica to nie jest trudny stok i będę się przy tym upierał. Lubiłem Kamienicę bo jest łatwa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Jesli fotka nie przekłamuje, to wygląda to całkiem zachęcająco..... a przynajmniej bez tragedii. Choć jechać na ten stok 300km..... hmm.... musiałoby byc tam dobre towarzystwo... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Teraz jeste lepiej bo wystarczy na 1 dzień kupić.I można jeździć na Słowacji i w PL. A to cieszy bo Bachledka generalnie czynne do 16:00. Później coś przekąsić i wieczorna jazda na którymś w PL (tak kiedyś zrobię). I stacji na karnecie nawet teraz więcej m.in.PKL Szczawnica i Mosorny Groń.. co ciekawe w związku z tym na tym samym stoku jedni będą jeżdzić taniej drudzy drożej dzienny karnet na Mosornym to 79zł ,a w systemie tatry super ski 99zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Witam! Będę w tamtych rejonach raczej jutro. W Białce byłem w niedzielę 23 grudnia. Ludzi nie było o dziwo bardzo dużo i praktycznie na kanapy siadalo sie płynnie.Jedynie na 6-osobowej z przodu tam gdzie trasa patelnia nr 4 się kotlowalo ale to standard. Najmniej ludzi na trasach 2,2a,2b,6,6a,9. Trasy mają otwarte aktualnie wszystkie oprócz 1 FIS i 2c więc warun bardzo dobry. Koleje i wyciągi chodzą wzystkie. Jutro Strbske Pleso i to Fresh Track, czyli bardzo z rana. Ew. koło 9 ostatni zjazd bokiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 I stacji na karnecie nawet teraz więcej m.in.PKL Szczawnica i Mosorny Groń.. co ciekawe w związku z tym na tym samym stoku jedni będą jeżdzić taniej drudzy drożej dzienny karnet na Mosornym to 79zł ,a w systemie tatry super ski 99zł. Zgadza się ale jest myk i karnet ( przynajmniej online - akurat taki mam) można aktywować wszędzie oprócz Palenicy i Mosornego. tzn. np. 2 - dniowy odpala się w Jurgowie a 2 dzień Palenica lub Mosorny.Tak samo dzienny i godzinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Palenice w Szczawnicy włączyli do karnetu TatrySki chyba 2 sezony temu, na początku mnie to zmartwiło że przez to będzie większy napływ ludzi tam i tłok w ośrodku, ale tak źle nie ma, na FIS w Szczawnicy i tak raczej "białczański tłum" się nie zapuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Zgodnie z umową zamieszczam fotografie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Będzie zatem około 13 - 15 stopni nie nie procent. Co zmienia o tyle, że będzie to 22 - 25 procent czyli nadal słabo. Zatem jest jak napisałem czyli max. 25%. Cudów nie ma. Standardowo trasa niebieska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Sensowny ośrodek w Polsce?
mig Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Jesli fotka nie przekłamuje, to wygląda to całkiem zachęcająco..... a przynajmniej bez tragedii. Choć jechać na ten stok 300km..... hmm.... musiałoby byc tam dobre towarzystwo... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Teraz jeste lepiej bo wystarczy na 1 dzień kupić.I można jeździć na Słowacji i w PL. A to cieszy bo Bachledka generalnie czynne do 16:00. Później coś przekąsić i wieczorna jazda na którymś w PL (tak kiedyś zrobię). I stacji na karnecie nawet teraz więcej m.in.PKL Szczawnica i Mosorny Groń.. co ciekawe w związku z tym na tym samym stoku jedni będą jeżdzić taniej drudzy drożej dzienny karnet na Mosornym to 79zł ,a w systemie tatry super ski 99zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Witam! Będę w tamtych rejonach raczej jutro. W Białce byłem w niedzielę 23 grudnia. Ludzi nie było o dziwo bardzo dużo i praktycznie na kanapy siadalo sie płynnie.Jedynie na 6-osobowej z przodu tam gdzie trasa patelnia nr 4 się kotlowalo ale to standard. Najmniej ludzi na trasach 2,2a,2b,6,6a,9. Trasy mają otwarte aktualnie wszystkie oprócz 1 FIS i 2c więc warun bardzo dobry. Koleje i wyciągi chodzą wzystkie. Jutro Strbske Pleso i to Fresh Track, czyli bardzo z rana. Ew. koło 9 ostatni zjazd bokiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 I stacji na karnecie nawet teraz więcej m.in.PKL Szczawnica i Mosorny Groń.. co ciekawe w związku z tym na tym samym stoku jedni będą jeżdzić taniej drudzy drożej dzienny karnet na Mosornym to 79zł ,a w systemie tatry super ski 99zł. Zgadza się ale jest myk i karnet ( przynajmniej online - akurat taki mam) można aktywować wszędzie oprócz Palenicy i Mosornego. tzn. np. 2 - dniowy odpala się w Jurgowie a 2 dzień Palenica lub Mosorny.Tak samo dzienny i godzinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Palenice w Szczawnicy włączyli do karnetu TatrySki chyba 2 sezony temu, na początku mnie to zmartwiło że przez to będzie większy napływ ludzi tam i tłok w ośrodku, ale tak źle nie ma, na FIS w Szczawnicy i tak raczej "białczański tłum" się nie zapuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Zgodnie z umową zamieszczam fotografie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Będzie zatem około 13 - 15 stopni nie nie procent. Co zmienia o tyle, że będzie to 22 - 25 procent czyli nadal słabo. Zatem jest jak napisałem czyli max. 25%. Cudów nie ma. Standardowo trasa niebieska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Witam! Będę w tamtych rejonach raczej jutro. W Białce byłem w niedzielę 23 grudnia. Ludzi nie było o dziwo bardzo dużo i praktycznie na kanapy siadalo sie płynnie.Jedynie na 6-osobowej z przodu tam gdzie trasa patelnia nr 4 się kotlowalo ale to standard. Najmniej ludzi na trasach 2,2a,2b,6,6a,9. Trasy mają otwarte aktualnie wszystkie oprócz 1 FIS i 2c więc warun bardzo dobry. Koleje i wyciągi chodzą wzystkie. Jutro Strbske Pleso i to Fresh Track, czyli bardzo z rana. Ew. koło 9 ostatni zjazd bokiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakar Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 I stacji na karnecie nawet teraz więcej m.in.PKL Szczawnica i Mosorny Groń.. co ciekawe w związku z tym na tym samym stoku jedni będą jeżdzić taniej drudzy drożej dzienny karnet na Mosornym to 79zł ,a w systemie tatry super ski 99zł. Zgadza się ale jest myk i karnet ( przynajmniej online - akurat taki mam) można aktywować wszędzie oprócz Palenicy i Mosornego. tzn. np. 2 - dniowy odpala się w Jurgowie a 2 dzień Palenica lub Mosorny.Tak samo dzienny i godzinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Palenice w Szczawnicy włączyli do karnetu TatrySki chyba 2 sezony temu, na początku mnie to zmartwiło że przez to będzie większy napływ ludzi tam i tłok w ośrodku, ale tak źle nie ma, na FIS w Szczawnicy i tak raczej "białczański tłum" się nie zapuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Zgodnie z umową zamieszczam fotografie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Będzie zatem około 13 - 15 stopni nie nie procent. Co zmienia o tyle, że będzie to 22 - 25 procent czyli nadal słabo. Zatem jest jak napisałem czyli max. 25%. Cudów nie ma. Standardowo trasa niebieska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
pawelb91 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Palenice w Szczawnicy włączyli do karnetu TatrySki chyba 2 sezony temu, na początku mnie to zmartwiło że przez to będzie większy napływ ludzi tam i tłok w ośrodku, ale tak źle nie ma, na FIS w Szczawnicy i tak raczej "białczański tłum" się nie zapuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Zgodnie z umową zamieszczam fotografie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Będzie zatem około 13 - 15 stopni nie nie procent. Co zmienia o tyle, że będzie to 22 - 25 procent czyli nadal słabo. Zatem jest jak napisałem czyli max. 25%. Cudów nie ma. Standardowo trasa niebieska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność