star Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Czy ktoś zna terminy rozpoczęcia sezonu poszczególnych ośrodków? Jeździ Moninec (gdzieś za Pragą). Działa część Andela (Cerna Hora). Ponoć od 3 XII odpalają Telnice (nie znam, nie byłem) https://www.bergfex.pl/telnice/ Pytałem odśnieżającego w Malej Upie i mówił, że mniej więcej za tydzień ruszą. A jak inne czeskie ON? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Mała Upa - 2 grudzień POMEZKY Spindlerovy rusza 8 grudnia Dolni Morava - 16 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Ricky v OH 8 grudnia czerwona i może niebieska Pec pod Snezkou 8 grudnia, ale nie wiem jakie trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/czarek/ Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Ricky v OH 8 grudnia czerwona i może niebieska Pec pod Snezkou 8 grudnia, ale nie wiem jakie trasy W Pecu, jak zwykle, będzie otwarty krótszy, ale szerszy - Jawor, Smrk, jako dojazdówka do Zahradek i Zahradky z kanapą, jako główna atrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... JackW Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Jest szansa na jakąś nocną jazdę w dni powszednie w przyszłym tygodniu? Wiem, że w weekend będzie Pec, Jańskie, Liberec i Zieleniec, ale komuś coś może się obiło jeśli chodzi o dni powszednie? Jest okazja uciec z wigilii w pracy, ale nie ma gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Jest szansa na jakąś nocną jazdę w dni powszednie w przyszłym tygodniu? Wiem, że w weekend będzie Pec, Jańskie, Liberec i Zieleniec, ale komuś coś może się obiło jeśli chodzi o dni powszednie? Jest okazja uciec z wigilii w pracy, ale nie ma gdzie Mlade Buky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
JackW Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Jest szansa na jakąś nocną jazdę w dni powszednie w przyszłym tygodniu? Wiem, że w weekend będzie Pec, Jańskie, Liberec i Zieleniec, ale komuś coś może się obiło jeśli chodzi o dni powszednie? Jest okazja uciec z wigilii w pracy, ale nie ma gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/czarek/ Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Jest szansa na jakąś nocną jazdę w dni powszednie w przyszłym tygodniu? Wiem, że w weekend będzie Pec, Jańskie, Liberec i Zieleniec, ale komuś coś może się obiło jeśli chodzi o dni powszednie? Jest okazja uciec z wigilii w pracy, ale nie ma gdzie Mlade Buky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi