robertdr Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Cześć, czy ktoś korzystał z poniższego sklepu, bo ceny w nim takie mocno podejrzane pozdrawiam R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyB Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Cześć, w innym poście ktoś pisał, że to oszust. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco79 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 jakaś ściema, żadnych opinii w internecie, ceny nierealne. Ja bym nie ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Cześć, czy ktoś korzystał z poniższego sklepu, bo ceny w nim takie mocno podejrzane pozdrawiam R I wywal link z posta coby ktoś się jadnak nie nabrał. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Witam Najlepiej kupować w polskich sklepach nawet internetowych bo i przesyłka tańsza niż z zagranicy. Jednak sprzęt narciarski warto odebrać osobiście. Ja jednak zaryzykuje i zamówię nowy kask bez sklepowej przymiarki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Wycięte Ludwiczek staram się dać zarobić swoim, ale czasami nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Cześć, czy ktoś korzystał z poniższego sklepu, bo ceny w nim takie mocno podejrzane pozdrawiam R Panowie, w razie watpliwosci polecam stronke scamadviser.com ;-) Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Nie widzę, o jaki sklep chodzi, ale tu opis jednego z takich: http://www.skiforum....nternet-oszust/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Witam Najlepiej kupować w polskich sklepach nawet internetowych bo i przesyłka tańsza niż z zagranicy. Jednak sprzęt narciarski warto odebrać osobiście. Ja jednak zaryzykuje i zamówię nowy kask bez sklepowej przymiarki. Pozdrawiam Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Panowie, w razie watpliwosci polecam stronke scamadviser.com ;-) Krzychu Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.plPrawdopodobnie w paryskim datacenter OVH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.pl ale za to : High Trust Rating. This Site Looks Safe To Use. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) Kraków polecam - szczególnie małe sklepy (mają nart na pęczki nieraz), a nie znane centra handlowe. Te sklepy mają strony internetowe, także można już wcześniej sprzęt wypatrzeć.Też sklepy na Podchalu - jeden nawet nie daleko dość znanego i fajnego stoku narciarskiego (buty u nich kupiłem, a termoformowanie robili mi w oddziale sklepu w Bukowinie Tatrzańskiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) No właśnie - tych wyjątków trzeba szukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo sklep internetowy - czy wiarygodny × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
LudwiczekR Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Witam Najlepiej kupować w polskich sklepach nawet internetowych bo i przesyłka tańsza niż z zagranicy. Jednak sprzęt narciarski warto odebrać osobiście. Ja jednak zaryzykuje i zamówię nowy kask bez sklepowej przymiarki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Wycięte Ludwiczek staram się dać zarobić swoim, ale czasami nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Cześć, czy ktoś korzystał z poniższego sklepu, bo ceny w nim takie mocno podejrzane pozdrawiam R Panowie, w razie watpliwosci polecam stronke scamadviser.com ;-) Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Nie widzę, o jaki sklep chodzi, ale tu opis jednego z takich: http://www.skiforum....nternet-oszust/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Witam Najlepiej kupować w polskich sklepach nawet internetowych bo i przesyłka tańsza niż z zagranicy. Jednak sprzęt narciarski warto odebrać osobiście. Ja jednak zaryzykuje i zamówię nowy kask bez sklepowej przymiarki. Pozdrawiam Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Panowie, w razie watpliwosci polecam stronke scamadviser.com ;-) Krzychu Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.plPrawdopodobnie w paryskim datacenter OVH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.pl ale za to : High Trust Rating. This Site Looks Safe To Use. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) Kraków polecam - szczególnie małe sklepy (mają nart na pęczki nieraz), a nie znane centra handlowe. Te sklepy mają strony internetowe, także można już wcześniej sprzęt wypatrzeć.Też sklepy na Podchalu - jeden nawet nie daleko dość znanego i fajnego stoku narciarskiego (buty u nich kupiłem, a termoformowanie robili mi w oddziale sklepu w Bukowinie Tatrzańskiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) No właśnie - tych wyjątków trzeba szukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo sklep internetowy - czy wiarygodny × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Skipper Kiper Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Nie widzę, o jaki sklep chodzi, ale tu opis jednego z takich: http://www.skiforum....nternet-oszust/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Kiper Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Witam Najlepiej kupować w polskich sklepach nawet internetowych bo i przesyłka tańsza niż z zagranicy. Jednak sprzęt narciarski warto odebrać osobiście. Ja jednak zaryzykuje i zamówię nowy kask bez sklepowej przymiarki. Pozdrawiam Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Panowie, w razie watpliwosci polecam stronke scamadviser.com ;-) Krzychu Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.plPrawdopodobnie w paryskim datacenter OVH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.pl ale za to : High Trust Rating. This Site Looks Safe To Use. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) Kraków polecam - szczególnie małe sklepy (mają nart na pęczki nieraz), a nie znane centra handlowe. Te sklepy mają strony internetowe, także można już wcześniej sprzęt wypatrzeć.Też sklepy na Podchalu - jeden nawet nie daleko dość znanego i fajnego stoku narciarskiego (buty u nich kupiłem, a termoformowanie robili mi w oddziale sklepu w Bukowinie Tatrzańskiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) No właśnie - tych wyjątków trzeba szukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo sklep internetowy - czy wiarygodny × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Panowie, w razie watpliwosci polecam stronke scamadviser.com ;-) Krzychu Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.plPrawdopodobnie w paryskim datacenter OVH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.pl ale za to : High Trust Rating. This Site Looks Safe To Use. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) Kraków polecam - szczególnie małe sklepy (mają nart na pęczki nieraz), a nie znane centra handlowe. Te sklepy mają strony internetowe, także można już wcześniej sprzęt wypatrzeć.Też sklepy na Podchalu - jeden nawet nie daleko dość znanego i fajnego stoku narciarskiego (buty u nich kupiłem, a termoformowanie robili mi w oddziale sklepu w Bukowinie Tatrzańskiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) No właśnie - tych wyjątków trzeba szukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo sklep internetowy - czy wiarygodny
bocian74 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.plPrawdopodobnie w paryskim datacenter OVH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Sprawdziłem SKIFORUM Jest.......francuskie ? https://www.scamadvi...ite/skiforum.pl ale za to : High Trust Rating. This Site Looks Safe To Use. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) Kraków polecam - szczególnie małe sklepy (mają nart na pęczki nieraz), a nie znane centra handlowe. Te sklepy mają strony internetowe, także można już wcześniej sprzęt wypatrzeć.Też sklepy na Podchalu - jeden nawet nie daleko dość znanego i fajnego stoku narciarskiego (buty u nich kupiłem, a termoformowanie robili mi w oddziale sklepu w Bukowinie Tatrzańskiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) No właśnie - tych wyjątków trzeba szukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo sklep internetowy - czy wiarygodny
LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) Kraków polecam - szczególnie małe sklepy (mają nart na pęczki nieraz), a nie znane centra handlowe. Te sklepy mają strony internetowe, także można już wcześniej sprzęt wypatrzeć.Też sklepy na Podchalu - jeden nawet nie daleko dość znanego i fajnego stoku narciarskiego (buty u nich kupiłem, a termoformowanie robili mi w oddziale sklepu w Bukowinie Tatrzańskiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) No właśnie - tych wyjątków trzeba szukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
LudwiczekR Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Polskie sklepy zdecydowanie nie chcą mi sprzedawać. To znaczy może i chcą, ale asortyment pożal się Boże (z nielicznymi wyjątkami) No właśnie - tych wyjątków trzeba szukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi