MajsterMisiewicz Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Dobór koloru nart to bardzo ważna sprawa. Z pewnością przyda się do tego dobry trener, który pomoże Wam zdecydować się pomiędzy zielonym, czerwonym, białym i czarnym, byście nie wybrali jakiegoś bubla. Ja skorzystałem z wyszukiwarki trenerów [tu powinien być jakiś link] Polecam Ps. Mam nadzieję, że nie wywołałem wilka z lasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Tutaj, panowie pokazują konkretne dechy >180cm, z płytami RD (lubię to), a na skionline kupują GS 169... Pływak i artix próbowali przebić głową mur ale nie pykło... ostatnio skróciłem narty do 185 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 ostatnio skróciłem narty do 185 Z ilu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dobór koloru nart to bardzo ważna sprawa. Z pewnością przyda się do tego dobry trener, który pomoże Wam zdecydować się pomiędzy zielonym, czerwonym, białym i czarnym, byście nie wybrali jakiegoś bubla. Ja skorzystałem z wyszukiwarki trenerów [tu powinien być jakiś link] Polecam Ps. Mam nadzieję, że nie wywołałem wilka z lasu Pozdrawiam Fakt. Ostatnio dokupilem pomarańczowe narty, do stroju co by pasowały. Oczywiście wcześniej skorzystałem z wyszukiwarki... Do niebieskich mam komplecik, choć za ciepły. Mam też zestawik na czarno, man in black, dobrze że niebieskie mają czarny fragment. To są sprawy o jakich warto rozmawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 A nie lepiej dobierać pod kolor torebki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 A nie lepiej dobierać pod kolor torebki ? Nie mam torebki. Mam dużo kieszeni;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Fakt. Ostatnio dokupilem pomarańczowe narty, do stroju co by pasowały. Oczywiście wcześniej skorzystałem z wyszukiwarki... Do niebieskich mam komplecik, choć za ciepły. Mam też zestawik na czarno, man in black, dobrze że niebieskie mają czarny fragment. To są sprawy o jakich warto rozmawiać! Dokładnie, o tym nie można zapominać! Na (nie)szczęście ola ostatnio przestała pokazywać się na forum ze swoją świetną wyszukiwarką, więc uznałem, że muszę jakoś wspomóc debatujących tu forumowiczów. @Harpia przez te twoje zielone elany nikt mi nie wierzy, że nie kupiłem ich tylko ze względu na kolor. Wszystko mam zielone: narty, buty z zielonymi akcentami, neonowe spodnie, zieloną klubową kurtkę, zielone gogle. Znajomy mi zarzucił, że nie zachowuję się profesjonalnie, skoro przede wszystkim wybieram sprzęt ze względu na kolor Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja nawet nie próbuje się tłumaczyć. Karkonoska pomarańcza, wg Zeberkii co drugi tak się nosi w tych stronach. PS. To pewno przez Pomarańcze i Mandarynki na PPA we Wrocku, stare czasy... Oryginał najlepszy: https://youtu.be/6uE4R1Jll0k Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Z ilu? Pozdrawiam ze 191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Do niebieskich mam komplecik, choć za ciepły. Pewnie z merynos fine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Pewnie z merynos fine? Z merynosa mam kalesonki. Unicolor. Ale pochwalę się karkonoskim spleenem, chrzesnica na gwiazdkę zmalowala. Niektórzy mówią, żem miś. Chrzestny kupił head raptor candy i od zera do... dziś na Czarnej Górze, niebieska, czerwona, czarna... Ulubiona? Czerwona! PS. BMX Kastle na rozmemlany śnieg mega. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Mosorny Groń dziś. Warunki pomimo dodatniej temperatury nawet bardzo dobre. Było bardzo fajnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Mosorny Groń dziś. Warunki pomimo dodatniej temperatury nawet bardzo dobre. Było bardzo fajnie.Jak dla mnie warunki były po prostu dobre Co i tak nie zmienia faktu, że było mega Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Towarzystwo załatwiło resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Towarzystwo załatwiło resztę Tu nie sposób się nie zgodzić Towarzystwo rewelacyjne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jurek, fantastyczne masz te nowe narty. Ja jeszcze w tym sezonie wyjeżdżam moje staruszki (niestety w zeszłym z powodu kontuzji kręgosłupa jeździłem całe 6 dni). Ale w przyszłym sezonie też zmieniam. Nie wiem czy nie pójdę w kierunku Elanów bądź Fischerów, Heady chyba czas zostawić dla młodszych i odważniejszych;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jurek, fantastyczne masz te nowe narty. Ja jeszcze w tym sezonie wyjeżdżam moje staruszki (niestety w zeszłym z powodu kontuzji kręgosłupa jeździłem całe 6 dni). Ale w przyszłym sezonie też zmieniam. Nie wiem czy nie pójdę w kierunku Elanów bądź Fischerów, Heady chyba czas zostawić dla młodszych i odważniejszych;-) Chcesz przez to powiedzieć, że fischery i elany są dla starych dziadów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Chcesz przez to powiedzieć, że fischery i elany są dla starych dziadów? Pozdrawiam Nie, mam na myśli to, że one są znacznie bardziej "friendly" podczas gdy Heady to takie pancerne taczki dla harpaganów. Dla Ciebie by Heady były dobre, bo Ty młody i silny jesteś;-) Kupując Heady chciałem się poczuć jak Body Miller, przy czym chyba trochę się przeliczyłem jak chodzi o samoocenę;-) Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Nie, mam na myśli to, że one są znacznie bardziej "friendly" podczas gdy Heady to takie pancerne taczki dla harpaganów. Dla Ciebie by Heady były dobre, bo Ty młody i silny jesteś;-) Kupując Heady chciałem się poczuć jak Body Miller, przy czym chyba trochę się przeliczyłem jak chodzi o samoocenę;-) Pozdrawiam Tomek Cześć No chłopie to popłynąłeś z 9 na skiforum to tylko na komórach się śmiga bez urazy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 A dla kogo są Rossignole? Niech zgadnę, dla kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Cześć No chłopie to popłynąłeś z 9 na skiforum to tylko na komórach się śmiga bez urazy. Pozdro Ano złożyłem publiczną samokrytykę, niech mi będzie wybaczone;-) Tak na serio, i.SL RD to genialne narty są. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Ale zachowuję dużą rozwagę w polecaniu ich innym userom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ano złożyłem publiczną samokrytykę, niech mi będzie wybaczone;-) Tak na serio, i.SL RD to genialne narty są. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Ale zachowuję dużą rozwagę w polecaniu ich innym userom.Wiem co te nartki potrafią sam na takich śmigam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... RobertK Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Szkoda. Cena kosmiczna, chyba coś musi być nie tak z tymi nartami. Za mniej niż 1000 zł nie powinien ich wystawiać. co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Luźno, nikomu nic nie zarzucam, nie chciałem nikogo obrazić. Wydaje mi się jedynie, że ta oferta jest za dobra. Obym się mylił. Pisząc ,,nie powinien wystawiać za mniej niż 1000" miałem na myśli fakt, że sprzedawca może sobie za te narty życzyć co najmniej 1000 zł, co i tak jest bardzo niską ceną, biorąc pod uwagę opis oraz świetnie wyglądające na zdjęciach deski. Miałem nadzieję, że to Ty je sprzedajesz, wziąłbym je. Znasz sprzedawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Oferta rewelacyjna, jakim sposobem one jeszcze nie są sprzedane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajsterMisiewicz Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 ostatnio skróciłem narty do 185 Z ilu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Dobór koloru nart to bardzo ważna sprawa. Z pewnością przyda się do tego dobry trener, który pomoże Wam zdecydować się pomiędzy zielonym, czerwonym, białym i czarnym, byście nie wybrali jakiegoś bubla. Ja skorzystałem z wyszukiwarki trenerów [tu powinien być jakiś link] Polecam Ps. Mam nadzieję, że nie wywołałem wilka z lasu Pozdrawiam Fakt. Ostatnio dokupilem pomarańczowe narty, do stroju co by pasowały. Oczywiście wcześniej skorzystałem z wyszukiwarki... Do niebieskich mam komplecik, choć za ciepły. Mam też zestawik na czarno, man in black, dobrze że niebieskie mają czarny fragment. To są sprawy o jakich warto rozmawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 A nie lepiej dobierać pod kolor torebki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 A nie lepiej dobierać pod kolor torebki ? Nie mam torebki. Mam dużo kieszeni;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Fakt. Ostatnio dokupilem pomarańczowe narty, do stroju co by pasowały. Oczywiście wcześniej skorzystałem z wyszukiwarki... Do niebieskich mam komplecik, choć za ciepły. Mam też zestawik na czarno, man in black, dobrze że niebieskie mają czarny fragment. To są sprawy o jakich warto rozmawiać! Dokładnie, o tym nie można zapominać! Na (nie)szczęście ola ostatnio przestała pokazywać się na forum ze swoją świetną wyszukiwarką, więc uznałem, że muszę jakoś wspomóc debatujących tu forumowiczów. @Harpia przez te twoje zielone elany nikt mi nie wierzy, że nie kupiłem ich tylko ze względu na kolor. Wszystko mam zielone: narty, buty z zielonymi akcentami, neonowe spodnie, zieloną klubową kurtkę, zielone gogle. Znajomy mi zarzucił, że nie zachowuję się profesjonalnie, skoro przede wszystkim wybieram sprzęt ze względu na kolor Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ja nawet nie próbuje się tłumaczyć. Karkonoska pomarańcza, wg Zeberkii co drugi tak się nosi w tych stronach. PS. To pewno przez Pomarańcze i Mandarynki na PPA we Wrocku, stare czasy... Oryginał najlepszy: https://youtu.be/6uE4R1Jll0k Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Z ilu? Pozdrawiam ze 191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Do niebieskich mam komplecik, choć za ciepły. Pewnie z merynos fine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Pewnie z merynos fine? Z merynosa mam kalesonki. Unicolor. Ale pochwalę się karkonoskim spleenem, chrzesnica na gwiazdkę zmalowala. Niektórzy mówią, żem miś. Chrzestny kupił head raptor candy i od zera do... dziś na Czarnej Górze, niebieska, czerwona, czarna... Ulubiona? Czerwona! PS. BMX Kastle na rozmemlany śnieg mega. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Mosorny Groń dziś. Warunki pomimo dodatniej temperatury nawet bardzo dobre. Było bardzo fajnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Mosorny Groń dziś. Warunki pomimo dodatniej temperatury nawet bardzo dobre. Było bardzo fajnie.Jak dla mnie warunki były po prostu dobre Co i tak nie zmienia faktu, że było mega Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Towarzystwo załatwiło resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Towarzystwo załatwiło resztę Tu nie sposób się nie zgodzić Towarzystwo rewelacyjne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jurek, fantastyczne masz te nowe narty. Ja jeszcze w tym sezonie wyjeżdżam moje staruszki (niestety w zeszłym z powodu kontuzji kręgosłupa jeździłem całe 6 dni). Ale w przyszłym sezonie też zmieniam. Nie wiem czy nie pójdę w kierunku Elanów bądź Fischerów, Heady chyba czas zostawić dla młodszych i odważniejszych;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jurek, fantastyczne masz te nowe narty. Ja jeszcze w tym sezonie wyjeżdżam moje staruszki (niestety w zeszłym z powodu kontuzji kręgosłupa jeździłem całe 6 dni). Ale w przyszłym sezonie też zmieniam. Nie wiem czy nie pójdę w kierunku Elanów bądź Fischerów, Heady chyba czas zostawić dla młodszych i odważniejszych;-) Chcesz przez to powiedzieć, że fischery i elany są dla starych dziadów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Chcesz przez to powiedzieć, że fischery i elany są dla starych dziadów? Pozdrawiam Nie, mam na myśli to, że one są znacznie bardziej "friendly" podczas gdy Heady to takie pancerne taczki dla harpaganów. Dla Ciebie by Heady były dobre, bo Ty młody i silny jesteś;-) Kupując Heady chciałem się poczuć jak Body Miller, przy czym chyba trochę się przeliczyłem jak chodzi o samoocenę;-) Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Nie, mam na myśli to, że one są znacznie bardziej "friendly" podczas gdy Heady to takie pancerne taczki dla harpaganów. Dla Ciebie by Heady były dobre, bo Ty młody i silny jesteś;-) Kupując Heady chciałem się poczuć jak Body Miller, przy czym chyba trochę się przeliczyłem jak chodzi o samoocenę;-) Pozdrawiam Tomek Cześć No chłopie to popłynąłeś z 9 na skiforum to tylko na komórach się śmiga bez urazy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 A dla kogo są Rossignole? Niech zgadnę, dla kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Cześć No chłopie to popłynąłeś z 9 na skiforum to tylko na komórach się śmiga bez urazy. Pozdro Ano złożyłem publiczną samokrytykę, niech mi będzie wybaczone;-) Tak na serio, i.SL RD to genialne narty są. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Ale zachowuję dużą rozwagę w polecaniu ich innym userom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ano złożyłem publiczną samokrytykę, niech mi będzie wybaczone;-) Tak na serio, i.SL RD to genialne narty są. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Ale zachowuję dużą rozwagę w polecaniu ich innym userom.Wiem co te nartki potrafią sam na takich śmigam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... RobertK Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Szkoda. Cena kosmiczna, chyba coś musi być nie tak z tymi nartami. Za mniej niż 1000 zł nie powinien ich wystawiać. co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Luźno, nikomu nic nie zarzucam, nie chciałem nikogo obrazić. Wydaje mi się jedynie, że ta oferta jest za dobra. Obym się mylił. Pisząc ,,nie powinien wystawiać za mniej niż 1000" miałem na myśli fakt, że sprzedawca może sobie za te narty życzyć co najmniej 1000 zł, co i tak jest bardzo niską ceną, biorąc pod uwagę opis oraz świetnie wyglądające na zdjęciach deski. Miałem nadzieję, że to Ty je sprzedajesz, wziąłbym je. Znasz sprzedawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Oferta rewelacyjna, jakim sposobem one jeszcze nie są sprzedane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany
bocian74 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Do niebieskich mam komplecik, choć za ciepły. Pewnie z merynos fine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Pewnie z merynos fine? Z merynosa mam kalesonki. Unicolor. Ale pochwalę się karkonoskim spleenem, chrzesnica na gwiazdkę zmalowala. Niektórzy mówią, żem miś. Chrzestny kupił head raptor candy i od zera do... dziś na Czarnej Górze, niebieska, czerwona, czarna... Ulubiona? Czerwona! PS. BMX Kastle na rozmemlany śnieg mega. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Mosorny Groń dziś. Warunki pomimo dodatniej temperatury nawet bardzo dobre. Było bardzo fajnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Mosorny Groń dziś. Warunki pomimo dodatniej temperatury nawet bardzo dobre. Było bardzo fajnie.Jak dla mnie warunki były po prostu dobre Co i tak nie zmienia faktu, że było mega Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Towarzystwo załatwiło resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Towarzystwo załatwiło resztę Tu nie sposób się nie zgodzić Towarzystwo rewelacyjne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jurek, fantastyczne masz te nowe narty. Ja jeszcze w tym sezonie wyjeżdżam moje staruszki (niestety w zeszłym z powodu kontuzji kręgosłupa jeździłem całe 6 dni). Ale w przyszłym sezonie też zmieniam. Nie wiem czy nie pójdę w kierunku Elanów bądź Fischerów, Heady chyba czas zostawić dla młodszych i odważniejszych;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jurek, fantastyczne masz te nowe narty. Ja jeszcze w tym sezonie wyjeżdżam moje staruszki (niestety w zeszłym z powodu kontuzji kręgosłupa jeździłem całe 6 dni). Ale w przyszłym sezonie też zmieniam. Nie wiem czy nie pójdę w kierunku Elanów bądź Fischerów, Heady chyba czas zostawić dla młodszych i odważniejszych;-) Chcesz przez to powiedzieć, że fischery i elany są dla starych dziadów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Chcesz przez to powiedzieć, że fischery i elany są dla starych dziadów? Pozdrawiam Nie, mam na myśli to, że one są znacznie bardziej "friendly" podczas gdy Heady to takie pancerne taczki dla harpaganów. Dla Ciebie by Heady były dobre, bo Ty młody i silny jesteś;-) Kupując Heady chciałem się poczuć jak Body Miller, przy czym chyba trochę się przeliczyłem jak chodzi o samoocenę;-) Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Nie, mam na myśli to, że one są znacznie bardziej "friendly" podczas gdy Heady to takie pancerne taczki dla harpaganów. Dla Ciebie by Heady były dobre, bo Ty młody i silny jesteś;-) Kupując Heady chciałem się poczuć jak Body Miller, przy czym chyba trochę się przeliczyłem jak chodzi o samoocenę;-) Pozdrawiam Tomek Cześć No chłopie to popłynąłeś z 9 na skiforum to tylko na komórach się śmiga bez urazy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 A dla kogo są Rossignole? Niech zgadnę, dla kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Cześć No chłopie to popłynąłeś z 9 na skiforum to tylko na komórach się śmiga bez urazy. Pozdro Ano złożyłem publiczną samokrytykę, niech mi będzie wybaczone;-) Tak na serio, i.SL RD to genialne narty są. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Ale zachowuję dużą rozwagę w polecaniu ich innym userom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ano złożyłem publiczną samokrytykę, niech mi będzie wybaczone;-) Tak na serio, i.SL RD to genialne narty są. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Ale zachowuję dużą rozwagę w polecaniu ich innym userom.Wiem co te nartki potrafią sam na takich śmigam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... RobertK Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Szkoda. Cena kosmiczna, chyba coś musi być nie tak z tymi nartami. Za mniej niż 1000 zł nie powinien ich wystawiać. co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Luźno, nikomu nic nie zarzucam, nie chciałem nikogo obrazić. Wydaje mi się jedynie, że ta oferta jest za dobra. Obym się mylił. Pisząc ,,nie powinien wystawiać za mniej niż 1000" miałem na myśli fakt, że sprzedawca może sobie za te narty życzyć co najmniej 1000 zł, co i tak jest bardzo niską ceną, biorąc pod uwagę opis oraz świetnie wyglądające na zdjęciach deski. Miałem nadzieję, że to Ty je sprzedajesz, wziąłbym je. Znasz sprzedawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Oferta rewelacyjna, jakim sposobem one jeszcze nie są sprzedane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany
Mikoski Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Nie, mam na myśli to, że one są znacznie bardziej "friendly" podczas gdy Heady to takie pancerne taczki dla harpaganów. Dla Ciebie by Heady były dobre, bo Ty młody i silny jesteś;-) Kupując Heady chciałem się poczuć jak Body Miller, przy czym chyba trochę się przeliczyłem jak chodzi o samoocenę;-) Pozdrawiam Tomek Cześć No chłopie to popłynąłeś z 9 na skiforum to tylko na komórach się śmiga bez urazy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 A dla kogo są Rossignole? Niech zgadnę, dla kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Cześć No chłopie to popłynąłeś z 9 na skiforum to tylko na komórach się śmiga bez urazy. Pozdro Ano złożyłem publiczną samokrytykę, niech mi będzie wybaczone;-) Tak na serio, i.SL RD to genialne narty są. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Ale zachowuję dużą rozwagę w polecaniu ich innym userom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ano złożyłem publiczną samokrytykę, niech mi będzie wybaczone;-) Tak na serio, i.SL RD to genialne narty są. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Ale zachowuję dużą rozwagę w polecaniu ich innym userom.Wiem co te nartki potrafią sam na takich śmigam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... RobertK Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Szkoda. Cena kosmiczna, chyba coś musi być nie tak z tymi nartami. Za mniej niż 1000 zł nie powinien ich wystawiać. co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Luźno, nikomu nic nie zarzucam, nie chciałem nikogo obrazić. Wydaje mi się jedynie, że ta oferta jest za dobra. Obym się mylił. Pisząc ,,nie powinien wystawiać za mniej niż 1000" miałem na myśli fakt, że sprzedawca może sobie za te narty życzyć co najmniej 1000 zł, co i tak jest bardzo niską ceną, biorąc pod uwagę opis oraz świetnie wyglądające na zdjęciach deski. Miałem nadzieję, że to Ty je sprzedajesz, wziąłbym je. Znasz sprzedawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Oferta rewelacyjna, jakim sposobem one jeszcze nie są sprzedane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mikoski Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ano złożyłem publiczną samokrytykę, niech mi będzie wybaczone;-) Tak na serio, i.SL RD to genialne narty są. Najlepsze jakie kiedykolwiek miałem. Ale zachowuję dużą rozwagę w polecaniu ich innym userom.Wiem co te nartki potrafią sam na takich śmigam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Szkoda. Cena kosmiczna, chyba coś musi być nie tak z tymi nartami. Za mniej niż 1000 zł nie powinien ich wystawiać. co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Luźno, nikomu nic nie zarzucam, nie chciałem nikogo obrazić. Wydaje mi się jedynie, że ta oferta jest za dobra. Obym się mylił. Pisząc ,,nie powinien wystawiać za mniej niż 1000" miałem na myśli fakt, że sprzedawca może sobie za te narty życzyć co najmniej 1000 zł, co i tak jest bardzo niską ceną, biorąc pod uwagę opis oraz świetnie wyglądające na zdjęciach deski. Miałem nadzieję, że to Ty je sprzedajesz, wziąłbym je. Znasz sprzedawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Oferta rewelacyjna, jakim sposobem one jeszcze nie są sprzedane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
MajsterMisiewicz Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 co to znaczy "nie powinien"? kto zabroni bogatemu? czy może od razu sugerujesz nieuczciwość sprzedającego? Luźno, nikomu nic nie zarzucam, nie chciałem nikogo obrazić. Wydaje mi się jedynie, że ta oferta jest za dobra. Obym się mylił. Pisząc ,,nie powinien wystawiać za mniej niż 1000" miałem na myśli fakt, że sprzedawca może sobie za te narty życzyć co najmniej 1000 zł, co i tak jest bardzo niską ceną, biorąc pod uwagę opis oraz świetnie wyglądające na zdjęciach deski. Miałem nadzieję, że to Ty je sprzedajesz, wziąłbym je. Znasz sprzedawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco79 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Oferta rewelacyjna, jakim sposobem one jeszcze nie są sprzedane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi