Harpia Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Dziś przyjechały. Wracam do stajni ELAN Narty z zupełnie nowym flexem. Całkowicie nowa konstrukcja. Zapowiadają się super. Już nie mogę się doczekać jazdy na nich. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Dziś przyjechały. Wracam do stajni ELAN Narty z zupełnie nowym flexem. Całkowicie nowa konstrukcja. Zapowiadają się super. Już nie mogę się doczekać jazdy na nich. Wygląda ze zdjęć, że fajnie będą stukać . Ty jakiś łakomy jesteś na te Elany - zawsze po 3 pary kupujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Wygląda ze zdjęć, że fajnie będą stukać . Ty jakiś łakomy jesteś na te Elany - zawsze po 3 pary kupujesz?? Ja widzę dwie . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Wygląda ze zdjęć, że fajnie będą stukać . Ty jakiś łakomy jesteś na te Elany - zawsze po 3 pary kupujesz?? Reszta na razie nie dojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Dobrze że dwie pary kupiłeś, może na sezon wystarczą. Już na zdjeciach widać, że się rozwarstwiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Przecież to zielone a nie czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Przecież to zielone a nie czerwone No, no... Ja problemu z Atomem nigdy nie miałem Miałeś salomona (a jak wiadomo to jest to samo co atom) i problemu tez nie było. Dawne czasy minęły Poza tym komórki chyba nie sypały sie jak sklepowe Ps. Elan kozak, typowo surowa deska RD, bez zbędnych dupereli, chętnie wpiąłbym swojego buta w nie Ostatnio na Molltalerze duzo zawodników miało Elana co było dla mnie troche szokiem bo nie był to w ostatnich latach częsty widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 No, no... Ja problemu z Atomem nigdy nie miałem Miałeś salomona (a jak wiadomo to jest to samo co atom) i problemu tez nie było. Dawne czasy minęły Poza tym komórki chyba nie sypały sie jak sklepowe Ps. Elan kozak, typowo surowa deska RD, bez zbędnych dupereli, chętnie wpiąłbym swojego buta w nie Ostatnio na Molltalerze duzo zawodników miało Elana co było dla mnie troche szokiem bo nie był to w ostatnich latach częsty widok... Miałem "niepoliczalną" ilość nart. Nigdy z żadnymi nie miałem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Miałem "niepoliczalną" ilość nart. Nigdy z żadnymi nie miałem problemu. Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Wygląda ze zdjęć, że fajnie będą stukać . Ty jakiś łakomy jesteś na te Elany - zawsze po 3 pary kupujesz?? Ja widzę dwie . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Wygląda ze zdjęć, że fajnie będą stukać . Ty jakiś łakomy jesteś na te Elany - zawsze po 3 pary kupujesz?? Reszta na razie nie dojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Dobrze że dwie pary kupiłeś, może na sezon wystarczą. Już na zdjeciach widać, że się rozwarstwiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Przecież to zielone a nie czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Przecież to zielone a nie czerwone No, no... Ja problemu z Atomem nigdy nie miałem Miałeś salomona (a jak wiadomo to jest to samo co atom) i problemu tez nie było. Dawne czasy minęły Poza tym komórki chyba nie sypały sie jak sklepowe Ps. Elan kozak, typowo surowa deska RD, bez zbędnych dupereli, chętnie wpiąłbym swojego buta w nie Ostatnio na Molltalerze duzo zawodników miało Elana co było dla mnie troche szokiem bo nie był to w ostatnich latach częsty widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 No, no... Ja problemu z Atomem nigdy nie miałem Miałeś salomona (a jak wiadomo to jest to samo co atom) i problemu tez nie było. Dawne czasy minęły Poza tym komórki chyba nie sypały sie jak sklepowe Ps. Elan kozak, typowo surowa deska RD, bez zbędnych dupereli, chętnie wpiąłbym swojego buta w nie Ostatnio na Molltalerze duzo zawodników miało Elana co było dla mnie troche szokiem bo nie był to w ostatnich latach częsty widok... Miałem "niepoliczalną" ilość nart. Nigdy z żadnymi nie miałem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Miałem "niepoliczalną" ilość nart. Nigdy z żadnymi nie miałem problemu. Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
widzewiak_z_gor Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Dobrze że dwie pary kupiłeś, może na sezon wystarczą. Już na zdjeciach widać, że się rozwarstwiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Przecież to zielone a nie czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Przecież to zielone a nie czerwone No, no... Ja problemu z Atomem nigdy nie miałem Miałeś salomona (a jak wiadomo to jest to samo co atom) i problemu tez nie było. Dawne czasy minęły Poza tym komórki chyba nie sypały sie jak sklepowe Ps. Elan kozak, typowo surowa deska RD, bez zbędnych dupereli, chętnie wpiąłbym swojego buta w nie Ostatnio na Molltalerze duzo zawodników miało Elana co było dla mnie troche szokiem bo nie był to w ostatnich latach częsty widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 No, no... Ja problemu z Atomem nigdy nie miałem Miałeś salomona (a jak wiadomo to jest to samo co atom) i problemu tez nie było. Dawne czasy minęły Poza tym komórki chyba nie sypały sie jak sklepowe Ps. Elan kozak, typowo surowa deska RD, bez zbędnych dupereli, chętnie wpiąłbym swojego buta w nie Ostatnio na Molltalerze duzo zawodników miało Elana co było dla mnie troche szokiem bo nie był to w ostatnich latach częsty widok... Miałem "niepoliczalną" ilość nart. Nigdy z żadnymi nie miałem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Miałem "niepoliczalną" ilość nart. Nigdy z żadnymi nie miałem problemu. Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 No, no... Ja problemu z Atomem nigdy nie miałem Miałeś salomona (a jak wiadomo to jest to samo co atom) i problemu tez nie było. Dawne czasy minęły Poza tym komórki chyba nie sypały sie jak sklepowe Ps. Elan kozak, typowo surowa deska RD, bez zbędnych dupereli, chętnie wpiąłbym swojego buta w nie Ostatnio na Molltalerze duzo zawodników miało Elana co było dla mnie troche szokiem bo nie był to w ostatnich latach częsty widok... Miałem "niepoliczalną" ilość nart. Nigdy z żadnymi nie miałem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Miałem "niepoliczalną" ilość nart. Nigdy z żadnymi nie miałem problemu. Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Miałem "niepoliczalną" ilość nart. Nigdy z żadnymi nie miałem problemu. Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ja podobnie Jak sam im nic nie zrobiłem to nic im nie było, hehe Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Wcale nie macie racji. Po prostu dobrze trafiliście. Poczytaj na forum ile kiepskich nart sprzedają i jak ważne jest żeby dobre kupić i dopasowane do buta, spodni, śniegu, umiejętności, chęci, fryzury itd. a później pisz Ważniaku...- po prostu się nie znasz - jak nie ma dla Ciebie różnicy - i tyle!!!.. bo dla Kurdziela jest. A co do zielonych... to obecnie najlepsze są czarne... ( Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tak, tak, tzw "fitment" na stoku musi sie zgadzać Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Cześć Ale podobno a Atomem rzeczywiście coś jest...Jurek tak mówił. POzdro A jakby tak można było z Markiem pojeździć i sprawdzić? na priv. Pozdro Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ze sklepówkami były jakieś jaja ale z fisami nie miałem problemów Z Markiem ? o co chodzi ? Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
master32 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z Markiem Ogorzałkiem. To ciekawa alternatywa. To tylko pomysł a Jurek zna Marka stąd taka prowokacja. Pozdro Okk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany
Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy Każdy ma jakiegoś bzika,każdy jakieś hobby ma, Harpia zaś ELANA ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Znów się zazieleniło :) czyli nowe Elany
jan koval Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja widzę dwie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkw poscie nr 16 widac wyraznie dwie I pol pary!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem jakie to ma znaczenie ale na pierwszym zdjęciu widać trzy i pół pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Zieloności ciąg dalszy Elan GSX Master. Długość 180. R 21,2 taliowanie110/69/94 Narty z wstępnie wygiętą płytą carbonową która po przyklejeniu do nart , pod wiązaniami częściowo się prostuje zachowując skumulowaną energię. Minimalny Early Rise Rocker i bardzo elastyczny przód. Zapowiadają się bardzo ciekawie. Chyba będzie trzeba szybko bujnąć się na Kasprowy po przetestowaniu swoich nowych SLX-ów chętnie bym przygarnął te GSX-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
faf500 Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Autor jak zechce sam się przyzna Haha Poprzednio jak kupiłem narty z niebieskim, to i kurtka była niebieska. To trzeba było teraz konsekwentnie Fajne mamy te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Witam w klubie , moje nie nowe ale za to w komplecie z kurtką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jak widać nie jestem w moim bziku odosobniony. Są nawet lepsi. p.s. fotka znaleziona na fejsie . Autor jak zechce sam się przyzna Ja rozumiem ,żeby przechowywać narty w piwnicy , w garażu ale żeby w łóżku ???!!! To już naprawdę ociera się o paranoję . O spaniu z nimi w nocy nie wspominam , bo to już by była jakaś .........filia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Możecie napisać jeśli to nie tajemnica za ile je kupiliscie? Pytanie teoretyczne bo ja poszedłem w pomarańczę;-) ps w tkmaxx Zielony kask Rh+ ale marny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jako że zostałem wywołany do tablicy to się też pochwalę. Otóż też nabyłem droga kupna "zielone" Zostały już "obtluczone" na tykach w niedzielę. Powiem tak, to nie jest ten elan co kiedyś, czytaj łatwy i wszystko sam robiący (absolutnie to nie była wada), obecne są ciut bardziej wymagające lecz bardziej skuteczne na tykach co mnie bardzo cieszy trzymanie na twardym maja obłędne, dynamika na wysokim poziomie także zakup uważam za udany PS. Jeżeli się uda to będą jeszcze jedne zielone lecz 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi