merman Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 nie mogę się już zdecydować napiszcie co lepsze. nassfeld bliżej włoch to może pogoda pewniejsza, trochę dalej, ilość ludzi, jak z dojazdem, trasy itd. chcę pojechać 14-19.01.2018. z góry dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 no co jest 70 osób wyświetliło a zero odpowiedzi We Flachau nie byłem. W Nassfeld tereny niezłe ale jak dla mnie zbyt tłoczno (a byłem w marcu, niby po sezonie). Trasy zryte już koło południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 no co jest 70 osób wyświetliło a zero odpowiedzi Co to znaczy: "no co jest...." - jest obowiązek jakiś? Trochę chyba niegrzecznie piszesz. Wiem sporo ale na tak zadane pytanie do tego z niewyszukanym ponagleniem z pewnością nie odpowiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To już któryś temat założony przez Ciebie z cyklu: "lepsze to, czy lepsze tamto". Ludzie odpowiadają, a potem jest głucha cisza, aż do następnego tematu z kolejnym dylematem. Jak się tak nie możesz zdecydować, to moja rada jest taka: rzuć monetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 jak masz pisać takie bzdury to nie dotykaj klawiatury bo szkoda czasu na czytanie , wujek dobra rada się znalazł, wiem że coś tam mundrego pewnie napiszesz tylko po co? nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie to zamknij się i nie komentuj. a zaraz pewnie napiszesz rze z błędamy i brak wielkich liter Słuchaj kmiotku nikt Ci nie odpowiada bo widocznie nikt nie chce rozmawiać z byle kim. Zwróciłem Ci grzecznie uwagę na zachowanie minimum formy ale widać muszę się zniżyć do twojego poziomu byś zrozumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? nassfeld czy flachau
Mitek Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 no co jest 70 osób wyświetliło a zero odpowiedzi Co to znaczy: "no co jest...." - jest obowiązek jakiś? Trochę chyba niegrzecznie piszesz. Wiem sporo ale na tak zadane pytanie do tego z niewyszukanym ponagleniem z pewnością nie odpowiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To już któryś temat założony przez Ciebie z cyklu: "lepsze to, czy lepsze tamto". Ludzie odpowiadają, a potem jest głucha cisza, aż do następnego tematu z kolejnym dylematem. Jak się tak nie możesz zdecydować, to moja rada jest taka: rzuć monetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 jak masz pisać takie bzdury to nie dotykaj klawiatury bo szkoda czasu na czytanie , wujek dobra rada się znalazł, wiem że coś tam mundrego pewnie napiszesz tylko po co? nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie to zamknij się i nie komentuj. a zaraz pewnie napiszesz rze z błędamy i brak wielkich liter Słuchaj kmiotku nikt Ci nie odpowiada bo widocznie nikt nie chce rozmawiać z byle kim. Zwróciłem Ci grzecznie uwagę na zachowanie minimum formy ale widać muszę się zniżyć do twojego poziomu byś zrozumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
faf500 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To już któryś temat założony przez Ciebie z cyklu: "lepsze to, czy lepsze tamto". Ludzie odpowiadają, a potem jest głucha cisza, aż do następnego tematu z kolejnym dylematem. Jak się tak nie możesz zdecydować, to moja rada jest taka: rzuć monetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 jak masz pisać takie bzdury to nie dotykaj klawiatury bo szkoda czasu na czytanie , wujek dobra rada się znalazł, wiem że coś tam mundrego pewnie napiszesz tylko po co? nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie to zamknij się i nie komentuj. a zaraz pewnie napiszesz rze z błędamy i brak wielkich liter Słuchaj kmiotku nikt Ci nie odpowiada bo widocznie nikt nie chce rozmawiać z byle kim. Zwróciłem Ci grzecznie uwagę na zachowanie minimum formy ale widać muszę się zniżyć do twojego poziomu byś zrozumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
merman Napisano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi