star Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Na skionline możesz wyszukać najróżniejsze modele nart typu allround podobnych do progressorów. Link: http://www.skionline...ezczyzni,5.html E/ Deco był chwilę szybszy Pozdrawiam Tegoroczna lista: http://www.skionline...ezczyzni,5.html Progressor, Charger, Redster, łatwo zapamiętać;-) Ale pojawiła się narta Elite HP w grupie Hero (dużo tego blasku) i nie jest to pewno Hewlett Packard;-) Następcą jakiej jest ten Rossignol, wie ktoś może? Pursuit może? PS. Nie ma Headów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 130 Dodano 7 l Ostatniej odpowiedzi 6 l Top użytkownicy w tym temacie 16 13 16 20 Popularne dni 23 Lis 57 26 Lis 19 22 Lis 14 18 Lis 9 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 16 odpowiedzi WojtekM 13 odpowiedzi paolomario 16 odpowiedzi quanto1 20 odpowiedzi Popularne dni 23 Lis 2017 57 odpowiedzi 26 Lis 2017 19 odpowiedzi 22 Lis 2017 14 odpowiedzi 18 Lis 2017 9 odpowiedzi MajsterMisiewicz Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Tegoroczna lista: http://www.skionline...ezczyzni,5.html Progressor, Charger, Redster, łatwo zapamiętać;-) Ale pojawiła się narta Elite HP w grupie Hero (dużo tego blasku) i nie jest to pewno Hewlett Packard;-) Następcą jakiej jest ten Rossignol, wie ktoś może? Pursuit może? PS. Nie ma Headów? Co w tym zestawieniu robi elan sl fusion? Czy to przypadkiem nie jest sklepowa slalomka? Elan ma allrounda, nazywa się bodajże amphibio. Harpia będzie wiedział najlepiej. Head w swojej ofercie allroundy o nazwie supershape magnum(72mm)/rally(76mm)/titan(80mm) (celowo nie wypisuję speeda, bo mają dosyć wąsko pod butem jak na nartę allroundową), ale nie umieszczają ich w rankingach, ponieważ skionline pozycjonuje te narty jako ''ekspert''. Tylko ten ostatni model, titan, podobno jest skierowany do słabiej jeżdżących (80 pod butem). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 W magazynie NTN pojawiły się recenzje nart Wedze znanych z Decathlonu. Ciekawe i dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... quanto1 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 W magazynie NTN pojawiły się recenzje nart Wedze znanych z Decathlonu. Ciekawe i dobre Narta przetestowana na stoku.Pisałeś że bedę zadowolony.I tak jest .9 dni . Super wrażenia . Narta szybka i stabilna .Tu zrzut kilometrów Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Super I ja niezmiennie zadowolony jestem Chyba z "upgrade'em" poczekam jeszcze z sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Super I ja niezmiennie zadowolony jestem Chyba z "upgrade'em" poczekam jeszcze z sezon ;)To tak jak u mnie To tak jak u mnie .Chyba że mnie coś poniesie to druga para bedzie szybciej kupiona. Ale jak narazie jestem super zadowolony z F18 a nie którzy tu psy wieszali na tej narcie.No cóż ile ludzi tyle opinii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Fischer Progresor F18 2017r
MajsterMisiewicz Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Tegoroczna lista: http://www.skionline...ezczyzni,5.html Progressor, Charger, Redster, łatwo zapamiętać;-) Ale pojawiła się narta Elite HP w grupie Hero (dużo tego blasku) i nie jest to pewno Hewlett Packard;-) Następcą jakiej jest ten Rossignol, wie ktoś może? Pursuit może? PS. Nie ma Headów? Co w tym zestawieniu robi elan sl fusion? Czy to przypadkiem nie jest sklepowa slalomka? Elan ma allrounda, nazywa się bodajże amphibio. Harpia będzie wiedział najlepiej. Head w swojej ofercie allroundy o nazwie supershape magnum(72mm)/rally(76mm)/titan(80mm) (celowo nie wypisuję speeda, bo mają dosyć wąsko pod butem jak na nartę allroundową), ale nie umieszczają ich w rankingach, ponieważ skionline pozycjonuje te narty jako ''ekspert''. Tylko ten ostatni model, titan, podobno jest skierowany do słabiej jeżdżących (80 pod butem). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 W magazynie NTN pojawiły się recenzje nart Wedze znanych z Decathlonu. Ciekawe i dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 W magazynie NTN pojawiły się recenzje nart Wedze znanych z Decathlonu. Ciekawe i dobre Narta przetestowana na stoku.Pisałeś że bedę zadowolony.I tak jest .9 dni . Super wrażenia . Narta szybka i stabilna .Tu zrzut kilometrów Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Super I ja niezmiennie zadowolony jestem Chyba z "upgrade'em" poczekam jeszcze z sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Super I ja niezmiennie zadowolony jestem Chyba z "upgrade'em" poczekam jeszcze z sezon ;)To tak jak u mnie To tak jak u mnie .Chyba że mnie coś poniesie to druga para bedzie szybciej kupiona. Ale jak narazie jestem super zadowolony z F18 a nie którzy tu psy wieszali na tej narcie.No cóż ile ludzi tyle opinii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
paolomario Napisano 13 Marca 2018 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Super I ja niezmiennie zadowolony jestem Chyba z "upgrade'em" poczekam jeszcze z sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Super I ja niezmiennie zadowolony jestem Chyba z "upgrade'em" poczekam jeszcze z sezon ;)To tak jak u mnie To tak jak u mnie .Chyba że mnie coś poniesie to druga para bedzie szybciej kupiona. Ale jak narazie jestem super zadowolony z F18 a nie którzy tu psy wieszali na tej narcie.No cóż ile ludzi tyle opinii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi