cieluÅ› Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Już nie długo zaczynamy sezon, a mi spędza sen z powiek to że moje nowe nart po jednym sezonie wyglądają jak by były co najmniej po kilku. Wszystko przez to, że nie mają ochrony dziobów Przechodzi mi przez myśl nawet zmiana nart. Zanim podejmę tę decyzję chciałbym wyczerpać wszystkie możliwości. Szukałem na różnych stronach, ale bezskutecznie. Ratujcie bo szkoda tak fajne narty zmieniać, a patrzeć jak coraz gorzej wyglądają nie mogę. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Polecam coś takiego:http://allegro.pl/pr...5743640421.html Zamontowałem takie na swoich nartach i jest ok jedynie 2 otwory trzeba w każdej narcie wywiercić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieluÅ› Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Ale każdy dziób jest innego rozmiaru więc nie wiadomo czy będzie pasować? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Idź do chłopa który robi wykończenia do rynien, rur do kominków, wywietrzników (zapomniałem jak się ten fach nazywa). zrobi ci na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Ale każdy dziób jest innego rozmiaru więc nie wiadomo czy będzie pasować? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaWiadomo ze będzie. Niezbyt to ładne ale skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Pogielo was(bez znaku zapytania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Witam. W linku namiar na noski do nart firmy HEAD. Link: https://www.krakowsp...-Protector.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Fred jak zawsze, prawie inteligentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Ale każdy dziób jest innego rozmiaru więc nie wiadomo czy będzie pasować? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka będzie pasować - jest elastyczne - ładnie się układa uniwersalne sprzedają w 2 rozmiarach - bierz te mniejsze jedyny szkopuł to 2 dziury na wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Dzięki za pomoc. Kupię te uniwersalny zobaczymy jak leży. Co do dziur to serwis jak powie, że można wiercic to nie mam z tym problemu. Ciekawią mnie te dedykowane do head-ów. Jutro zadzwonię i zapytam czy będą pasować. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Teraz są dobre kleje do różnych materiałów,ja bym najpierw spróbował przykleic,wymyślić jakiś dobry docisk a jeśli to się nie uda to dopiero wiercić.. cena nie jest kosmiczna to można zaryzykować że się zgubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 skoro w dedykowanych są otwory na śruby to dlaczego nie można? w zeszłym roku przerabiałem ten temat i zamontowałem (uniwersalne) bez problemu dedykowane kosztują 10 x więcej od uniwersalych, ale... kto bogatemu zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 skoro w dedykowanych są otwory na śruby to dlaczego nie Żyłkę mocy można niechcący uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Te dedykowane pasują tylko do komurek. Kupiłem uniwersalne i zobaczymy jak przyjdzie czy będę kleił czy wiercił. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
cieluÅ› Napisano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Dzięki za pomoc. Kupię te uniwersalny zobaczymy jak leży. Co do dziur to serwis jak powie, że można wiercic to nie mam z tym problemu. Ciekawią mnie te dedykowane do head-ów. Jutro zadzwonię i zapytam czy będą pasować. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Teraz są dobre kleje do różnych materiałów,ja bym najpierw spróbował przykleic,wymyślić jakiś dobry docisk a jeśli to się nie uda to dopiero wiercić.. cena nie jest kosmiczna to można zaryzykować że się zgubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 skoro w dedykowanych są otwory na śruby to dlaczego nie można? w zeszłym roku przerabiałem ten temat i zamontowałem (uniwersalne) bez problemu dedykowane kosztują 10 x więcej od uniwersalych, ale... kto bogatemu zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 skoro w dedykowanych są otwory na śruby to dlaczego nie Żyłkę mocy można niechcący uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieluÅ› Napisano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Te dedykowane pasują tylko do komurek. Kupiłem uniwersalne i zobaczymy jak przyjdzie czy będę kleił czy wiercił. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi