grimson Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 W dniu 15.10.2021 o 14:33, moruniek napisał: W Warszawie (Marki) w Tk Maxx spora dostawa ciuchów narciarskich. Całkiem sporo kurtek i spodni, o dziwo dziś dostępna była rozmiarówka od XS do XXL - sporo marek VIST, ZIENER, Zero RH+, Spyder oraz Dainese. W stolycy są ciuchy narciarskie, w analogicznym sklepie na prowincji prędzej zobaczę moherowy beret, niż kurtki narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2021 4 godziny temu, zslawek napisał: Byłem dzisiaj,jeszcze trochę spodni zostało. Z kurtkami zwłaszcza XXL już gorzej mały wybór. Kupiłem dla siebie i syna kurtkę ZIENER Tucannon i Dainese HP Needle. Damskich ubrań narciarskich brak. Damskich w piątek było zdecydowanie mniej. Były natomiast gogle Briko Lava, po 134 zł (damskie). Ja poszukiwałem kurtki dla córki w rozmiarze 152 i nawet jedną trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 (edytowane) Ja byłem w Jankach, dla kobiet słabiutko z wyborem, właściwie tylko spodnie i tylko marki, której nie znam (280zł). Dla facetów kurtki Dainese (ta ze zdjęcia 699zł, ponoć 20 000/20 000). Spodnie niestety raczej XL/XXL Edytowane 16 Października 2021 przez Gabrik dopisane parametry kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 17 Października 2021 Udostępnij Napisano 17 Października 2021 (edytowane) Podobną sobie kupiłem. W Markach była jeszcze w kolorze czerwonym. Edytowane 17 Października 2021 przez zslawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 W Tk Maxx (Warszawa Młociny), były ostatnio damskie POC-i. Cena dość rozsądna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Do mnie też przyszedł Mikołaj parę dni wcześniej 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 12 minut temu, kordiankw napisał: Do mnie też przyszedł Mikołaj parę dni wcześniej 🙂 Musiałeś być wyjątkowo grzecznym chłopcem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 25 minutes ago, moruniek said: Musiałeś być wyjątkowo grzecznym chłopcem. Można by pomyśleć, że to rękawice bez kastetów ściągnęły Mikołaja 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi