lski Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Czy ktoś z Was prowadził pogłębione studia nad tym,jak długo narty zachowują swoje parametry sprężystości-chodzi mi o to,że po pewnym czasie zaczynają słabiej trzymać na lodzie,w analogicznym stanie krawędzi i podłoża,jak wcześniej.Chodzi mi o to,co potocznie nazywamy "wyklepaniem". Ile na to trzeba dni na śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Moje narty wytrzymują półtora sezonu i idą do kontenera, ale już po jednym pełnym sezonie (60 dni) słabiej trzymały w warunkach jakie opisałeś. Zazwyczaj jeżdżę na dwóch parach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Jednoznaczna odpowiedź jest niemożliwa, dodam tylko, że nie ma co przesadzać w oszczędzaniu startówek, sam ubytek krawędzi i ślizgu związany z ostrzeniem i planowaniem powoduje, że narty stają się coraz bardziej "elastyczne", co wcale nie oznacza, że w każdym konkretnym wypadku są "gorsze". Jedni wymieniają co sezon inni co 3 sezony jak kogo stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Jednoznaczna odpowiedź jest niemożliwa, dodam tylko, że nie ma co przesadzać w oszczędzaniu startówek, sam ubytek krawędzi i ślizgu związany z ostrzeniem i planowaniem powoduje, że narty stają się coraz bardziej "elastyczne", co wcale nie oznacza, że w każdym konkretnym wypadku są "gorsze". Jedni wymieniają co sezon inni co 3 sezony jak kogo stać. Ja jeżdżę na kilku parach na zmianę,więc długo schodzi,zanim się wyklepią,ale w dniach to rzeczywiście te 60 dni na śniegu kojarzy mi się z wyraźnym osłabieniem parametrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Ja jeżdżę na kilku parach na zmianę,więc długo schodzi,zanim się wyklepią,ale w dniach to rzeczywiście te 60 dni na śniegu kojarzy mi się z wyraźnym osłabieniem parametrów... Też tak sądze, ale na ile jest to związane z tzw.wyklepaniem a np. zmianą geometrii krawędzi tj. jej podwinięcia/wbicia w ślizg głównie w okolicy pod butem trudno ocenić,można niby splanować wtedy sam ubytek krawędzi i ślizgu musi zmienić parametry.Jedno jest pewne ślizg po planowaniu dużo szybciej "szarzeje", wiec i tak trzeba zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Czy ktoś z Was prowadził pogłębione studia nad tym,jak długo narty zachowują swoje parametry sprężystości-chodzi mi o to,że po pewnym czasie zaczynają słabiej trzymać na lodzie,w analogicznym stanie krawędzi i podłoża,jak wcześniej.Chodzi mi o to,co potocznie nazywamy "wyklepaniem". Ile na to trzeba dni na śniegu? poglebionych badan wprawdzie nie prowadzilem ale po 100 dniach to juz total szrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 O jakiej jeździe piszemy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 O jakiej jeździe piszemy?????? jakby pojezdzic w" kapeluszu" to moga nawet dluzej potrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jakby pojezdzic w" kapeluszu" to moga nawet dluzej potrzymac Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły jezdzisz 200 dni w sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jezdzisz 200 dni w sezonie? Oj mocno pokiełbasiłem - para na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 A Chuck Norris zmienia narty co 100 yardów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Czyli wychodzi na to że teraz robią takie jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Teraz robia lepsze narty i takie nalezy kupowac. Do jazdy tz. codziennej wystarczaja mi narty(moje) nawet po 150 dniach ich uzywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Zużycie nart × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Ja jeżdżę na kilku parach na zmianę,więc długo schodzi,zanim się wyklepią,ale w dniach to rzeczywiście te 60 dni na śniegu kojarzy mi się z wyraźnym osłabieniem parametrów... Też tak sądze, ale na ile jest to związane z tzw.wyklepaniem a np. zmianą geometrii krawędzi tj. jej podwinięcia/wbicia w ślizg głównie w okolicy pod butem trudno ocenić,można niby splanować wtedy sam ubytek krawędzi i ślizgu musi zmienić parametry.Jedno jest pewne ślizg po planowaniu dużo szybciej "szarzeje", wiec i tak trzeba zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Czy ktoś z Was prowadził pogłębione studia nad tym,jak długo narty zachowują swoje parametry sprężystości-chodzi mi o to,że po pewnym czasie zaczynają słabiej trzymać na lodzie,w analogicznym stanie krawędzi i podłoża,jak wcześniej.Chodzi mi o to,co potocznie nazywamy "wyklepaniem". Ile na to trzeba dni na śniegu? poglebionych badan wprawdzie nie prowadzilem ale po 100 dniach to juz total szrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 O jakiej jeździe piszemy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 O jakiej jeździe piszemy?????? jakby pojezdzic w" kapeluszu" to moga nawet dluzej potrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jakby pojezdzic w" kapeluszu" to moga nawet dluzej potrzymac Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły jezdzisz 200 dni w sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jezdzisz 200 dni w sezonie? Oj mocno pokiełbasiłem - para na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 A Chuck Norris zmienia narty co 100 yardów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Czyli wychodzi na to że teraz robią takie jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Teraz robia lepsze narty i takie nalezy kupowac. Do jazdy tz. codziennej wystarczaja mi narty(moje) nawet po 150 dniach ich uzywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Zużycie nart × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Czy ktoś z Was prowadził pogłębione studia nad tym,jak długo narty zachowują swoje parametry sprężystości-chodzi mi o to,że po pewnym czasie zaczynają słabiej trzymać na lodzie,w analogicznym stanie krawędzi i podłoża,jak wcześniej.Chodzi mi o to,co potocznie nazywamy "wyklepaniem". Ile na to trzeba dni na śniegu? poglebionych badan wprawdzie nie prowadzilem ale po 100 dniach to juz total szrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 O jakiej jeździe piszemy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 O jakiej jeździe piszemy?????? jakby pojezdzic w" kapeluszu" to moga nawet dluzej potrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jakby pojezdzic w" kapeluszu" to moga nawet dluzej potrzymac Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły jezdzisz 200 dni w sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jezdzisz 200 dni w sezonie? Oj mocno pokiełbasiłem - para na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 A Chuck Norris zmienia narty co 100 yardów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Czyli wychodzi na to że teraz robią takie jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Teraz robia lepsze narty i takie nalezy kupowac. Do jazdy tz. codziennej wystarczaja mi narty(moje) nawet po 150 dniach ich uzywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Zużycie nart × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 O jakiej jeździe piszemy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 O jakiej jeździe piszemy?????? jakby pojezdzic w" kapeluszu" to moga nawet dluzej potrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jakby pojezdzic w" kapeluszu" to moga nawet dluzej potrzymac Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły jezdzisz 200 dni w sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jezdzisz 200 dni w sezonie? Oj mocno pokiełbasiłem - para na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 A Chuck Norris zmienia narty co 100 yardów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Czyli wychodzi na to że teraz robią takie jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Teraz robia lepsze narty i takie nalezy kupowac. Do jazdy tz. codziennej wystarczaja mi narty(moje) nawet po 150 dniach ich uzywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Zużycie nart
Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jakby pojezdzic w" kapeluszu" to moga nawet dluzej potrzymac Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły jezdzisz 200 dni w sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jezdzisz 200 dni w sezonie? Oj mocno pokiełbasiłem - para na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 A Chuck Norris zmienia narty co 100 yardów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Czyli wychodzi na to że teraz robią takie jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Teraz robia lepsze narty i takie nalezy kupowac. Do jazdy tz. codziennej wystarczaja mi narty(moje) nawet po 150 dniach ich uzywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Zużycie nart
raceman Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Pytam bo wychodzi na to że u mnie 2 pary na sezon by wyszły jezdzisz 200 dni w sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jezdzisz 200 dni w sezonie? Oj mocno pokiełbasiłem - para na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 A Chuck Norris zmienia narty co 100 yardów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Czyli wychodzi na to że teraz robią takie jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Teraz robia lepsze narty i takie nalezy kupowac. Do jazdy tz. codziennej wystarczaja mi narty(moje) nawet po 150 dniach ich uzywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 jezdzisz 200 dni w sezonie? Oj mocno pokiełbasiłem - para na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 A Chuck Norris zmienia narty co 100 yardów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raceman Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Dlatego pytam o jakiej jeździe mówimy jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Czyli wychodzi na to że teraz robią takie jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Teraz robia lepsze narty i takie nalezy kupowac. Do jazdy tz. codziennej wystarczaja mi narty(moje) nawet po 150 dniach ich uzywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Adam ..DUCH Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 jak by nie jezdzic, to jeszcze nie mialem narty ktora po okolo 100 dniach by dobrze trzymala, nawet jak krawedzi bylo jeszcze grubo. Czyli wychodzi na to że teraz robią takie jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Teraz robia lepsze narty i takie nalezy kupowac. Do jazdy tz. codziennej wystarczaja mi narty(moje) nawet po 150 dniach ich uzywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi