Rakar Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Witam! Ostatnio zakupiłem gadżet jakim jest Platforma Bosu. Znalazłem filmiki i zostawiam linki bo może się komuś te ćwiczenia także przydadzą. Jeśli macie jakieś sugestie, inne przykłady ćwiczeń z tym urządzeniem proszę o wpisy,linki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogue Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Witam! Ostatnio zakupiłem gadżet jakim jest Platforma Bosu. WP_20171018_13_35_59_Pro1.jpg Znalazłem filmiki i zostawiam linki bo może się komuś te ćwiczenia także przydadzą. Jeśli macie jakieś sugestie, inne przykłady ćwiczeń z tym urządzeniem proszę o wpisy,linki. Pozdrawiam! Mocna rzecz. Osobiście się przekonałem przy ćwiczeniach stabilizacyjnych jaki ze mnie cienki bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Mocna rzecz. Osobiście się przekonałem przy ćwiczeniach stabilizacyjnych jaki ze mnie cienki bolek.zaczalem polecac na tym forum jakies 7 lat temu - to co zdjecie pokazuje (nie chce mi sie otwierac filmu_ ) to zaledwie poczatek...powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Rakar Napisano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja prowadzę zajęcia i fizjoterapię dla pacjentów na takim sprzęcie od kilku lat. Poza tym dla narciarzy piłki i elastomery, Świetna zabawa i oczy przecierane ze zdumienia co mozna z własnym ciałem osiągnąć. Janie K. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jan koval Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Mocna rzecz. Osobiście się przekonałem przy ćwiczeniach stabilizacyjnych jaki ze mnie cienki bolek.zaczalem polecac na tym forum jakies 7 lat temu - to co zdjecie pokazuje (nie chce mi sie otwierac filmu_ ) to zaledwie poczatek...powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakar Napisano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja prowadzę zajęcia i fizjoterapię dla pacjentów na takim sprzęcie od kilku lat. Poza tym dla narciarzy piłki i elastomery, Świetna zabawa i oczy przecierane ze zdumienia co mozna z własnym ciałem osiągnąć. Janie K. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi