gajowy01 Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 • 10-14.02 (5 dni) - safari Osttirol (Matrei-Kals, Sillian, St. Jakob, Lienz) lub Alpy Kitzbühelskie (Kitzbühel, Zillertal Arena, Wildkogel, Skiwelt), 2 miejsca wolne To najbliższe wolne terminy - kolejne w poście #1. Po raz n-ty - najlepiej kontaktować się telefonicznie, i najlepiej wieczorami Ale na Trzech Króli sobie odbiję- mam nadzieję że jestem dalej na liście. Dobrej zabawy farciarze. Z pewnością odbijesz - Zillertal niczego sobie, i w "świetnej formie śniegowej" ...widzimy się za 1,5 godziny Skorzystam z okazji i coś uświadomię - siedzę przed kompem w domu, ok. 22.30 ruszymy z Kraka, rano, przed 8 będziemy na kwaterze w Mayrhofen ...to nie jest daleka wyprawa w nieznane, Austria, Tyrol, nie jest daleko - to wyskok na narty po prostu, w uproszczeniu parę godzin i już Aż się dziwię tym co się wahają. Przy takich warunkach i zapowiadanej, rewelacyjnej pogodzie to nie ma się co zastanawiać, tylko sprzęt pakować i w drogę. Kilkanaście osób się znalazło w końcu ...btw. głównie kobiety i było ...jak zwykle w Tyrolu mały kawałek tego wyjazdu na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Cześć Czy ktoś się wybiera na któryś z tych wyjazdów z Warszawy?Tak, do często dołącza ktoś z Warszawy (i z innych części Polski) na najbliższy wolny termin czyli 24-27/28.02 (4 lub 5 dni) akurat ktoś na pewno jedzie z Wa-wy samochodem.Często jeżdżą też ludzie "pojedynczy", często także "pojedyncze" kobiety Nie ma obaw, układam to tak, żeby było dobrze, w sypialniach itd.Ale ...żeby było o czym rozmawiać to najpierw trzeba zadzwonić! ...co pisałem dawno w wiadomości prywatnej ***Najbliższe wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem):• 24-27/28.02 (4 lub 5 dni) - Tyrol zapraszam, są miejsca, długość do wyboru - zgodnie z życzeniami ludzi. Na rzie temat otawrty, długość nieprzesądzona.Najlepiej dzwonić - i wyrazić opinie, życzenie itp - to proste • 3-7.03 (5 dni) - skisafari, Tyrol są miejsca• 10-14.03 (5 dni) skisafari, Tyrol jw.Kolejne terminy i więcej info w poście #1, oraz tu (klik).PS.W jakichkolwiek sprawach sugeruję kontakt ze mną, najlepiej telefoniczny (nr w profilu). Ze mną a nie z innymi piszącymi w wątku! ***Dla okrasy garść foto z pięknej Zillertal Areny, z wyjazdu na 3K ...i mały bonus: nie samymi nartami człowiek żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Cześć Wyjazd z kolegą Gajowym wstępnie zarezerwowany 17-21 Marca moje otwarcie sezonu po kontuzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Tymczasem pozdrowienia z bajecznego Axamer-Lizum (tu więcej) Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Więcej info tu: http://bit.ly/1GhZ56K Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Najbliższe wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem): • 3-7.02 - wyjazd z Trójmiasta - 1 miejsce wolne Kolejne z Krakowa, przez Śląsk itd.• 24-27.02 (4 dni) - Tyrol zapraszam, są miejsca, dołączają osoby z Warszawy, i chyba z Gdańska - są więc różne możliwości dogadania Najlepiej dzwonić - i wyrazić opinie, życzenie itp - to proste • 3-7.03 (5 dni) - skisafari, Tyrol są miejsca dołączają m.in. osoby z Opola, Częstochowy• 10-14.03 (5 dni) skisafari, Tyrol jw. dołączają m.in. osoby z Opola Kolejne terminy i więcej info w poście #1, oraz tu (klik). Co do wyboru ośrodków - naprawdę nie chcę siedzieć na kwaterze i patrzeć w sufit, bo za mało śniegu, lub za dużo, bo wiatr wieje, bo lawiny drogą zasypały itp. Ostatnio tego typu przygody miały miejsce tu i tam - ale dzięki improwizacji jeździliśmy co dzień - jeszcze nigdy nie miałem dnia bez narciarstwa - i to na wyciągach, nie biegówkach itp Zatem na końcówkę lutego i marzec - mamy nw. konkretne ośrodki: Do Wielkanocy (i jeszcze trochę) w grę wchodzi cały Tyrol, żadnych słabych ośrodków, a ostateczny wybór zależy od pogody, warunków, i możliwości zakwaterowania. Tyrol czyli m.in.: Sölden, Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis, Zillertal (Mayrhofen, Hochfügen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Spieljoch, Tux), Obergurgl-Hochgurgl, Kitzbühel, SkiWelt - Wilder Kaiser-Brixental, lodowce: Stubai, Pitztal, Kaunertal, Schneewinkl, Ski Juwel: Alpbachtal-Wildschonau, Axamer Lizum, Kühtai, Hochoetz, Nauders, St. Johann, Fieberbrunn, Wildkogel, Steinplatte, Osttirol: Kals-Matrei, Sillian, St. Jakob in D. i wiele innych Program zawsze jest ciekawy - zawsze odwiedzamy więcej niż jeden ośrodek, czasem 4 - oczywiście z 1 kwatery w pobliżu To nasz wybór - lipy nie ma nigdy Są wolne miejsca na kwaterze w Langenfeld, od najbliższej soboty!EDIT2: osobówka ogarnięta nawet w nadmiarze (ciasno) - więc kolejna mile widziana - miejsca na kwaterze jeszcze są W planach Sölden, Obergurgl-Hochgurgl + chętnie piękne Kühtai. Niedrogo, więcej na telefon - nr jest w profilu i poście #1. Gdyby ktoś jeszcze dojrzał - to sprawa aktualna, jakieś 3-4 osoby można dokwaterować - w bardzo dobrych warunkach Wolne od soboty, można dołączyć później - pewnie nawet do kolejnej soboty jak będzie trzeba. *** Wróćmy do wyjazdu na 3K - mała porcja Mayrhofen: Ahorn (polecam) + Penken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 1 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Terminy uzupełnione w poście #1 http://www.skiforum....aszam/?p=569476 Zapraszam Wyjazd z kolegą Gajowym wstępnie zarezerwowany 17-21 Marca moje otwarcie sezonu po kontuzji Witam na pokładzie Czy ja dobrze pamiętam, że w sumie jest was 3? *** Trzeba by domknąć temat wyjazdu na 3K - został mój ulubiony ośrodek z Zillertal - Hochfügen-Hochzillertal, czyli Ski Optimal etc. Śniegu już wtedy było moc, a potem jeszcze dopadało - do maja wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Najbliższe wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem): • 3-7.02 - wyjazd z Trójmiasta - 1 miejsce wolne Kolejne z Krakowa, przez Śląsk itd.• 24-27.02 (4 dni) - Tyrol zapraszam, są miejsca, dołączają osoby z Warszawy, i chyba z Gdańska - są więc różne możliwości dogadania Najlepiej dzwonić - i wyrazić opinie, życzenie itp - to proste • 3-7.03 (5 dni) - skisafari, Tyrol są miejsca dołączają m.in. osoby z Opola, Częstochowy• 10-14.03 (5 dni) skisafari, Tyrol jw. dołączają m.in. osoby z Opola Kolejne terminy i więcej info w poście #1, oraz tu (klik). Co do wyboru ośrodków - naprawdę nie chcę siedzieć na kwaterze i patrzeć w sufit, bo za mało śniegu, lub za dużo, bo wiatr wieje, bo lawiny drogą zasypały itp. Ostatnio tego typu przygody miały miejsce tu i tam - ale dzięki improwizacji jeździliśmy co dzień - jeszcze nigdy nie miałem dnia bez narciarstwa - i to na wyciągach, nie biegówkach itp Zatem na końcówkę lutego i marzec - mamy nw. konkretne ośrodki: To nasz wybór - lipy nie ma nigdy Gdyby ktoś jeszcze dojrzał - to sprawa aktualna, jakieś 3-4 osoby można dokwaterować - w bardzo dobrych warunkach Wolne od soboty, można dołączyć później - pewnie nawet do kolejnej soboty jak będzie trzeba. *** Wróćmy do wyjazdu na 3K - mała porcja Mayrhofen: Ahorn (polecam) + Penken IMG_20180108_105954.jpg IMG_20180108_124144.jpg IMG_20180108_124151.jpg IMG_20180108_124154.jpg IMG_20180108_124156.jpg IMG_20180108_133142.jpg IMG_20180108_135124.jpg IMG_20180108_135217.jpg IMG_20180108_135323.jpg IMG_20180108_140240.jpg IMG_20180108_141555.jpg IMG_20180108_142341.jpg IMG_20180108_142903.jpg IMG_20180108_143714.jpg IMG_20180108_144007.jpg IMG_20180108_144131.jpg Cześć Dobrze pamiętasz jest nas trzech ,cierpliwie czekam i wzmacniam nogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 2 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Od wczoraj zdążyło się sporo pozmieniać - więc uaktualniłem najbliższe terminy Powtarzam - najlepiej dzwonić wieczorami - nr tel w pierwszym poście. • 10-14.03 (5 dni) skisafari, Tyrol są miejsca, dojeżdża ktoś z Radomia, Gdańska i in., dla płci pięknej obiecuję promocję, zapraszam • 17-21.03 (5 dni) - Ischgl + Galtür/Kappl/See - może SFL - 2 miejsca dla dziewczyn/kobiet, z racji układu kwatery tak preferuję - obiecuję promocję dla płci pięknej *** Dla okrasy coś z ostatniego wyjazdu - czyli dzień w Kühtai - mniejszy ale piękny ośrodek, i bezludny. Takie perełki staramy się odwiedzać w wysokim sezonie - warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... misiek_393 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Tymczasem pozdrowienia z bajecznego Axamer-Lizum (tu więcej) Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Więcej info tu: http://bit.ly/1GhZ56K Z bajecznego i pustego jak widać. Czemu ja tam jeszcze nie byłem!!?? Krzychu, najwyższa pora to zmienić. Od wczoraj zdążyło się sporo pozmieniać - więc uaktualniłem najbliższe terminy Powtarzam - najlepiej dzwonić wieczorami - nr tel w pierwszym poście. • 10-14.03 (5 dni) skisafari, Tyrol są miejsca, dojeżdża ktoś z Radomia, Gdańska i in., dla płci pięknej obiecuję promocję, zapraszam • 17-21.03 (5 dni) - Ischgl + Galtür/Kappl/See - może SFL - 2 miejsca dla dziewczyn/kobiet, z racji układu kwatery tak preferuję - obiecuję promocję dla płci pięknej • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol są miejsca, zapraszam, chciałbym Zillertal *** Dla okrasy coś z ostatniego wyjazdu - czyli dzień w Kühtai - mniejszy ale piękny ośrodek, i bezludny. Takie perełki staramy się odwiedzać w wysokim sezonie - warto Perełka owszem, mniejszy... no może, ale że bezludny!! Naliczyłem coś chyba 13 osób, a to już przecież tłok . Aaaa, i fotograf jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 9 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Najbliższe wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem). • 17-21.02 - 1 miejsce wolne w aucie kolegi lub w busie - do dogadania. Jadąc autem jest możliwość przedłużenia pobytu o dzień lub dwa.• 24-27.02 (4 dni) - skisafari, ciekawy wyjazd do Tyrolu = menu bogate - jw.1-2 miejsca w busiku jadącym z Nysy• 3-7.03 (5 dni) - skisafari, Tyrol, wybór ośrodków z listy powyżej, zależny od warunków, pogody itp.Możliwe że będą jakieś miejsca 1-2 w drugim aucie, możliwe że z Łodzi lub Warszawy. Trzeba dzwonić i pytać jak się aktualnie sprawy mają - bo ten harmonogram mogę wyedytować tylko raz na parę dni. Więcej info w poście #1 - tam też nr tel. do mnie. Z bajecznego i pustego jak widać. Czemu ja tam jeszcze nie byłem!!?? Krzychu, najwyższa pora to zmienić. Perełka owszem, mniejszy... no może, ale że bezludny!! Naliczyłem coś chyba 13 osób, a to już przecież tłok . Aaaa, i fotograf jeszcze Kühtai też ostatnio chętnie odwiedzam, podobnie jak ww. Axamer-Lizum, Hochzeiger, Rifflsee, Hochoetz, z większych to raczej Gurgle bo w tych popularnych za ciasno mi Chciałbym żeby Axamer się udał za tydzień, ale ciężko jest ....zobaczymy co się urodzi, więc tymczasem kolejna spora porcja fotek stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Zapraszam na wyjazdy od Wielkanocy i dalej:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, • 7-10/11.04 - 4 lub 5 dni w Tyrolu, Zillertal lub Ischgl + lodowce tyrolskie, zobaczymy jak z warunkami itp. - długość zależnie od życzeń ludzi• 14-17/18.04 - 4 lub 5 dni w Tyrolu, Ischgl lub Sölden + lodowce tyrolskie, jw. - długość zależnie od życzeń ludzi - na razie temat zupełnie otwarty Dokąd dokładnie jedziecie 3-7 marzec? 3-7 marca - jedziemy na narty do Tyrolu, jak zwykle Wybór konkretnego rejonu czy ośrodków odkładam na chwilę tuż przed wyjazdem, czasem zmieniam w trakcie pobytu itp - żeby wyciąsnąć jak najlepiej, i najwięcej - co staram się tłumaczyć w poście #1. Tam też więcej info, jakieś ostatnie marcowe miejsca itp. http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** W ramach kontunuacji zwiedzania ośrodków mniejszych ale fajnych i pustych, kolejna miejscówka to Hochzeiger - nieduży ale to ma sens, nie tylko w ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 2 wolne miejsca z Nysy, w busiku, na 4 dni w Tyrolu, 24-27.02. Wyjazd w piątek wieczorem (23.02), powrót po nartach z wtorku na środę. Jedziemy prawdopodobnie w zachodnią część Tyrolu, Nauders, Samnaun-Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis, coś z tego będziemy rzeźbić Jest parę aut z różnych stron: Opole, Gdynia, Warszawa i in. - trzeba dzwonić i pytać *** Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r oraz w poście#1 tam też kontakt do mnie. *** Tymczasem parę obrazków z Kitz, z tego tygodnia, ...co tu gadać Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Uwaga: 2 miejsca wolne, 3-7.03 (5 dni na nartach), Tyrol, z Krakowa przez Śląsk, ew Radomsko, Końskie, Opole, i in. Edit: 1 miejsce - wymyślimy jakieś PROMO - trzeba pytać Wyjazd w piątek wieczorem (2.03) powrót ze środy na czwartek, po nartach. Zapraszam, więcej na PW, telefon. Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Więcej info tu: http://bit.ly/1GhZ56K Tymczasem w Tyrolu bajecznie Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Witam, z powodu kontuzji zmuszony jestem zrezygnować z wyjazdu w dniach 10-14.03 SkiSafari do Tyrolu więc zwalnia się jedno miejsce. Wyjazd Kraków (Katowice), wszelkie info pod numerem 501 38 30 58, pozdrawiam piotrek Zapraszam, wyjazd jest późnym wieczorem w piątek (9.03), 10-14.03 na śniegu (5 dni), powrót w nocy po nartach, z Krakowa przez Śląsk itd. Dołączają też ludzie np. z Radomia, z Warszawy. Wstępnie jest zadeklarowana osoba na to miejsce, ale nie na bank - będzie wiadomo w poniedziałek, warto dzwonić i pytać, pewnie uda się urobić jakąś promocję W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Kolejne terminy w poście#1 lub tutaj: http://bit.ly/2dRwE2r A jeśli chodzi o Ischgl - to tak wyglądało w tym tygodniu - mroźnie ale pięknie Więcej tutaj: https://www.facebook...610205505694630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Dobre auto jest, więc trzeba zapełnić - parę osób pytało, więc na tę chwilę trudno mi określić ile tych miejsc zostało, a więcej nie będzie chyba że u Jaro323 (klik na jego wątek) - > więc najlepiej szybki telefon, jutro wieczorem ...i decyzja • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol (chcialbym Zillerttal) - są miejsca - możliwy dojazd własny, promo dla dziewczyn! W tym terminie ekipa rośnie, więc miejsca są, zapraszam. Okres przedświąteczny, więc 4-dniówka, każdy zdąży po powrocie jeszcze pomalować jajka i takie tam Kolejne terminy [coraz mniej ] w poście #1, tam też więcej info i np. nr telefonu http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** Było wcześniej Ischgl, to jeszcze trochę z Serfaus-Fiss-Ladis z tamtego wyjazdu - jak widać nudy jak zwykle, ...więc można odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Zwolniło się 1 miejsce, tylko dla dziewczyny/kobiety (ze względu na układ sypialni).17-21.03, 5 dni w Ischgl i okolicach. Super promo! Tylko teraz! Z Krakowa przez Śląsk, możliwość dojazdu z Rzeszowa, Kielc i in. Zapraszam. Więcej na telefon, PW. Dla okrasy parę fotek z dzisiejszego Stubaier Gletscher Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol, 1 miejsce wolne, możliwość dojazdy z Bialegostoku, Warszawy, i wielu innych• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny To najlbiższe wolne terminy - są też nieliczne miejsca w kolejnych - więcej w poście #1 (klik) - zapraszam *** Tradycyjnie w piątek wieczorem, coś ładnego - garść fotek z Zillertal Areny, gdzie byliśmy kilkanaście dni temu w ramach "plądrowania" Alp Kitzbühelskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Czy masz jeszcze plac w terminie 24-27.03 i ewentualnie skąd oraz które ośrodki w planie? Nie, w tym terminie komplet, chyba że to ty zająłeś to ostatnie miejsce nie kojarzę wszystkich ludzi z nickami na forum itd. Co do ośrodków - to będą to ośrodki w Tyrolu ...safari, zależnie od pogody EDIT: zwolniło się 1 miejsce! EDIT2: już zajęte Mam jeszcze miejsca w najbliższych terminach:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny *** Dla okrasy niedawne panoramki z Tyrolu, jest pieknie, śnieżnie, i będzie tak dalej bo zima trzyma Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Dla okrasy wczorajszy Pitztaler Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja Hej, melduję się na pokładzie na dzisiejszy wyjazd. Pozdrowienia dla Krzyśka i całej ekipy:) A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Witam! DZIĘKI WIELKIE za ostatni wyjazd! Mega zadowolony jestem. Zostawiam ode mnie kilka foto. Pozdro! Dla zainteresowanych zostawiam przy okazji link z rozkładem jazdy. https://pl-pl.facebo...21401944574991/ Bo po prostu warto jechać! Kaltenbach Pitztal SFL Soelden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 2017/18 w Tyrolu + plany na 2018/19 - Kraków, Śląsk, szkolenie - zapraszam :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Najbliższe wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem): • 3-7.02 - wyjazd z Trójmiasta - 1 miejsce wolne Kolejne z Krakowa, przez Śląsk itd.• 24-27.02 (4 dni) - Tyrol zapraszam, są miejsca, dołączają osoby z Warszawy, i chyba z Gdańska - są więc różne możliwości dogadania Najlepiej dzwonić - i wyrazić opinie, życzenie itp - to proste • 3-7.03 (5 dni) - skisafari, Tyrol są miejsca dołączają m.in. osoby z Opola, Częstochowy• 10-14.03 (5 dni) skisafari, Tyrol jw. dołączają m.in. osoby z Opola Kolejne terminy i więcej info w poście #1, oraz tu (klik). Co do wyboru ośrodków - naprawdę nie chcę siedzieć na kwaterze i patrzeć w sufit, bo za mało śniegu, lub za dużo, bo wiatr wieje, bo lawiny drogą zasypały itp. Ostatnio tego typu przygody miały miejsce tu i tam - ale dzięki improwizacji jeździliśmy co dzień - jeszcze nigdy nie miałem dnia bez narciarstwa - i to na wyciągach, nie biegówkach itp Zatem na końcówkę lutego i marzec - mamy nw. konkretne ośrodki: To nasz wybór - lipy nie ma nigdy Gdyby ktoś jeszcze dojrzał - to sprawa aktualna, jakieś 3-4 osoby można dokwaterować - w bardzo dobrych warunkach Wolne od soboty, można dołączyć później - pewnie nawet do kolejnej soboty jak będzie trzeba. *** Wróćmy do wyjazdu na 3K - mała porcja Mayrhofen: Ahorn (polecam) + Penken IMG_20180108_105954.jpg IMG_20180108_124144.jpg IMG_20180108_124151.jpg IMG_20180108_124154.jpg IMG_20180108_124156.jpg IMG_20180108_133142.jpg IMG_20180108_135124.jpg IMG_20180108_135217.jpg IMG_20180108_135323.jpg IMG_20180108_140240.jpg IMG_20180108_141555.jpg IMG_20180108_142341.jpg IMG_20180108_142903.jpg IMG_20180108_143714.jpg IMG_20180108_144007.jpg IMG_20180108_144131.jpg Cześć Dobrze pamiętasz jest nas trzech ,cierpliwie czekam i wzmacniam nogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 2 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Od wczoraj zdążyło się sporo pozmieniać - więc uaktualniłem najbliższe terminy Powtarzam - najlepiej dzwonić wieczorami - nr tel w pierwszym poście. • 10-14.03 (5 dni) skisafari, Tyrol są miejsca, dojeżdża ktoś z Radomia, Gdańska i in., dla płci pięknej obiecuję promocję, zapraszam • 17-21.03 (5 dni) - Ischgl + Galtür/Kappl/See - może SFL - 2 miejsca dla dziewczyn/kobiet, z racji układu kwatery tak preferuję - obiecuję promocję dla płci pięknej *** Dla okrasy coś z ostatniego wyjazdu - czyli dzień w Kühtai - mniejszy ale piękny ośrodek, i bezludny. Takie perełki staramy się odwiedzać w wysokim sezonie - warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... misiek_393 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Tymczasem pozdrowienia z bajecznego Axamer-Lizum (tu więcej) Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Więcej info tu: http://bit.ly/1GhZ56K Z bajecznego i pustego jak widać. Czemu ja tam jeszcze nie byłem!!?? Krzychu, najwyższa pora to zmienić. Od wczoraj zdążyło się sporo pozmieniać - więc uaktualniłem najbliższe terminy Powtarzam - najlepiej dzwonić wieczorami - nr tel w pierwszym poście. • 10-14.03 (5 dni) skisafari, Tyrol są miejsca, dojeżdża ktoś z Radomia, Gdańska i in., dla płci pięknej obiecuję promocję, zapraszam • 17-21.03 (5 dni) - Ischgl + Galtür/Kappl/See - może SFL - 2 miejsca dla dziewczyn/kobiet, z racji układu kwatery tak preferuję - obiecuję promocję dla płci pięknej • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol są miejsca, zapraszam, chciałbym Zillertal *** Dla okrasy coś z ostatniego wyjazdu - czyli dzień w Kühtai - mniejszy ale piękny ośrodek, i bezludny. Takie perełki staramy się odwiedzać w wysokim sezonie - warto Perełka owszem, mniejszy... no może, ale że bezludny!! Naliczyłem coś chyba 13 osób, a to już przecież tłok . Aaaa, i fotograf jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 9 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Najbliższe wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem). • 17-21.02 - 1 miejsce wolne w aucie kolegi lub w busie - do dogadania. Jadąc autem jest możliwość przedłużenia pobytu o dzień lub dwa.• 24-27.02 (4 dni) - skisafari, ciekawy wyjazd do Tyrolu = menu bogate - jw.1-2 miejsca w busiku jadącym z Nysy• 3-7.03 (5 dni) - skisafari, Tyrol, wybór ośrodków z listy powyżej, zależny od warunków, pogody itp.Możliwe że będą jakieś miejsca 1-2 w drugim aucie, możliwe że z Łodzi lub Warszawy. Trzeba dzwonić i pytać jak się aktualnie sprawy mają - bo ten harmonogram mogę wyedytować tylko raz na parę dni. Więcej info w poście #1 - tam też nr tel. do mnie. Z bajecznego i pustego jak widać. Czemu ja tam jeszcze nie byłem!!?? Krzychu, najwyższa pora to zmienić. Perełka owszem, mniejszy... no może, ale że bezludny!! Naliczyłem coś chyba 13 osób, a to już przecież tłok . Aaaa, i fotograf jeszcze Kühtai też ostatnio chętnie odwiedzam, podobnie jak ww. Axamer-Lizum, Hochzeiger, Rifflsee, Hochoetz, z większych to raczej Gurgle bo w tych popularnych za ciasno mi Chciałbym żeby Axamer się udał za tydzień, ale ciężko jest ....zobaczymy co się urodzi, więc tymczasem kolejna spora porcja fotek stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Zapraszam na wyjazdy od Wielkanocy i dalej:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, • 7-10/11.04 - 4 lub 5 dni w Tyrolu, Zillertal lub Ischgl + lodowce tyrolskie, zobaczymy jak z warunkami itp. - długość zależnie od życzeń ludzi• 14-17/18.04 - 4 lub 5 dni w Tyrolu, Ischgl lub Sölden + lodowce tyrolskie, jw. - długość zależnie od życzeń ludzi - na razie temat zupełnie otwarty Dokąd dokładnie jedziecie 3-7 marzec? 3-7 marca - jedziemy na narty do Tyrolu, jak zwykle Wybór konkretnego rejonu czy ośrodków odkładam na chwilę tuż przed wyjazdem, czasem zmieniam w trakcie pobytu itp - żeby wyciąsnąć jak najlepiej, i najwięcej - co staram się tłumaczyć w poście #1. Tam też więcej info, jakieś ostatnie marcowe miejsca itp. http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** W ramach kontunuacji zwiedzania ośrodków mniejszych ale fajnych i pustych, kolejna miejscówka to Hochzeiger - nieduży ale to ma sens, nie tylko w ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 2 wolne miejsca z Nysy, w busiku, na 4 dni w Tyrolu, 24-27.02. Wyjazd w piątek wieczorem (23.02), powrót po nartach z wtorku na środę. Jedziemy prawdopodobnie w zachodnią część Tyrolu, Nauders, Samnaun-Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis, coś z tego będziemy rzeźbić Jest parę aut z różnych stron: Opole, Gdynia, Warszawa i in. - trzeba dzwonić i pytać *** Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r oraz w poście#1 tam też kontakt do mnie. *** Tymczasem parę obrazków z Kitz, z tego tygodnia, ...co tu gadać Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Uwaga: 2 miejsca wolne, 3-7.03 (5 dni na nartach), Tyrol, z Krakowa przez Śląsk, ew Radomsko, Końskie, Opole, i in. Edit: 1 miejsce - wymyślimy jakieś PROMO - trzeba pytać Wyjazd w piątek wieczorem (2.03) powrót ze środy na czwartek, po nartach. Zapraszam, więcej na PW, telefon. Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Więcej info tu: http://bit.ly/1GhZ56K Tymczasem w Tyrolu bajecznie Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Witam, z powodu kontuzji zmuszony jestem zrezygnować z wyjazdu w dniach 10-14.03 SkiSafari do Tyrolu więc zwalnia się jedno miejsce. Wyjazd Kraków (Katowice), wszelkie info pod numerem 501 38 30 58, pozdrawiam piotrek Zapraszam, wyjazd jest późnym wieczorem w piątek (9.03), 10-14.03 na śniegu (5 dni), powrót w nocy po nartach, z Krakowa przez Śląsk itd. Dołączają też ludzie np. z Radomia, z Warszawy. Wstępnie jest zadeklarowana osoba na to miejsce, ale nie na bank - będzie wiadomo w poniedziałek, warto dzwonić i pytać, pewnie uda się urobić jakąś promocję W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Kolejne terminy w poście#1 lub tutaj: http://bit.ly/2dRwE2r A jeśli chodzi o Ischgl - to tak wyglądało w tym tygodniu - mroźnie ale pięknie Więcej tutaj: https://www.facebook...610205505694630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Dobre auto jest, więc trzeba zapełnić - parę osób pytało, więc na tę chwilę trudno mi określić ile tych miejsc zostało, a więcej nie będzie chyba że u Jaro323 (klik na jego wątek) - > więc najlepiej szybki telefon, jutro wieczorem ...i decyzja • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol (chcialbym Zillerttal) - są miejsca - możliwy dojazd własny, promo dla dziewczyn! W tym terminie ekipa rośnie, więc miejsca są, zapraszam. Okres przedświąteczny, więc 4-dniówka, każdy zdąży po powrocie jeszcze pomalować jajka i takie tam Kolejne terminy [coraz mniej ] w poście #1, tam też więcej info i np. nr telefonu http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** Było wcześniej Ischgl, to jeszcze trochę z Serfaus-Fiss-Ladis z tamtego wyjazdu - jak widać nudy jak zwykle, ...więc można odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Zwolniło się 1 miejsce, tylko dla dziewczyny/kobiety (ze względu na układ sypialni).17-21.03, 5 dni w Ischgl i okolicach. Super promo! Tylko teraz! Z Krakowa przez Śląsk, możliwość dojazdu z Rzeszowa, Kielc i in. Zapraszam. Więcej na telefon, PW. Dla okrasy parę fotek z dzisiejszego Stubaier Gletscher Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol, 1 miejsce wolne, możliwość dojazdy z Bialegostoku, Warszawy, i wielu innych• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny To najlbiższe wolne terminy - są też nieliczne miejsca w kolejnych - więcej w poście #1 (klik) - zapraszam *** Tradycyjnie w piątek wieczorem, coś ładnego - garść fotek z Zillertal Areny, gdzie byliśmy kilkanaście dni temu w ramach "plądrowania" Alp Kitzbühelskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Czy masz jeszcze plac w terminie 24-27.03 i ewentualnie skąd oraz które ośrodki w planie? Nie, w tym terminie komplet, chyba że to ty zająłeś to ostatnie miejsce nie kojarzę wszystkich ludzi z nickami na forum itd. Co do ośrodków - to będą to ośrodki w Tyrolu ...safari, zależnie od pogody EDIT: zwolniło się 1 miejsce! EDIT2: już zajęte Mam jeszcze miejsca w najbliższych terminach:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny *** Dla okrasy niedawne panoramki z Tyrolu, jest pieknie, śnieżnie, i będzie tak dalej bo zima trzyma Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Dla okrasy wczorajszy Pitztaler Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja Hej, melduję się na pokładzie na dzisiejszy wyjazd. Pozdrowienia dla Krzyśka i całej ekipy:) A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Witam! DZIĘKI WIELKIE za ostatni wyjazd! Mega zadowolony jestem. Zostawiam ode mnie kilka foto. Pozdro! Dla zainteresowanych zostawiam przy okazji link z rozkładem jazdy. https://pl-pl.facebo...21401944574991/ Bo po prostu warto jechać! Kaltenbach Pitztal SFL Soelden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 2017/18 w Tyrolu + plany na 2018/19 - Kraków, Śląsk, szkolenie - zapraszam :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
gajowy01 Napisano 2 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Od wczoraj zdążyło się sporo pozmieniać - więc uaktualniłem najbliższe terminy Powtarzam - najlepiej dzwonić wieczorami - nr tel w pierwszym poście. • 10-14.03 (5 dni) skisafari, Tyrol są miejsca, dojeżdża ktoś z Radomia, Gdańska i in., dla płci pięknej obiecuję promocję, zapraszam • 17-21.03 (5 dni) - Ischgl + Galtür/Kappl/See - może SFL - 2 miejsca dla dziewczyn/kobiet, z racji układu kwatery tak preferuję - obiecuję promocję dla płci pięknej *** Dla okrasy coś z ostatniego wyjazdu - czyli dzień w Kühtai - mniejszy ale piękny ośrodek, i bezludny. Takie perełki staramy się odwiedzać w wysokim sezonie - warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek_393 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Tymczasem pozdrowienia z bajecznego Axamer-Lizum (tu więcej) Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Więcej info tu: http://bit.ly/1GhZ56K Z bajecznego i pustego jak widać. Czemu ja tam jeszcze nie byłem!!?? Krzychu, najwyższa pora to zmienić. Od wczoraj zdążyło się sporo pozmieniać - więc uaktualniłem najbliższe terminy Powtarzam - najlepiej dzwonić wieczorami - nr tel w pierwszym poście. • 10-14.03 (5 dni) skisafari, Tyrol są miejsca, dojeżdża ktoś z Radomia, Gdańska i in., dla płci pięknej obiecuję promocję, zapraszam • 17-21.03 (5 dni) - Ischgl + Galtür/Kappl/See - może SFL - 2 miejsca dla dziewczyn/kobiet, z racji układu kwatery tak preferuję - obiecuję promocję dla płci pięknej • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol są miejsca, zapraszam, chciałbym Zillertal *** Dla okrasy coś z ostatniego wyjazdu - czyli dzień w Kühtai - mniejszy ale piękny ośrodek, i bezludny. Takie perełki staramy się odwiedzać w wysokim sezonie - warto Perełka owszem, mniejszy... no może, ale że bezludny!! Naliczyłem coś chyba 13 osób, a to już przecież tłok . Aaaa, i fotograf jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 9 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Najbliższe wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem). • 17-21.02 - 1 miejsce wolne w aucie kolegi lub w busie - do dogadania. Jadąc autem jest możliwość przedłużenia pobytu o dzień lub dwa.• 24-27.02 (4 dni) - skisafari, ciekawy wyjazd do Tyrolu = menu bogate - jw.1-2 miejsca w busiku jadącym z Nysy• 3-7.03 (5 dni) - skisafari, Tyrol, wybór ośrodków z listy powyżej, zależny od warunków, pogody itp.Możliwe że będą jakieś miejsca 1-2 w drugim aucie, możliwe że z Łodzi lub Warszawy. Trzeba dzwonić i pytać jak się aktualnie sprawy mają - bo ten harmonogram mogę wyedytować tylko raz na parę dni. Więcej info w poście #1 - tam też nr tel. do mnie. Z bajecznego i pustego jak widać. Czemu ja tam jeszcze nie byłem!!?? Krzychu, najwyższa pora to zmienić. Perełka owszem, mniejszy... no może, ale że bezludny!! Naliczyłem coś chyba 13 osób, a to już przecież tłok . Aaaa, i fotograf jeszcze Kühtai też ostatnio chętnie odwiedzam, podobnie jak ww. Axamer-Lizum, Hochzeiger, Rifflsee, Hochoetz, z większych to raczej Gurgle bo w tych popularnych za ciasno mi Chciałbym żeby Axamer się udał za tydzień, ale ciężko jest ....zobaczymy co się urodzi, więc tymczasem kolejna spora porcja fotek stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Zapraszam na wyjazdy od Wielkanocy i dalej:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, • 7-10/11.04 - 4 lub 5 dni w Tyrolu, Zillertal lub Ischgl + lodowce tyrolskie, zobaczymy jak z warunkami itp. - długość zależnie od życzeń ludzi• 14-17/18.04 - 4 lub 5 dni w Tyrolu, Ischgl lub Sölden + lodowce tyrolskie, jw. - długość zależnie od życzeń ludzi - na razie temat zupełnie otwarty Dokąd dokładnie jedziecie 3-7 marzec? 3-7 marca - jedziemy na narty do Tyrolu, jak zwykle Wybór konkretnego rejonu czy ośrodków odkładam na chwilę tuż przed wyjazdem, czasem zmieniam w trakcie pobytu itp - żeby wyciąsnąć jak najlepiej, i najwięcej - co staram się tłumaczyć w poście #1. Tam też więcej info, jakieś ostatnie marcowe miejsca itp. http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** W ramach kontunuacji zwiedzania ośrodków mniejszych ale fajnych i pustych, kolejna miejscówka to Hochzeiger - nieduży ale to ma sens, nie tylko w ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 2 wolne miejsca z Nysy, w busiku, na 4 dni w Tyrolu, 24-27.02. Wyjazd w piątek wieczorem (23.02), powrót po nartach z wtorku na środę. Jedziemy prawdopodobnie w zachodnią część Tyrolu, Nauders, Samnaun-Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis, coś z tego będziemy rzeźbić Jest parę aut z różnych stron: Opole, Gdynia, Warszawa i in. - trzeba dzwonić i pytać *** Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r oraz w poście#1 tam też kontakt do mnie. *** Tymczasem parę obrazków z Kitz, z tego tygodnia, ...co tu gadać Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Uwaga: 2 miejsca wolne, 3-7.03 (5 dni na nartach), Tyrol, z Krakowa przez Śląsk, ew Radomsko, Końskie, Opole, i in. Edit: 1 miejsce - wymyślimy jakieś PROMO - trzeba pytać Wyjazd w piątek wieczorem (2.03) powrót ze środy na czwartek, po nartach. Zapraszam, więcej na PW, telefon. Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Więcej info tu: http://bit.ly/1GhZ56K Tymczasem w Tyrolu bajecznie Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Witam, z powodu kontuzji zmuszony jestem zrezygnować z wyjazdu w dniach 10-14.03 SkiSafari do Tyrolu więc zwalnia się jedno miejsce. Wyjazd Kraków (Katowice), wszelkie info pod numerem 501 38 30 58, pozdrawiam piotrek Zapraszam, wyjazd jest późnym wieczorem w piątek (9.03), 10-14.03 na śniegu (5 dni), powrót w nocy po nartach, z Krakowa przez Śląsk itd. Dołączają też ludzie np. z Radomia, z Warszawy. Wstępnie jest zadeklarowana osoba na to miejsce, ale nie na bank - będzie wiadomo w poniedziałek, warto dzwonić i pytać, pewnie uda się urobić jakąś promocję W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Kolejne terminy w poście#1 lub tutaj: http://bit.ly/2dRwE2r A jeśli chodzi o Ischgl - to tak wyglądało w tym tygodniu - mroźnie ale pięknie Więcej tutaj: https://www.facebook...610205505694630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Dobre auto jest, więc trzeba zapełnić - parę osób pytało, więc na tę chwilę trudno mi określić ile tych miejsc zostało, a więcej nie będzie chyba że u Jaro323 (klik na jego wątek) - > więc najlepiej szybki telefon, jutro wieczorem ...i decyzja • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol (chcialbym Zillerttal) - są miejsca - możliwy dojazd własny, promo dla dziewczyn! W tym terminie ekipa rośnie, więc miejsca są, zapraszam. Okres przedświąteczny, więc 4-dniówka, każdy zdąży po powrocie jeszcze pomalować jajka i takie tam Kolejne terminy [coraz mniej ] w poście #1, tam też więcej info i np. nr telefonu http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** Było wcześniej Ischgl, to jeszcze trochę z Serfaus-Fiss-Ladis z tamtego wyjazdu - jak widać nudy jak zwykle, ...więc można odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Zwolniło się 1 miejsce, tylko dla dziewczyny/kobiety (ze względu na układ sypialni).17-21.03, 5 dni w Ischgl i okolicach. Super promo! Tylko teraz! Z Krakowa przez Śląsk, możliwość dojazdu z Rzeszowa, Kielc i in. Zapraszam. Więcej na telefon, PW. Dla okrasy parę fotek z dzisiejszego Stubaier Gletscher Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol, 1 miejsce wolne, możliwość dojazdy z Bialegostoku, Warszawy, i wielu innych• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny To najlbiższe wolne terminy - są też nieliczne miejsca w kolejnych - więcej w poście #1 (klik) - zapraszam *** Tradycyjnie w piątek wieczorem, coś ładnego - garść fotek z Zillertal Areny, gdzie byliśmy kilkanaście dni temu w ramach "plądrowania" Alp Kitzbühelskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Czy masz jeszcze plac w terminie 24-27.03 i ewentualnie skąd oraz które ośrodki w planie? Nie, w tym terminie komplet, chyba że to ty zająłeś to ostatnie miejsce nie kojarzę wszystkich ludzi z nickami na forum itd. Co do ośrodków - to będą to ośrodki w Tyrolu ...safari, zależnie od pogody EDIT: zwolniło się 1 miejsce! EDIT2: już zajęte Mam jeszcze miejsca w najbliższych terminach:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny *** Dla okrasy niedawne panoramki z Tyrolu, jest pieknie, śnieżnie, i będzie tak dalej bo zima trzyma Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Dla okrasy wczorajszy Pitztaler Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja Hej, melduję się na pokładzie na dzisiejszy wyjazd. Pozdrowienia dla Krzyśka i całej ekipy:) A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Witam! DZIĘKI WIELKIE za ostatni wyjazd! Mega zadowolony jestem. Zostawiam ode mnie kilka foto. Pozdro! Dla zainteresowanych zostawiam przy okazji link z rozkładem jazdy. https://pl-pl.facebo...21401944574991/ Bo po prostu warto jechać! Kaltenbach Pitztal SFL Soelden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 2017/18 w Tyrolu + plany na 2018/19 - Kraków, Śląsk, szkolenie - zapraszam :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
gajowy01 Napisano 9 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Najbliższe wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem). • 17-21.02 - 1 miejsce wolne w aucie kolegi lub w busie - do dogadania. Jadąc autem jest możliwość przedłużenia pobytu o dzień lub dwa.• 24-27.02 (4 dni) - skisafari, ciekawy wyjazd do Tyrolu = menu bogate - jw.1-2 miejsca w busiku jadącym z Nysy• 3-7.03 (5 dni) - skisafari, Tyrol, wybór ośrodków z listy powyżej, zależny od warunków, pogody itp.Możliwe że będą jakieś miejsca 1-2 w drugim aucie, możliwe że z Łodzi lub Warszawy. Trzeba dzwonić i pytać jak się aktualnie sprawy mają - bo ten harmonogram mogę wyedytować tylko raz na parę dni. Więcej info w poście #1 - tam też nr tel. do mnie. Z bajecznego i pustego jak widać. Czemu ja tam jeszcze nie byłem!!?? Krzychu, najwyższa pora to zmienić. Perełka owszem, mniejszy... no może, ale że bezludny!! Naliczyłem coś chyba 13 osób, a to już przecież tłok . Aaaa, i fotograf jeszcze Kühtai też ostatnio chętnie odwiedzam, podobnie jak ww. Axamer-Lizum, Hochzeiger, Rifflsee, Hochoetz, z większych to raczej Gurgle bo w tych popularnych za ciasno mi Chciałbym żeby Axamer się udał za tydzień, ale ciężko jest ....zobaczymy co się urodzi, więc tymczasem kolejna spora porcja fotek stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Zapraszam na wyjazdy od Wielkanocy i dalej:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, • 7-10/11.04 - 4 lub 5 dni w Tyrolu, Zillertal lub Ischgl + lodowce tyrolskie, zobaczymy jak z warunkami itp. - długość zależnie od życzeń ludzi• 14-17/18.04 - 4 lub 5 dni w Tyrolu, Ischgl lub Sölden + lodowce tyrolskie, jw. - długość zależnie od życzeń ludzi - na razie temat zupełnie otwarty Dokąd dokładnie jedziecie 3-7 marzec? 3-7 marca - jedziemy na narty do Tyrolu, jak zwykle Wybór konkretnego rejonu czy ośrodków odkładam na chwilę tuż przed wyjazdem, czasem zmieniam w trakcie pobytu itp - żeby wyciąsnąć jak najlepiej, i najwięcej - co staram się tłumaczyć w poście #1. Tam też więcej info, jakieś ostatnie marcowe miejsca itp. http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** W ramach kontunuacji zwiedzania ośrodków mniejszych ale fajnych i pustych, kolejna miejscówka to Hochzeiger - nieduży ale to ma sens, nie tylko w ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 2 wolne miejsca z Nysy, w busiku, na 4 dni w Tyrolu, 24-27.02. Wyjazd w piątek wieczorem (23.02), powrót po nartach z wtorku na środę. Jedziemy prawdopodobnie w zachodnią część Tyrolu, Nauders, Samnaun-Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis, coś z tego będziemy rzeźbić Jest parę aut z różnych stron: Opole, Gdynia, Warszawa i in. - trzeba dzwonić i pytać *** Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r oraz w poście#1 tam też kontakt do mnie. *** Tymczasem parę obrazków z Kitz, z tego tygodnia, ...co tu gadać Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Uwaga: 2 miejsca wolne, 3-7.03 (5 dni na nartach), Tyrol, z Krakowa przez Śląsk, ew Radomsko, Końskie, Opole, i in. Edit: 1 miejsce - wymyślimy jakieś PROMO - trzeba pytać Wyjazd w piątek wieczorem (2.03) powrót ze środy na czwartek, po nartach. Zapraszam, więcej na PW, telefon. Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Więcej info tu: http://bit.ly/1GhZ56K Tymczasem w Tyrolu bajecznie Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Witam, z powodu kontuzji zmuszony jestem zrezygnować z wyjazdu w dniach 10-14.03 SkiSafari do Tyrolu więc zwalnia się jedno miejsce. Wyjazd Kraków (Katowice), wszelkie info pod numerem 501 38 30 58, pozdrawiam piotrek Zapraszam, wyjazd jest późnym wieczorem w piątek (9.03), 10-14.03 na śniegu (5 dni), powrót w nocy po nartach, z Krakowa przez Śląsk itd. Dołączają też ludzie np. z Radomia, z Warszawy. Wstępnie jest zadeklarowana osoba na to miejsce, ale nie na bank - będzie wiadomo w poniedziałek, warto dzwonić i pytać, pewnie uda się urobić jakąś promocję W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Kolejne terminy w poście#1 lub tutaj: http://bit.ly/2dRwE2r A jeśli chodzi o Ischgl - to tak wyglądało w tym tygodniu - mroźnie ale pięknie Więcej tutaj: https://www.facebook...610205505694630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Dobre auto jest, więc trzeba zapełnić - parę osób pytało, więc na tę chwilę trudno mi określić ile tych miejsc zostało, a więcej nie będzie chyba że u Jaro323 (klik na jego wątek) - > więc najlepiej szybki telefon, jutro wieczorem ...i decyzja • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol (chcialbym Zillerttal) - są miejsca - możliwy dojazd własny, promo dla dziewczyn! W tym terminie ekipa rośnie, więc miejsca są, zapraszam. Okres przedświąteczny, więc 4-dniówka, każdy zdąży po powrocie jeszcze pomalować jajka i takie tam Kolejne terminy [coraz mniej ] w poście #1, tam też więcej info i np. nr telefonu http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** Było wcześniej Ischgl, to jeszcze trochę z Serfaus-Fiss-Ladis z tamtego wyjazdu - jak widać nudy jak zwykle, ...więc można odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Zwolniło się 1 miejsce, tylko dla dziewczyny/kobiety (ze względu na układ sypialni).17-21.03, 5 dni w Ischgl i okolicach. Super promo! Tylko teraz! Z Krakowa przez Śląsk, możliwość dojazdu z Rzeszowa, Kielc i in. Zapraszam. Więcej na telefon, PW. Dla okrasy parę fotek z dzisiejszego Stubaier Gletscher Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol, 1 miejsce wolne, możliwość dojazdy z Bialegostoku, Warszawy, i wielu innych• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny To najlbiższe wolne terminy - są też nieliczne miejsca w kolejnych - więcej w poście #1 (klik) - zapraszam *** Tradycyjnie w piątek wieczorem, coś ładnego - garść fotek z Zillertal Areny, gdzie byliśmy kilkanaście dni temu w ramach "plądrowania" Alp Kitzbühelskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Czy masz jeszcze plac w terminie 24-27.03 i ewentualnie skąd oraz które ośrodki w planie? Nie, w tym terminie komplet, chyba że to ty zająłeś to ostatnie miejsce nie kojarzę wszystkich ludzi z nickami na forum itd. Co do ośrodków - to będą to ośrodki w Tyrolu ...safari, zależnie od pogody EDIT: zwolniło się 1 miejsce! EDIT2: już zajęte Mam jeszcze miejsca w najbliższych terminach:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny *** Dla okrasy niedawne panoramki z Tyrolu, jest pieknie, śnieżnie, i będzie tak dalej bo zima trzyma Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Dla okrasy wczorajszy Pitztaler Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja Hej, melduję się na pokładzie na dzisiejszy wyjazd. Pozdrowienia dla Krzyśka i całej ekipy:) A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Witam! DZIĘKI WIELKIE za ostatni wyjazd! Mega zadowolony jestem. Zostawiam ode mnie kilka foto. Pozdro! Dla zainteresowanych zostawiam przy okazji link z rozkładem jazdy. https://pl-pl.facebo...21401944574991/ Bo po prostu warto jechać! Kaltenbach Pitztal SFL Soelden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 2017/18 w Tyrolu + plany na 2018/19 - Kraków, Śląsk, szkolenie - zapraszam :)
gajowy01 Napisano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Zapraszam na wyjazdy od Wielkanocy i dalej:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, • 7-10/11.04 - 4 lub 5 dni w Tyrolu, Zillertal lub Ischgl + lodowce tyrolskie, zobaczymy jak z warunkami itp. - długość zależnie od życzeń ludzi• 14-17/18.04 - 4 lub 5 dni w Tyrolu, Ischgl lub Sölden + lodowce tyrolskie, jw. - długość zależnie od życzeń ludzi - na razie temat zupełnie otwarty Dokąd dokładnie jedziecie 3-7 marzec? 3-7 marca - jedziemy na narty do Tyrolu, jak zwykle Wybór konkretnego rejonu czy ośrodków odkładam na chwilę tuż przed wyjazdem, czasem zmieniam w trakcie pobytu itp - żeby wyciąsnąć jak najlepiej, i najwięcej - co staram się tłumaczyć w poście #1. Tam też więcej info, jakieś ostatnie marcowe miejsca itp. http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** W ramach kontunuacji zwiedzania ośrodków mniejszych ale fajnych i pustych, kolejna miejscówka to Hochzeiger - nieduży ale to ma sens, nie tylko w ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 2 wolne miejsca z Nysy, w busiku, na 4 dni w Tyrolu, 24-27.02. Wyjazd w piątek wieczorem (23.02), powrót po nartach z wtorku na środę. Jedziemy prawdopodobnie w zachodnią część Tyrolu, Nauders, Samnaun-Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis, coś z tego będziemy rzeźbić Jest parę aut z różnych stron: Opole, Gdynia, Warszawa i in. - trzeba dzwonić i pytać *** Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r oraz w poście#1 tam też kontakt do mnie. *** Tymczasem parę obrazków z Kitz, z tego tygodnia, ...co tu gadać Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Uwaga: 2 miejsca wolne, 3-7.03 (5 dni na nartach), Tyrol, z Krakowa przez Śląsk, ew Radomsko, Końskie, Opole, i in. Edit: 1 miejsce - wymyślimy jakieś PROMO - trzeba pytać Wyjazd w piątek wieczorem (2.03) powrót ze środy na czwartek, po nartach. Zapraszam, więcej na PW, telefon. Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Więcej info tu: http://bit.ly/1GhZ56K Tymczasem w Tyrolu bajecznie Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Witam, z powodu kontuzji zmuszony jestem zrezygnować z wyjazdu w dniach 10-14.03 SkiSafari do Tyrolu więc zwalnia się jedno miejsce. Wyjazd Kraków (Katowice), wszelkie info pod numerem 501 38 30 58, pozdrawiam piotrek Zapraszam, wyjazd jest późnym wieczorem w piątek (9.03), 10-14.03 na śniegu (5 dni), powrót w nocy po nartach, z Krakowa przez Śląsk itd. Dołączają też ludzie np. z Radomia, z Warszawy. Wstępnie jest zadeklarowana osoba na to miejsce, ale nie na bank - będzie wiadomo w poniedziałek, warto dzwonić i pytać, pewnie uda się urobić jakąś promocję W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Kolejne terminy w poście#1 lub tutaj: http://bit.ly/2dRwE2r A jeśli chodzi o Ischgl - to tak wyglądało w tym tygodniu - mroźnie ale pięknie Więcej tutaj: https://www.facebook...610205505694630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Dobre auto jest, więc trzeba zapełnić - parę osób pytało, więc na tę chwilę trudno mi określić ile tych miejsc zostało, a więcej nie będzie chyba że u Jaro323 (klik na jego wątek) - > więc najlepiej szybki telefon, jutro wieczorem ...i decyzja • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol (chcialbym Zillerttal) - są miejsca - możliwy dojazd własny, promo dla dziewczyn! W tym terminie ekipa rośnie, więc miejsca są, zapraszam. Okres przedświąteczny, więc 4-dniówka, każdy zdąży po powrocie jeszcze pomalować jajka i takie tam Kolejne terminy [coraz mniej ] w poście #1, tam też więcej info i np. nr telefonu http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** Było wcześniej Ischgl, to jeszcze trochę z Serfaus-Fiss-Ladis z tamtego wyjazdu - jak widać nudy jak zwykle, ...więc można odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Zwolniło się 1 miejsce, tylko dla dziewczyny/kobiety (ze względu na układ sypialni).17-21.03, 5 dni w Ischgl i okolicach. Super promo! Tylko teraz! Z Krakowa przez Śląsk, możliwość dojazdu z Rzeszowa, Kielc i in. Zapraszam. Więcej na telefon, PW. Dla okrasy parę fotek z dzisiejszego Stubaier Gletscher Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol, 1 miejsce wolne, możliwość dojazdy z Bialegostoku, Warszawy, i wielu innych• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny To najlbiższe wolne terminy - są też nieliczne miejsca w kolejnych - więcej w poście #1 (klik) - zapraszam *** Tradycyjnie w piątek wieczorem, coś ładnego - garść fotek z Zillertal Areny, gdzie byliśmy kilkanaście dni temu w ramach "plądrowania" Alp Kitzbühelskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Czy masz jeszcze plac w terminie 24-27.03 i ewentualnie skąd oraz które ośrodki w planie? Nie, w tym terminie komplet, chyba że to ty zająłeś to ostatnie miejsce nie kojarzę wszystkich ludzi z nickami na forum itd. Co do ośrodków - to będą to ośrodki w Tyrolu ...safari, zależnie od pogody EDIT: zwolniło się 1 miejsce! EDIT2: już zajęte Mam jeszcze miejsca w najbliższych terminach:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny *** Dla okrasy niedawne panoramki z Tyrolu, jest pieknie, śnieżnie, i będzie tak dalej bo zima trzyma Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Dla okrasy wczorajszy Pitztaler Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja Hej, melduję się na pokładzie na dzisiejszy wyjazd. Pozdrowienia dla Krzyśka i całej ekipy:) A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Witam! DZIĘKI WIELKIE za ostatni wyjazd! Mega zadowolony jestem. Zostawiam ode mnie kilka foto. Pozdro! Dla zainteresowanych zostawiam przy okazji link z rozkładem jazdy. https://pl-pl.facebo...21401944574991/ Bo po prostu warto jechać! Kaltenbach Pitztal SFL Soelden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 2017/18 w Tyrolu + plany na 2018/19 - Kraków, Śląsk, szkolenie - zapraszam :)
gajowy01 Napisano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 W kolejnym terminie 17-21.03, jedziemy do Ischgl + okolice (Kappl, See, Galtür) + pewnie SFL - mam dodatkowy apartament 4-os. Jest wstępna deklaracja co do możliwego dodatkowego auta, są więc miejsca w busie lub w aucie osobowym. Jeśli ktoś ma fajne, sprawne duże auto i może zabrać ludzi - też warto pogadać Dobre auto jest, więc trzeba zapełnić - parę osób pytało, więc na tę chwilę trudno mi określić ile tych miejsc zostało, a więcej nie będzie chyba że u Jaro323 (klik na jego wątek) - > więc najlepiej szybki telefon, jutro wieczorem ...i decyzja • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol (chcialbym Zillerttal) - są miejsca - możliwy dojazd własny, promo dla dziewczyn! W tym terminie ekipa rośnie, więc miejsca są, zapraszam. Okres przedświąteczny, więc 4-dniówka, każdy zdąży po powrocie jeszcze pomalować jajka i takie tam Kolejne terminy [coraz mniej ] w poście #1, tam też więcej info i np. nr telefonu http://www.skiforum....aszam/?p=569476 *** Było wcześniej Ischgl, to jeszcze trochę z Serfaus-Fiss-Ladis z tamtego wyjazdu - jak widać nudy jak zwykle, ...więc można odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Zwolniło się 1 miejsce, tylko dla dziewczyny/kobiety (ze względu na układ sypialni).17-21.03, 5 dni w Ischgl i okolicach. Super promo! Tylko teraz! Z Krakowa przez Śląsk, możliwość dojazdu z Rzeszowa, Kielc i in. Zapraszam. Więcej na telefon, PW. Dla okrasy parę fotek z dzisiejszego Stubaier Gletscher Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol, 1 miejsce wolne, możliwość dojazdy z Bialegostoku, Warszawy, i wielu innych• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny To najlbiższe wolne terminy - są też nieliczne miejsca w kolejnych - więcej w poście #1 (klik) - zapraszam *** Tradycyjnie w piątek wieczorem, coś ładnego - garść fotek z Zillertal Areny, gdzie byliśmy kilkanaście dni temu w ramach "plądrowania" Alp Kitzbühelskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Czy masz jeszcze plac w terminie 24-27.03 i ewentualnie skąd oraz które ośrodki w planie? Nie, w tym terminie komplet, chyba że to ty zająłeś to ostatnie miejsce nie kojarzę wszystkich ludzi z nickami na forum itd. Co do ośrodków - to będą to ośrodki w Tyrolu ...safari, zależnie od pogody EDIT: zwolniło się 1 miejsce! EDIT2: już zajęte Mam jeszcze miejsca w najbliższych terminach:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny *** Dla okrasy niedawne panoramki z Tyrolu, jest pieknie, śnieżnie, i będzie tak dalej bo zima trzyma Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Dla okrasy wczorajszy Pitztaler Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja Hej, melduję się na pokładzie na dzisiejszy wyjazd. Pozdrowienia dla Krzyśka i całej ekipy:) A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Witam! DZIĘKI WIELKIE za ostatni wyjazd! Mega zadowolony jestem. Zostawiam ode mnie kilka foto. Pozdro! Dla zainteresowanych zostawiam przy okazji link z rozkładem jazdy. https://pl-pl.facebo...21401944574991/ Bo po prostu warto jechać! Kaltenbach Pitztal SFL Soelden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
gajowy01 Napisano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Zwolniło się 1 miejsce, tylko dla dziewczyny/kobiety (ze względu na układ sypialni).17-21.03, 5 dni w Ischgl i okolicach. Super promo! Tylko teraz! Z Krakowa przez Śląsk, możliwość dojazdu z Rzeszowa, Kielc i in. Zapraszam. Więcej na telefon, PW. Dla okrasy parę fotek z dzisiejszego Stubaier Gletscher Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 16 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 • 24-27.03 (4 dni) skisafari, Tyrol, 1 miejsce wolne, możliwość dojazdy z Bialegostoku, Warszawy, i wielu innych• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny To najlbiższe wolne terminy - są też nieliczne miejsca w kolejnych - więcej w poście #1 (klik) - zapraszam *** Tradycyjnie w piątek wieczorem, coś ładnego - garść fotek z Zillertal Areny, gdzie byliśmy kilkanaście dni temu w ramach "plądrowania" Alp Kitzbühelskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Czy masz jeszcze plac w terminie 24-27.03 i ewentualnie skąd oraz które ośrodki w planie? Nie, w tym terminie komplet, chyba że to ty zająłeś to ostatnie miejsce nie kojarzę wszystkich ludzi z nickami na forum itd. Co do ośrodków - to będą to ośrodki w Tyrolu ...safari, zależnie od pogody EDIT: zwolniło się 1 miejsce! EDIT2: już zajęte Mam jeszcze miejsca w najbliższych terminach:• Wielkanoc: 30.03-3.04 - 5 dni na nartach - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach, ostatnie miejsca, możliwy dojazd własny *** Dla okrasy niedawne panoramki z Tyrolu, jest pieknie, śnieżnie, i będzie tak dalej bo zima trzyma Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Dla okrasy wczorajszy Pitztaler Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Mam ostatnie miejsca na wyjazd Wielkanocny 30.03-3.04 - 5 dni na nartach w Tyrolu - nietypowo wyjazd w czwartek wieczorem (29.03), na śniegu od piątku do wtorku (3.04), powrót po nartach. Wiadomo że Tyrol, i wiadomo że będzie fajnie - ostateczny wybór ośrodka/~ów zależy od prognoz, liczebności grupy itp. wyjazd w piątek wieczorem też nie jest wykluczony; więcej na telefon, zapraszam Kolejne terminy: http://bit.ly/2dRwE2r Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Serdeczne podziękowania dla Krzycha od Śląskiej ekipy za 5 dni świetnej zabawy na stoku i poza :-)) Był to nasz pierwszy wyjazd z tobą i wiemy na 100% że nie ostatni. Jeszcze raz dzięki!! Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja Hej, melduję się na pokładzie na dzisiejszy wyjazd. Pozdrowienia dla Krzyśka i całej ekipy:) A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakar Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Aktualne, wyjazd w piątek także niewykluczony, zapraszam Zapraszam oczywiście W tym sezonie jeżdżę do 15 maja A który to ty? Jakoś nicki z SF tym razem nieobecne . Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Witam! DZIĘKI WIELKIE za ostatni wyjazd! Mega zadowolony jestem. Zostawiam ode mnie kilka foto. Pozdro! Dla zainteresowanych zostawiam przy okazji link z rozkładem jazdy. https://pl-pl.facebo...21401944574991/ Bo po prostu warto jechać! Kaltenbach Pitztal SFL Soelden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi