Nartoholik. Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Kto śledził dzisiejsze zawody ? Szkoda Mikaeli, ale z drugiej strony zapowiada się fajna rywalizacja. Ja tam wolę jak wygrywa nasza zawodniczka (bo Petra jest prawie nasza ), niż gwiazda zza wielkiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Kto śledził dzisiejsze zawody ? Szkoda Mikaeli, ale z drugiej strony zapowiada się fajna rywalizacja. Znakomita końcówka 2 serii, Ja osobiście kibicowałem Szwajcarce Holdener, ale cieszy wygrana Petry Wyrównany sezon się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Kto śledził dzisiejsze zawody ? Szkoda Mikaeli, ale z drugiej strony zapowiada się fajna rywalizacja. Oglądałam i mnie się tam podobało i nikogo mi nie żal. To sport przecież a nie pudelek z "gwiazdami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 To sport przecież a nie pudelek z "gwiazdami". Dokładnie, jeden wygrywa, drugi przegrywa. Wszystko we własnych nogach. Zwłaszcza wygrana (w przeciwienstwie do kopanej na przykład). Super te zawody się ułożyły. Oby cały sezon taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja też Petrę lubię...nawet bardzo ale szkoda Mikaeli, w tym sensie że przegrała o włos. Tak jak piszecie zapowiada się mega ciekawy sezon. Zobaczymy co jutro pokaże sz.p Marcel Ps. Z tego co gdzieś tam czytałem, Mikaela raczej nie gwiazdorzy, skromna, zdolna dziewczyna i ma to coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja też Petrę lubię...nawet bardzo ale szkoda Mikaeli, w tym sensie że przegrała o włos. Tak jak piszecie zapowiada się mega ciekawy sezon. Zobaczymy co jutro pokaże sz.p Marcel Ps. Z tego co gdzieś tam czytałem, Mikaela raczej nie gwiazdorzy, skromna, zdolna dziewczyna i ma to coś... Nikt jej chyba gwiazdorzenia nie zarzuca, Miśka gwiazdą jest. A w grze musi się dziać. I się zadziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Mikaela pojechła super. Zaraz po pierwszym przejeździe wydawać by się mogło, że znowu pozamiatała (różnica do Hansdotter 0.7, do Wendy 1.2) a tu okazało się, że kolejne zawodniczki potrafiły do niej doskoczyć. I tu jeszcze bardziej trzeba docenić Petrę. Mikaela to klasa sama w sobie. Przecież nie raz pewnie jeszcze wygra, ale mam nadzieję, że skończyły się różnice po 2-3 sekundy. Idzie młodość. I idą Igrzyska. Kto na co chce trafić z formą (Puchar czy Medal?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Idzie młodość. Miśka i Petra są z jednego rocznika a jakoś tak wydaje się że młodzieżówa goni starą wyjadaczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Tak ,ale coś mi się wydaje że Neureuther dziś wygra bo Hirscher dopiero co po kontuzji wrócił w następnych Slalomach i gigantach już będzie golił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Pan Domański Tomaszem Hajto komentatorów nart Właściwie drugi ma jakieś elementy humorystyczne a pierwszy nawet tego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ojojoj, no teraz to się zadziało . Komuś było żal Mikaeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ogórek, ogórek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Oj, szkoda, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A ja się cieszę z sukcesu "naszego reprezentanta" Felixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A tutaj w pełne wyniki. https://data.fis-ski...AL&raceid=90948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda, szkoda ale jeszcze pokaże w sezonie. Dziwi odległe miejsce Hirschera. Wiadomo, że po kontuzji itd. ale myślałem że pozamiata jak zawsze. A tak na marginesie i wątku o jeździe sportowej warto zwrócić uwagę na powód wywrotki Dave... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Brak slow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... TomiQ82 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
slawekbet Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Kto śledził dzisiejsze zawody ? Szkoda Mikaeli, ale z drugiej strony zapowiada się fajna rywalizacja. Znakomita końcówka 2 serii, Ja osobiście kibicowałem Szwajcarce Holdener, ale cieszy wygrana Petry Wyrównany sezon się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Kto śledził dzisiejsze zawody ? Szkoda Mikaeli, ale z drugiej strony zapowiada się fajna rywalizacja. Oglądałam i mnie się tam podobało i nikogo mi nie żal. To sport przecież a nie pudelek z "gwiazdami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 To sport przecież a nie pudelek z "gwiazdami". Dokładnie, jeden wygrywa, drugi przegrywa. Wszystko we własnych nogach. Zwłaszcza wygrana (w przeciwienstwie do kopanej na przykład). Super te zawody się ułożyły. Oby cały sezon taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja też Petrę lubię...nawet bardzo ale szkoda Mikaeli, w tym sensie że przegrała o włos. Tak jak piszecie zapowiada się mega ciekawy sezon. Zobaczymy co jutro pokaże sz.p Marcel Ps. Z tego co gdzieś tam czytałem, Mikaela raczej nie gwiazdorzy, skromna, zdolna dziewczyna i ma to coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja też Petrę lubię...nawet bardzo ale szkoda Mikaeli, w tym sensie że przegrała o włos. Tak jak piszecie zapowiada się mega ciekawy sezon. Zobaczymy co jutro pokaże sz.p Marcel Ps. Z tego co gdzieś tam czytałem, Mikaela raczej nie gwiazdorzy, skromna, zdolna dziewczyna i ma to coś... Nikt jej chyba gwiazdorzenia nie zarzuca, Miśka gwiazdą jest. A w grze musi się dziać. I się zadziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Mikaela pojechła super. Zaraz po pierwszym przejeździe wydawać by się mogło, że znowu pozamiatała (różnica do Hansdotter 0.7, do Wendy 1.2) a tu okazało się, że kolejne zawodniczki potrafiły do niej doskoczyć. I tu jeszcze bardziej trzeba docenić Petrę. Mikaela to klasa sama w sobie. Przecież nie raz pewnie jeszcze wygra, ale mam nadzieję, że skończyły się różnice po 2-3 sekundy. Idzie młodość. I idą Igrzyska. Kto na co chce trafić z formą (Puchar czy Medal?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Idzie młodość. Miśka i Petra są z jednego rocznika a jakoś tak wydaje się że młodzieżówa goni starą wyjadaczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Tak ,ale coś mi się wydaje że Neureuther dziś wygra bo Hirscher dopiero co po kontuzji wrócił w następnych Slalomach i gigantach już będzie golił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Pan Domański Tomaszem Hajto komentatorów nart Właściwie drugi ma jakieś elementy humorystyczne a pierwszy nawet tego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ojojoj, no teraz to się zadziało . Komuś było żal Mikaeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ogórek, ogórek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Oj, szkoda, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A ja się cieszę z sukcesu "naszego reprezentanta" Felixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A tutaj w pełne wyniki. https://data.fis-ski...AL&raceid=90948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda, szkoda ale jeszcze pokaże w sezonie. Dziwi odległe miejsce Hirschera. Wiadomo, że po kontuzji itd. ale myślałem że pozamiata jak zawsze. A tak na marginesie i wątku o jeździe sportowej warto zwrócić uwagę na powód wywrotki Dave... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Brak slow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... TomiQ82 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Kto śledził dzisiejsze zawody ? Szkoda Mikaeli, ale z drugiej strony zapowiada się fajna rywalizacja. Oglądałam i mnie się tam podobało i nikogo mi nie żal. To sport przecież a nie pudelek z "gwiazdami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 To sport przecież a nie pudelek z "gwiazdami". Dokładnie, jeden wygrywa, drugi przegrywa. Wszystko we własnych nogach. Zwłaszcza wygrana (w przeciwienstwie do kopanej na przykład). Super te zawody się ułożyły. Oby cały sezon taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja też Petrę lubię...nawet bardzo ale szkoda Mikaeli, w tym sensie że przegrała o włos. Tak jak piszecie zapowiada się mega ciekawy sezon. Zobaczymy co jutro pokaże sz.p Marcel Ps. Z tego co gdzieś tam czytałem, Mikaela raczej nie gwiazdorzy, skromna, zdolna dziewczyna i ma to coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja też Petrę lubię...nawet bardzo ale szkoda Mikaeli, w tym sensie że przegrała o włos. Tak jak piszecie zapowiada się mega ciekawy sezon. Zobaczymy co jutro pokaże sz.p Marcel Ps. Z tego co gdzieś tam czytałem, Mikaela raczej nie gwiazdorzy, skromna, zdolna dziewczyna i ma to coś... Nikt jej chyba gwiazdorzenia nie zarzuca, Miśka gwiazdą jest. A w grze musi się dziać. I się zadziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Mikaela pojechła super. Zaraz po pierwszym przejeździe wydawać by się mogło, że znowu pozamiatała (różnica do Hansdotter 0.7, do Wendy 1.2) a tu okazało się, że kolejne zawodniczki potrafiły do niej doskoczyć. I tu jeszcze bardziej trzeba docenić Petrę. Mikaela to klasa sama w sobie. Przecież nie raz pewnie jeszcze wygra, ale mam nadzieję, że skończyły się różnice po 2-3 sekundy. Idzie młodość. I idą Igrzyska. Kto na co chce trafić z formą (Puchar czy Medal?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Idzie młodość. Miśka i Petra są z jednego rocznika a jakoś tak wydaje się że młodzieżówa goni starą wyjadaczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Tak ,ale coś mi się wydaje że Neureuther dziś wygra bo Hirscher dopiero co po kontuzji wrócił w następnych Slalomach i gigantach już będzie golił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Pan Domański Tomaszem Hajto komentatorów nart Właściwie drugi ma jakieś elementy humorystyczne a pierwszy nawet tego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ojojoj, no teraz to się zadziało . Komuś było żal Mikaeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ogórek, ogórek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Oj, szkoda, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A ja się cieszę z sukcesu "naszego reprezentanta" Felixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A tutaj w pełne wyniki. https://data.fis-ski...AL&raceid=90948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda, szkoda ale jeszcze pokaże w sezonie. Dziwi odległe miejsce Hirschera. Wiadomo, że po kontuzji itd. ale myślałem że pozamiata jak zawsze. A tak na marginesie i wątku o jeździe sportowej warto zwrócić uwagę na powód wywrotki Dave... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Brak slow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... TomiQ82 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
paolomario Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 To sport przecież a nie pudelek z "gwiazdami". Dokładnie, jeden wygrywa, drugi przegrywa. Wszystko we własnych nogach. Zwłaszcza wygrana (w przeciwienstwie do kopanej na przykład). Super te zawody się ułożyły. Oby cały sezon taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja też Petrę lubię...nawet bardzo ale szkoda Mikaeli, w tym sensie że przegrała o włos. Tak jak piszecie zapowiada się mega ciekawy sezon. Zobaczymy co jutro pokaże sz.p Marcel Ps. Z tego co gdzieś tam czytałem, Mikaela raczej nie gwiazdorzy, skromna, zdolna dziewczyna i ma to coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Ja też Petrę lubię...nawet bardzo ale szkoda Mikaeli, w tym sensie że przegrała o włos. Tak jak piszecie zapowiada się mega ciekawy sezon. Zobaczymy co jutro pokaże sz.p Marcel Ps. Z tego co gdzieś tam czytałem, Mikaela raczej nie gwiazdorzy, skromna, zdolna dziewczyna i ma to coś... Nikt jej chyba gwiazdorzenia nie zarzuca, Miśka gwiazdą jest. A w grze musi się dziać. I się zadziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Mikaela pojechła super. Zaraz po pierwszym przejeździe wydawać by się mogło, że znowu pozamiatała (różnica do Hansdotter 0.7, do Wendy 1.2) a tu okazało się, że kolejne zawodniczki potrafiły do niej doskoczyć. I tu jeszcze bardziej trzeba docenić Petrę. Mikaela to klasa sama w sobie. Przecież nie raz pewnie jeszcze wygra, ale mam nadzieję, że skończyły się różnice po 2-3 sekundy. Idzie młodość. I idą Igrzyska. Kto na co chce trafić z formą (Puchar czy Medal?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Idzie młodość. Miśka i Petra są z jednego rocznika a jakoś tak wydaje się że młodzieżówa goni starą wyjadaczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Tak ,ale coś mi się wydaje że Neureuther dziś wygra bo Hirscher dopiero co po kontuzji wrócił w następnych Slalomach i gigantach już będzie golił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Pan Domański Tomaszem Hajto komentatorów nart Właściwie drugi ma jakieś elementy humorystyczne a pierwszy nawet tego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ojojoj, no teraz to się zadziało . Komuś było żal Mikaeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ogórek, ogórek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Oj, szkoda, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A ja się cieszę z sukcesu "naszego reprezentanta" Felixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A tutaj w pełne wyniki. https://data.fis-ski...AL&raceid=90948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda, szkoda ale jeszcze pokaże w sezonie. Dziwi odległe miejsce Hirschera. Wiadomo, że po kontuzji itd. ale myślałem że pozamiata jak zawsze. A tak na marginesie i wątku o jeździe sportowej warto zwrócić uwagę na powód wywrotki Dave... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Brak slow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... TomiQ82 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
paolomario Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Mikaela pojechła super. Zaraz po pierwszym przejeździe wydawać by się mogło, że znowu pozamiatała (różnica do Hansdotter 0.7, do Wendy 1.2) a tu okazało się, że kolejne zawodniczki potrafiły do niej doskoczyć. I tu jeszcze bardziej trzeba docenić Petrę. Mikaela to klasa sama w sobie. Przecież nie raz pewnie jeszcze wygra, ale mam nadzieję, że skończyły się różnice po 2-3 sekundy. Idzie młodość. I idą Igrzyska. Kto na co chce trafić z formą (Puchar czy Medal?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Idzie młodość. Miśka i Petra są z jednego rocznika a jakoś tak wydaje się że młodzieżówa goni starą wyjadaczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Tak ,ale coś mi się wydaje że Neureuther dziś wygra bo Hirscher dopiero co po kontuzji wrócił w następnych Slalomach i gigantach już będzie golił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Pan Domański Tomaszem Hajto komentatorów nart Właściwie drugi ma jakieś elementy humorystyczne a pierwszy nawet tego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ojojoj, no teraz to się zadziało . Komuś było żal Mikaeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ogórek, ogórek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Oj, szkoda, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A ja się cieszę z sukcesu "naszego reprezentanta" Felixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A tutaj w pełne wyniki. https://data.fis-ski...AL&raceid=90948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda, szkoda ale jeszcze pokaże w sezonie. Dziwi odległe miejsce Hirschera. Wiadomo, że po kontuzji itd. ale myślałem że pozamiata jak zawsze. A tak na marginesie i wątku o jeździe sportowej warto zwrócić uwagę na powód wywrotki Dave... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Brak slow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... TomiQ82 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bocian74 Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Marcel na liście startowej??? Tak ,ale coś mi się wydaje że Neureuther dziś wygra bo Hirscher dopiero co po kontuzji wrócił w następnych Slalomach i gigantach już będzie golił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Pan Domański Tomaszem Hajto komentatorów nart Właściwie drugi ma jakieś elementy humorystyczne a pierwszy nawet tego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ojojoj, no teraz to się zadziało . Komuś było żal Mikaeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ogórek, ogórek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Oj, szkoda, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A ja się cieszę z sukcesu "naszego reprezentanta" Felixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A tutaj w pełne wyniki. https://data.fis-ski...AL&raceid=90948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda, szkoda ale jeszcze pokaże w sezonie. Dziwi odległe miejsce Hirschera. Wiadomo, że po kontuzji itd. ale myślałem że pozamiata jak zawsze. A tak na marginesie i wątku o jeździe sportowej warto zwrócić uwagę na powód wywrotki Dave... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Brak slow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... TomiQ82 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Pan Domański Tomaszem Hajto komentatorów nart Właściwie drugi ma jakieś elementy humorystyczne a pierwszy nawet tego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekbet Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ojojoj, no teraz to się zadziało . Komuś było żal Mikaeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ogórek, ogórek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda Angola bo dobrze jechał Oj, szkoda, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A ja się cieszę z sukcesu "naszego reprezentanta" Felixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A tutaj w pełne wyniki. https://data.fis-ski...AL&raceid=90948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda, szkoda ale jeszcze pokaże w sezonie. Dziwi odległe miejsce Hirschera. Wiadomo, że po kontuzji itd. ale myślałem że pozamiata jak zawsze. A tak na marginesie i wątku o jeździe sportowej warto zwrócić uwagę na powód wywrotki Dave... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Brak slow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... TomiQ82 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A ja się cieszę z sukcesu "naszego reprezentanta" Felixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakar Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A tutaj w pełne wyniki. https://data.fis-ski...AL&raceid=90948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Szkoda, szkoda ale jeszcze pokaże w sezonie. Dziwi odległe miejsce Hirschera. Wiadomo, że po kontuzji itd. ale myślałem że pozamiata jak zawsze. A tak na marginesie i wątku o jeździe sportowej warto zwrócić uwagę na powód wywrotki Dave... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 "Tragiczne wieści docierają do nas z Kanady. Podczas treningów na stacji Nakiska wypadku doznał David Poisson. Niestety, alpejczyk zmarł. Nie żyje jeden z najbardziej doświadczonych alpejczyków w stawce Pucharu Świata. David Poisson przygotowywał się do zawodów w Kanadzie. Podczas jednego ze zjazdów na stacji Nakiska wypadł z trasy. W oświadczeniu francuskiej federacji brakuje konkretnego wyjaśnienia, jak doszło do tej tragedii. – Jesteśmy zdruzgotani tą wiadomości – napisał w oświadczeniu personel sportowy i administracyjny federacji. – Łączymy się w bólu z bliskimi Davida. Poisson miał trzydzieści pięć lat. Cztery lata temu w Schladming zdobył brązowy medal mistrzostw świata. To ogromna strata dla Francji przed igrzyskami w Pjongczang. Rodzima prasa narciarza przypomina, że w podobnych okolicznościach 16 lat temu zmarła Régine Cavagnoud."http://sportsinwinte...uski-alpejczyk/https://sport.onet.p...reningu/kpcrycn Brak slow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... TomiQ82 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18
TomiQ82 Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Kolejny pokaz siły Miki. W pierwszy lekko nie wyszło aleza to w drugim pokazała reszcie stawki miejsce w szeregu !! SNOW QUEEN !!! Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18
Mitek Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Brak slow i to na gorze ktora jest jakos wybitnie nie lezy. Zawsze mi sie wydaje ze w tym Flachau jakis dziwny snieg jest. Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mlesik Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Cześć Dokładnie. Stok niby łatwy a nie łatwy prze te padaki. Śnieg taki jakiś błyszcząco śliski - myślę, że to największa chemia jaka na trasach się zdarza. Fajne porównanie z Zagrzebiem. Wyjątkowo mi się ta trasa nie podoba no ale to Flachau - ojczyste rejony Hermanna! Pozdrowienia Cały czas się zastanawiam jakie warunki będą na IO. Mam nadzieję że nie takie jak w Sochi tym bardziej że na próbach przedolimpijskich było chyba zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
bocian74 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne porównanie z Zagrzebiem.W Zagrzebiu, w pierwszym dniu, nie mogli sypać chemii na stok, bo im by go rozpuściło przed slalomem mężczyzn.Ta słynna chemia to zresztą najczęściej zwykła sól.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi