merman Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedzi Będziesz bardzo zadowolony z Flachau i okolic. Gdybyś wybrał Saalbach też byłbyś bardzo zadowolony. Po prostu następnym razem pojedź do Saalbach, Byłem kilka razy w obydwu i nie potrafię odpowiedzieć, który mi się bardziej podoba. Generalnie Saalbach ma chyba trochę trudniejsze trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Flachau może trochę bardziej zatłoczony. Ale oba to 1 liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... micalab Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 W Saalbach byłem raz, we Flachau byłem kilka razy w obu stoki świetne. Ogromną zaletą Flachau jest świetny dojazd - przy samej autostradzie. Saalbach niby tylko 1h dalej, ale jak będzie śnieżyca może się rozciągnąć na nawet kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedzi Akurat dla mnie zdecydowanie SHL plus Fieberbrunn. We Flachau są tłumy szkółek i to czesto mocno pogarsza komfort jazdy. W Saalbach jest też trochę więcej bardziej wymagających tras. Co ciekawe dominuje tam ekspozycja południowa - ale system naśnieżania jest pierwszej klasy więc problemów z śniegiem nie ma. Jak ktoś lubi jeździć w słońcu (o ile akurat jest) to chyba poza SFL jedyne takie miejsce. Zasadnicza różnica między ośrodkami jest jednak na off piste. W SHL jest dosłownie kompletna oferta. Na pierwsze freeridowe doświadczenia nadają się łąki między trasami w Hinterglemm a później to już Fiberbrunn z doskonałymi kierunkami na północ i południe (czyli zaraz po opadzie ale też w parę dni później). Jest też parę super zjazdów w ramach godziny dojścia. Flachau wygląda tutaj na bardzo ubogiego krewnego i to z dwóch powodów (jest w linii lasu niezbyt dobrego do jazdy i konfiguracyjnie) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2017 tzn w shl więcej słońca niż we flachau? napiszcie coś odnośnie dojazdu do shl - górami czy doliną, jaka droga- kręta itp z góry dzięki a co myślicie o obertauern? karnet tańszy dla 1 osoby o ponad 30 e na 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 tzn w shl więcej słońca niż we flachau? napiszcie coś odnośnie dojazdu do shl - górami czy doliną, jaka droga- kręta itp z góry dzięki a co myślicie o obertauern? karnet tańszy dla 1 osoby o ponad 30 e na 4 dni Droga dojazdowa do SHL jest łatwa i bez serpentyn- łagodnie wznosząca się do początku doliny wzdłuż potoku Saalach . Jeśli jest ładna pogoda to będziesz miał słońce i w SHL i we Flachau-Wagrain. Obertauern jest jak dla mnie super ale do zobaczenia na 1 dzień, zdecydowanie wolę pozostałe ośrodki nieco dalej na południe w Lungau. Mimo, że w każdym z nich jest mniej km tras niż w Obertauern, to wg mnie jeździ się o wiele przyjemniej, trasy dłuższe i ciekawsze, szersze, mniej ludzi i o wiele taniej w gasthofach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... orm Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Obertauern jest słabsze od Flachau i Saalbach. Mnie najbardziej podobało się w Saalbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedziCześć Będąc w Flachau masz karnet skiamade a to ci daje w zasięgu 20..... 30 minut samochodem Flachauwinkel Zauchensee Altenmarkt Wygrain Alpendorf i chyba najlepsze Schladming Reiteralm Hauserkabling oraz Pichl setki km tras. Droga w dolinie nawet kiedy pada jest w idealnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jeśli jest ładna pogoda to będziesz miał słońce i w SHL i we Flachau-Wagrain. Może nie napisałem tego dostatecznie jasno. Stoki w SHL (w większości) są bezpośrednio oświetlone słońcem przez cały dzień. W środku zimy to może być zaleta bo jest cieplej i przyjemniej. W Flachau na głównych stokach jest wystawa północno-wschodnia co oznacza, że po południu słońce ślizga się po stoku (ale go nie oświetla), jest też mniej hal a więcej lasu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... swan Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedzi a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... merman Napisano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie termin 14.01-20.01.2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 termin 14.01-20.01.2017 jedz do zillertal i watpliwosci sie skoncza (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 no dobra teraz znajomy jeszcze dał następną propozycję nassfeld. jak to się ma do flachau i saalbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? saalbach czy flachau × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
paw1 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Flachau może trochę bardziej zatłoczony. Ale oba to 1 liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micalab Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 W Saalbach byłem raz, we Flachau byłem kilka razy w obu stoki świetne. Ogromną zaletą Flachau jest świetny dojazd - przy samej autostradzie. Saalbach niby tylko 1h dalej, ale jak będzie śnieżyca może się rozciągnąć na nawet kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedzi Akurat dla mnie zdecydowanie SHL plus Fieberbrunn. We Flachau są tłumy szkółek i to czesto mocno pogarsza komfort jazdy. W Saalbach jest też trochę więcej bardziej wymagających tras. Co ciekawe dominuje tam ekspozycja południowa - ale system naśnieżania jest pierwszej klasy więc problemów z śniegiem nie ma. Jak ktoś lubi jeździć w słońcu (o ile akurat jest) to chyba poza SFL jedyne takie miejsce. Zasadnicza różnica między ośrodkami jest jednak na off piste. W SHL jest dosłownie kompletna oferta. Na pierwsze freeridowe doświadczenia nadają się łąki między trasami w Hinterglemm a później to już Fiberbrunn z doskonałymi kierunkami na północ i południe (czyli zaraz po opadzie ale też w parę dni później). Jest też parę super zjazdów w ramach godziny dojścia. Flachau wygląda tutaj na bardzo ubogiego krewnego i to z dwóch powodów (jest w linii lasu niezbyt dobrego do jazdy i konfiguracyjnie) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2017 tzn w shl więcej słońca niż we flachau? napiszcie coś odnośnie dojazdu do shl - górami czy doliną, jaka droga- kręta itp z góry dzięki a co myślicie o obertauern? karnet tańszy dla 1 osoby o ponad 30 e na 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 tzn w shl więcej słońca niż we flachau? napiszcie coś odnośnie dojazdu do shl - górami czy doliną, jaka droga- kręta itp z góry dzięki a co myślicie o obertauern? karnet tańszy dla 1 osoby o ponad 30 e na 4 dni Droga dojazdowa do SHL jest łatwa i bez serpentyn- łagodnie wznosząca się do początku doliny wzdłuż potoku Saalach . Jeśli jest ładna pogoda to będziesz miał słońce i w SHL i we Flachau-Wagrain. Obertauern jest jak dla mnie super ale do zobaczenia na 1 dzień, zdecydowanie wolę pozostałe ośrodki nieco dalej na południe w Lungau. Mimo, że w każdym z nich jest mniej km tras niż w Obertauern, to wg mnie jeździ się o wiele przyjemniej, trasy dłuższe i ciekawsze, szersze, mniej ludzi i o wiele taniej w gasthofach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... orm Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Obertauern jest słabsze od Flachau i Saalbach. Mnie najbardziej podobało się w Saalbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedziCześć Będąc w Flachau masz karnet skiamade a to ci daje w zasięgu 20..... 30 minut samochodem Flachauwinkel Zauchensee Altenmarkt Wygrain Alpendorf i chyba najlepsze Schladming Reiteralm Hauserkabling oraz Pichl setki km tras. Droga w dolinie nawet kiedy pada jest w idealnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jeśli jest ładna pogoda to będziesz miał słońce i w SHL i we Flachau-Wagrain. Może nie napisałem tego dostatecznie jasno. Stoki w SHL (w większości) są bezpośrednio oświetlone słońcem przez cały dzień. W środku zimy to może być zaleta bo jest cieplej i przyjemniej. W Flachau na głównych stokach jest wystawa północno-wschodnia co oznacza, że po południu słońce ślizga się po stoku (ale go nie oświetla), jest też mniej hal a więcej lasu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... swan Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedzi a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... merman Napisano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie termin 14.01-20.01.2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 termin 14.01-20.01.2017 jedz do zillertal i watpliwosci sie skoncza (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 no dobra teraz znajomy jeszcze dał następną propozycję nassfeld. jak to się ma do flachau i saalbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? saalbach czy flachau × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
merman Napisano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2017 tzn w shl więcej słońca niż we flachau? napiszcie coś odnośnie dojazdu do shl - górami czy doliną, jaka droga- kręta itp z góry dzięki a co myślicie o obertauern? karnet tańszy dla 1 osoby o ponad 30 e na 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 tzn w shl więcej słońca niż we flachau? napiszcie coś odnośnie dojazdu do shl - górami czy doliną, jaka droga- kręta itp z góry dzięki a co myślicie o obertauern? karnet tańszy dla 1 osoby o ponad 30 e na 4 dni Droga dojazdowa do SHL jest łatwa i bez serpentyn- łagodnie wznosząca się do początku doliny wzdłuż potoku Saalach . Jeśli jest ładna pogoda to będziesz miał słońce i w SHL i we Flachau-Wagrain. Obertauern jest jak dla mnie super ale do zobaczenia na 1 dzień, zdecydowanie wolę pozostałe ośrodki nieco dalej na południe w Lungau. Mimo, że w każdym z nich jest mniej km tras niż w Obertauern, to wg mnie jeździ się o wiele przyjemniej, trasy dłuższe i ciekawsze, szersze, mniej ludzi i o wiele taniej w gasthofach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... orm Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Obertauern jest słabsze od Flachau i Saalbach. Mnie najbardziej podobało się w Saalbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedziCześć Będąc w Flachau masz karnet skiamade a to ci daje w zasięgu 20..... 30 minut samochodem Flachauwinkel Zauchensee Altenmarkt Wygrain Alpendorf i chyba najlepsze Schladming Reiteralm Hauserkabling oraz Pichl setki km tras. Droga w dolinie nawet kiedy pada jest w idealnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jeśli jest ładna pogoda to będziesz miał słońce i w SHL i we Flachau-Wagrain. Może nie napisałem tego dostatecznie jasno. Stoki w SHL (w większości) są bezpośrednio oświetlone słońcem przez cały dzień. W środku zimy to może być zaleta bo jest cieplej i przyjemniej. W Flachau na głównych stokach jest wystawa północno-wschodnia co oznacza, że po południu słońce ślizga się po stoku (ale go nie oświetla), jest też mniej hal a więcej lasu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... swan Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedzi a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... merman Napisano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie termin 14.01-20.01.2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 termin 14.01-20.01.2017 jedz do zillertal i watpliwosci sie skoncza (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 no dobra teraz znajomy jeszcze dał następną propozycję nassfeld. jak to się ma do flachau i saalbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? saalbach czy flachau × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
orm Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Obertauern jest słabsze od Flachau i Saalbach. Mnie najbardziej podobało się w Saalbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedziCześć Będąc w Flachau masz karnet skiamade a to ci daje w zasięgu 20..... 30 minut samochodem Flachauwinkel Zauchensee Altenmarkt Wygrain Alpendorf i chyba najlepsze Schladming Reiteralm Hauserkabling oraz Pichl setki km tras. Droga w dolinie nawet kiedy pada jest w idealnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Jeśli jest ładna pogoda to będziesz miał słońce i w SHL i we Flachau-Wagrain. Może nie napisałem tego dostatecznie jasno. Stoki w SHL (w większości) są bezpośrednio oświetlone słońcem przez cały dzień. W środku zimy to może być zaleta bo jest cieplej i przyjemniej. W Flachau na głównych stokach jest wystawa północno-wschodnia co oznacza, że po południu słońce ślizga się po stoku (ale go nie oświetla), jest też mniej hal a więcej lasu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... swan Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedzi a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... merman Napisano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie termin 14.01-20.01.2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 termin 14.01-20.01.2017 jedz do zillertal i watpliwosci sie skoncza (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 no dobra teraz znajomy jeszcze dał następną propozycję nassfeld. jak to się ma do flachau i saalbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? saalbach czy flachau
swan Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 zarezerwowałem właśnie tani nocleg 7 km od flachau. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem . jak się ma flachau do saalbach. proszę o podpowiedzi a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... merman Napisano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie termin 14.01-20.01.2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 termin 14.01-20.01.2017 jedz do zillertal i watpliwosci sie skoncza (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 no dobra teraz znajomy jeszcze dał następną propozycję nassfeld. jak to się ma do flachau i saalbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? saalbach czy flachau
merman Napisano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 a termin ? bez tego to zagadka (: ogolnie salbach lepsze wieksze, flachau przereklamowane ale jak termin zly , zima slaba, pogoda slaba to oba to nieporozumienie termin 14.01-20.01.2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 termin 14.01-20.01.2017 jedz do zillertal i watpliwosci sie skoncza (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 no dobra teraz znajomy jeszcze dał następną propozycję nassfeld. jak to się ma do flachau i saalbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
swan Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 termin 14.01-20.01.2017 jedz do zillertal i watpliwosci sie skoncza (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 no dobra teraz znajomy jeszcze dał następną propozycję nassfeld. jak to się ma do flachau i saalbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
merman Napisano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 no dobra teraz znajomy jeszcze dał następną propozycję nassfeld. jak to się ma do flachau i saalbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi