rung Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Dzień dobry Chciałbym poradzić się bywalców. Chciałbym w nadchodzącym sezonie odwiedzić francuskie Trzy Doliny, w których nigdy nie byłem i chciałbym udać się własnym samochodem. Z tego co wiem, nie do wszystkich miejscowości możliwy jest dojazd. Czy są zatem w tym region miejscowości z parkingiem przy dolnej stacji, tak aby można było codzienne dojeżdżać samochodem? Albo miejscowość, do której można dojechać samochodem, tam zamieszkać, a do wyciągu dojść lub dojechać skibusem? Dziękuję za podzielenie się Waszymi doświadczeniami. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Szukaj noclegu w Les Menuires - nie zrujnują kieszeni a najlepsza baza wypadowa bo jesteś w samym środku pomiędzy VT a Meribel. Dojazd oczywiście istnieje, ale na końcu jest sporo serpentyn niemniej w regionie Savoie to standard czy w 3V czy w Paradisiki ciężko je ominąć. Oczywiście możesz spać niżej np. w St. Martin ale to już nie to samo, ogranicza Cię dojazd w zasadzie jedną gondolą, która zawsze może wypadnąć z obiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Dzień dobry Chciałbym poradzić się bywalców. Chciałbym w nadchodzącym sezonie odwiedzić francuskie Trzy Doliny, w których nigdy nie byłem i chciałbym udać się własnym samochodem. Z tego co wiem, nie do wszystkich miejscowości możliwy jest dojazd. Czy są zatem w tym region miejscowości z parkingiem przy dolnej stacji, tak aby można było codzienne dojeżdżać samochodem? Albo miejscowość, do której można dojechać samochodem, tam zamieszkać, a do wyciągu dojść lub dojechać skibusem? Dziękuję za podzielenie się Waszymi doświadczeniami. Marcin Pozo miejscowościami należącymi do 3V , gdzie każda ma parking miejski, to długo, długo nic. Nie ma w pobliżu żadnych innych miejscowości. Zapomnij zatem o Austriackim sposobie na wypoczynek we Francji !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Dzień dobry Chciałbym poradzić się bywalców. Chciałbym w nadchodzącym sezonie odwiedzić francuskie Trzy Doliny, w których nigdy nie byłem i chciałbym udać się własnym samochodem. Z tego co wiem, nie do wszystkich miejscowości możliwy jest dojazd. Czy są zatem w tym region miejscowości z parkingiem przy dolnej stacji, tak aby można było codzienne dojeżdżać samochodem? Albo miejscowość, do której można dojechać samochodem, tam zamieszkać, a do wyciągu dojść lub dojechać skibusem? Dziękuję za podzielenie się Waszymi doświadczeniami. Marcin Witaj, za 70 euro możesz mieć parking na tydzień w samym Val Thorens. Przez tydzień nie masz potrzeby korzystać z własnego auta. Całe trzy doliny na nartach, bez busów, taksówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Dzień dobry Chciałbym poradzić się bywalców. Chciałbym w nadchodzącym sezonie odwiedzić francuskie Trzy Doliny, w których nigdy nie byłem i chciałbym udać się własnym samochodem. Z tego co wiem, nie do wszystkich miejscowości możliwy jest dojazd. Czy są zatem w tym region miejscowości z parkingiem przy dolnej stacji, tak aby można było codzienne dojeżdżać samochodem? Albo miejscowość, do której można dojechać samochodem, tam zamieszkać, a do wyciągu dojść lub dojechać skibusem? Dziękuję za podzielenie się Waszymi doświadczeniami. Marcin Witaj, za 70 euro możesz mieć parking na tydzień w samym Val Thorens. Przez tydzień nie masz potrzeby korzystać z własnego auta. Całe trzy doliny na nartach, bez busów, taksówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi