MajkaW Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Tu masz link do lekcji Pana Marka Ogorzałka (ten jest konkretny, ale jest tam tego więcej): NWN, trochę baletu i wyście z dwóch kijków.....hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Z tych onetowych na youtube są chyba tylko 3 czy 4 filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Z tych onetowych na youtube są chyba tylko 3 czy 4 filmiki. Dokładnie, niestety. Zgłębiam problem techniczny i jak uda mi się dojść do problemu to się podzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 ...nie bądźcie tacy zawiedzeni, bo to są lekcje dla początkujących, a nie dla poszukujących wskazówek do jazdy zawodniczej. Ktoś pytał o linki do porad Pana MO, więc wkleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 ...nie bądźcie tacy zawiedzeni, bo to są lekcje dla początkujących, a nie dla poszukujących wskazówek do jazdy zawodniczej. Ktoś pytał o linki do porad Pana MO, więc wkleiłem. Wiem to Dany. Oglądałem kiedyś kilka z tych filmów. Mam wśród znajomych kilka osób którym ta seria może pomóc stawiać pierwsze i drugie kroki. Trafił do mnie przekaz i uważam, że początkujący może dużo z nich wynieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Wiem to Dany. Oglądałem kiedyś kilka z tych filmów. Mam wśród znajomych kilka osób którym ta seria może pomóc stawiać pierwsze i drugie kroki. Trafił do mnie przekaz i uważam, że początkujący może dużo z nich wynieść. Cześć Nie masz racji. To nie są filmiki tylko dla początkujących. Postaraj się złapać ideę. Jeżdżę na nartach chyba 47 lat a od jakichś trzydziestu paru mam uprawnienia instruktorskie i warsztaty z Markiem dały mi nowe spojrzenie na bardzo wiele kwestii technicznych. Spróbuj rozpiąć buty i pojeździć - zobacz na jakim jesteś etapie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Cześć Nie masz racji. To nie są filmiki tylko dla początkujących. Postaraj się złapać ideę. Jeżdżę na nartach chyba 47 lat a od jakichś trzydziestu paru mam uprawnienia instruktorskie i warsztaty z Markiem dały mi nowe spojrzenie na bardzo wiele kwestii technicznych. Spróbuj rozpiąć buty i pojeździć - zobacz na jakim jesteś etapie. Pozdrowienia Przecież napisałem "i drugie kroki", nie pamiętam już dobrze co tam było, ale wiem, że mi się podobało. Chyba chciałeś Danego zacytować ). Co do odpinania butów to musisz uściślić jak twarde masz na myśli bo np RC4 130 odpinam i jadę nawet po stromym nie czując niemal różnicy. Gorzej by pewnie było na mocno "zmęczonym" stoku, ale na w miarę równym różnica dla mnie jest niewielka a za super narciarza się nie uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Spróbuj rozpiąć buty i pojeździć - zobacz na jakim jesteś etapie. Przypomniała mi się dyskusja chyba sprzed 2 lat o staniu na nartach ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Podstawy techniki sportowej
Mitek Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Wiem to Dany. Oglądałem kiedyś kilka z tych filmów. Mam wśród znajomych kilka osób którym ta seria może pomóc stawiać pierwsze i drugie kroki. Trafił do mnie przekaz i uważam, że początkujący może dużo z nich wynieść. Cześć Nie masz racji. To nie są filmiki tylko dla początkujących. Postaraj się złapać ideę. Jeżdżę na nartach chyba 47 lat a od jakichś trzydziestu paru mam uprawnienia instruktorskie i warsztaty z Markiem dały mi nowe spojrzenie na bardzo wiele kwestii technicznych. Spróbuj rozpiąć buty i pojeździć - zobacz na jakim jesteś etapie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Cześć Nie masz racji. To nie są filmiki tylko dla początkujących. Postaraj się złapać ideę. Jeżdżę na nartach chyba 47 lat a od jakichś trzydziestu paru mam uprawnienia instruktorskie i warsztaty z Markiem dały mi nowe spojrzenie na bardzo wiele kwestii technicznych. Spróbuj rozpiąć buty i pojeździć - zobacz na jakim jesteś etapie. Pozdrowienia Przecież napisałem "i drugie kroki", nie pamiętam już dobrze co tam było, ale wiem, że mi się podobało. Chyba chciałeś Danego zacytować ). Co do odpinania butów to musisz uściślić jak twarde masz na myśli bo np RC4 130 odpinam i jadę nawet po stromym nie czując niemal różnicy. Gorzej by pewnie było na mocno "zmęczonym" stoku, ale na w miarę równym różnica dla mnie jest niewielka a za super narciarza się nie uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Spróbuj rozpiąć buty i pojeździć - zobacz na jakim jesteś etapie. Przypomniała mi się dyskusja chyba sprzed 2 lat o staniu na nartach ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Podstawy techniki sportowej
CaperSKI Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Cześć Nie masz racji. To nie są filmiki tylko dla początkujących. Postaraj się złapać ideę. Jeżdżę na nartach chyba 47 lat a od jakichś trzydziestu paru mam uprawnienia instruktorskie i warsztaty z Markiem dały mi nowe spojrzenie na bardzo wiele kwestii technicznych. Spróbuj rozpiąć buty i pojeździć - zobacz na jakim jesteś etapie. Pozdrowienia Przecież napisałem "i drugie kroki", nie pamiętam już dobrze co tam było, ale wiem, że mi się podobało. Chyba chciałeś Danego zacytować ). Co do odpinania butów to musisz uściślić jak twarde masz na myśli bo np RC4 130 odpinam i jadę nawet po stromym nie czując niemal różnicy. Gorzej by pewnie było na mocno "zmęczonym" stoku, ale na w miarę równym różnica dla mnie jest niewielka a za super narciarza się nie uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Spróbuj rozpiąć buty i pojeździć - zobacz na jakim jesteś etapie. Przypomniała mi się dyskusja chyba sprzed 2 lat o staniu na nartach ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wkg Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Spróbuj rozpiąć buty i pojeździć - zobacz na jakim jesteś etapie. Przypomniała mi się dyskusja chyba sprzed 2 lat o staniu na nartach ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 13 z 14 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność