Stupkiewicz Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Może ktoś odwołać te opady śniegu? Rozumiem że jest niezbędny ale bez przesady :\ Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrońmy Rysie Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy Ojciec Dyrektor cały dochód z niedzielnej tacy, również przeznaczy na ten szczytny cel ? M. Będzie puszka i będą serduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 hiper last minute !!! 2 miejsca po 1000 zł*/os dojazd własny tel: 509 805 862 + 79 oplaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 LOGOWANIE SIĘ DO HOTELU Teoretycznie do hotelu przyjadą: WA1 ok. 15.30 Autobus z Espace z rezydentką ok. 17.00 WA2 ok. 18.30 Jeśli te czasy zostaną +/- zachowane a recepcja ośmieli się nas ( z WA1 ) przyjąć przed godz. 17 to będzie wyglądać to tak: Ja + Candy podchodzimy do recepcji i wołamy JEDNEGO naczelnego przedstawiciela danego apartamentu, który udostępnia swoją kartę*, płaci nią klimatyczne odbiera klucze i oddala się w glorii i chwale. Wyjątkiem jest przypadek, gdy przedstawiciele dwóch apartamentów chcą być w miarę blisko siebie - wtedy podchodzą razem, zgłaszają mi ten fakt a później pojedynczo ( jak powyżej ) załatwiają formalności. Do recepcji a szczególnie do jej lady podchodzą tylko wymienieni powyżej ! Zrobi się niepotrzebny tłok to przerywamy aż się uspokoicie !. Jeśli będziecie się pchać to zamiast godziny będziemy się logować ze 3, aż komuś puszczą nerwy i tym kimś mogę i być ja, a to już jest drażnienie lwa WA1 - jeśli czas oczekiwania na autobus z rezydentką będzie krótki, to zaczekamy, 30 min nas nie zbawi a z nią pójdzie to pewnie zdecydowanie szybciej i sprawniej Autobus WA2 będzie prawdopodobnie logowany już przez rezydentkę. O miejscu i sposobie wydawania skipassów poinformuję jutro. Bardzo proszę o zastosowanie się do tego co napisałem powyżej i szanowanie siebie wzajemnie Po przybyciu do apartamentu sprawdzamy jego stan i ilość wyposażenia. Spis wyposażenia znajduje się najczęściej po wewnętrznej stronie drzwiczek kuchennych, ew. w szufladzie komody lub na wew. drzwiach schowka czystościowego. Wszelkie drobne nieścisłości zgłaszamy za pomocą rezydentki na drugi dzień. Rzeczy, uszkodzenia czy braki pilne typu: brak pościeli, ręczników, łóżka, okna zgłaszamy tego samego wieczoru. Bardzo też proszę, aby przynajmniej dwie osoby z apartamentu wysłały mi esem nr swojego pokoju, nazwę chaletu + nick ( nie mam wszystkich w telefonie ) +48 509 805 862 Autobus odjedzie 5 km dalej do Les Arcs 1600 na parking. Jak ktoś coś zostawi dyma skibussem lub jedzie na worku od śmieci *Przypominam, że hotel najczęściej nie pobiera kaucji za ap. z karty tylko spisuje jej numery. Jedyne co pobiera zaraz to klimatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Szabir, a rozkład miejsc w autobusach był już gdzieś? nie, za godzinę bo ciągle są zmiany i jeszcze jedno - jeśli będziemy mieć dobry czas w WA1 i kierowcy będą mieć duży zapas czasu to zatrzymamy się w markecie w dolinie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 po co ? Sorry grande, jeślim jakieś fopa popełnił. Posypuję zatem głowę popiołem i biję się w piersi (choć z przywdziewaniem wora pokutnego to bym już raczej nie przesadzał ). Ja po prostu gościa znam jedynie jako bezlitosnego amatora promocji wyjazdowych, z zacięciem na PZJU . Ale zmilczę już lepiej może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Może ktoś odwołać te opady śniegu? Rozumiem że jest niezbędny ale bez przesady :\ Jacek To właśnie nazywają "gwarancją śniegu". Pomimo tych prognozowanych opadów, żałuję, że nie jadę z wami. A szkoda, bo znam dosyć komunikatywnie angielski i pobieżnie francuski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotr-m Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, WA1 - kwestia zasadnicza Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ... Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał. Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie: Lublin - to wiem Artoman, Vitapharma - Modliborzyce, Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce KowalczykKamil x 2 - Rzeszów Billea, Adam40 - Tarnów JustynaP - Kraków Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artoman Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, WA1 - kwestia zasadnicza Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ... Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał. Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie: Lublin - to wiem Artoman, Vitapharma - Modliborzyce, Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce KowalczykKamil x 2 - Rzeszów Billea, Adam40 - Tarnów JustynaP - Kraków Pozdrawiam piotr-m Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 [...] Ja + Candy podchodzimy do recepcji [...] W wypadku powyższego proszę pielgrzymów o pomoc Zeberce z zabraniem narciuszek i innych kosmetyczek z Wesołego Autobusu/Przyczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Załączone pliki PZJU8 _Rozkład Miejsc 3.pdf 166,42 KB 250 Ilość pobrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 dodałem podział miejsc w autokarach Ja tylko nieśmiało że ta funkcja to się Kierpoć nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Chyba byłeś pijany jak to układałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Wyginam śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 hiper last minute !!! 2 miejsca po 1000 zł*/os dojazd własny tel: 509 805 862 + 79 oplaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 LOGOWANIE SIĘ DO HOTELU Teoretycznie do hotelu przyjadą: WA1 ok. 15.30 Autobus z Espace z rezydentką ok. 17.00 WA2 ok. 18.30 Jeśli te czasy zostaną +/- zachowane a recepcja ośmieli się nas ( z WA1 ) przyjąć przed godz. 17 to będzie wyglądać to tak: Ja + Candy podchodzimy do recepcji i wołamy JEDNEGO naczelnego przedstawiciela danego apartamentu, który udostępnia swoją kartę*, płaci nią klimatyczne odbiera klucze i oddala się w glorii i chwale. Wyjątkiem jest przypadek, gdy przedstawiciele dwóch apartamentów chcą być w miarę blisko siebie - wtedy podchodzą razem, zgłaszają mi ten fakt a później pojedynczo ( jak powyżej ) załatwiają formalności. Do recepcji a szczególnie do jej lady podchodzą tylko wymienieni powyżej ! Zrobi się niepotrzebny tłok to przerywamy aż się uspokoicie !. Jeśli będziecie się pchać to zamiast godziny będziemy się logować ze 3, aż komuś puszczą nerwy i tym kimś mogę i być ja, a to już jest drażnienie lwa WA1 - jeśli czas oczekiwania na autobus z rezydentką będzie krótki, to zaczekamy, 30 min nas nie zbawi a z nią pójdzie to pewnie zdecydowanie szybciej i sprawniej Autobus WA2 będzie prawdopodobnie logowany już przez rezydentkę. O miejscu i sposobie wydawania skipassów poinformuję jutro. Bardzo proszę o zastosowanie się do tego co napisałem powyżej i szanowanie siebie wzajemnie Po przybyciu do apartamentu sprawdzamy jego stan i ilość wyposażenia. Spis wyposażenia znajduje się najczęściej po wewnętrznej stronie drzwiczek kuchennych, ew. w szufladzie komody lub na wew. drzwiach schowka czystościowego. Wszelkie drobne nieścisłości zgłaszamy za pomocą rezydentki na drugi dzień. Rzeczy, uszkodzenia czy braki pilne typu: brak pościeli, ręczników, łóżka, okna zgłaszamy tego samego wieczoru. Bardzo też proszę, aby przynajmniej dwie osoby z apartamentu wysłały mi esem nr swojego pokoju, nazwę chaletu + nick ( nie mam wszystkich w telefonie ) +48 509 805 862 Autobus odjedzie 5 km dalej do Les Arcs 1600 na parking. Jak ktoś coś zostawi dyma skibussem lub jedzie na worku od śmieci *Przypominam, że hotel najczęściej nie pobiera kaucji za ap. z karty tylko spisuje jej numery. Jedyne co pobiera zaraz to klimatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Szabir, a rozkład miejsc w autobusach był już gdzieś? nie, za godzinę bo ciągle są zmiany i jeszcze jedno - jeśli będziemy mieć dobry czas w WA1 i kierowcy będą mieć duży zapas czasu to zatrzymamy się w markecie w dolinie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 po co ? Sorry grande, jeślim jakieś fopa popełnił. Posypuję zatem głowę popiołem i biję się w piersi (choć z przywdziewaniem wora pokutnego to bym już raczej nie przesadzał ). Ja po prostu gościa znam jedynie jako bezlitosnego amatora promocji wyjazdowych, z zacięciem na PZJU . Ale zmilczę już lepiej może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Może ktoś odwołać te opady śniegu? Rozumiem że jest niezbędny ale bez przesady :\ Jacek To właśnie nazywają "gwarancją śniegu". Pomimo tych prognozowanych opadów, żałuję, że nie jadę z wami. A szkoda, bo znam dosyć komunikatywnie angielski i pobieżnie francuski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotr-m Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, WA1 - kwestia zasadnicza Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ... Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał. Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie: Lublin - to wiem Artoman, Vitapharma - Modliborzyce, Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce KowalczykKamil x 2 - Rzeszów Billea, Adam40 - Tarnów JustynaP - Kraków Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artoman Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, WA1 - kwestia zasadnicza Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ... Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał. Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie: Lublin - to wiem Artoman, Vitapharma - Modliborzyce, Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce KowalczykKamil x 2 - Rzeszów Billea, Adam40 - Tarnów JustynaP - Kraków Pozdrawiam piotr-m Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 [...] Ja + Candy podchodzimy do recepcji [...] W wypadku powyższego proszę pielgrzymów o pomoc Zeberce z zabraniem narciuszek i innych kosmetyczek z Wesołego Autobusu/Przyczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Załączone pliki PZJU8 _Rozkład Miejsc 3.pdf 166,42 KB 250 Ilość pobrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 dodałem podział miejsc w autokarach Ja tylko nieśmiało że ta funkcja to się Kierpoć nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Chyba byłeś pijany jak to układałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Wyginam śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Markiel Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 po co ? Sorry grande, jeślim jakieś fopa popełnił. Posypuję zatem głowę popiołem i biję się w piersi (choć z przywdziewaniem wora pokutnego to bym już raczej nie przesadzał ). Ja po prostu gościa znam jedynie jako bezlitosnego amatora promocji wyjazdowych, z zacięciem na PZJU . Ale zmilczę już lepiej może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Może ktoś odwołać te opady śniegu? Rozumiem że jest niezbędny ale bez przesady :\ Jacek To właśnie nazywają "gwarancją śniegu". Pomimo tych prognozowanych opadów, żałuję, że nie jadę z wami. A szkoda, bo znam dosyć komunikatywnie angielski i pobieżnie francuski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotr-m Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, WA1 - kwestia zasadnicza Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ... Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał. Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie: Lublin - to wiem Artoman, Vitapharma - Modliborzyce, Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce KowalczykKamil x 2 - Rzeszów Billea, Adam40 - Tarnów JustynaP - Kraków Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artoman Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, WA1 - kwestia zasadnicza Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ... Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał. Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie: Lublin - to wiem Artoman, Vitapharma - Modliborzyce, Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce KowalczykKamil x 2 - Rzeszów Billea, Adam40 - Tarnów JustynaP - Kraków Pozdrawiam piotr-m Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 [...] Ja + Candy podchodzimy do recepcji [...] W wypadku powyższego proszę pielgrzymów o pomoc Zeberce z zabraniem narciuszek i innych kosmetyczek z Wesołego Autobusu/Przyczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Załączone pliki PZJU8 _Rozkład Miejsc 3.pdf 166,42 KB 250 Ilość pobrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 dodałem podział miejsc w autokarach Ja tylko nieśmiało że ta funkcja to się Kierpoć nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Chyba byłeś pijany jak to układałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Wyginam śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
marek_s Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Może ktoś odwołać te opady śniegu? Rozumiem że jest niezbędny ale bez przesady :\ Jacek To właśnie nazywają "gwarancją śniegu". Pomimo tych prognozowanych opadów, żałuję, że nie jadę z wami. A szkoda, bo znam dosyć komunikatywnie angielski i pobieżnie francuski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotr-m Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, WA1 - kwestia zasadnicza Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ... Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał. Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie: Lublin - to wiem Artoman, Vitapharma - Modliborzyce, Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce KowalczykKamil x 2 - Rzeszów Billea, Adam40 - Tarnów JustynaP - Kraków Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artoman Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, WA1 - kwestia zasadnicza Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ... Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał. Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie: Lublin - to wiem Artoman, Vitapharma - Modliborzyce, Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce KowalczykKamil x 2 - Rzeszów Billea, Adam40 - Tarnów JustynaP - Kraków Pozdrawiam piotr-m Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 [...] Ja + Candy podchodzimy do recepcji [...] W wypadku powyższego proszę pielgrzymów o pomoc Zeberce z zabraniem narciuszek i innych kosmetyczek z Wesołego Autobusu/Przyczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Załączone pliki PZJU8 _Rozkład Miejsc 3.pdf 166,42 KB 250 Ilość pobrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 dodałem podział miejsc w autokarach Ja tylko nieśmiało że ta funkcja to się Kierpoć nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Chyba byłeś pijany jak to układałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Wyginam śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
piotr-m Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, WA1 - kwestia zasadnicza Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ... Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał. Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie: Lublin - to wiem Artoman, Vitapharma - Modliborzyce, Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce KowalczykKamil x 2 - Rzeszów Billea, Adam40 - Tarnów JustynaP - Kraków Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoman Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, WA1 - kwestia zasadnicza Kto na jakich pitstopach wsiada po drodze, cobyśmy kogoś nie zostawili, albo kogoś na gapę nie zabrali ... Tak, przynajmniej do Katowic, bo później to już OD będzie ogarniał. Poprawcie mnie, jeśli jestem w mylnym błędzie: Lublin - to wiem Artoman, Vitapharma - Modliborzyce, Biłgoraj x 4 - Lublin, czy Modliborzyce KowalczykKamil x 2 - Rzeszów Billea, Adam40 - Tarnów JustynaP - Kraków Pozdrawiam piotr-m Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 [...] Ja + Candy podchodzimy do recepcji [...] W wypadku powyższego proszę pielgrzymów o pomoc Zeberce z zabraniem narciuszek i innych kosmetyczek z Wesołego Autobusu/Przyczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Załączone pliki PZJU8 _Rozkład Miejsc 3.pdf 166,42 KB 250 Ilość pobrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 dodałem podział miejsc w autokarach Ja tylko nieśmiało że ta funkcja to się Kierpoć nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Chyba byłeś pijany jak to układałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Wyginam śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Tak jest Panie Piotrze potwierdzam, tylko nie wiem gdzie Biłgoraj x 4 w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 [...] Ja + Candy podchodzimy do recepcji [...] W wypadku powyższego proszę pielgrzymów o pomoc Zeberce z zabraniem narciuszek i innych kosmetyczek z Wesołego Autobusu/Przyczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Załączone pliki PZJU8 _Rozkład Miejsc 3.pdf 166,42 KB 250 Ilość pobrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 dodałem podział miejsc w autokarach Ja tylko nieśmiało że ta funkcja to się Kierpoć nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Chyba byłeś pijany jak to układałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Wyginam śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 [...] Ja + Candy podchodzimy do recepcji [...] W wypadku powyższego proszę pielgrzymów o pomoc Zeberce z zabraniem narciuszek i innych kosmetyczek z Wesołego Autobusu/Przyczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Załączone pliki PZJU8 _Rozkład Miejsc 3.pdf 166,42 KB 250 Ilość pobrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 dodałem podział miejsc w autokarach Ja tylko nieśmiało że ta funkcja to się Kierpoć nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Chyba byłeś pijany jak to układałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Wyginam śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Załączone pliki PZJU8 _Rozkład Miejsc 3.pdf 166,42 KB 250 Ilość pobrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 dodałem podział miejsc w autokarach Ja tylko nieśmiało że ta funkcja to się Kierpoć nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Chyba byłeś pijany jak to układałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Wyginam śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_machu Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 ogłoszenia parafialne: w poście nr 1 i tu dodałem podział miejsc w autokarach Chyba byłeś pijany jak to układałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Wyginam śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Candy Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Wyginam śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
zeberkaa Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 El Latino Loco jest 150 m od nas na 5 poziomie sąsiedniego hotelu. Może we wtorek i środę po basenie i saunie ok, 21.30 wybierzemy się tam grupą powyginać śmiało ciało ? Po fotach i filmach wnoszę że wstupenka za okazaniem szkolnej legitki ale wchodzę w to! I bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
kardek Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dość tego białego g - na pzju9 pojedziemy w cieplejsze rejony więc ćwiczyć bo się da haha no ładnie ładnie ale póki co to białe "g...." ma coś w sobie dzięki wszystkim za: ........... oraz za: ........... jak również za:..........i co by tu dużo nie gadać również za:........ Było SUPER ,nadal jeszcze JEST i z pewnością BĘDZIE Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Maarcel Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Szabir, dziękuję - za wszystko. Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 ile dni bylo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrońmy Rysie Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Siedem, z czego dwa dni autokarem nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
siano Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 nie wierze ze tylko dwa (: chyba ze w jenda strone Wyjazd z Les Arcs sobota 11-15 w Katowicach niedziela 9-40 ... Czyli niecałe 24 godziny A wrażenia z podróży bezcenne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 My dzisiaj wyjeżdżamy. Od razu widać że kierownik od lawin i nawisów nie jest u nas na etacie https://www.bergfex....er/wetter/berg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi