K-PAX Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 https://www.facebook...54930558196759/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Dłużników: Proszę o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat !. Szczekam do jutra. W przeciwnym wypadku, "Zły Mikołaj Szabir" użyje ostatecznego argumentu w postaci rózgi. co kryje się pod słowem "rózga możecie wyczytać z moich ostatnich postów.. Julita K- Wrocław - Wesoły Autobus 1 brak wpłaty 60 ZŁ Kpax AK - Piła - paxowóz brak wpłaty Jacek_Piła/4 - Piła - Wesoły Autobus 2 brak wpłaty Jarzem/3- Warszawa - dojazd własny brak wpłaty Jarzem/4-Warszawa- dojazd własny brak wpłaty Kasia Z - Warszawa - Wesoły Autobus 2 brak wpłaty Małgorzata C - Kraków - dojazd własny brak wpłaty Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny brak wpłaty Jolanta F - Warszawa - Wesoły Autobus 2 brak wpłaty Anna R-Warszawa - Wesoły Autobus 2 wpłata podobno w drodze Candy- Wrocław - Wesoły Autobus 1 wpłata podobno w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Siano tu już wstań z kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 pogoda.pngSiano tu już wstań z kolan Ważny jest podkład i ważne żeby tak nie sypało jak my tam będziemy bo wtedy nie wychodzę od was z apartamentu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Szanowni dłużnicy ! Zgodnie z postem nr 1 pragnę przypomnieć, że cena letnia promocyjna 1639 zł obejmuje wyłącznie osoby, które w wyznaczonym terminie (do 1 grudnia ) dokonały pełnej zapłaty. W związku z powyższym, naciągając i tak ten termin o tydzień pragnę przypomnieć, że: wszystkie wpłaty po 7 grudnia będzie trzeba uzupełnić do pełnej standardowej ceny tj; 1989 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 miejsce do przejęcia: pojawiło się jedno miejsce z transportem na wyjazd do przejęcia z rabatem 74 zł ( w Autobusie WA1 ) zainteresowani PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Wysłałem pw. Pozdr Emil Ps nie jestem póki co na liście, ale chciałbym zapytać, czy podane ceny zawierają wyżywienie??? Choćby śniadanie? Jeśli nie, to czy jest dostęp do kuchni, lodówki, talerza, widelca etc? bez wyżywienia, kuchnię masz kompletnie wyposażoną. Reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 i nastała taka niezręczna cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Szabir Napisano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie Umiłowani w podróży bracia i siostry. W poście nr 1 na pod listą uczestników podałem rozkłady jazdy*: Naszych Wesołych Autobusów Autobusów z Espaca Samolotów * podane godziny moga ulec delikatnej modyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Szabir, pytanko czy zwolniły się może 2 miejsca w Wesołym Autobusie z Warszawy? OD do Ani doszła legenda WA2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 OD do Ani doszła legenda WA2 będzie miała co dzieciom opowiadać, oj będzie miała ! hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Ok, chodziło mi o nas - jesteśmy z Agą w autobusie z Katowic - jakby była możliwość wolałybyśmy jechać z Wawy. Jeśli nie ma Katowice tez ok Doceńcie! Ojciec Dyrektor będzie osobiście czynił starania, żeby podróż minęła Wam w miłej i przyjaznej atmosferze. A i jeszcze jedno, prosił aby przekazać - żeby nie za długie habity siostrzyczki, bo to potknąć się można w autobusie, albo ktoś przydepnie i tragedia gotowa Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotr-m Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Siano, taka mała prośba ... Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Pożyjemy zobaczymy A jak nie to w knajpkach posiedzimy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Siano nasz Szaman właśnie pracuje nad środkiem tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie Umiłowani w podróży bracia i siostry. W poście nr 1 na pod listą uczestników podałem rozkłady jazdy*: Naszych Wesołych Autobusów Autobusów z Espaca Samolotów * podane godziny moga ulec delikatnej modyfikacji Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Śpiewa... Pięknie powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Śpiewa... Pięknie powiedziane. Dobrze że nie śpi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dobrze że nie śpi .... No do tego rozpiski to chyba nie potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
abramus Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 i nastała taka niezręczna cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie Umiłowani w podróży bracia i siostry. W poście nr 1 na pod listą uczestników podałem rozkłady jazdy*: Naszych Wesołych Autobusów Autobusów z Espaca Samolotów * podane godziny moga ulec delikatnej modyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Szabir, pytanko czy zwolniły się może 2 miejsca w Wesołym Autobusie z Warszawy? OD do Ani doszła legenda WA2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 OD do Ani doszła legenda WA2 będzie miała co dzieciom opowiadać, oj będzie miała ! hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Ok, chodziło mi o nas - jesteśmy z Agą w autobusie z Katowic - jakby była możliwość wolałybyśmy jechać z Wawy. Jeśli nie ma Katowice tez ok Doceńcie! Ojciec Dyrektor będzie osobiście czynił starania, żeby podróż minęła Wam w miłej i przyjaznej atmosferze. A i jeszcze jedno, prosił aby przekazać - żeby nie za długie habity siostrzyczki, bo to potknąć się można w autobusie, albo ktoś przydepnie i tragedia gotowa Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotr-m Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Siano, taka mała prośba ... Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Pożyjemy zobaczymy A jak nie to w knajpkach posiedzimy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Siano nasz Szaman właśnie pracuje nad środkiem tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie Umiłowani w podróży bracia i siostry. W poście nr 1 na pod listą uczestników podałem rozkłady jazdy*: Naszych Wesołych Autobusów Autobusów z Espaca Samolotów * podane godziny moga ulec delikatnej modyfikacji Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Śpiewa... Pięknie powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Śpiewa... Pięknie powiedziane. Dobrze że nie śpi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dobrze że nie śpi .... No do tego rozpiski to chyba nie potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 OD do Ani doszła legenda WA2 będzie miała co dzieciom opowiadać, oj będzie miała ! hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Ok, chodziło mi o nas - jesteśmy z Agą w autobusie z Katowic - jakby była możliwość wolałybyśmy jechać z Wawy. Jeśli nie ma Katowice tez ok Doceńcie! Ojciec Dyrektor będzie osobiście czynił starania, żeby podróż minęła Wam w miłej i przyjaznej atmosferze. A i jeszcze jedno, prosił aby przekazać - żeby nie za długie habity siostrzyczki, bo to potknąć się można w autobusie, albo ktoś przydepnie i tragedia gotowa Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotr-m Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Siano, taka mała prośba ... Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Pożyjemy zobaczymy A jak nie to w knajpkach posiedzimy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Siano nasz Szaman właśnie pracuje nad środkiem tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie Umiłowani w podróży bracia i siostry. W poście nr 1 na pod listą uczestników podałem rozkłady jazdy*: Naszych Wesołych Autobusów Autobusów z Espaca Samolotów * podane godziny moga ulec delikatnej modyfikacji Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Śpiewa... Pięknie powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Śpiewa... Pięknie powiedziane. Dobrze że nie śpi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dobrze że nie śpi .... No do tego rozpiski to chyba nie potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maarcel Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Ok, chodziło mi o nas - jesteśmy z Agą w autobusie z Katowic - jakby była możliwość wolałybyśmy jechać z Wawy. Jeśli nie ma Katowice tez ok Doceńcie! Ojciec Dyrektor będzie osobiście czynił starania, żeby podróż minęła Wam w miłej i przyjaznej atmosferze. A i jeszcze jedno, prosił aby przekazać - żeby nie za długie habity siostrzyczki, bo to potknąć się można w autobusie, albo ktoś przydepnie i tragedia gotowa Serdeczności M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... piotr-m Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Siano, taka mała prośba ... Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Pożyjemy zobaczymy A jak nie to w knajpkach posiedzimy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Siano nasz Szaman właśnie pracuje nad środkiem tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie Umiłowani w podróży bracia i siostry. W poście nr 1 na pod listą uczestników podałem rozkłady jazdy*: Naszych Wesołych Autobusów Autobusów z Espaca Samolotów * podane godziny moga ulec delikatnej modyfikacji Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Śpiewa... Pięknie powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Śpiewa... Pięknie powiedziane. Dobrze że nie śpi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dobrze że nie śpi .... No do tego rozpiski to chyba nie potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
piotr-m Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Siano, taka mała prośba ... Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Pożyjemy zobaczymy A jak nie to w knajpkach posiedzimy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Snieg już jest, ale jakbyś taką lampę na nasz turnus załatwił ... s'il vous plaît Siano nasz Szaman właśnie pracuje nad środkiem tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie Umiłowani w podróży bracia i siostry. W poście nr 1 na pod listą uczestników podałem rozkłady jazdy*: Naszych Wesołych Autobusów Autobusów z Espaca Samolotów * podane godziny moga ulec delikatnej modyfikacji Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Śpiewa... Pięknie powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Śpiewa... Pięknie powiedziane. Dobrze że nie śpi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dobrze że nie śpi .... No do tego rozpiski to chyba nie potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Candy Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie Umiłowani w podróży bracia i siostry. W poście nr 1 na pod listą uczestników podałem rozkłady jazdy*: Naszych Wesołych Autobusów Autobusów z Espaca Samolotów * podane godziny moga ulec delikatnej modyfikacji Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Śpiewa... Pięknie powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Śpiewa... Pięknie powiedziane. Dobrze że nie śpi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dobrze że nie śpi .... No do tego rozpiski to chyba nie potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Śpiewa... Pięknie powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Śpiewa... Pięknie powiedziane. Dobrze że nie śpi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dobrze że nie śpi .... No do tego rozpiski to chyba nie potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
siano Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Śpiewa... Pięknie powiedziane. Dobrze że nie śpi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dobrze że nie śpi .... No do tego rozpiski to chyba nie potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Kiedy rozpiska kto obok siedzi i z kimś śpiewa? Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maarcel Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Marcel Ty lepiej bierz gitarę Ferdziu, od gitary to ja właśnie muszę chwilę odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 2018 To ja proszę jedyne słuszne i właściwe! Z Zeberką znaczy Widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obędzie.... Boszzzzzz Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
Szabir Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Polecam do zestawu aviomarin i opaskę na oczy. Śpisz do samych Alp To ja proszę jedynie słuszne i właściwe miejsce. Z Zeberką znaczy [/quote] Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak chcesz spać zamiast śpiewać to ostatni rząd wita @ Ale ja nie napisałam gdzie się ten sen zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi