abramus Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... masz szczęście że napisałaś z dużej litery (Abramusy) ps. współczuję Tobie tej nudy w WA1 , z drugiej strony dzięki za reklamę pewnie lżej Tobie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 379 Dodano 7 l Ostatniej odpowiedzi 6 l Top użytkownicy w tym temacie 88 23 21 29 Popularne dni 11 Sty 34 3 Wrz 26 6 Wrz 14 16 Lis 12 Top użytkownicy w tym temacie Szabir 88 odpowiedzi zeberkaa 23 odpowiedzi siano 21 odpowiedzi abramus 29 odpowiedzi Popularne dni 11 Sty 2018 34 odpowiedzi 3 Wrz 2017 26 odpowiedzi 6 Wrz 2017 14 odpowiedzi 16 Lis 2017 12 odpowiedzi zeberkaa Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 masz szczęście że napisałaś z dużej litery (Abramusy) ps. współczuję Tobie tej nudy w WA1 , z drugiej strony dzięki za reklamę pewnie lżej Tobie z tym Nie ma za co, nie sądzę byście reklamy wymagali. Z góry zakładasz intencje a przecież mnie może być akurat niezmiernie przykro że tak się ułożyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Witam wszystkich wyjazdowiczow... mam nadzieje ze wreszcie będę mógł to zrobić osobiście. Pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Stop stop nie przesadzajcie jestem prawdziwie z epoki Modern Talking ale gram na lepszym sprzęcie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 masz szczęście że napisałaś z dużej litery (Abramusy) ps. współczuję Tobie tej nudy w WA1 , z drugiej strony dzięki za reklamę pewnie lżej Tobie z tym ładna mi nuda, jak Lubelaki "pod kogutem' mają już zawsze drugi reset z trzech ------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 No dobra ,wracamy do gry kto tam mówi że będzie nudno z Lubelakmi Na pewno nie ja fajnie się z wami jeździ na nartach a o kuchni nie wspomnę a dzięki wam wieczorami czuję się jak w sklepie Alkohole Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Odpowiadam na zaczepkę-jesteśmy pełnoprawnymi uczestnikami z fullskipasem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 No dobra ,wracamy do gry kto tam mówi że będzie nudno z Lubelakmi I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Maarcel, jak dziś pamiętam jak na PZJU zero wyszedłeś w hotelu w Saint Nicolas na 20 minutową zbiórkę kasy po pokojach i nie mogłeś po powrocie trafić w metrowe drzwi. O twardym języku jakbyś pił pavulon już nawet nie wspomnę. Długo nam chciałeś opowiedzieć co Cię w tej podróży po piętrach spotkało ale musiałeś ostro wspomagać się słowiańską gestykulacją My oczywiście obrobiliśmy za ten czas Twoje " harcerskie zapasy", które zabrałeś sobie niby na cały tydzień ( OMG ! ).. Mam nadzieję, że wyciągnąłeś z tego wnioski i na ten wyjazd pojedziesz profesjonalnie przygotowany w końcu mamy 10 lat treningu hihi ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież to była BasiaBB, której pózniej w ramach odwetu Nightgale przytrzasnął palce drzwiami w busie ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 JUTRO OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zuzayyy Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 UBEZPIECZENIE PZU WOJAŻER z rozszerzonym KL do 200 tys. zł !!!Tak jak na poprzednie wyjazdy proponuję dla chętnych ubezpieczenie zbiorowe. Daje nam to 20 % zniżki, a więc koszt ubezpieczenia przy sześciu dniach nartowania to 55 zł.Mamy za to:* koszty leczenia (KL) z amatorskim uprawianiem narciarstwa i snowboardu oraz assistance - 200 000 zł* następstwa nieszczęśliwych wypadków (NNW) - 100 000 zł* odpowiedzialność cywilna (OC) - 200 000 złWAŻNE!!!Ubezpieczenie obejmuje rekreacyjne uprawianie narciarstwa/snowbordu na wyznaczonych trasach.Link do OWU Wojażer: https://www.pzu.pl/c...7&groupId=10172Dane do ubezpieczenia (nazwisko, imię, pesel, adres z kodem pocztowym) proszę przesyłać na priv'a.Sukcesywnie będę wklejać listę osób wraz z info o rozliczeniu.Nr konta do wpłat: 19 1560 1195 2327 0183 2598 0003 Renata Kępa Lublin. Dla osób lubiących jeździć poza trasą:Jest możliwość wykupienia rozszerzonego ubezpieczenia, obejmującego uprawianie sportów wysokiego ryzyka, a więc jazdę poza trasą.Składka za 6 dni przy minimum 10 osobach wynosi 60 zł, a do 10 osób 73 zł. - to jest dla KL 120 000 złDla KL 200 000 zł - przy 10 osobach 72 zł, a do 10 osób 90 zł.Szaberku wklej do pierwszego posta, please W sprawach nie cierpiących zwłoki proszę dzwonić 501095635. Jeśli nie będę mogła odebrać, oddzwonię.Zgłoszenia poparte wpłatą przyjmuję do 10 stycznia.11 stycznia, po podpisaniu polisy podam jej numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Siano ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie: Dziękuję 3/4 uczestnikom, że dokonali znanych im od kwartału wpłat w przewidzianym terminie.. W pierwszej kolejności będą do przejęcia miejsca 1/4 dłużników. Wobec powyższego, jeśli ktoś nowy chce pojechać autokarem i wpłaci przed dłużnikiem 100% to przejmie jego miejsce. Z przyczyn oczywistych, nie będę również rozważał sugestii dłużników co do przydziału miejsc gdziekolwiek. Ostateczne księgowanie dopłat zakańczam 4 - go grudnia w poniedziałek. Wszystkie dopłaty od wtorku 5 grudnia proszę pomniejszyć o kwotę 100 zł, gdyż tyle mniej kosztuje zaprzyjaźniony zewnętrzny autokar z Warszawy, do którego będę przesuwał z WA dłużników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Siano będziemy zaszczyceni wizytą naszego szamana czuj się zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 I kto ma dobrego szamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Proszę dłużników o natychmiastowe uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o nasz apart, mam info że; Aspen-przelew w drodze, dziś powinien być zaksięgowany, Candy-ustalenia indywidualne, Pawelgry- patrz post wyżej.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. Teraz już widzisz dlaczego tak Szabir spamował dla niektórych to i tak za mało jak widać po liście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Byłem już 2 razy i wiem, że późno, ale jeśliby pojawiła się możliwość, chętnie dołączę. Jestem z Gorzowa Wlkp i mogę dołączyć w Poznaniu lub na trasie A2 Poznań - Świecko. Jak pojawi się taka możliwość, proszę o kontakt. Ty się martw chłopie tylko o koję! Dojazd sobie ogarniesz. A jak będziesz grzeczny, to Don Szabirejro Ci i w tym pomoże Do kąta i klikaj! Albo młotem w świnkę i na pocztę! Zaprawdę powiadam Ci: będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jutro aktualizacja wpłat, wiec trzymać rajtuzy na wodzy płoszę -------------------------------------------------------------------------- Proszę dłużników o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 masz szczęście że napisałaś z dużej litery (Abramusy) ps. współczuję Tobie tej nudy w WA1 , z drugiej strony dzięki za reklamę pewnie lżej Tobie z tym Nie ma za co, nie sądzę byście reklamy wymagali. Z góry zakładasz intencje a przecież mnie może być akurat niezmiernie przykro że tak się ułożyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Witam wszystkich wyjazdowiczow... mam nadzieje ze wreszcie będę mógł to zrobić osobiście. Pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Stop stop nie przesadzajcie jestem prawdziwie z epoki Modern Talking ale gram na lepszym sprzęcie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 masz szczęście że napisałaś z dużej litery (Abramusy) ps. współczuję Tobie tej nudy w WA1 , z drugiej strony dzięki za reklamę pewnie lżej Tobie z tym ładna mi nuda, jak Lubelaki "pod kogutem' mają już zawsze drugi reset z trzech ------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 No dobra ,wracamy do gry kto tam mówi że będzie nudno z Lubelakmi Na pewno nie ja fajnie się z wami jeździ na nartach a o kuchni nie wspomnę a dzięki wam wieczorami czuję się jak w sklepie Alkohole Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Odpowiadam na zaczepkę-jesteśmy pełnoprawnymi uczestnikami z fullskipasem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 No dobra ,wracamy do gry kto tam mówi że będzie nudno z Lubelakmi I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Maarcel, jak dziś pamiętam jak na PZJU zero wyszedłeś w hotelu w Saint Nicolas na 20 minutową zbiórkę kasy po pokojach i nie mogłeś po powrocie trafić w metrowe drzwi. O twardym języku jakbyś pił pavulon już nawet nie wspomnę. Długo nam chciałeś opowiedzieć co Cię w tej podróży po piętrach spotkało ale musiałeś ostro wspomagać się słowiańską gestykulacją My oczywiście obrobiliśmy za ten czas Twoje " harcerskie zapasy", które zabrałeś sobie niby na cały tydzień ( OMG ! ).. Mam nadzieję, że wyciągnąłeś z tego wnioski i na ten wyjazd pojedziesz profesjonalnie przygotowany w końcu mamy 10 lat treningu hihi ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież to była BasiaBB, której pózniej w ramach odwetu Nightgale przytrzasnął palce drzwiami w busie ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 JUTRO OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zuzayyy Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 UBEZPIECZENIE PZU WOJAŻER z rozszerzonym KL do 200 tys. zł !!!Tak jak na poprzednie wyjazdy proponuję dla chętnych ubezpieczenie zbiorowe. Daje nam to 20 % zniżki, a więc koszt ubezpieczenia przy sześciu dniach nartowania to 55 zł.Mamy za to:* koszty leczenia (KL) z amatorskim uprawianiem narciarstwa i snowboardu oraz assistance - 200 000 zł* następstwa nieszczęśliwych wypadków (NNW) - 100 000 zł* odpowiedzialność cywilna (OC) - 200 000 złWAŻNE!!!Ubezpieczenie obejmuje rekreacyjne uprawianie narciarstwa/snowbordu na wyznaczonych trasach.Link do OWU Wojażer: https://www.pzu.pl/c...7&groupId=10172Dane do ubezpieczenia (nazwisko, imię, pesel, adres z kodem pocztowym) proszę przesyłać na priv'a.Sukcesywnie będę wklejać listę osób wraz z info o rozliczeniu.Nr konta do wpłat: 19 1560 1195 2327 0183 2598 0003 Renata Kępa Lublin. Dla osób lubiących jeździć poza trasą:Jest możliwość wykupienia rozszerzonego ubezpieczenia, obejmującego uprawianie sportów wysokiego ryzyka, a więc jazdę poza trasą.Składka za 6 dni przy minimum 10 osobach wynosi 60 zł, a do 10 osób 73 zł. - to jest dla KL 120 000 złDla KL 200 000 zł - przy 10 osobach 72 zł, a do 10 osób 90 zł.Szaberku wklej do pierwszego posta, please W sprawach nie cierpiących zwłoki proszę dzwonić 501095635. Jeśli nie będę mogła odebrać, oddzwonię.Zgłoszenia poparte wpłatą przyjmuję do 10 stycznia.11 stycznia, po podpisaniu polisy podam jej numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Siano ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie: Dziękuję 3/4 uczestnikom, że dokonali znanych im od kwartału wpłat w przewidzianym terminie.. W pierwszej kolejności będą do przejęcia miejsca 1/4 dłużników. Wobec powyższego, jeśli ktoś nowy chce pojechać autokarem i wpłaci przed dłużnikiem 100% to przejmie jego miejsce. Z przyczyn oczywistych, nie będę również rozważał sugestii dłużników co do przydziału miejsc gdziekolwiek. Ostateczne księgowanie dopłat zakańczam 4 - go grudnia w poniedziałek. Wszystkie dopłaty od wtorku 5 grudnia proszę pomniejszyć o kwotę 100 zł, gdyż tyle mniej kosztuje zaprzyjaźniony zewnętrzny autokar z Warszawy, do którego będę przesuwał z WA dłużników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Siano będziemy zaszczyceni wizytą naszego szamana czuj się zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 I kto ma dobrego szamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Proszę dłużników o natychmiastowe uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o nasz apart, mam info że; Aspen-przelew w drodze, dziś powinien być zaksięgowany, Candy-ustalenia indywidualne, Pawelgry- patrz post wyżej.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. Teraz już widzisz dlaczego tak Szabir spamował dla niektórych to i tak za mało jak widać po liście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Byłem już 2 razy i wiem, że późno, ale jeśliby pojawiła się możliwość, chętnie dołączę. Jestem z Gorzowa Wlkp i mogę dołączyć w Poznaniu lub na trasie A2 Poznań - Świecko. Jak pojawi się taka możliwość, proszę o kontakt. Ty się martw chłopie tylko o koję! Dojazd sobie ogarniesz. A jak będziesz grzeczny, to Don Szabirejro Ci i w tym pomoże Do kąta i klikaj! Albo młotem w świnkę i na pocztę! Zaprawdę powiadam Ci: będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jutro aktualizacja wpłat, wiec trzymać rajtuzy na wodzy płoszę -------------------------------------------------------------------------- Proszę dłużników o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Witam wszystkich wyjazdowiczow... mam nadzieje ze wreszcie będę mógł to zrobić osobiście. Pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Stop stop nie przesadzajcie jestem prawdziwie z epoki Modern Talking ale gram na lepszym sprzęcie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 masz szczęście że napisałaś z dużej litery (Abramusy) ps. współczuję Tobie tej nudy w WA1 , z drugiej strony dzięki za reklamę pewnie lżej Tobie z tym ładna mi nuda, jak Lubelaki "pod kogutem' mają już zawsze drugi reset z trzech ------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 No dobra ,wracamy do gry kto tam mówi że będzie nudno z Lubelakmi Na pewno nie ja fajnie się z wami jeździ na nartach a o kuchni nie wspomnę a dzięki wam wieczorami czuję się jak w sklepie Alkohole Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Odpowiadam na zaczepkę-jesteśmy pełnoprawnymi uczestnikami z fullskipasem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 No dobra ,wracamy do gry kto tam mówi że będzie nudno z Lubelakmi I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Maarcel, jak dziś pamiętam jak na PZJU zero wyszedłeś w hotelu w Saint Nicolas na 20 minutową zbiórkę kasy po pokojach i nie mogłeś po powrocie trafić w metrowe drzwi. O twardym języku jakbyś pił pavulon już nawet nie wspomnę. Długo nam chciałeś opowiedzieć co Cię w tej podróży po piętrach spotkało ale musiałeś ostro wspomagać się słowiańską gestykulacją My oczywiście obrobiliśmy za ten czas Twoje " harcerskie zapasy", które zabrałeś sobie niby na cały tydzień ( OMG ! ).. Mam nadzieję, że wyciągnąłeś z tego wnioski i na ten wyjazd pojedziesz profesjonalnie przygotowany w końcu mamy 10 lat treningu hihi ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież to była BasiaBB, której pózniej w ramach odwetu Nightgale przytrzasnął palce drzwiami w busie ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 JUTRO OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zuzayyy Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 UBEZPIECZENIE PZU WOJAŻER z rozszerzonym KL do 200 tys. zł !!!Tak jak na poprzednie wyjazdy proponuję dla chętnych ubezpieczenie zbiorowe. Daje nam to 20 % zniżki, a więc koszt ubezpieczenia przy sześciu dniach nartowania to 55 zł.Mamy za to:* koszty leczenia (KL) z amatorskim uprawianiem narciarstwa i snowboardu oraz assistance - 200 000 zł* następstwa nieszczęśliwych wypadków (NNW) - 100 000 zł* odpowiedzialność cywilna (OC) - 200 000 złWAŻNE!!!Ubezpieczenie obejmuje rekreacyjne uprawianie narciarstwa/snowbordu na wyznaczonych trasach.Link do OWU Wojażer: https://www.pzu.pl/c...7&groupId=10172Dane do ubezpieczenia (nazwisko, imię, pesel, adres z kodem pocztowym) proszę przesyłać na priv'a.Sukcesywnie będę wklejać listę osób wraz z info o rozliczeniu.Nr konta do wpłat: 19 1560 1195 2327 0183 2598 0003 Renata Kępa Lublin. Dla osób lubiących jeździć poza trasą:Jest możliwość wykupienia rozszerzonego ubezpieczenia, obejmującego uprawianie sportów wysokiego ryzyka, a więc jazdę poza trasą.Składka za 6 dni przy minimum 10 osobach wynosi 60 zł, a do 10 osób 73 zł. - to jest dla KL 120 000 złDla KL 200 000 zł - przy 10 osobach 72 zł, a do 10 osób 90 zł.Szaberku wklej do pierwszego posta, please W sprawach nie cierpiących zwłoki proszę dzwonić 501095635. Jeśli nie będę mogła odebrać, oddzwonię.Zgłoszenia poparte wpłatą przyjmuję do 10 stycznia.11 stycznia, po podpisaniu polisy podam jej numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Siano ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie: Dziękuję 3/4 uczestnikom, że dokonali znanych im od kwartału wpłat w przewidzianym terminie.. W pierwszej kolejności będą do przejęcia miejsca 1/4 dłużników. Wobec powyższego, jeśli ktoś nowy chce pojechać autokarem i wpłaci przed dłużnikiem 100% to przejmie jego miejsce. Z przyczyn oczywistych, nie będę również rozważał sugestii dłużników co do przydziału miejsc gdziekolwiek. Ostateczne księgowanie dopłat zakańczam 4 - go grudnia w poniedziałek. Wszystkie dopłaty od wtorku 5 grudnia proszę pomniejszyć o kwotę 100 zł, gdyż tyle mniej kosztuje zaprzyjaźniony zewnętrzny autokar z Warszawy, do którego będę przesuwał z WA dłużników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Siano będziemy zaszczyceni wizytą naszego szamana czuj się zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 I kto ma dobrego szamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Proszę dłużników o natychmiastowe uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o nasz apart, mam info że; Aspen-przelew w drodze, dziś powinien być zaksięgowany, Candy-ustalenia indywidualne, Pawelgry- patrz post wyżej.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. Teraz już widzisz dlaczego tak Szabir spamował dla niektórych to i tak za mało jak widać po liście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Byłem już 2 razy i wiem, że późno, ale jeśliby pojawiła się możliwość, chętnie dołączę. Jestem z Gorzowa Wlkp i mogę dołączyć w Poznaniu lub na trasie A2 Poznań - Świecko. Jak pojawi się taka możliwość, proszę o kontakt. Ty się martw chłopie tylko o koję! Dojazd sobie ogarniesz. A jak będziesz grzeczny, to Don Szabirejro Ci i w tym pomoże Do kąta i klikaj! Albo młotem w świnkę i na pocztę! Zaprawdę powiadam Ci: będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jutro aktualizacja wpłat, wiec trzymać rajtuzy na wodzy płoszę -------------------------------------------------------------------------- Proszę dłużników o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 masz szczęście że napisałaś z dużej litery (Abramusy) ps. współczuję Tobie tej nudy w WA1 , z drugiej strony dzięki za reklamę pewnie lżej Tobie z tym ładna mi nuda, jak Lubelaki "pod kogutem' mają już zawsze drugi reset z trzech ------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 No dobra ,wracamy do gry kto tam mówi że będzie nudno z Lubelakmi Na pewno nie ja fajnie się z wami jeździ na nartach a o kuchni nie wspomnę a dzięki wam wieczorami czuję się jak w sklepie Alkohole Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Odpowiadam na zaczepkę-jesteśmy pełnoprawnymi uczestnikami z fullskipasem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 No dobra ,wracamy do gry kto tam mówi że będzie nudno z Lubelakmi I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Maarcel, jak dziś pamiętam jak na PZJU zero wyszedłeś w hotelu w Saint Nicolas na 20 minutową zbiórkę kasy po pokojach i nie mogłeś po powrocie trafić w metrowe drzwi. O twardym języku jakbyś pił pavulon już nawet nie wspomnę. Długo nam chciałeś opowiedzieć co Cię w tej podróży po piętrach spotkało ale musiałeś ostro wspomagać się słowiańską gestykulacją My oczywiście obrobiliśmy za ten czas Twoje " harcerskie zapasy", które zabrałeś sobie niby na cały tydzień ( OMG ! ).. Mam nadzieję, że wyciągnąłeś z tego wnioski i na ten wyjazd pojedziesz profesjonalnie przygotowany w końcu mamy 10 lat treningu hihi ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież to była BasiaBB, której pózniej w ramach odwetu Nightgale przytrzasnął palce drzwiami w busie ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 JUTRO OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zuzayyy Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 UBEZPIECZENIE PZU WOJAŻER z rozszerzonym KL do 200 tys. zł !!!Tak jak na poprzednie wyjazdy proponuję dla chętnych ubezpieczenie zbiorowe. Daje nam to 20 % zniżki, a więc koszt ubezpieczenia przy sześciu dniach nartowania to 55 zł.Mamy za to:* koszty leczenia (KL) z amatorskim uprawianiem narciarstwa i snowboardu oraz assistance - 200 000 zł* następstwa nieszczęśliwych wypadków (NNW) - 100 000 zł* odpowiedzialność cywilna (OC) - 200 000 złWAŻNE!!!Ubezpieczenie obejmuje rekreacyjne uprawianie narciarstwa/snowbordu na wyznaczonych trasach.Link do OWU Wojażer: https://www.pzu.pl/c...7&groupId=10172Dane do ubezpieczenia (nazwisko, imię, pesel, adres z kodem pocztowym) proszę przesyłać na priv'a.Sukcesywnie będę wklejać listę osób wraz z info o rozliczeniu.Nr konta do wpłat: 19 1560 1195 2327 0183 2598 0003 Renata Kępa Lublin. Dla osób lubiących jeździć poza trasą:Jest możliwość wykupienia rozszerzonego ubezpieczenia, obejmującego uprawianie sportów wysokiego ryzyka, a więc jazdę poza trasą.Składka za 6 dni przy minimum 10 osobach wynosi 60 zł, a do 10 osób 73 zł. - to jest dla KL 120 000 złDla KL 200 000 zł - przy 10 osobach 72 zł, a do 10 osób 90 zł.Szaberku wklej do pierwszego posta, please W sprawach nie cierpiących zwłoki proszę dzwonić 501095635. Jeśli nie będę mogła odebrać, oddzwonię.Zgłoszenia poparte wpłatą przyjmuję do 10 stycznia.11 stycznia, po podpisaniu polisy podam jej numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Siano ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie: Dziękuję 3/4 uczestnikom, że dokonali znanych im od kwartału wpłat w przewidzianym terminie.. W pierwszej kolejności będą do przejęcia miejsca 1/4 dłużników. Wobec powyższego, jeśli ktoś nowy chce pojechać autokarem i wpłaci przed dłużnikiem 100% to przejmie jego miejsce. Z przyczyn oczywistych, nie będę również rozważał sugestii dłużników co do przydziału miejsc gdziekolwiek. Ostateczne księgowanie dopłat zakańczam 4 - go grudnia w poniedziałek. Wszystkie dopłaty od wtorku 5 grudnia proszę pomniejszyć o kwotę 100 zł, gdyż tyle mniej kosztuje zaprzyjaźniony zewnętrzny autokar z Warszawy, do którego będę przesuwał z WA dłużników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Siano będziemy zaszczyceni wizytą naszego szamana czuj się zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 I kto ma dobrego szamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Proszę dłużników o natychmiastowe uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o nasz apart, mam info że; Aspen-przelew w drodze, dziś powinien być zaksięgowany, Candy-ustalenia indywidualne, Pawelgry- patrz post wyżej.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. Teraz już widzisz dlaczego tak Szabir spamował dla niektórych to i tak za mało jak widać po liście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Byłem już 2 razy i wiem, że późno, ale jeśliby pojawiła się możliwość, chętnie dołączę. Jestem z Gorzowa Wlkp i mogę dołączyć w Poznaniu lub na trasie A2 Poznań - Świecko. Jak pojawi się taka możliwość, proszę o kontakt. Ty się martw chłopie tylko o koję! Dojazd sobie ogarniesz. A jak będziesz grzeczny, to Don Szabirejro Ci i w tym pomoże Do kąta i klikaj! Albo młotem w świnkę i na pocztę! Zaprawdę powiadam Ci: będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jutro aktualizacja wpłat, wiec trzymać rajtuzy na wodzy płoszę -------------------------------------------------------------------------- Proszę dłużników o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
siano Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 No dobra ,wracamy do gry kto tam mówi że będzie nudno z Lubelakmi Na pewno nie ja fajnie się z wami jeździ na nartach a o kuchni nie wspomnę a dzięki wam wieczorami czuję się jak w sklepie Alkohole Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrońmy Rysie Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Odpowiadam na zaczepkę-jesteśmy pełnoprawnymi uczestnikami z fullskipasem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 No dobra ,wracamy do gry kto tam mówi że będzie nudno z Lubelakmi I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Maarcel, jak dziś pamiętam jak na PZJU zero wyszedłeś w hotelu w Saint Nicolas na 20 minutową zbiórkę kasy po pokojach i nie mogłeś po powrocie trafić w metrowe drzwi. O twardym języku jakbyś pił pavulon już nawet nie wspomnę. Długo nam chciałeś opowiedzieć co Cię w tej podróży po piętrach spotkało ale musiałeś ostro wspomagać się słowiańską gestykulacją My oczywiście obrobiliśmy za ten czas Twoje " harcerskie zapasy", które zabrałeś sobie niby na cały tydzień ( OMG ! ).. Mam nadzieję, że wyciągnąłeś z tego wnioski i na ten wyjazd pojedziesz profesjonalnie przygotowany w końcu mamy 10 lat treningu hihi ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież to była BasiaBB, której pózniej w ramach odwetu Nightgale przytrzasnął palce drzwiami w busie ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 JUTRO OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zuzayyy Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 UBEZPIECZENIE PZU WOJAŻER z rozszerzonym KL do 200 tys. zł !!!Tak jak na poprzednie wyjazdy proponuję dla chętnych ubezpieczenie zbiorowe. Daje nam to 20 % zniżki, a więc koszt ubezpieczenia przy sześciu dniach nartowania to 55 zł.Mamy za to:* koszty leczenia (KL) z amatorskim uprawianiem narciarstwa i snowboardu oraz assistance - 200 000 zł* następstwa nieszczęśliwych wypadków (NNW) - 100 000 zł* odpowiedzialność cywilna (OC) - 200 000 złWAŻNE!!!Ubezpieczenie obejmuje rekreacyjne uprawianie narciarstwa/snowbordu na wyznaczonych trasach.Link do OWU Wojażer: https://www.pzu.pl/c...7&groupId=10172Dane do ubezpieczenia (nazwisko, imię, pesel, adres z kodem pocztowym) proszę przesyłać na priv'a.Sukcesywnie będę wklejać listę osób wraz z info o rozliczeniu.Nr konta do wpłat: 19 1560 1195 2327 0183 2598 0003 Renata Kępa Lublin. Dla osób lubiących jeździć poza trasą:Jest możliwość wykupienia rozszerzonego ubezpieczenia, obejmującego uprawianie sportów wysokiego ryzyka, a więc jazdę poza trasą.Składka za 6 dni przy minimum 10 osobach wynosi 60 zł, a do 10 osób 73 zł. - to jest dla KL 120 000 złDla KL 200 000 zł - przy 10 osobach 72 zł, a do 10 osób 90 zł.Szaberku wklej do pierwszego posta, please W sprawach nie cierpiących zwłoki proszę dzwonić 501095635. Jeśli nie będę mogła odebrać, oddzwonię.Zgłoszenia poparte wpłatą przyjmuję do 10 stycznia.11 stycznia, po podpisaniu polisy podam jej numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Siano ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie: Dziękuję 3/4 uczestnikom, że dokonali znanych im od kwartału wpłat w przewidzianym terminie.. W pierwszej kolejności będą do przejęcia miejsca 1/4 dłużników. Wobec powyższego, jeśli ktoś nowy chce pojechać autokarem i wpłaci przed dłużnikiem 100% to przejmie jego miejsce. Z przyczyn oczywistych, nie będę również rozważał sugestii dłużników co do przydziału miejsc gdziekolwiek. Ostateczne księgowanie dopłat zakańczam 4 - go grudnia w poniedziałek. Wszystkie dopłaty od wtorku 5 grudnia proszę pomniejszyć o kwotę 100 zł, gdyż tyle mniej kosztuje zaprzyjaźniony zewnętrzny autokar z Warszawy, do którego będę przesuwał z WA dłużników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Siano będziemy zaszczyceni wizytą naszego szamana czuj się zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 I kto ma dobrego szamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Proszę dłużników o natychmiastowe uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o nasz apart, mam info że; Aspen-przelew w drodze, dziś powinien być zaksięgowany, Candy-ustalenia indywidualne, Pawelgry- patrz post wyżej.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. Teraz już widzisz dlaczego tak Szabir spamował dla niektórych to i tak za mało jak widać po liście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Byłem już 2 razy i wiem, że późno, ale jeśliby pojawiła się możliwość, chętnie dołączę. Jestem z Gorzowa Wlkp i mogę dołączyć w Poznaniu lub na trasie A2 Poznań - Świecko. Jak pojawi się taka możliwość, proszę o kontakt. Ty się martw chłopie tylko o koję! Dojazd sobie ogarniesz. A jak będziesz grzeczny, to Don Szabirejro Ci i w tym pomoże Do kąta i klikaj! Albo młotem w świnkę i na pocztę! Zaprawdę powiadam Ci: będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jutro aktualizacja wpłat, wiec trzymać rajtuzy na wodzy płoszę -------------------------------------------------------------------------- Proszę dłużników o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 I dlatego właśnie Szabir zasugerował mi przesiadkę do WA1 - bo zanim dojedziemy do Francji, mógłbym nie zdążyć skosztować lubelskiej pigwówki Maarcel, jak dziś pamiętam jak na PZJU zero wyszedłeś w hotelu w Saint Nicolas na 20 minutową zbiórkę kasy po pokojach i nie mogłeś po powrocie trafić w metrowe drzwi. O twardym języku jakbyś pił pavulon już nawet nie wspomnę. Długo nam chciałeś opowiedzieć co Cię w tej podróży po piętrach spotkało ale musiałeś ostro wspomagać się słowiańską gestykulacją My oczywiście obrobiliśmy za ten czas Twoje " harcerskie zapasy", które zabrałeś sobie niby na cały tydzień ( OMG ! ).. Mam nadzieję, że wyciągnąłeś z tego wnioski i na ten wyjazd pojedziesz profesjonalnie przygotowany w końcu mamy 10 lat treningu hihi ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież to była BasiaBB, której pózniej w ramach odwetu Nightgale przytrzasnął palce drzwiami w busie ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 JUTRO OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zuzayyy Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 UBEZPIECZENIE PZU WOJAŻER z rozszerzonym KL do 200 tys. zł !!!Tak jak na poprzednie wyjazdy proponuję dla chętnych ubezpieczenie zbiorowe. Daje nam to 20 % zniżki, a więc koszt ubezpieczenia przy sześciu dniach nartowania to 55 zł.Mamy za to:* koszty leczenia (KL) z amatorskim uprawianiem narciarstwa i snowboardu oraz assistance - 200 000 zł* następstwa nieszczęśliwych wypadków (NNW) - 100 000 zł* odpowiedzialność cywilna (OC) - 200 000 złWAŻNE!!!Ubezpieczenie obejmuje rekreacyjne uprawianie narciarstwa/snowbordu na wyznaczonych trasach.Link do OWU Wojażer: https://www.pzu.pl/c...7&groupId=10172Dane do ubezpieczenia (nazwisko, imię, pesel, adres z kodem pocztowym) proszę przesyłać na priv'a.Sukcesywnie będę wklejać listę osób wraz z info o rozliczeniu.Nr konta do wpłat: 19 1560 1195 2327 0183 2598 0003 Renata Kępa Lublin. Dla osób lubiących jeździć poza trasą:Jest możliwość wykupienia rozszerzonego ubezpieczenia, obejmującego uprawianie sportów wysokiego ryzyka, a więc jazdę poza trasą.Składka za 6 dni przy minimum 10 osobach wynosi 60 zł, a do 10 osób 73 zł. - to jest dla KL 120 000 złDla KL 200 000 zł - przy 10 osobach 72 zł, a do 10 osób 90 zł.Szaberku wklej do pierwszego posta, please W sprawach nie cierpiących zwłoki proszę dzwonić 501095635. Jeśli nie będę mogła odebrać, oddzwonię.Zgłoszenia poparte wpłatą przyjmuję do 10 stycznia.11 stycznia, po podpisaniu polisy podam jej numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Siano ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie: Dziękuję 3/4 uczestnikom, że dokonali znanych im od kwartału wpłat w przewidzianym terminie.. W pierwszej kolejności będą do przejęcia miejsca 1/4 dłużników. Wobec powyższego, jeśli ktoś nowy chce pojechać autokarem i wpłaci przed dłużnikiem 100% to przejmie jego miejsce. Z przyczyn oczywistych, nie będę również rozważał sugestii dłużników co do przydziału miejsc gdziekolwiek. Ostateczne księgowanie dopłat zakańczam 4 - go grudnia w poniedziałek. Wszystkie dopłaty od wtorku 5 grudnia proszę pomniejszyć o kwotę 100 zł, gdyż tyle mniej kosztuje zaprzyjaźniony zewnętrzny autokar z Warszawy, do którego będę przesuwał z WA dłużników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Siano będziemy zaszczyceni wizytą naszego szamana czuj się zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 I kto ma dobrego szamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Proszę dłużników o natychmiastowe uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o nasz apart, mam info że; Aspen-przelew w drodze, dziś powinien być zaksięgowany, Candy-ustalenia indywidualne, Pawelgry- patrz post wyżej.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. Teraz już widzisz dlaczego tak Szabir spamował dla niektórych to i tak za mało jak widać po liście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Byłem już 2 razy i wiem, że późno, ale jeśliby pojawiła się możliwość, chętnie dołączę. Jestem z Gorzowa Wlkp i mogę dołączyć w Poznaniu lub na trasie A2 Poznań - Świecko. Jak pojawi się taka możliwość, proszę o kontakt. Ty się martw chłopie tylko o koję! Dojazd sobie ogarniesz. A jak będziesz grzeczny, to Don Szabirejro Ci i w tym pomoże Do kąta i klikaj! Albo młotem w świnkę i na pocztę! Zaprawdę powiadam Ci: będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jutro aktualizacja wpłat, wiec trzymać rajtuzy na wodzy płoszę -------------------------------------------------------------------------- Proszę dłużników o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
Maarcel Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Gwoździem programu, to było pozostawienie przeze mnie w tym hotelu kurtki i polara - wróciły do mnie po jakimś miesiącu już do Polski Tak, to był wyjazd z kategorii LEGENDARY Szabirku, lepiej się przyznaj - czy to nie Ty zabrałeś z hotelu St. Nicolas "przypadkiem" klucz do pokoju z breloczkiem wielkości głowy dziecka ? Odsyłaliśmy go później do hotelu, a hotel w zamian odsyłał moją odzież to była BasiaBB, której pózniej w ramach odwetu Nightgale przytrzasnął palce drzwiami w busie ------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 2 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 JUTRO OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zuzayyy Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 UBEZPIECZENIE PZU WOJAŻER z rozszerzonym KL do 200 tys. zł !!!Tak jak na poprzednie wyjazdy proponuję dla chętnych ubezpieczenie zbiorowe. Daje nam to 20 % zniżki, a więc koszt ubezpieczenia przy sześciu dniach nartowania to 55 zł.Mamy za to:* koszty leczenia (KL) z amatorskim uprawianiem narciarstwa i snowboardu oraz assistance - 200 000 zł* następstwa nieszczęśliwych wypadków (NNW) - 100 000 zł* odpowiedzialność cywilna (OC) - 200 000 złWAŻNE!!!Ubezpieczenie obejmuje rekreacyjne uprawianie narciarstwa/snowbordu na wyznaczonych trasach.Link do OWU Wojażer: https://www.pzu.pl/c...7&groupId=10172Dane do ubezpieczenia (nazwisko, imię, pesel, adres z kodem pocztowym) proszę przesyłać na priv'a.Sukcesywnie będę wklejać listę osób wraz z info o rozliczeniu.Nr konta do wpłat: 19 1560 1195 2327 0183 2598 0003 Renata Kępa Lublin. Dla osób lubiących jeździć poza trasą:Jest możliwość wykupienia rozszerzonego ubezpieczenia, obejmującego uprawianie sportów wysokiego ryzyka, a więc jazdę poza trasą.Składka za 6 dni przy minimum 10 osobach wynosi 60 zł, a do 10 osób 73 zł. - to jest dla KL 120 000 złDla KL 200 000 zł - przy 10 osobach 72 zł, a do 10 osób 90 zł.Szaberku wklej do pierwszego posta, please W sprawach nie cierpiących zwłoki proszę dzwonić 501095635. Jeśli nie będę mogła odebrać, oddzwonię.Zgłoszenia poparte wpłatą przyjmuję do 10 stycznia.11 stycznia, po podpisaniu polisy podam jej numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Siano ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie: Dziękuję 3/4 uczestnikom, że dokonali znanych im od kwartału wpłat w przewidzianym terminie.. W pierwszej kolejności będą do przejęcia miejsca 1/4 dłużników. Wobec powyższego, jeśli ktoś nowy chce pojechać autokarem i wpłaci przed dłużnikiem 100% to przejmie jego miejsce. Z przyczyn oczywistych, nie będę również rozważał sugestii dłużników co do przydziału miejsc gdziekolwiek. Ostateczne księgowanie dopłat zakańczam 4 - go grudnia w poniedziałek. Wszystkie dopłaty od wtorku 5 grudnia proszę pomniejszyć o kwotę 100 zł, gdyż tyle mniej kosztuje zaprzyjaźniony zewnętrzny autokar z Warszawy, do którego będę przesuwał z WA dłużników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Siano będziemy zaszczyceni wizytą naszego szamana czuj się zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 I kto ma dobrego szamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Proszę dłużników o natychmiastowe uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o nasz apart, mam info że; Aspen-przelew w drodze, dziś powinien być zaksięgowany, Candy-ustalenia indywidualne, Pawelgry- patrz post wyżej.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. Teraz już widzisz dlaczego tak Szabir spamował dla niektórych to i tak za mało jak widać po liście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Byłem już 2 razy i wiem, że późno, ale jeśliby pojawiła się możliwość, chętnie dołączę. Jestem z Gorzowa Wlkp i mogę dołączyć w Poznaniu lub na trasie A2 Poznań - Świecko. Jak pojawi się taka możliwość, proszę o kontakt. Ty się martw chłopie tylko o koję! Dojazd sobie ogarniesz. A jak będziesz grzeczny, to Don Szabirejro Ci i w tym pomoże Do kąta i klikaj! Albo młotem w świnkę i na pocztę! Zaprawdę powiadam Ci: będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jutro aktualizacja wpłat, wiec trzymać rajtuzy na wodzy płoszę -------------------------------------------------------------------------- Proszę dłużników o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
Szabir Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 JUTRO OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 UBEZPIECZENIE PZU WOJAŻER z rozszerzonym KL do 200 tys. zł !!!Tak jak na poprzednie wyjazdy proponuję dla chętnych ubezpieczenie zbiorowe. Daje nam to 20 % zniżki, a więc koszt ubezpieczenia przy sześciu dniach nartowania to 55 zł.Mamy za to:* koszty leczenia (KL) z amatorskim uprawianiem narciarstwa i snowboardu oraz assistance - 200 000 zł* następstwa nieszczęśliwych wypadków (NNW) - 100 000 zł* odpowiedzialność cywilna (OC) - 200 000 złWAŻNE!!!Ubezpieczenie obejmuje rekreacyjne uprawianie narciarstwa/snowbordu na wyznaczonych trasach.Link do OWU Wojażer: https://www.pzu.pl/c...7&groupId=10172Dane do ubezpieczenia (nazwisko, imię, pesel, adres z kodem pocztowym) proszę przesyłać na priv'a.Sukcesywnie będę wklejać listę osób wraz z info o rozliczeniu.Nr konta do wpłat: 19 1560 1195 2327 0183 2598 0003 Renata Kępa Lublin. Dla osób lubiących jeździć poza trasą:Jest możliwość wykupienia rozszerzonego ubezpieczenia, obejmującego uprawianie sportów wysokiego ryzyka, a więc jazdę poza trasą.Składka za 6 dni przy minimum 10 osobach wynosi 60 zł, a do 10 osób 73 zł. - to jest dla KL 120 000 złDla KL 200 000 zł - przy 10 osobach 72 zł, a do 10 osób 90 zł.Szaberku wklej do pierwszego posta, please W sprawach nie cierpiących zwłoki proszę dzwonić 501095635. Jeśli nie będę mogła odebrać, oddzwonię.Zgłoszenia poparte wpłatą przyjmuję do 10 stycznia.11 stycznia, po podpisaniu polisy podam jej numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Siano ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 ogłoszenia duszpasterskie: Dziękuję 3/4 uczestnikom, że dokonali znanych im od kwartału wpłat w przewidzianym terminie.. W pierwszej kolejności będą do przejęcia miejsca 1/4 dłużników. Wobec powyższego, jeśli ktoś nowy chce pojechać autokarem i wpłaci przed dłużnikiem 100% to przejmie jego miejsce. Z przyczyn oczywistych, nie będę również rozważał sugestii dłużników co do przydziału miejsc gdziekolwiek. Ostateczne księgowanie dopłat zakańczam 4 - go grudnia w poniedziałek. Wszystkie dopłaty od wtorku 5 grudnia proszę pomniejszyć o kwotę 100 zł, gdyż tyle mniej kosztuje zaprzyjaźniony zewnętrzny autokar z Warszawy, do którego będę przesuwał z WA dłużników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Wiem w końcu może mnie zaprosicie do swojej komnaty na konsumpcję bo.jakoś nigdy do was nie dotarłem Siano będziemy zaszczyceni wizytą naszego szamana czuj się zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 I kto ma dobrego szamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Proszę dłużników o natychmiastowe uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o nasz apart, mam info że; Aspen-przelew w drodze, dziś powinien być zaksięgowany, Candy-ustalenia indywidualne, Pawelgry- patrz post wyżej.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. Teraz już widzisz dlaczego tak Szabir spamował dla niektórych to i tak za mało jak widać po liście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Byłem już 2 razy i wiem, że późno, ale jeśliby pojawiła się możliwość, chętnie dołączę. Jestem z Gorzowa Wlkp i mogę dołączyć w Poznaniu lub na trasie A2 Poznań - Świecko. Jak pojawi się taka możliwość, proszę o kontakt. Ty się martw chłopie tylko o koję! Dojazd sobie ogarniesz. A jak będziesz grzeczny, to Don Szabirejro Ci i w tym pomoże Do kąta i klikaj! Albo młotem w świnkę i na pocztę! Zaprawdę powiadam Ci: będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jutro aktualizacja wpłat, wiec trzymać rajtuzy na wodzy płoszę -------------------------------------------------------------------------- Proszę dłużników o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
abramus Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 I kto ma dobrego szamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Proszę dłużników o natychmiastowe uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o nasz apart, mam info że; Aspen-przelew w drodze, dziś powinien być zaksięgowany, Candy-ustalenia indywidualne, Pawelgry- patrz post wyżej.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. Teraz już widzisz dlaczego tak Szabir spamował dla niektórych to i tak za mało jak widać po liście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markiel Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Byłem już 2 razy i wiem, że późno, ale jeśliby pojawiła się możliwość, chętnie dołączę. Jestem z Gorzowa Wlkp i mogę dołączyć w Poznaniu lub na trasie A2 Poznań - Świecko. Jak pojawi się taka możliwość, proszę o kontakt. Ty się martw chłopie tylko o koję! Dojazd sobie ogarniesz. A jak będziesz grzeczny, to Don Szabirejro Ci i w tym pomoże Do kąta i klikaj! Albo młotem w świnkę i na pocztę! Zaprawdę powiadam Ci: będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jutro aktualizacja wpłat, wiec trzymać rajtuzy na wodzy płoszę -------------------------------------------------------------------------- Proszę dłużników o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Szabir Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jutro aktualizacja wpłat, wiec trzymać rajtuzy na wodzy płoszę -------------------------------------------------------------------------- Proszę dłużników o NATYCHMIASTOWE uzupełnienie wpłat ! To jest dla mnie jak i dla pozostałych wyjazdowiczów bardzo żenujące, że trzeba się prosić o wpłaty bądź co bądź za Wasz dobrowolny urlop. Brak wpłaty uznam za rezygnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi