ZanZibi Napisano 16 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Od jakiegoś czasu rzepy do nart spinam ze sobą i zakładam, zwykle na lewą nogę poniżej kolana. Ktoś nawet powiedział, że dzięki temu mnie na stoku rozpoznaje, więc jako identyfikator działa. Jeśli będzie dodatkowo w oczo....m kolorze tym lepiej. Zatem jeśli pomysł piotra-m da się połączyć z funkcjonalnością rzepów do spinania nart, jestem za. Pod jednym warunkiem, nie będzie to takiej jakości jak ostatnie, co to się do wiązania chyrustu nadawało.. Jeśli to będzie dobrej jakości, może być oczywiście odpłatne. Do dziś mam "szkło na smyczy" które dzielnie służyło w trakcie PZJU 3, notabene Paradiski/La Plagne.. Jest jeszcze trochę czasu, można temat ogarnąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr-m Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Podjęło dzisiaj, ale nie wiem, czy nie będą to te znane nam od kilku lat niebieski rzepy do nart z logiem SF Pewnie chodzi o te rzepy: Na opaskę 1 szt. trochę za krótka, ale 2 połączone już za taką opaskę mogą robić. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 https://youtu.be/LDnlfUmlI1I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Fajny pomysł Piotrze z tymi opaskami. Oczojebne, ale poproszę o skiforum, nie PZJU bo to jednoznacznie kojarzy się z pewną firmą ubezpieczeniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Przypominam, że do końca m-ca wpłacamy 2 ratę ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Waldi_l Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Rzutem na taśmę (dosłownie) jadę kolejny raz z Wami. . . A więc witam! przede wszystkim moich współspaczy ale i innych tych znanych bardziej, mniej i w ogóle. O.D. przelałam się w całości, to tam w poniedziałek "F5" na koncie i znajdzie się moja należność. Pozdrawiam i do zobaczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Rzutem na taśmę (dosłownie) jadę kolejny raz z Wami. . . A więc witam! przede wszystkim moich współspaczy ale i innych tych znanych bardziej, mniej i w ogóle. O.D. przelałam się w całości, to tam w poniedziałek "F5" na koncie i znajdzie się moja należność. Pozdrawiam i do zobaczenia ! Witaj synu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że do końca m-ca wpłacamy 2 ratę ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 5 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 coraz pikniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 5 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. wiem co robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 4 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 4 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) pokaż że nie jesteś komputerem wpisz 121235678MDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 pokaż że nie jesteś komputerem wpisz 121235678MDM Buhahahahah Szabir - dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Adambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. zzibi kolnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Ogłoszenia parafialne - BUS Widzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ? Adambus- 3 City - adambus Sławek Oponka -3 city - adambus Małgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własny Jarzem/4-Warszawa- dojazd własny Fredowski - Berlin - fredbus Aspen - Berlin - Frdobus Zanzibi - Berlin - fredobus Zanzibi/2 - Berlin - fredobus szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Znowu Abramusy - OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maarcel Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 https://youtu.be/LDnlfUmlI1I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_machu Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Fajny pomysł Piotrze z tymi opaskami. Oczojebne, ale poproszę o skiforum, nie PZJU bo to jednoznacznie kojarzy się z pewną firmą ubezpieczeniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Przypominam, że do końca m-ca wpłacamy 2 ratę ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldi_l Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Rzutem na taśmę (dosłownie) jadę kolejny raz z Wami. . . A więc witam! przede wszystkim moich współspaczy ale i innych tych znanych bardziej, mniej i w ogóle. O.D. przelałam się w całości, to tam w poniedziałek "F5" na koncie i znajdzie się moja należność. Pozdrawiam i do zobaczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Rzutem na taśmę (dosłownie) jadę kolejny raz z Wami. . . A więc witam! przede wszystkim moich współspaczy ale i innych tych znanych bardziej, mniej i w ogóle. O.D. przelałam się w całości, to tam w poniedziałek "F5" na koncie i znajdzie się moja należność. Pozdrawiam i do zobaczenia ! Witaj synu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przypominam, że do końca m-ca wpłacamy 2 ratę ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 5 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 coraz pikniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 5 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. wiem co robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 4 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 4 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) pokaż że nie jesteś komputerem wpisz 121235678MDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 pokaż że nie jesteś komputerem wpisz 121235678MDM Buhahahahah Szabir - dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Adambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. zzibi kolnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Ogłoszenia parafialne - BUS Widzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ? Adambus- 3 City - adambus Sławek Oponka -3 city - adambus Małgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własny Jarzem/4-Warszawa- dojazd własny Fredowski - Berlin - fredbus Aspen - Berlin - Frdobus Zanzibi - Berlin - fredobus Zanzibi/2 - Berlin - fredobus szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Znowu Abramusy - OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 5 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 coraz pikniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-PAX Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 5 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Szabir, Ty spamujesz już sam siebie. wiem co robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 4 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 4 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) pokaż że nie jesteś komputerem wpisz 121235678MDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 pokaż że nie jesteś komputerem wpisz 121235678MDM Buhahahahah Szabir - dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Adambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. zzibi kolnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Ogłoszenia parafialne - BUS Widzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ? Adambus- 3 City - adambus Sławek Oponka -3 city - adambus Małgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własny Jarzem/4-Warszawa- dojazd własny Fredowski - Berlin - fredbus Aspen - Berlin - Frdobus Zanzibi - Berlin - fredobus Zanzibi/2 - Berlin - fredobus szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Znowu Abramusy - OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 27 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 4 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 4 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) pokaż że nie jesteś komputerem wpisz 121235678MDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 pokaż że nie jesteś komputerem wpisz 121235678MDM Buhahahahah Szabir - dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Adambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. zzibi kolnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Ogłoszenia parafialne - BUS Widzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ? Adambus- 3 City - adambus Sławek Oponka -3 city - adambus Małgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własny Jarzem/4-Warszawa- dojazd własny Fredowski - Berlin - fredbus Aspen - Berlin - Frdobus Zanzibi - Berlin - fredobus Zanzibi/2 - Berlin - fredobus szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Znowu Abramusy - OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maarcel Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 pokaż że nie jesteś komputerem wpisz 121235678MDM Buhahahahah Szabir - dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Adambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. zzibi kolnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Ogłoszenia parafialne - BUS Widzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ? Adambus- 3 City - adambus Sławek Oponka -3 city - adambus Małgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własny Jarzem/4-Warszawa- dojazd własny Fredowski - Berlin - fredbus Aspen - Berlin - Frdobus Zanzibi - Berlin - fredobus Zanzibi/2 - Berlin - fredobus szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Znowu Abramusy - OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Adambus zrobi dobre oferte to rozważym Na razie opcja Zibus, Fredobus za dużo i droższego paliwa potrzebuje. zzibi kolnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Ogłoszenia parafialne - BUS Widzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ? Adambus- 3 City - adambus Sławek Oponka -3 city - adambus Małgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własny Jarzem/4-Warszawa- dojazd własny Fredowski - Berlin - fredbus Aspen - Berlin - Frdobus Zanzibi - Berlin - fredobus Zanzibi/2 - Berlin - fredobus szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Znowu Abramusy - OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Ogłoszenia parafialne - BUS Widzę, że kilka osób wybiera się własnym dojazdem. Adambus zaoferował swojego busa z pomorza po trasie w kraju do dogadania. Może przemyślicie, czy nie warto zebrać się w kupę i pojechać wspólnie ? Adambus- 3 City - adambus Sławek Oponka -3 city - adambus Małgorzata C - Kraków - dojazd własny Bartłomiej M - Kraków - dojazd własny Jarzem/3- Warszawa - dojazd własny Jarzem/4-Warszawa- dojazd własny Fredowski - Berlin - fredbus Aspen - Berlin - Frdobus Zanzibi - Berlin - fredobus Zanzibi/2 - Berlin - fredobus szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Znowu Abramusy - OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adambus Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Znowu Abramusy - OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 szabir kasa poszla z rozszerzonym skipassem poprosze slawek opona tez puscił .... czy zenek bedzie djem bo nie wiem czy mam kasprzaka, radio zodiak lub radmora z altusami ze soba zabierac mnie się wydaje, że własny napęd gramofonowy i głośny patefon by się przydał.. W końcu Fredowski zaprosił wszystkich na cały tydzień na pidżamparty do siebie to mu trza decybele na kwadracie rozdysponować P.S Zenek też ma swoją profesjonalną konsolę a my mamy przyczepkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Znowu Abramusy - OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Może nie każdy wystarczająco często zagląda na pierwszą stronę a ja tu nieśmiało chciałam zauważyć że Szabir podzielił nas już na autobusy i można się już jarać. Np. tym kto jedzie z Abramusami a kto bez Abramusów I um cyk cyk i tra la la .... Znowu Abramusy - OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
zeberkaa Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Znowu Abramusy - OMG! Starają się chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
_machu Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Starają się chłopaki. Zawsze! Krzysiu nie może się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Dalej Strona 7 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Szabir Napisano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 121235678MDM Przypominam, że: ZOSTAŁY JUŻ TYLKO 3 DNI ! na wpłatę 2 raty ! 1120,- zł ( z pełnym skipassem SF*) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD**) * 6 dniowy full skipass na cały region Paradiski **6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi