Szabir Napisano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Proszę o jakiś młodzieżowy apartament bo jeden tetryk wystarczy a to fajnie, Abramusy też lubią spiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 379 Dodano 7 l Ostatniej odpowiedzi 6 l Top użytkownicy w tym temacie 88 23 21 29 Popularne dni 11 Sty 34 3 Wrz 26 6 Wrz 14 16 Lis 12 Top użytkownicy w tym temacie Szabir 88 odpowiedzi zeberkaa 23 odpowiedzi siano 21 odpowiedzi abramus 29 odpowiedzi Popularne dni 11 Sty 2018 34 odpowiedzi 3 Wrz 2017 26 odpowiedzi 6 Wrz 2017 14 odpowiedzi 16 Lis 2017 12 odpowiedzi siano Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 a to fajnie, Abramusy też lubią spiewać To mógłby być ostatni wyjazd Zenka na narty o ile by był w stanie na nie wyjść....Może na razie Go oszczędz ewentualne miejsce w autokarze koło Abramusów powinno Zenkowi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Szabir i Siano widzę że fajnie się bawicie szkoda że cudzym kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 [quote name="abramus" post="567335" timestamp="1505491364"]Szabir i Siano widzę że fajnie się bawicie szkoda że cudzym kosztem[/quoteSpokojnie my po prostu nie potrafimy się doczekać spotkania z Wami.Mi też tu niektórzy sugerują zbieranie snickersów od Farorza za słoneczko :) ;) ;)Tak że zbierajcie zapasy { jedzenia } i do zobaczenia na stoku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 wspomnienia z paradaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2017 ogłoszenia parafialne: powoli kończą się miejsca więc.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Majkol Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Witajcie pielgrzymi. Szabir, zgłaszam 3 lub 4 osoby. Uścislę na początku tygodnia. Majkol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 https://www.fly4free...owa-za-136-pln/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Szabirrro +4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 anka skakanka i ulka cebulka bez pytajnika. jadą, smarują juz dechy i ćwiczą góralskie przyśpiewki ...da chciała se pofiglować da zrobiło się dziecie uchuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2017 anka skakanka i ulka cebulka bez pytajnika. jadą, smarują juz dechy i ćwiczą góralskie przyśpiewki trzeba będzie coś wymyślić , bo łóżek piętrowych nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 +1 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 W ubiegłym roku będąc w Paradiski kupiliśmy 6 dniowy skipass (bez ograniczeń na La Plagne i Les Arcs). Mój na linku poniżej. https://photos.googl...tNRSG5PwqA2zOY6 Jakie było nasze zaskoczenie kiedy zamiast 6 dni data była napisana na 7 dni. Pytaliśmy w kasie czy faktycznie jest na 7 dni i obsługa to potwierdziła. Nie powiedzieli tylko że 7 dzień jest ważny do 13:00 . Dobrze że z Les Arcs nas puścili Vanois Expressem bo sami myśleli że to błąd systemu bo w końcu data była ok. Dalej byli już nieugięci i musieliśmy organizować taryfę z Montchavin do La Plagne Village, gdzie odjeżdżał nasz autokar Była nerwówka ale wszystko skończyło się szczęśliwie za 10e/osoba i tak było warto pośmigać dodatkowy dzień (tyle wyniosła taksa bo było nas 8 osób Może w tym roku też będzie takie promo, także ta informacja może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Dwie osoby z Wrocławia /autobus/ 1. Amatorka Jazz Band 2. VIOLEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. choć pomroczność mnie z roku na rok coraz bardziej dotyka to śpieszę Ci z rychłą odpowiedzią : w opisie poniżej nie ma błędu, Apartament 5 pokojowy 10 osobowy – pow. ok. 95m2. Pokój dzienny z rozkładaną kanapą dla 2 osób i kominkiem, 4 sypialnie z podwójnym lub dwoma pojedynczymi łóżkami, 4 łazienki z wanną lub prysznicem, 2 WC. Apartament może być dwupoziomowy jedyne czego się domyślam, to omamy wzrokowe, które zasugerowały Ci, że pojedyńcze łoże w jednym z pokoi jest pojedyńcze. Otóż nic mylnego !. Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? ( które mozna również odsunąć całkiem jako indywidualne), tzw. gigione. Jest to po to zrobione, żeby gorsza połowa sponiewierana narciarstwem i wieczorną analizą błędów mogła się z czworaka łatwo pomodlić przy łózku i być w polu rażenia Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Tylko nie wiem czemu, bo gość śpi tam, gdzie bagietki zgubi hihi P.s 12 z 14 skoryguję, powielone rzuty tx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tylko proszę nie na piętrowym hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 zobaczcie co Wasz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Muszę sprostować Miła Pani, żeby nie było, ta niespodzianka w postaci "baba z baby wysuwana" ma prześcieradła haftowane "Zeberka" i " Candy" Natomiast Fredkowski i Aspen z racji tego, że najmłodsi, mają zarezerwowane miejsce luksusowe przy kominku.. Tyle założeń, a jakie sobie roszady poczynicie, nie moja sprawa, byleby dzieci były zdrowe. Ostatecznie chrzestnym ojcem zostać mogę.. ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Ja jestem wrogiem alkoholu jak wiesz, więc spokojna twoja w paski Jeśli chodzi o łóżko piętrowe ( jak jest ), to najważniejsze jest z niego zejść niepokonanym można też się pokusić o koleżeński żart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Candy Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 co tu taka cisza ? :-) Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
siano Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 a to fajnie, Abramusy też lubią spiewać To mógłby być ostatni wyjazd Zenka na narty o ile by był w stanie na nie wyjść....Może na razie Go oszczędz ewentualne miejsce w autokarze koło Abramusów powinno Zenkowi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Szabir i Siano widzę że fajnie się bawicie szkoda że cudzym kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 [quote name="abramus" post="567335" timestamp="1505491364"]Szabir i Siano widzę że fajnie się bawicie szkoda że cudzym kosztem[/quoteSpokojnie my po prostu nie potrafimy się doczekać spotkania z Wami.Mi też tu niektórzy sugerują zbieranie snickersów od Farorza za słoneczko :) ;) ;)Tak że zbierajcie zapasy { jedzenia } i do zobaczenia na stoku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 wspomnienia z paradaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2017 ogłoszenia parafialne: powoli kończą się miejsca więc.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Majkol Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Witajcie pielgrzymi. Szabir, zgłaszam 3 lub 4 osoby. Uścislę na początku tygodnia. Majkol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 https://www.fly4free...owa-za-136-pln/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Szabirrro +4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 anka skakanka i ulka cebulka bez pytajnika. jadą, smarują juz dechy i ćwiczą góralskie przyśpiewki ...da chciała se pofiglować da zrobiło się dziecie uchuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2017 anka skakanka i ulka cebulka bez pytajnika. jadą, smarują juz dechy i ćwiczą góralskie przyśpiewki trzeba będzie coś wymyślić , bo łóżek piętrowych nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 +1 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 W ubiegłym roku będąc w Paradiski kupiliśmy 6 dniowy skipass (bez ograniczeń na La Plagne i Les Arcs). Mój na linku poniżej. https://photos.googl...tNRSG5PwqA2zOY6 Jakie było nasze zaskoczenie kiedy zamiast 6 dni data była napisana na 7 dni. Pytaliśmy w kasie czy faktycznie jest na 7 dni i obsługa to potwierdziła. Nie powiedzieli tylko że 7 dzień jest ważny do 13:00 . Dobrze że z Les Arcs nas puścili Vanois Expressem bo sami myśleli że to błąd systemu bo w końcu data była ok. Dalej byli już nieugięci i musieliśmy organizować taryfę z Montchavin do La Plagne Village, gdzie odjeżdżał nasz autokar Była nerwówka ale wszystko skończyło się szczęśliwie za 10e/osoba i tak było warto pośmigać dodatkowy dzień (tyle wyniosła taksa bo było nas 8 osób Może w tym roku też będzie takie promo, także ta informacja może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Dwie osoby z Wrocławia /autobus/ 1. Amatorka Jazz Band 2. VIOLEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. choć pomroczność mnie z roku na rok coraz bardziej dotyka to śpieszę Ci z rychłą odpowiedzią : w opisie poniżej nie ma błędu, Apartament 5 pokojowy 10 osobowy – pow. ok. 95m2. Pokój dzienny z rozkładaną kanapą dla 2 osób i kominkiem, 4 sypialnie z podwójnym lub dwoma pojedynczymi łóżkami, 4 łazienki z wanną lub prysznicem, 2 WC. Apartament może być dwupoziomowy jedyne czego się domyślam, to omamy wzrokowe, które zasugerowały Ci, że pojedyńcze łoże w jednym z pokoi jest pojedyńcze. Otóż nic mylnego !. Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? ( które mozna również odsunąć całkiem jako indywidualne), tzw. gigione. Jest to po to zrobione, żeby gorsza połowa sponiewierana narciarstwem i wieczorną analizą błędów mogła się z czworaka łatwo pomodlić przy łózku i być w polu rażenia Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Tylko nie wiem czemu, bo gość śpi tam, gdzie bagietki zgubi hihi P.s 12 z 14 skoryguję, powielone rzuty tx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tylko proszę nie na piętrowym hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 zobaczcie co Wasz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Muszę sprostować Miła Pani, żeby nie było, ta niespodzianka w postaci "baba z baby wysuwana" ma prześcieradła haftowane "Zeberka" i " Candy" Natomiast Fredkowski i Aspen z racji tego, że najmłodsi, mają zarezerwowane miejsce luksusowe przy kominku.. Tyle założeń, a jakie sobie roszady poczynicie, nie moja sprawa, byleby dzieci były zdrowe. Ostatecznie chrzestnym ojcem zostać mogę.. ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Ja jestem wrogiem alkoholu jak wiesz, więc spokojna twoja w paski Jeśli chodzi o łóżko piętrowe ( jak jest ), to najważniejsze jest z niego zejść niepokonanym można też się pokusić o koleżeński żart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Candy Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 co tu taka cisza ? :-) Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
abramus Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Szabir i Siano widzę że fajnie się bawicie szkoda że cudzym kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 [quote name="abramus" post="567335" timestamp="1505491364"]Szabir i Siano widzę że fajnie się bawicie szkoda że cudzym kosztem[/quoteSpokojnie my po prostu nie potrafimy się doczekać spotkania z Wami.Mi też tu niektórzy sugerują zbieranie snickersów od Farorza za słoneczko :) ;) ;)Tak że zbierajcie zapasy { jedzenia } i do zobaczenia na stoku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 wspomnienia z paradaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2017 ogłoszenia parafialne: powoli kończą się miejsca więc.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkol Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Witajcie pielgrzymi. Szabir, zgłaszam 3 lub 4 osoby. Uścislę na początku tygodnia. Majkol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 https://www.fly4free...owa-za-136-pln/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-PAX Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Szabirrro +4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 anka skakanka i ulka cebulka bez pytajnika. jadą, smarują juz dechy i ćwiczą góralskie przyśpiewki ...da chciała se pofiglować da zrobiło się dziecie uchuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2017 anka skakanka i ulka cebulka bez pytajnika. jadą, smarują juz dechy i ćwiczą góralskie przyśpiewki trzeba będzie coś wymyślić , bo łóżek piętrowych nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 +1 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 W ubiegłym roku będąc w Paradiski kupiliśmy 6 dniowy skipass (bez ograniczeń na La Plagne i Les Arcs). Mój na linku poniżej. https://photos.googl...tNRSG5PwqA2zOY6 Jakie było nasze zaskoczenie kiedy zamiast 6 dni data była napisana na 7 dni. Pytaliśmy w kasie czy faktycznie jest na 7 dni i obsługa to potwierdziła. Nie powiedzieli tylko że 7 dzień jest ważny do 13:00 . Dobrze że z Les Arcs nas puścili Vanois Expressem bo sami myśleli że to błąd systemu bo w końcu data była ok. Dalej byli już nieugięci i musieliśmy organizować taryfę z Montchavin do La Plagne Village, gdzie odjeżdżał nasz autokar Była nerwówka ale wszystko skończyło się szczęśliwie za 10e/osoba i tak było warto pośmigać dodatkowy dzień (tyle wyniosła taksa bo było nas 8 osób Może w tym roku też będzie takie promo, także ta informacja może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Dwie osoby z Wrocławia /autobus/ 1. Amatorka Jazz Band 2. VIOLEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. choć pomroczność mnie z roku na rok coraz bardziej dotyka to śpieszę Ci z rychłą odpowiedzią : w opisie poniżej nie ma błędu, Apartament 5 pokojowy 10 osobowy – pow. ok. 95m2. Pokój dzienny z rozkładaną kanapą dla 2 osób i kominkiem, 4 sypialnie z podwójnym lub dwoma pojedynczymi łóżkami, 4 łazienki z wanną lub prysznicem, 2 WC. Apartament może być dwupoziomowy jedyne czego się domyślam, to omamy wzrokowe, które zasugerowały Ci, że pojedyńcze łoże w jednym z pokoi jest pojedyńcze. Otóż nic mylnego !. Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? ( które mozna również odsunąć całkiem jako indywidualne), tzw. gigione. Jest to po to zrobione, żeby gorsza połowa sponiewierana narciarstwem i wieczorną analizą błędów mogła się z czworaka łatwo pomodlić przy łózku i być w polu rażenia Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Tylko nie wiem czemu, bo gość śpi tam, gdzie bagietki zgubi hihi P.s 12 z 14 skoryguję, powielone rzuty tx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tylko proszę nie na piętrowym hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 zobaczcie co Wasz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Muszę sprostować Miła Pani, żeby nie było, ta niespodzianka w postaci "baba z baby wysuwana" ma prześcieradła haftowane "Zeberka" i " Candy" Natomiast Fredkowski i Aspen z racji tego, że najmłodsi, mają zarezerwowane miejsce luksusowe przy kominku.. Tyle założeń, a jakie sobie roszady poczynicie, nie moja sprawa, byleby dzieci były zdrowe. Ostatecznie chrzestnym ojcem zostać mogę.. ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Ja jestem wrogiem alkoholu jak wiesz, więc spokojna twoja w paski Jeśli chodzi o łóżko piętrowe ( jak jest ), to najważniejsze jest z niego zejść niepokonanym można też się pokusić o koleżeński żart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Candy Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 co tu taka cisza ? :-) Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2017 anka skakanka i ulka cebulka bez pytajnika. jadą, smarują juz dechy i ćwiczą góralskie przyśpiewki trzeba będzie coś wymyślić , bo łóżek piętrowych nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 +1 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 W ubiegłym roku będąc w Paradiski kupiliśmy 6 dniowy skipass (bez ograniczeń na La Plagne i Les Arcs). Mój na linku poniżej. https://photos.googl...tNRSG5PwqA2zOY6 Jakie było nasze zaskoczenie kiedy zamiast 6 dni data była napisana na 7 dni. Pytaliśmy w kasie czy faktycznie jest na 7 dni i obsługa to potwierdziła. Nie powiedzieli tylko że 7 dzień jest ważny do 13:00 . Dobrze że z Les Arcs nas puścili Vanois Expressem bo sami myśleli że to błąd systemu bo w końcu data była ok. Dalej byli już nieugięci i musieliśmy organizować taryfę z Montchavin do La Plagne Village, gdzie odjeżdżał nasz autokar Była nerwówka ale wszystko skończyło się szczęśliwie za 10e/osoba i tak było warto pośmigać dodatkowy dzień (tyle wyniosła taksa bo było nas 8 osób Może w tym roku też będzie takie promo, także ta informacja może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... amatorka jazz band Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Dwie osoby z Wrocławia /autobus/ 1. Amatorka Jazz Band 2. VIOLEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. choć pomroczność mnie z roku na rok coraz bardziej dotyka to śpieszę Ci z rychłą odpowiedzią : w opisie poniżej nie ma błędu, Apartament 5 pokojowy 10 osobowy – pow. ok. 95m2. Pokój dzienny z rozkładaną kanapą dla 2 osób i kominkiem, 4 sypialnie z podwójnym lub dwoma pojedynczymi łóżkami, 4 łazienki z wanną lub prysznicem, 2 WC. Apartament może być dwupoziomowy jedyne czego się domyślam, to omamy wzrokowe, które zasugerowały Ci, że pojedyńcze łoże w jednym z pokoi jest pojedyńcze. Otóż nic mylnego !. Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? ( które mozna również odsunąć całkiem jako indywidualne), tzw. gigione. Jest to po to zrobione, żeby gorsza połowa sponiewierana narciarstwem i wieczorną analizą błędów mogła się z czworaka łatwo pomodlić przy łózku i być w polu rażenia Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Tylko nie wiem czemu, bo gość śpi tam, gdzie bagietki zgubi hihi P.s 12 z 14 skoryguję, powielone rzuty tx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tylko proszę nie na piętrowym hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 zobaczcie co Wasz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Muszę sprostować Miła Pani, żeby nie było, ta niespodzianka w postaci "baba z baby wysuwana" ma prześcieradła haftowane "Zeberka" i " Candy" Natomiast Fredkowski i Aspen z racji tego, że najmłodsi, mają zarezerwowane miejsce luksusowe przy kominku.. Tyle założeń, a jakie sobie roszady poczynicie, nie moja sprawa, byleby dzieci były zdrowe. Ostatecznie chrzestnym ojcem zostać mogę.. ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Ja jestem wrogiem alkoholu jak wiesz, więc spokojna twoja w paski Jeśli chodzi o łóżko piętrowe ( jak jest ), to najważniejsze jest z niego zejść niepokonanym można też się pokusić o koleżeński żart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Candy Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 co tu taka cisza ? :-) Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
K-PAX Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 +1 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 W ubiegłym roku będąc w Paradiski kupiliśmy 6 dniowy skipass (bez ograniczeń na La Plagne i Les Arcs). Mój na linku poniżej. https://photos.googl...tNRSG5PwqA2zOY6 Jakie było nasze zaskoczenie kiedy zamiast 6 dni data była napisana na 7 dni. Pytaliśmy w kasie czy faktycznie jest na 7 dni i obsługa to potwierdziła. Nie powiedzieli tylko że 7 dzień jest ważny do 13:00 . Dobrze że z Les Arcs nas puścili Vanois Expressem bo sami myśleli że to błąd systemu bo w końcu data była ok. Dalej byli już nieugięci i musieliśmy organizować taryfę z Montchavin do La Plagne Village, gdzie odjeżdżał nasz autokar Była nerwówka ale wszystko skończyło się szczęśliwie za 10e/osoba i tak było warto pośmigać dodatkowy dzień (tyle wyniosła taksa bo było nas 8 osób Może w tym roku też będzie takie promo, także ta informacja może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorka jazz band Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Dwie osoby z Wrocławia /autobus/ 1. Amatorka Jazz Band 2. VIOLEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. choć pomroczność mnie z roku na rok coraz bardziej dotyka to śpieszę Ci z rychłą odpowiedzią : w opisie poniżej nie ma błędu, Apartament 5 pokojowy 10 osobowy – pow. ok. 95m2. Pokój dzienny z rozkładaną kanapą dla 2 osób i kominkiem, 4 sypialnie z podwójnym lub dwoma pojedynczymi łóżkami, 4 łazienki z wanną lub prysznicem, 2 WC. Apartament może być dwupoziomowy jedyne czego się domyślam, to omamy wzrokowe, które zasugerowały Ci, że pojedyńcze łoże w jednym z pokoi jest pojedyńcze. Otóż nic mylnego !. Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? ( które mozna również odsunąć całkiem jako indywidualne), tzw. gigione. Jest to po to zrobione, żeby gorsza połowa sponiewierana narciarstwem i wieczorną analizą błędów mogła się z czworaka łatwo pomodlić przy łózku i być w polu rażenia Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Tylko nie wiem czemu, bo gość śpi tam, gdzie bagietki zgubi hihi P.s 12 z 14 skoryguję, powielone rzuty tx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tylko proszę nie na piętrowym hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 zobaczcie co Wasz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Muszę sprostować Miła Pani, żeby nie było, ta niespodzianka w postaci "baba z baby wysuwana" ma prześcieradła haftowane "Zeberka" i " Candy" Natomiast Fredkowski i Aspen z racji tego, że najmłodsi, mają zarezerwowane miejsce luksusowe przy kominku.. Tyle założeń, a jakie sobie roszady poczynicie, nie moja sprawa, byleby dzieci były zdrowe. Ostatecznie chrzestnym ojcem zostać mogę.. ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Ja jestem wrogiem alkoholu jak wiesz, więc spokojna twoja w paski Jeśli chodzi o łóżko piętrowe ( jak jest ), to najważniejsze jest z niego zejść niepokonanym można też się pokusić o koleżeński żart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Candy Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 co tu taka cisza ? :-) Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Szabirku czy Ty aby jesteś pewien tego o czym piszesz? Bo mnie się rzuty nie zgadzają. Liczba pokoi i łóżek. Np w dziesiątce albo jest 9 miejsc albo kanapa jest 3 osobowa . Dwunastka jest identyczna jak czternastka. Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Zeberko, jeśli się nie mylę w apart 10 osobowym jeden pokój jest/może być z łóżkiem piętrowym, dlatego w rzucie z góry widać tylko "gałąź" Salon tak jak Szabeirto rozpisał.. nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tylko proszę nie na piętrowym hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 zobaczcie co Wasz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Muszę sprostować Miła Pani, żeby nie było, ta niespodzianka w postaci "baba z baby wysuwana" ma prześcieradła haftowane "Zeberka" i " Candy" Natomiast Fredkowski i Aspen z racji tego, że najmłodsi, mają zarezerwowane miejsce luksusowe przy kominku.. Tyle założeń, a jakie sobie roszady poczynicie, nie moja sprawa, byleby dzieci były zdrowe. Ostatecznie chrzestnym ojcem zostać mogę.. ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Ja jestem wrogiem alkoholu jak wiesz, więc spokojna twoja w paski Jeśli chodzi o łóżko piętrowe ( jak jest ), to najważniejsze jest z niego zejść niepokonanym można też się pokusić o koleżeński żart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Candy Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 co tu taka cisza ? :-) Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
ZanZibi Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 nic nie wiem o łóżkach piętrowych, ale jak chcecie.. Tylko proszę nie na piętrowym hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 zobaczcie co Wasz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Muszę sprostować Miła Pani, żeby nie było, ta niespodzianka w postaci "baba z baby wysuwana" ma prześcieradła haftowane "Zeberka" i " Candy" Natomiast Fredkowski i Aspen z racji tego, że najmłodsi, mają zarezerwowane miejsce luksusowe przy kominku.. Tyle założeń, a jakie sobie roszady poczynicie, nie moja sprawa, byleby dzieci były zdrowe. Ostatecznie chrzestnym ojcem zostać mogę.. ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Ja jestem wrogiem alkoholu jak wiesz, więc spokojna twoja w paski Jeśli chodzi o łóżko piętrowe ( jak jest ), to najważniejsze jest z niego zejść niepokonanym można też się pokusić o koleżeński żart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Candy Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 co tu taka cisza ? :-) Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 zobaczcie co Wasz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Z powyższego łoża wysuwa się kolejne łoże, taka baba w babie kumasz ? Na naciągniętym na nie prześcieradle jest tam też wyhaftowane "Fredkowski". Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? Tak to zwykle wygląda, ale faktycznie nigdzie nt piętrowych ni ma.. ☺ No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ZanZibi Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Muszę sprostować Miła Pani, żeby nie było, ta niespodzianka w postaci "baba z baby wysuwana" ma prześcieradła haftowane "Zeberka" i " Candy" Natomiast Fredkowski i Aspen z racji tego, że najmłodsi, mają zarezerwowane miejsce luksusowe przy kominku.. Tyle założeń, a jakie sobie roszady poczynicie, nie moja sprawa, byleby dzieci były zdrowe. Ostatecznie chrzestnym ojcem zostać mogę.. ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Ja jestem wrogiem alkoholu jak wiesz, więc spokojna twoja w paski Jeśli chodzi o łóżko piętrowe ( jak jest ), to najważniejsze jest z niego zejść niepokonanym można też się pokusić o koleżeński żart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Candy Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 co tu taka cisza ? :-) Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
ZanZibi Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Muszę sprostować Miła Pani, żeby nie było, ta niespodzianka w postaci "baba z baby wysuwana" ma prześcieradła haftowane "Zeberka" i " Candy" Natomiast Fredkowski i Aspen z racji tego, że najmłodsi, mają zarezerwowane miejsce luksusowe przy kominku.. Tyle założeń, a jakie sobie roszady poczynicie, nie moja sprawa, byleby dzieci były zdrowe. Ostatecznie chrzestnym ojcem zostać mogę.. ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Że "Fredkowski" to kumam ale kto odhaftował "& Zibi" ? No i bardzo dobrze że nie ma bo śpiąc na górze trzeba zachowywać towarzyski umiar ale jest najwyraźniej coś extra dla Ciebie i Freda Ja jestem wrogiem alkoholu jak wiesz, więc spokojna twoja w paski Jeśli chodzi o łóżko piętrowe ( jak jest ), to najważniejsze jest z niego zejść niepokonanym można też się pokusić o koleżeński żart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Candy Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 co tu taka cisza ? :-) Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Candy Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 co tu taka cisza ? :-) Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi