BLADY Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Zapraszam serdecznie na naszą pierwszą w tym roku ale jak atrakcyjną imprezę ze Skki Trikke. Otwarcie sezonu zimowego Skki Trikke i jednocześnie Europejska promocja nowego modelu Skki Trikke model 2017 Made in PolandTermin 11-18 listopada na lodowcu Hintertux w Austrii. Co będzie? ....... wielu Trikkerów, stoki tego lodowca należą do naszych ulubionych tras, jest szybko, bezpiecznie i mocno karwingowo. Ceny noclegów, wybór ofert noclegowych, karnety, to wszystko będziemy uzupełniali w miarę jak będą się pojawiały u nas już wszystkie dokładne informacje.Teraz czekamy na Wasze deklaracji przyjazdu na naszą imprezę. Zapraszamy również ze sobą narciarzy i snowboardzistów. Stanowimy wszyscy jedną, wspaniałą ogarniętą pasją zimową rodzinę. Proszę zapisujcie się na to spotkanie, czekamy na deklaracie uczestnictwa , meil: [email protected] , tel 0048 694 468 182 A tak jeździmy na tych stokach: Nasza pasja: https://www.youtube.com/watch?v=RDnqPV89U30&t Husaria na stoku: https://www.youtube.com/watch?v=eMBDV2Tmp3A Jazda na kole: https://www.youtube.com/watch?v=xdX0ZXV03Do Zapraszamy Oczywiście można kupić już nasz nowy model jeszcze do końca października w starej cenie 3499 zł Zapraszamy do naszego sklepu: http://sklep.trikke.pl/pl/trikke-skki/25-skki-trikke-2017-zielony.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Zapraszam serdecznie na naszą pierwszą w tym roku ale jak atrakcyjną imprezę ze Skki Trikke. Otwarcie sezonu zimowego Skki Trikke i jednocześnie Europejska promocja nowego modelu Skki Trikke model 2017 Made in PolandTermin 11-18 listopada na lodowcu Hintertux w Austrii. Co będzie? ....... wielu Trikkerów, stoki tego lodowca należą do naszych ulubionych tras, jest szybko, bezpiecznie i mocno karwingowo. Ceny noclegów, wybór ofert noclegowych, karnety, to wszystko będziemy uzupełniali w miarę jak będą się pojawiały u nas już wszystkie dokładne informacje.Teraz czekamy na Wasze deklaracji przyjazdu na naszą imprezę. Zapraszamy również ze sobą narciarzy i snowboardzistów. Stanowimy wszyscy jedną, wspaniałą ogarniętą pasją zimową rodzinę. Proszę zapisujcie się na to spotkanie, czekamy na deklaracie uczestnictwa , meil: [email protected] , tel 0048 694 468 182 A tak jeździmy na tych stokach: Nasza pasja: https://www.youtube.com/watch?v=RDnqPV89U30&t Husaria na stoku: https://www.youtube.com/watch?v=eMBDV2Tmp3A Jazda na kole: https://www.youtube.com/watch?v=xdX0ZXV03Do Zapraszamy Oczywiście można kupić już nasz nowy model jeszcze do końca października w starej cenie 3499 zł Zapraszamy do naszego sklepu: http://sklep.trikke.pl/pl/trikke-skki/25-skki-trikke-2017-zielony.html Sezon ogórkowy, na forum nudnawo, to sobie popiszę: Ciekawe urządzenie. Jeśli faktycznie ma te wszystkie zalety (bezpieczeństwo, uniwersalność), to super. Z drugiej strony - to oczywiście moja opinia - największą, choć być może jedyną wadą jest to, że pojazd ten po prostu nie wygląda "cool" W czerwcu widziałem jegomościa na Tuxie na tym czymś właśnie i wyglądał trochę jak operator paleciaka albo myjki do podłogi Jakoś tak komicznie wygląda jazda na tym, choć przyznaję, że to może być świetna alternatywna dla osób z przeciwwskazaniami lekarskimi. Ale bez potrzeby raczej bym się skusił na takie paraolimpijskie klimaty. No i cena, cena jest wg mnie zabójcza; 3500 za coś w rodzaju zimowej hulajnogi to strasznie dużo. Ale rozumiem że to konstrukcja bardziej skomplikowana, a i chwali się, że produkcja rodzima. Acha - jak ma być bardziej światowo, to warto dopieścić angielszczyznę, bo "Europen Open Season" po polsku będzie znaczyć coś w stylu "Europski Sezon Polowań" Tymczasem pozdrawiam i życzę udanych zjazdów w listopadzie. Ja czekam na początek października i otwarcie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BLADY Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Sezon ogórkowy, na forum nudnawo, to sobie popiszę: Ciekawe urządzenie. Jeśli faktycznie ma te wszystkie zalety (bezpieczeństwo, uniwersalność), to super. Z drugiej strony - to oczywiście moja opinia - największą, choć być może jedyną wadą jest to, że pojazd ten po prostu nie wygląda "cool" W czerwcu widziałem jegomościa na Tuxie na tym czymś właśnie i wyglądał trochę jak operator paleciaka albo myjki do podłogi Jakoś tak komicznie wygląda jazda na tym, choć przyznaję, że to może być świetna alternatywna dla osób z przeciwwskazaniami lekarskimi. Ale bez potrzeby raczej bym się skusił na takie paraolimpijskie klimaty. No i cena, cena jest wg mnie zabójcza; 3500 za coś w rodzaju zimowej hulajnogi to strasznie dużo. Ale rozumiem że to konstrukcja bardziej skomplikowana, a i chwali się, że produkcja rodzima. Acha - jak ma być bardziej światowo, to warto dopieścić angielszczyznę, bo "Europen Open Season" po polsku będzie znaczyć coś w stylu "Europski Sezon Polowań" Tymczasem pozdrawiam i życzę udanych zjazdów w listopadzie. Ja czekam na początek października i otwarcie sezonu Witam serdecznie, Z tym angielskim masz rację Skki trikke to fantastyczna zabawa, zapewniam, a dla ludzi po kontuzjach to jedyna możliwość swobodnej bezpiecznej jazdy. Może widziałeś kogoś kto się uczył lub nie koniecznie był to człowiek na skki trikke, czasami mylą nas z różnymi innymi tego typu sprzętami. Bo gdyby się uczył, to musiałbyś go zobaczyć w pierwszym dniu nauki i jazdy, bo drugiego się jeździ swobodnie, płynnie i bezpiecznie, np jak tutaj po twardym, lodowym stoku: Aha, obejrzyj jeszcze inne nasze filmy to trochę się Tobie wyjaśni i spodoba jazda na pewno. Youtube, palylista: Co do ceny, 3499 zł to nie cena za "hulajnogę zimową" a za sprzęt w którym jest trochę patentów, myśli inżynierskiej, naszych polskich podatków no i ta wartość odzwierciedla możliwość jazdy bez ryzyka kontuzji narciarskiej, bez bólu nóg, bez zakwasów i z praca całego ciała. No i dla tych po kontuzjach to sprzęt bezcenny. I sprzeciwiam się twierdzeniu "parolimpijskie kiliamty" , zobacz na skki torze w Muszynie jak ci "paraolimpijczycy" dają radę A w pażdzierniku gdzie będziesz rozpoczynał swój sezon? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Witam serdecznie, A w pażdzierniku gdzie będziesz rozpoczynał swój sezon? Pozdrawiam Będę o Was pamiętał jak mi wysiądą kolana Pojadę pewnie na tuxa, mam najbliżej. Miłego wyjazdu w listopadzie. Może nie jestem sam przekonany do Waszego wynalazku, ale idea takiej nowości na śniegu made in Poland mi się podoba. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BLADY Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Będę o Was pamiętał jak mi wysiądą kolana Pojadę pewnie na tuxa, mam najbliżej. Miłego wyjazdu w listopadzie. Może nie jestem sam przekonany do Waszego wynalazku, ale idea takiej nowości na śniegu made in Poland mi się podoba. Pozdrawiam! Nam się podoba nasz produkt a najważniejsze są dwa wyrazy ..... Made in Poland, Pozdrawiamy Ciebie seredeczbie, miłego szusowania , baw si e dobrze i znajdź gdzieś Skki Trikke na stoku, to są fajni, odpaleni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne New Skki Trikke - Europen Open Season, Hinterux 2017.
BLADY Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Sezon ogórkowy, na forum nudnawo, to sobie popiszę: Ciekawe urządzenie. Jeśli faktycznie ma te wszystkie zalety (bezpieczeństwo, uniwersalność), to super. Z drugiej strony - to oczywiście moja opinia - największą, choć być może jedyną wadą jest to, że pojazd ten po prostu nie wygląda "cool" W czerwcu widziałem jegomościa na Tuxie na tym czymś właśnie i wyglądał trochę jak operator paleciaka albo myjki do podłogi Jakoś tak komicznie wygląda jazda na tym, choć przyznaję, że to może być świetna alternatywna dla osób z przeciwwskazaniami lekarskimi. Ale bez potrzeby raczej bym się skusił na takie paraolimpijskie klimaty. No i cena, cena jest wg mnie zabójcza; 3500 za coś w rodzaju zimowej hulajnogi to strasznie dużo. Ale rozumiem że to konstrukcja bardziej skomplikowana, a i chwali się, że produkcja rodzima. Acha - jak ma być bardziej światowo, to warto dopieścić angielszczyznę, bo "Europen Open Season" po polsku będzie znaczyć coś w stylu "Europski Sezon Polowań" Tymczasem pozdrawiam i życzę udanych zjazdów w listopadzie. Ja czekam na początek października i otwarcie sezonu Witam serdecznie, Z tym angielskim masz rację Skki trikke to fantastyczna zabawa, zapewniam, a dla ludzi po kontuzjach to jedyna możliwość swobodnej bezpiecznej jazdy. Może widziałeś kogoś kto się uczył lub nie koniecznie był to człowiek na skki trikke, czasami mylą nas z różnymi innymi tego typu sprzętami. Bo gdyby się uczył, to musiałbyś go zobaczyć w pierwszym dniu nauki i jazdy, bo drugiego się jeździ swobodnie, płynnie i bezpiecznie, np jak tutaj po twardym, lodowym stoku: Aha, obejrzyj jeszcze inne nasze filmy to trochę się Tobie wyjaśni i spodoba jazda na pewno. Youtube, palylista: Co do ceny, 3499 zł to nie cena za "hulajnogę zimową" a za sprzęt w którym jest trochę patentów, myśli inżynierskiej, naszych polskich podatków no i ta wartość odzwierciedla możliwość jazdy bez ryzyka kontuzji narciarskiej, bez bólu nóg, bez zakwasów i z praca całego ciała. No i dla tych po kontuzjach to sprzęt bezcenny. I sprzeciwiam się twierdzeniu "parolimpijskie kiliamty" , zobacz na skki torze w Muszynie jak ci "paraolimpijczycy" dają radę A w pażdzierniku gdzie będziesz rozpoczynał swój sezon? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Witam serdecznie, A w pażdzierniku gdzie będziesz rozpoczynał swój sezon? Pozdrawiam Będę o Was pamiętał jak mi wysiądą kolana Pojadę pewnie na tuxa, mam najbliżej. Miłego wyjazdu w listopadzie. Może nie jestem sam przekonany do Waszego wynalazku, ale idea takiej nowości na śniegu made in Poland mi się podoba. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BLADY Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Będę o Was pamiętał jak mi wysiądą kolana Pojadę pewnie na tuxa, mam najbliżej. Miłego wyjazdu w listopadzie. Może nie jestem sam przekonany do Waszego wynalazku, ale idea takiej nowości na śniegu made in Poland mi się podoba. Pozdrawiam! Nam się podoba nasz produkt a najważniejsze są dwa wyrazy ..... Made in Poland, Pozdrawiamy Ciebie seredeczbie, miłego szusowania , baw si e dobrze i znajdź gdzieś Skki Trikke na stoku, to są fajni, odpaleni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne New Skki Trikke - Europen Open Season, Hinterux 2017.
rung Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Witam serdecznie, A w pażdzierniku gdzie będziesz rozpoczynał swój sezon? Pozdrawiam Będę o Was pamiętał jak mi wysiądą kolana Pojadę pewnie na tuxa, mam najbliżej. Miłego wyjazdu w listopadzie. Może nie jestem sam przekonany do Waszego wynalazku, ale idea takiej nowości na śniegu made in Poland mi się podoba. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BLADY Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Będę o Was pamiętał jak mi wysiądą kolana Pojadę pewnie na tuxa, mam najbliżej. Miłego wyjazdu w listopadzie. Może nie jestem sam przekonany do Waszego wynalazku, ale idea takiej nowości na śniegu made in Poland mi się podoba. Pozdrawiam! Nam się podoba nasz produkt a najważniejsze są dwa wyrazy ..... Made in Poland, Pozdrawiamy Ciebie seredeczbie, miłego szusowania , baw si e dobrze i znajdź gdzieś Skki Trikke na stoku, to są fajni, odpaleni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
BLADY Napisano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Będę o Was pamiętał jak mi wysiądą kolana Pojadę pewnie na tuxa, mam najbliżej. Miłego wyjazdu w listopadzie. Może nie jestem sam przekonany do Waszego wynalazku, ale idea takiej nowości na śniegu made in Poland mi się podoba. Pozdrawiam! Nam się podoba nasz produkt a najważniejsze są dwa wyrazy ..... Made in Poland, Pozdrawiamy Ciebie seredeczbie, miłego szusowania , baw si e dobrze i znajdź gdzieś Skki Trikke na stoku, to są fajni, odpaleni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność