Saint Napisano 19 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Witam Mam pytanie dla fachowców:) Co myślicie o nartach Blizzard RC 7,0? Taliowanie 107,70,96 R70. Jacy narciaże mogą sie w nie zaopatrzeć, na jakim podłożu trzymają sie najlepiej itd. itp:D Toż pa:) czekam na odpowiedzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QóBa Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Nie moge tych nart nigdzie znaleźć ... Możesz podać linka? Z którego roku one są? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FactorX Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Saint, Także nie spotkałem się nigdy z takim modelem Blizzarda, z którego sezonu może to być model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saint Napisano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Są z sezonu 03/04 ale nie jestem pewien. http://www.maltaspor....php?product=35 - tu coś o nich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juras Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Niestety nie znam tego modelu, osobiscie posiadam: Blizzard ThermoGel RaceCarve RC 16 i jestem z nich bardzo zadowolony. Dobrze trzymają w trudnych warunkach i na duzych predkosciach, lód im nie straszny, ladnie wyprowadzaja skret, choć na płaskich trasach prowadzą się zbyt leniwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi