konflo1 Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Od mocnego uderzenia w okolice rzepki pojawił się krwiak podskórny.Mogę Was prosić o polecenie dobrego chirurga z ktorym skonsuktowałbym moj przypadek? Okolice Wroclawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Od mocnego uderzenia w okolice rzepki pojawił się krwiak podskurny.Mogę Was prosić o polecenie dobrego chirurga z ktorym skonsuktowałbym moj przypadek? Okolice Wroclawia. Cześć Bardzo przepraszam że trochę nie na temat ale: skóra-skórny-podskórny. Nikt nie odpowiedział bo mogli nie zrozumieć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Jak dobrze przyfanzolił to i ó się mogło w skórze wklęsnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... konflo1 Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Poprawiłem.Dzìęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
zeberkaa Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Jak dobrze przyfanzolił to i ó się mogło w skórze wklęsnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konflo1 Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Poprawiłem.Dzìęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi