Adam ..DUCH Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 A czemu nie przednią do przodu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebawroc Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 A czemu nie przednią do przodu???????Sry jeśli walnąłem babola, jestem na ,,początku drogi" z narciarstwem. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Cześć Jest to raczej egzemplarz muzealny ale z tych co dopiero zaczną nabierać wartości. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebawroc Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Cześć Jest to raczej egzemplarz muzealny ale z tych co dopiero zaczną nabierać wartości. PozdrowieniaOgolnie obejrzałem narty ślizg i krawędzie prawie nówki - stok widziały może z 3 razy i zawisły w garażu. Bedzie coś z nich, czy lepiej je za witryne wstawić i oglądać? Dziękuję Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Ogolnie obejrzałem narty ślizg i krawędzie prawie nówki - stok widziały może z 3 razy i zawisły w garażu. Bedzie coś z nich, czy lepiej je za witryne wstawić i oglądać? Dziękuję Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Jeździj i zdobywaj doświadczenie. W czasach gdy były produkowane ludzie dawali na nich radę to i teraz się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sebawroc Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Jasne, tylko nic o tych nartach nie wiem, dopiero tak naprawdę zaczynam sie uczyć jeździć ( mój ,,staż" na stoku: to 2 h z instruktorem i może ze 6 h na stoku ), a nie chce wyjechać w las na nich. Z tąd mój temat. Jeżeli nie teraz bo nie mój level na te narty to moge je zostawić na później. A założyć narty i wyjechać z trasy to dla żółtodzioba chwila moment na niewłaściwych nartach ( tak przynajmniej mi się wydaje). Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Co by ci tu napisać, Jasne, tylko nic o tych nartach nie wiem, dopiero tak naprawdę zaczynam sie uczyć jeździć ( mój ,,staż" na stoku: to 2 h z instruktorem i może ze 6 h na stoku ), a nie chce wyjechać w las na nich. Z tąd mój temat. Jeżeli nie teraz bo nie mój level na te narty to moge je zostawić na później. A założyć narty i wyjechać z trasy to dla żółtodzioba chwila moment na niewłaściwych nartach ( tak przynajmniej mi się wydaje). Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Co by ci tu odpisać na tak postawione pytanie? Jak to zwykł mawiać Kobiela - "jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz". Każde narty mogą wywieść cię w las jak poczujesz się na nich za pewnie. Ja na podobnych nartach o takiej samej długości stawiałem pierwsze kroki 30 lat temu, da się . Poszukaj instruktora który szkolenie zaczyna od pługu, krystianii a carwing wprowadza po opanowaniu podstaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Oczywiście że można "przebić" wiązanie - pytanie brzmi po co. Narty te są z końca lat 90 i oczywiście można na nich spokojnie jeździć a do tych niezbędnych podstaw są można by rzec idealne. Na twoim miejscu poszukał bym tanich używanych AM - spokojnie zmieścisz się w 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 To tak trochę na serio, trochę sie poczepiam . Skoro są idealne do niezbędnych podstaw to po co kupować kolejne narty tylko że nowsze? Mi nie przeszkadza że narta ma ~15 - 20 lat. Nie potrzebuję mieć super extra hiper Bóg wie czego. Po prostu chcę dalej uczyć się jeździć i mieć po prostu fun ze spokojnej rekreacyjnej jazdy. I dlatego założyłem temat ,,do czego się nada" ta narta. Jeżeli do nauki podstaw jazdy jest idealna to po co kupować używana, skoro ta jest ok i śnieg widziała na stoku moze z 3 razy? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Bo jest to narta o znikomym taliowaniu. Początki czyli ewolucje kątowe i ześlizgowe jak najbardziej tak techniki cięte już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... star Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Bo jest to narta o znikomym taliowaniu. Początki czyli ewolucje kątowe i ześlizgowe jak najbardziej tak techniki cięte już nie. Sorry za offtop:http://forum.miata.n...ad.php?t=310949 Tak to jest mx5 i ski, wszystkie drogi prowadzą do mia(s)ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Head MX5 co to za narty?
sebawroc Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Jasne, tylko nic o tych nartach nie wiem, dopiero tak naprawdę zaczynam sie uczyć jeździć ( mój ,,staż" na stoku: to 2 h z instruktorem i może ze 6 h na stoku ), a nie chce wyjechać w las na nich. Z tąd mój temat. Jeżeli nie teraz bo nie mój level na te narty to moge je zostawić na później. A założyć narty i wyjechać z trasy to dla żółtodzioba chwila moment na niewłaściwych nartach ( tak przynajmniej mi się wydaje). Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Co by ci tu napisać, Jasne, tylko nic o tych nartach nie wiem, dopiero tak naprawdę zaczynam sie uczyć jeździć ( mój ,,staż" na stoku: to 2 h z instruktorem i może ze 6 h na stoku ), a nie chce wyjechać w las na nich. Z tąd mój temat. Jeżeli nie teraz bo nie mój level na te narty to moge je zostawić na później. A założyć narty i wyjechać z trasy to dla żółtodzioba chwila moment na niewłaściwych nartach ( tak przynajmniej mi się wydaje). Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Co by ci tu odpisać na tak postawione pytanie? Jak to zwykł mawiać Kobiela - "jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz". Każde narty mogą wywieść cię w las jak poczujesz się na nich za pewnie. Ja na podobnych nartach o takiej samej długości stawiałem pierwsze kroki 30 lat temu, da się . Poszukaj instruktora który szkolenie zaczyna od pługu, krystianii a carwing wprowadza po opanowaniu podstaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Oczywiście że można "przebić" wiązanie - pytanie brzmi po co. Narty te są z końca lat 90 i oczywiście można na nich spokojnie jeździć a do tych niezbędnych podstaw są można by rzec idealne. Na twoim miejscu poszukał bym tanich używanych AM - spokojnie zmieścisz się w 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 To tak trochę na serio, trochę sie poczepiam . Skoro są idealne do niezbędnych podstaw to po co kupować kolejne narty tylko że nowsze? Mi nie przeszkadza że narta ma ~15 - 20 lat. Nie potrzebuję mieć super extra hiper Bóg wie czego. Po prostu chcę dalej uczyć się jeździć i mieć po prostu fun ze spokojnej rekreacyjnej jazdy. I dlatego założyłem temat ,,do czego się nada" ta narta. Jeżeli do nauki podstaw jazdy jest idealna to po co kupować używana, skoro ta jest ok i śnieg widziała na stoku moze z 3 razy? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Bo jest to narta o znikomym taliowaniu. Początki czyli ewolucje kątowe i ześlizgowe jak najbardziej tak techniki cięte już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... star Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Bo jest to narta o znikomym taliowaniu. Początki czyli ewolucje kątowe i ześlizgowe jak najbardziej tak techniki cięte już nie. Sorry za offtop:http://forum.miata.n...ad.php?t=310949 Tak to jest mx5 i ski, wszystkie drogi prowadzą do mia(s)ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Adam ..DUCH Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Oczywiście że można "przebić" wiązanie - pytanie brzmi po co. Narty te są z końca lat 90 i oczywiście można na nich spokojnie jeździć a do tych niezbędnych podstaw są można by rzec idealne. Na twoim miejscu poszukał bym tanich używanych AM - spokojnie zmieścisz się w 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 To tak trochę na serio, trochę sie poczepiam . Skoro są idealne do niezbędnych podstaw to po co kupować kolejne narty tylko że nowsze? Mi nie przeszkadza że narta ma ~15 - 20 lat. Nie potrzebuję mieć super extra hiper Bóg wie czego. Po prostu chcę dalej uczyć się jeździć i mieć po prostu fun ze spokojnej rekreacyjnej jazdy. I dlatego założyłem temat ,,do czego się nada" ta narta. Jeżeli do nauki podstaw jazdy jest idealna to po co kupować używana, skoro ta jest ok i śnieg widziała na stoku moze z 3 razy? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Bo jest to narta o znikomym taliowaniu. Początki czyli ewolucje kątowe i ześlizgowe jak najbardziej tak techniki cięte już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... star Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Bo jest to narta o znikomym taliowaniu. Początki czyli ewolucje kątowe i ześlizgowe jak najbardziej tak techniki cięte już nie. Sorry za offtop:http://forum.miata.n...ad.php?t=310949 Tak to jest mx5 i ski, wszystkie drogi prowadzą do mia(s)ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Bo jest to narta o znikomym taliowaniu. Początki czyli ewolucje kątowe i ześlizgowe jak najbardziej tak techniki cięte już nie. Sorry za offtop:http://forum.miata.n...ad.php?t=310949 Tak to jest mx5 i ski, wszystkie drogi prowadzą do mia(s)ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi