merman Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 nie byłem nigdy we francji i nie słyszałem o tym ośrodku. znalazłem ofertę z dojazdem autobusem i skipassem za ok 4550 za 3 osoby . cena dobra ale nie wiem jak ośrodek. proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 nie byłem nigdy we francji i nie słyszałem o tym ośrodku. znalazłem ofertę z dojazdem autobusem i skipassem za ok 4550 za 3 osoby . cena dobra ale nie wiem jak ośrodek. proszę o opinie. Ośrodek niewygórowany i cena też nie. Można pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... merman Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 no wpadło mi jeszcze za podobną cenę les deux alpes - to chyba lepsza opcja ? jak jest tam z temperaturami w styczniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 no wpadło mi jeszcze za podobną cenę les deux alpes - to chyba lepsza opcja ? jak jest tam z temperaturami w styczniu? lepsza, a temperatury zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
merman Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 no wpadło mi jeszcze za podobną cenę les deux alpes - to chyba lepsza opcja ? jak jest tam z temperaturami w styczniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 no wpadło mi jeszcze za podobną cenę les deux alpes - to chyba lepsza opcja ? jak jest tam z temperaturami w styczniu? lepsza, a temperatury zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi