wort Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Jak już zrobisz tą płytę to koniecznie się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Też jest ciekaw, koniecznie pochwal się efektem końcowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Już założyliście, że zrobię tą płytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Już założyliście, że zrobię tą płytę? Napisałeś, " płyta będzie podobna do istniejących" - brzmi jak pewnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Jakby ktoś poszukiwał liftera to mam przy nartach taki jak na fotkach. Jakby co to mogę odkręcić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Jakby ktoś poszukiwał liftera to mam przy nartach taki jak na fotkach. Jakby co to mogę odkręcić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi