Arek1982 Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Zamierzam pojechać na dwa -trzy dni,na krotki wyjazd narciarski. Wiem, że w tym terminie większość ośrodków będzie już otwartych. Tylko w których ośrodkach będzie otwartych najwięcej tras? Dodam, że lodowca tak średnio mnie interesują. Lodowce to nie moja bajka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 W ciemno najpewniejszy jest Ischgl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek1982 Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 W ciemno najpewniejszy jest Ischgl. A co sadzisz o Obertauern i Solden (niby nie lubię lodowców,ale o tej porze powinny być otwarte stoki niżej) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Obertauern to pomyłka - krótkie , nieciekawe trasy.Soelden dużo mniejsze od Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Jeśli to ma być pierwszy tydzień grudnia to możesz pomyśleć o Gurglach (i połączyć to ewentualnie z Soelden). Choć też uważam, że na początku normalnego sezonu przeważnie Ischgl nie ma sobie równych. Najlepiej śledzić warunki na bieżąco i wybrać to co jest w danej chwili najlepsze. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Tak jak pisali przedmówcy z pewniaków Ischgl lub właśnie Solden z Gurglami. Coś mi po głowie chodzi że chyba od tego sezonu ma być w końcu wspólny skipas na Gurgle i Soelden tak więc obie miejscówki są dosyć ciekawą propozycją na początek sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Zamierzam pojechać na dwa -trzy dni,na krotki wyjazd narciarski. Wiem, że w tym terminie większość ośrodków będzie już otwartych. Tylko w których ośrodkach będzie otwartych najwięcej tras? Dodam, że lodowca tak średnio mnie interesują. Lodowce to nie moja bajka !!A skąd chcesz jechać? Jeśli na dwa dni to raczej ważne. Wybierał bym coś blisko z najlepszym śniegiem - na dwa dni to jest cała masa niewielkich ośrodków - ale pytaj pod koniec listopada, na początku grudnia Jeśli na min. 4 dni to zapraszam ze mną czy z którymś z kolegów z wątku - w kupie raźniej a suma doświadczeń daje gwarancję, że będzie OK, ale trzeba patrzyć co się dzieje i ew. improwizować Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 A skąd chcesz jechać? Jeśli na dwa dni to raczej ważne. Wybierał bym coś blisko z najlepszym śniegiem - na dwa dni to jest cała masa niewielkich ośrodków - ale pytaj pod koniec listopada, na początku grudnia Jeśli na min. 4 dni to zapraszam ze mną czy z którymś z kolegów z wątku - w kupie raźniej a suma doświadczeń daje gwarancję, że będzie OK, ale trzeba patrzyć co się dzieje i ew. improwizować Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka A skąd chcesz jechać? Jeśli na dwa dni to raczej ważne. Wybierał bym coś blisko z najlepszym śniegiem - na dwa dni to jest cała masa niewielkich ośrodków - ale pytaj pod koniec listopada, na początku grudnia Jeśli na min. 4 dni to zapraszam ze mną czy z którymś z kolegów z wątku - w kupie raźniej a suma doświadczeń daje gwarancję, że będzie OK, ale trzeba patrzyć co się dzieje i ew. improwizować Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Woj. Mazowieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie na narty (Austria) w piewszym lub drugim tygdoniu grudnia.?
JurekByd Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Obertauern to pomyłka - krótkie , nieciekawe trasy.Soelden dużo mniejsze od Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Jeśli to ma być pierwszy tydzień grudnia to możesz pomyśleć o Gurglach (i połączyć to ewentualnie z Soelden). Choć też uważam, że na początku normalnego sezonu przeważnie Ischgl nie ma sobie równych. Najlepiej śledzić warunki na bieżąco i wybrać to co jest w danej chwili najlepsze. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Tak jak pisali przedmówcy z pewniaków Ischgl lub właśnie Solden z Gurglami. Coś mi po głowie chodzi że chyba od tego sezonu ma być w końcu wspólny skipas na Gurgle i Soelden tak więc obie miejscówki są dosyć ciekawą propozycją na początek sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Zamierzam pojechać na dwa -trzy dni,na krotki wyjazd narciarski. Wiem, że w tym terminie większość ośrodków będzie już otwartych. Tylko w których ośrodkach będzie otwartych najwięcej tras? Dodam, że lodowca tak średnio mnie interesują. Lodowce to nie moja bajka !!A skąd chcesz jechać? Jeśli na dwa dni to raczej ważne. Wybierał bym coś blisko z najlepszym śniegiem - na dwa dni to jest cała masa niewielkich ośrodków - ale pytaj pod koniec listopada, na początku grudnia Jeśli na min. 4 dni to zapraszam ze mną czy z którymś z kolegów z wątku - w kupie raźniej a suma doświadczeń daje gwarancję, że będzie OK, ale trzeba patrzyć co się dzieje i ew. improwizować Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek1982 Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 A skąd chcesz jechać? Jeśli na dwa dni to raczej ważne. Wybierał bym coś blisko z najlepszym śniegiem - na dwa dni to jest cała masa niewielkich ośrodków - ale pytaj pod koniec listopada, na początku grudnia Jeśli na min. 4 dni to zapraszam ze mną czy z którymś z kolegów z wątku - w kupie raźniej a suma doświadczeń daje gwarancję, że będzie OK, ale trzeba patrzyć co się dzieje i ew. improwizować Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka A skąd chcesz jechać? Jeśli na dwa dni to raczej ważne. Wybierał bym coś blisko z najlepszym śniegiem - na dwa dni to jest cała masa niewielkich ośrodków - ale pytaj pod koniec listopada, na początku grudnia Jeśli na min. 4 dni to zapraszam ze mną czy z którymś z kolegów z wątku - w kupie raźniej a suma doświadczeń daje gwarancję, że będzie OK, ale trzeba patrzyć co się dzieje i ew. improwizować Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Woj. Mazowieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Rekomendowane odpowiedzi