Harpia Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Widzieliście? Jeżdzą dziś po prawdziwym śniegu!!!! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Każdy kto chce szusować, zobowiązany jest do przyniesienia ze sobą paru szufli śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Interesująca sprawa. Czy jednak coś potrafią te magiczne snowboxy. Ciekawe na jak długo są w stanie ten śnieg utrzymać.Nnie ukrywam, że gdybym miał bliżej, to bym chętnie nawet na takim kawałeczku pozjeżdżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARossi88 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Ciekawe, ale jeśli ten śnieg to taki jak zimą był to ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Zdążyłem przed burzą :-D Łapię każdą okazję zanim rozgrzebią mi kolano ;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 I jak wrażenia po takiej letniej jeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 I jak wrażenia po takiej letniej jeździe? Cześć Nie można tego nazwać jazdą raczej jako letnie szaleństwo, iwent po to aby zrobić sobie focie w krótkim rekawku i szortach i tak należy to traktować jęśli chcemy pojeździć w środku lata to tylko Hintertux 23 km tras. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philologus Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 nie nie nie, zobaczyłem i teraz już tego się nie da odzobaczyć, szorty, narty, .. btw, kolano coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Impreza się rozwija https://www.facebook...54725785006723/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi