Harpia Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Teraz mamy dwa scenariusze: 1. Nie zrozumiałeś, więc mnie pobijesz ?. 2. Zrozumiałeś, więc mnie pobijesz ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalbyd Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Spoko nic Ci nie zrobię i nawet nigdy nie miałem takiego zamiaru . Nawet tego krytycznie nie skomentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Nooooooooooooooo tu też robi się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Tu sie nie czyta/oglada, tu sie tylko pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Tu sie nie czyta/oglada, tu sie tylko pisze. No to piszę ''Ballada o chirurgii plastycznej'' Z łańcuchem dokoła szyjki, Niech Ci choć trochę pójdzie do słuchu Treść mojej historyjki. Bo przyznać musisz, słodki łobuzie Z gadżetów pełną chatą, Że ładne wszystko masz - oprócz buzi! Buzię masz ryjowatą... Jak ją odmienić - zachodzisz w głowę, Tę twarz, co w lustrze skrzeczy, A ja wyjaśnić chcę w paru słowach Przyczynę stanu rzeczy: Jeśli za mało książek znasz - - to Ci wychodzi na twarz. Gdy nie wiesz, kim był J. S. Bach - - to spłaszcza Ci czółka dach. Nieznany Ci Edypa los - - to deformuje Ci nos. Gdy nie wiesz, co to savoir - vivre - - żuchwę masz grubą, aż dziw! Owe przykłady można by mnożyć, Proszę szanownych Pań, Panów I całkiem długą listę utworzyć Zdeformowanych organów. Niech więc Rodakom sprawa ma służy, Tu się nie trzeba lenić: Znam dwóch chirurgów plastycznych, którzy Mogą ten stan odmienić! Dwójka chirurgów jest w stanie Zmienić Wam twarz, bez wątpienia: Myślenie i Oczytanie... I tak przez trzy pokolenia! Bo jeśli za mało książek znasz... p.s. napisał....Wojciech Młynarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... tomalbyd Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 No to piszę ''Ballada o chirurgii plastycznej'' Z łańcuchem dokoła szyjki, Niech Ci choć trochę pójdzie do słuchu Treść mojej historyjki. Bo przyznać musisz, słodki łobuzie Z gadżetów pełną chatą, Że ładne wszystko masz - oprócz buzi! Buzię masz ryjowatą... Jak ją odmienić - zachodzisz w głowę, Tę twarz, co w lustrze skrzeczy, A ja wyjaśnić chcę w paru słowach Przyczynę stanu rzeczy: Jeśli za mało książek znasz - - to Ci wychodzi na twarz. Gdy nie wiesz, kim był J. S. Bach - - to spłaszcza Ci czółka dach. Nieznany Ci Edypa los - - to deformuje Ci nos. Gdy nie wiesz, co to savoir - vivre - - żuchwę masz grubą, aż dziw! Owe przykłady można by mnożyć, Proszę szanownych Pań, Panów I całkiem długą listę utworzyć Zdeformowanych organów. Niech więc Rodakom sprawa ma służy, Tu się nie trzeba lenić: Znam dwóch chirurgów plastycznych, którzy Mogą ten stan odmienić! Dwójka chirurgów jest w stanie Zmienić Wam twarz, bez wątpienia: Myślenie i Oczytanie... I tak przez trzy pokolenia! Bo jeśli za mało książek znasz... p.s. napisał....Wojciech Młynarski. Harpia .Oddałeś szmal Alojzowi że tak kozakujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia Specjalna dedykacja dla TOMALA × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomalbyd Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 No to piszę ''Ballada o chirurgii plastycznej'' Z łańcuchem dokoła szyjki, Niech Ci choć trochę pójdzie do słuchu Treść mojej historyjki. Bo przyznać musisz, słodki łobuzie Z gadżetów pełną chatą, Że ładne wszystko masz - oprócz buzi! Buzię masz ryjowatą... Jak ją odmienić - zachodzisz w głowę, Tę twarz, co w lustrze skrzeczy, A ja wyjaśnić chcę w paru słowach Przyczynę stanu rzeczy: Jeśli za mało książek znasz - - to Ci wychodzi na twarz. Gdy nie wiesz, kim był J. S. Bach - - to spłaszcza Ci czółka dach. Nieznany Ci Edypa los - - to deformuje Ci nos. Gdy nie wiesz, co to savoir - vivre - - żuchwę masz grubą, aż dziw! Owe przykłady można by mnożyć, Proszę szanownych Pań, Panów I całkiem długą listę utworzyć Zdeformowanych organów. Niech więc Rodakom sprawa ma służy, Tu się nie trzeba lenić: Znam dwóch chirurgów plastycznych, którzy Mogą ten stan odmienić! Dwójka chirurgów jest w stanie Zmienić Wam twarz, bez wątpienia: Myślenie i Oczytanie... I tak przez trzy pokolenia! Bo jeśli za mało książek znasz... p.s. napisał....Wojciech Młynarski. Harpia .Oddałeś szmal Alojzowi że tak kozakujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia Specjalna dedykacja dla TOMALA
Rekomendowane odpowiedzi