jacek-1210 Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 To nie jest żaden przytyk do http://www.skiforum....ty/#entry566172 i do Seby a raczej do organizatorów tego forum, ale łatwiej zrozumieć o co chodzi autorom tego wątku: dotąd ilość podziękowań świadczyła choć w przybliżeniu o poziomie umiejętności ocenianego i świeżak na forum miał jakieś wskazanie którym mógł się kierować. Obecnie to się mocno zmieniło. Z jednej strony jakieś podziękowania autorom w dziale humor należą się bezsprzecznie bo to ich mobilizuje do dalszych wysiłków, z drugiej strony mocno wpływa to na ogólny obraz zawodnika. Bo patrząc ile dzięksów w stosunku do postów ma np. kol. Seba, to takiego wątku jak wskazałem nie powinien -teoretycznie- zakładać. Powtarzam, to nie jest przytyk do kol. Seby. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Na każdym forum (przynajmniej na takich bywam) - jest jeden, odpowiedni i specjalny dział służący do kontaktu z jego właścicielem/ moderatorem. Miałem wrażenie, że i tutaj jest podobnie. STO PIĘĆDZIESIĄT DNI TEMU ZADAŁEM JEDNO, JEDYNE i KLUCZOWE DLA MNIE PYTANIE. Poza forumowym planktonem (który jest na każdym forum, a żyje z "życia" na nim, a nie poza) oraz moimi bliskimi przyjaciółmi z białego - "Dobrymi Druhami" nie odpowiedział NIKT z właścicieli. NIKT. Ani tutaj, ani na priva. Od stu pięćdziesiąciu dni !!!!!!!!!!! W związku z czym mam kilka hipotez : - właściciel ma to miejsce głęboko między pośladkami - właściciel żywi się nie merytoryczną treścią, ale ilością wejść/ odwiedzin - jego biznes. - nie ma zupełnie tu żadnych moderatorów. Ani jakichkolwiek ich marnych namiastek. - właściciel NIE OGARNIA ZUPEŁNIE TEMATU W związku z powyższym uważam, że będzie mi wolno wywołać TUTAJ - PUBLICZNIE Z IMIENIA I NAZWISKA - właściciela - "Grzegorza Jarzynę" tego forum, czyli pana A.S. IMIENNIE Aby uzyskać odpowiedź na jedno zadanie przeze mnie pytanie. JEDNO. NASTĘPNYM RAZEM WYWOŁAM PANA A.S. Z PEŁNEGO IMIENIA I NAZWISKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Cześć A możesz jakoś tak spokojnie o co chodzi? Dla mnie jasne, że to czyjeś forum i że po to je utrzymuje żeby zarobić jak najmniejszym kosztem. Moderacji na forach specjalistycznych jestem przeciwny. Nie rozumiem o co Ci chodzi tak za bardzo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Nie znamy się osobiście, a wypowiedziałem się w tym wątku, więc jestem forumowym planktonem. W wolnej chwili sprawdzę czy przez przypadek nie dałem ci kiedyś jakiegoś dzięksa i go usunę. Może zamiast apelować do administracji wystarczy prośba do planktonu i będzie po sprawie. Załóżcie sobie w gronie „Dobrych Druhów” jakieś zamknięte forum do którego pogardzany plankton nie będzie miał dostępu. Będziecie mogli pisać o czym chcecie i dawać sobie w pełni zasłużone dzięksy. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Należy wejść do ustawień profilu, wybrać "powiadomienia", następnie kliknąć w "Rozdana" na górze tabelki (prawa strona i nastepnie klikać:Odwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieOdwołaj podziękowanieaż do ostatniego dzięksa.Powodzenia Po krótkim acz traumatycznym doświadczeniu z oprogramowaniem forum (vbulletin) zgaduję, że nie ma automatycznej opcji usunięcia wszystkich podziękowań.W VB najprościej byłoby usunąć konto, wtedy wszystkie aktywności są przepisywane do konta "Gość", być moze w tym oprogramowaniu forum jest podobnie.PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Cześć Przecież to tylko pretekst. Nie wiem o co Otiskowi chodzi i pytam co w trawie piszczy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Ja tam nigdy nie byłem dobry w gierkach i podchodach.Otisk dał tyle dzięksów, że klikając 10-15 razy dziennie już by miał czyste konto przez ten czas.Jakby przysiadł, to by załatwił sprawę w jeden wieczór PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. jutro rano p. Szydlo pewnie wrzuci podobnego tweta (: i tez znow nie bedzie wizial o co jeje chodzi serio to smiesznosc 10 mimo ze nie wiem o co chodzi (: Tylko że Jardzie nie chodzi o te dzięksy które on rozdał, a o te otrzymane. a skad wiesz ? (: moze on sam nie wie o o mu chodzi, pozna pora, posty co pre miesiecy wyrwane z d... nie wiem jak wy ale mnie smieszy ...jak szydlo i hucpa (: (: pasuje do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Rekomendowane odpowiedzi