Jarda Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Nie lubisz dzięksów? Uważaj, bo z rozpędu zaraz ktoś ci da za tego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalbyd Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Otisku masz racje patologia tu straszna i gejostwo jak to mawia nasz kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Cześć Bardzo proszę o konkretne przykłady hucpy, patologii i "gejostwa". Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytek23 Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Cześć Bardzo proszę o konkretne przykłady hucpy, patologii i "gejostwa". Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro O gejostwie to najwiecej wiedza chyba geje wiec trzeba by zobaczyc kto takie teorie zapoczatkowal i sie wypytac. Jarda a kiedy to bulo "twoje" forum.Masz na nazwisko SkiForum czy.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 O gejostwie to najwiecej wiedza chyba geje wiec trzeba by zobaczyc kto takie teorie zapoczatkowal i sie wypytac. Jarda a kiedy to bulo "twoje" forum.Masz na nazwisko SkiForum czy.pl? Cześć Z pewnością to nie to "gejostwo". Mam paru znajomych gejów-homoseksualistów i są to ludzie niezwykle sympatyczni i prostolinijni. Niestety przez różne debilne uprzedzenia są często szykanowani i to powoduje, że są zmuszeni w wielu wypadkach do kamuflowania swojego ja. Bardzo często tak bywa że ludzie wartościowi są szykanowani przez prymitywny ogół jedynie ze względu na tępotę tegoż. Cóż ... Maria Skłodowska Curie - najwybitniejszy Polak w historii (obok Kopernika) też nie miała łatwo. Pozdro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Cześć Z pewnością to nie to "gejostwo". Mam paru znajomych gejów-homoseksualistów i są to ludzie niezwykle sympatyczni i prostolinijni. Niestety przez różne debilne uprzedzenia są często szykanowani i to powoduje, że są zmuszeni w wielu wypadkach do kamuflowania swojego ja. Bardzo często tak bywa że ludzie wartościowi są szykanowani przez prymitywny ogół jedynie ze względu na tępotę tegoż. Cóż ... Maria Skłodowska Curie - najwybitniejszy Polak w historii (obok Kopernika) też nie miała łatwo. Pozdro Pozdro Osobiscie gejostwo mi nie przeszkadza gorzej juz z jego natretna manifestacja.Okreslenie tego co dzieje sie na forum( nie bardzo wiem o czym mowa) "gejostwem" uwazam za chamskie,plytkie i krzywdzace gejow bo uzyte jest jako okreslenie degradujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Osobiscie gejostwo mi nie przeszkadza gorzej juz z jego natretna manifestacja.Okreslenie tego co dzieje sie na forum( nie bardzo wiem o czym mowa) "gejostwem" uwazam za chamskie,plytkie i krzywdzace gejow bo uzyte jest jako okreslenie degradujace. Cześć Jasne. To tak jak z natrętnym patriotyzmem. Sam sobie szczytny i chwalebny zostaje czasami sprowadzony do roli bezrozumnego naśladownictwa. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 ktoś puścił bąka a kilku siedzi w tym i rozbiera smród na zapachy z czego puszczający ma ubaw po pachy . Kręci Was to ? nie lepiej krótko i dosadnie ( jeśli już ) powiedzieć swoje i wyjść na świeże powietrze trzaskając drzwiami ? albo ja jestem jakiś dziwny, co jest wysoce prawdopodobne nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 O gejostwie to najwiecej wiedza chyba geje wiec trzeba by zobaczyc kto takie teorie zapoczatkowal i sie wypytac. Jarda a kiedy to bulo "twoje" forum.Masz na nazwisko SkiForum czy.pl? Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty musisz mieć jakiś problem z błędnikiem, że tak łatwo tracisz równowagę niechcący . Może lekarz to powinien zbadać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 [quote name="pytek23" post="565409" timestamp="1499348550"]Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko.[/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Jarku! Wśród tych dzięksów jest pewnie sporo moich. Do dzisiaj pamiętam Twoje odjechane, zakręconym, barwnym słowem malowane relacje. Niezależnie od wysiłku jaki podejmiesz z pamięci mojej tego nie skasujesz! Pozdro Wiesiek SF to nie jest jedyne forum - możesz się przenieść się na sąsiednie. Jest tam trochę znajomych, sporo barwnych relacji i nawet całkiem sympatyczne wstawki rowerowe. Do tego 100% inny klimat. Ale jak nie na forach to tak czy tak wiem, że kiedyś się jeszcze zobaczymy. Czyli narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Cześć Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro Proste. Kto nie skacze jest pedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 O'tisk ...wystarczy puścić przodem , ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwym człowiekiem ...spróbuj , to tak niewiele .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pytek23 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Cześć Z pewnością to nie to "gejostwo". Mam paru znajomych gejów-homoseksualistów i są to ludzie niezwykle sympatyczni i prostolinijni. Niestety przez różne debilne uprzedzenia są często szykanowani i to powoduje, że są zmuszeni w wielu wypadkach do kamuflowania swojego ja. Bardzo często tak bywa że ludzie wartościowi są szykanowani przez prymitywny ogół jedynie ze względu na tępotę tegoż. Cóż ... Maria Skłodowska Curie - najwybitniejszy Polak w historii (obok Kopernika) też nie miała łatwo. Pozdro Pozdro Osobiscie gejostwo mi nie przeszkadza gorzej juz z jego natretna manifestacja.Okreslenie tego co dzieje sie na forum( nie bardzo wiem o czym mowa) "gejostwem" uwazam za chamskie,plytkie i krzywdzace gejow bo uzyte jest jako okreslenie degradujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Osobiscie gejostwo mi nie przeszkadza gorzej juz z jego natretna manifestacja.Okreslenie tego co dzieje sie na forum( nie bardzo wiem o czym mowa) "gejostwem" uwazam za chamskie,plytkie i krzywdzace gejow bo uzyte jest jako okreslenie degradujace. Cześć Jasne. To tak jak z natrętnym patriotyzmem. Sam sobie szczytny i chwalebny zostaje czasami sprowadzony do roli bezrozumnego naśladownictwa. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 ktoś puścił bąka a kilku siedzi w tym i rozbiera smród na zapachy z czego puszczający ma ubaw po pachy . Kręci Was to ? nie lepiej krótko i dosadnie ( jeśli już ) powiedzieć swoje i wyjść na świeże powietrze trzaskając drzwiami ? albo ja jestem jakiś dziwny, co jest wysoce prawdopodobne nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 O gejostwie to najwiecej wiedza chyba geje wiec trzeba by zobaczyc kto takie teorie zapoczatkowal i sie wypytac. Jarda a kiedy to bulo "twoje" forum.Masz na nazwisko SkiForum czy.pl? Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty musisz mieć jakiś problem z błędnikiem, że tak łatwo tracisz równowagę niechcący . Może lekarz to powinien zbadać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 [quote name="pytek23" post="565409" timestamp="1499348550"]Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko.[/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Jarku! Wśród tych dzięksów jest pewnie sporo moich. Do dzisiaj pamiętam Twoje odjechane, zakręconym, barwnym słowem malowane relacje. Niezależnie od wysiłku jaki podejmiesz z pamięci mojej tego nie skasujesz! Pozdro Wiesiek SF to nie jest jedyne forum - możesz się przenieść się na sąsiednie. Jest tam trochę znajomych, sporo barwnych relacji i nawet całkiem sympatyczne wstawki rowerowe. Do tego 100% inny klimat. Ale jak nie na forach to tak czy tak wiem, że kiedyś się jeszcze zobaczymy. Czyli narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Cześć Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro Proste. Kto nie skacze jest pedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 O'tisk ...wystarczy puścić przodem , ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwym człowiekiem ...spróbuj , to tak niewiele .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 ktoś puścił bąka a kilku siedzi w tym i rozbiera smród na zapachy z czego puszczający ma ubaw po pachy . Kręci Was to ? nie lepiej krótko i dosadnie ( jeśli już ) powiedzieć swoje i wyjść na świeże powietrze trzaskając drzwiami ? albo ja jestem jakiś dziwny, co jest wysoce prawdopodobne nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalbyd Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 O gejostwie to najwiecej wiedza chyba geje wiec trzeba by zobaczyc kto takie teorie zapoczatkowal i sie wypytac. Jarda a kiedy to bulo "twoje" forum.Masz na nazwisko SkiForum czy.pl? Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty musisz mieć jakiś problem z błędnikiem, że tak łatwo tracisz równowagę niechcący . Może lekarz to powinien zbadać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytek23 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalbyd Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 [quote name="pytek23" post="565409" timestamp="1499348550"]Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko.[/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Jarku! Wśród tych dzięksów jest pewnie sporo moich. Do dzisiaj pamiętam Twoje odjechane, zakręconym, barwnym słowem malowane relacje. Niezależnie od wysiłku jaki podejmiesz z pamięci mojej tego nie skasujesz! Pozdro Wiesiek SF to nie jest jedyne forum - możesz się przenieść się na sąsiednie. Jest tam trochę znajomych, sporo barwnych relacji i nawet całkiem sympatyczne wstawki rowerowe. Do tego 100% inny klimat. Ale jak nie na forach to tak czy tak wiem, że kiedyś się jeszcze zobaczymy. Czyli narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Cześć Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro Proste. Kto nie skacze jest pedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 O'tisk ...wystarczy puścić przodem , ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwym człowiekiem ...spróbuj , to tak niewiele .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Cześć Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro Proste. Kto nie skacze jest pedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 O'tisk ...wystarczy puścić przodem , ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwym człowiekiem ...spróbuj , to tak niewiele .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Iven Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 O'tisk ...wystarczy puścić przodem , ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwym człowiekiem ...spróbuj , to tak niewiele .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań
zeberkaa Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań
RobertK Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaligr Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
rung Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaligr Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi