kordiankw Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 26 minut temu, Mikoski napisał: Nowy rekord świata ⛷️ https://sport.interia.pl/zimowe/news-co-za-szalenstwo-padl-rekord-predkosci-na-nartach,nId,6671113 To żaden wynik, paru ścigantow na Skiforum jeździ niewiele wolniej na slalomkach i w zwykłych ciuchach narciarskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 W dniu 2.03.2023 o 13:20, Mitek napisał: w takich realiach i na takim stoku. Stok był ubijany przed próbą przy pomocy...nóg, wtedy nie było ratraków w PL. Szacunek za tamten wyczyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 2 godziny temu, Mikoski napisał: Nowy rekord świata ⛷️ https://sport.interia.pl/zimowe/news-co-za-szalenstwo-padl-rekord-predkosci-na-nartach,nId,6671113 Nie Twój, to co się chwalisz ? 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 11 godzin temu, grimson napisał: Stok był ubijany przed próbą przy pomocy...nóg, wtedy nie było ratraków w PL. Szacunek za tamten wyczyn. Cześć No tak się składa, że te czasy znam z autopsji. Niestety na Kasprowym pierwszy raz w życiu byłem w roku 80 więc na rekord Pana Jacka się nie załapałem ale np. w takim ubijaniu Nosala nie raz brałem udział. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Cześć A tu jeszcze ciekawy materiał archiwalny: sport czy szlaeństwo narty 9-10-1989.pdf Artykuł oryginalnie ukazał się w NARTY nr9-10/1989. POzdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi