valdi3 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 tak troche od niechcenia zagladnalem na inne forum skionline i tam znalazlem temat dotyczacy uszkodzanej narty racetiger http://www.skionline...etniej-1-narte/ no i od razu biore w rece moje i lukam choc nigdy tego nie robilem i nie wiem jak powinny wygladac "normalne" dzioby,wiadomo narty te maja tip rocker ale jakby ktos mogl porownac ewentualnie ze swoimi 1 zdjecie spiete tylko normalnie skistoperami,2 scisniete w miejscu "pod butem" bo juz sie boje czy cus sie nie dzieje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Zdjęcie nr 2 - wg. mnie zrobiłeś sobie rocker-a. Idzie symetrycznie wiec tragedii nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 niby nigdy w nic nartami nie walnalem narty tez nie wymeczone,jedynie to pamietam raz na Jaworzynie na laczeniu czarnej trasy w polowie jest taki przejazd laskiem do trasy nr 6 i tak w padlem w gleboki snieg no i wiadomo troche sie pod ciezarem wygiely,ale nie myslalem o tym wogole do teraz jak zobaczylem te narty ktore kolega Swider pokazal i tak mnie naszlo jak polozylem na plaskim pojedynczo narty przylegaja idealnie tak jak powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Hmmm, kto szuka (problemu), ten znajdzie (albo go wymyśli).Innymi słowy- jak jeżdżą OK, to się nie zastanawiać czy nie są przypadkiem zepsute. PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Z podobnym efektem jeździłem na nartach: http://www.skionline...s-fis,4460.htmli http://www.skionline.pl/sprzet/narty,11-12,atomic,d2-race-sl,5215.html - zarówno przed jak i po. W GS nie czułem różnicy w SL tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Tylko trochę fabrycznie popsute.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Tylko trochę fabrycznie popsute.. jak fabrycznie to spoko,gorzej jakbym ja fabryke poprawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Cześć "Volkle się kaczą" - to hasło nie powstało 10 czy 20 lat temu tylko znacznie wcześniej. Widziałem nawet skaczoną baletkę Volkla a to już mistrzostwo świata. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 jak fabrycznie to spoko,gorzej jakbym ja fabryke poprawil Z ciekawości jeszcze..... mógłbyś pokazać foto tych nart złożonych slizgami 'na styk' -ale nie zaczepionych stoperami ( najlepiej je podnieść ). Interesuje mnie ile mają 'holu' i czy tiprocker w takim położeniu jest widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Cześć "Volkle się kaczą" - to hasło nie powstało 10 czy 20 lat temu tylko znacznie wcześniej. Widziałem nawet skaczoną baletkę Volkla a to już mistrzostwo świata. Pozdro kurde volkle sie kacza atomici rozwarstwiaja no rozpada sie sama elyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Z ciekawości jeszcze..... mógłbyś pokazać foto tych nart złożonych slizgami 'na styk' -ale nie zaczepionych stoperami ( najlepiej je podnieść ). Interesuje mnie ile mają 'holu' i czy tiprocker w takim położeniu jest widoczny. zrobie jutro foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 dodatkowe zdjecia,na jednym z nich bardzo delikatnie spiete rzepem zeby sie nie rozjechaly , nie na sile, Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Dzięki. Myślałem że jest gorzej. Która firma zrezygnowała juz z rockera w nartach trasowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 kurde volkle sie kacza atomici rozwarstwiaja no rozpada sie sama elyta Nie tylko atomici, ale i salomony się rozwarstwiają, co nie dziwi, bo w tej chwili to tak na prawdę jedna spółka. Jeśli chodzi właśnie o salomony, to znam osobiście dwie osoby, którym się one rozwarstwiły, a o trzeciej usłyszałem na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 czyli chyba "na sile"szukam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 ciekawe co bedzie ze stoecli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 czyli chyba "na sile"szukam problemu Nie chcę straszyć, ale coś za długi wydaje mi się ten tip. Uczciwie mówię, że nie używam nart na przygotowane trasy z rockerem, ale oglądając niegdyś nowe rossignole sl9 kolegi, dzioby prawie się stykały z sobą, jakby rockera nie było. Dopiero po delkiatnym odgięciu nosa dało się go odczuć, był wyraźnie miękkszy od reszty narty. Tak samo przy nowych völklach sc, o ile dobrze pamiętam. Najlepiej porównaj z nowymi nartami, takimi jak Ty masz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 K2 z tiprockerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Dzięki. Myślałem że jest gorzej. Która firma zrezygnowała juz z rockera w nartach trasowych? Kastle. Znaczy nie zrezygnowała -nigdy nie zaczęła stosować Znaczy, chyba. Ja w żadnych ze swoich nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu volkl racetiger sl 165 15/16
Mitek Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Cześć "Volkle się kaczą" - to hasło nie powstało 10 czy 20 lat temu tylko znacznie wcześniej. Widziałem nawet skaczoną baletkę Volkla a to już mistrzostwo świata. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 jak fabrycznie to spoko,gorzej jakbym ja fabryke poprawil Z ciekawości jeszcze..... mógłbyś pokazać foto tych nart złożonych slizgami 'na styk' -ale nie zaczepionych stoperami ( najlepiej je podnieść ). Interesuje mnie ile mają 'holu' i czy tiprocker w takim położeniu jest widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Cześć "Volkle się kaczą" - to hasło nie powstało 10 czy 20 lat temu tylko znacznie wcześniej. Widziałem nawet skaczoną baletkę Volkla a to już mistrzostwo świata. Pozdro kurde volkle sie kacza atomici rozwarstwiaja no rozpada sie sama elyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Z ciekawości jeszcze..... mógłbyś pokazać foto tych nart złożonych slizgami 'na styk' -ale nie zaczepionych stoperami ( najlepiej je podnieść ). Interesuje mnie ile mają 'holu' i czy tiprocker w takim położeniu jest widoczny. zrobie jutro foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 dodatkowe zdjecia,na jednym z nich bardzo delikatnie spiete rzepem zeby sie nie rozjechaly , nie na sile, Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Dzięki. Myślałem że jest gorzej. Która firma zrezygnowała juz z rockera w nartach trasowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 kurde volkle sie kacza atomici rozwarstwiaja no rozpada sie sama elyta Nie tylko atomici, ale i salomony się rozwarstwiają, co nie dziwi, bo w tej chwili to tak na prawdę jedna spółka. Jeśli chodzi właśnie o salomony, to znam osobiście dwie osoby, którym się one rozwarstwiły, a o trzeciej usłyszałem na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 czyli chyba "na sile"szukam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 ciekawe co bedzie ze stoecli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 czyli chyba "na sile"szukam problemu Nie chcę straszyć, ale coś za długi wydaje mi się ten tip. Uczciwie mówię, że nie używam nart na przygotowane trasy z rockerem, ale oglądając niegdyś nowe rossignole sl9 kolegi, dzioby prawie się stykały z sobą, jakby rockera nie było. Dopiero po delkiatnym odgięciu nosa dało się go odczuć, był wyraźnie miękkszy od reszty narty. Tak samo przy nowych völklach sc, o ile dobrze pamiętam. Najlepiej porównaj z nowymi nartami, takimi jak Ty masz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 K2 z tiprockerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Dzięki. Myślałem że jest gorzej. Która firma zrezygnowała juz z rockera w nartach trasowych? Kastle. Znaczy nie zrezygnowała -nigdy nie zaczęła stosować Znaczy, chyba. Ja w żadnych ze swoich nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
valdi3 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Z ciekawości jeszcze..... mógłbyś pokazać foto tych nart złożonych slizgami 'na styk' -ale nie zaczepionych stoperami ( najlepiej je podnieść ). Interesuje mnie ile mają 'holu' i czy tiprocker w takim położeniu jest widoczny. zrobie jutro foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 dodatkowe zdjecia,na jednym z nich bardzo delikatnie spiete rzepem zeby sie nie rozjechaly , nie na sile, Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Dzięki. Myślałem że jest gorzej. Która firma zrezygnowała juz z rockera w nartach trasowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 kurde volkle sie kacza atomici rozwarstwiaja no rozpada sie sama elyta Nie tylko atomici, ale i salomony się rozwarstwiają, co nie dziwi, bo w tej chwili to tak na prawdę jedna spółka. Jeśli chodzi właśnie o salomony, to znam osobiście dwie osoby, którym się one rozwarstwiły, a o trzeciej usłyszałem na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 czyli chyba "na sile"szukam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 ciekawe co bedzie ze stoecli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 czyli chyba "na sile"szukam problemu Nie chcę straszyć, ale coś za długi wydaje mi się ten tip. Uczciwie mówię, że nie używam nart na przygotowane trasy z rockerem, ale oglądając niegdyś nowe rossignole sl9 kolegi, dzioby prawie się stykały z sobą, jakby rockera nie było. Dopiero po delkiatnym odgięciu nosa dało się go odczuć, był wyraźnie miękkszy od reszty narty. Tak samo przy nowych völklach sc, o ile dobrze pamiętam. Najlepiej porównaj z nowymi nartami, takimi jak Ty masz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 K2 z tiprockerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Dzięki. Myślałem że jest gorzej. Która firma zrezygnowała juz z rockera w nartach trasowych? Kastle. Znaczy nie zrezygnowała -nigdy nie zaczęła stosować Znaczy, chyba. Ja w żadnych ze swoich nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 dodatkowe zdjecia,na jednym z nich bardzo delikatnie spiete rzepem zeby sie nie rozjechaly , nie na sile, Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Dzięki. Myślałem że jest gorzej. Która firma zrezygnowała juz z rockera w nartach trasowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 kurde volkle sie kacza atomici rozwarstwiaja no rozpada sie sama elyta Nie tylko atomici, ale i salomony się rozwarstwiają, co nie dziwi, bo w tej chwili to tak na prawdę jedna spółka. Jeśli chodzi właśnie o salomony, to znam osobiście dwie osoby, którym się one rozwarstwiły, a o trzeciej usłyszałem na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 czyli chyba "na sile"szukam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 ciekawe co bedzie ze stoecli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 czyli chyba "na sile"szukam problemu Nie chcę straszyć, ale coś za długi wydaje mi się ten tip. Uczciwie mówię, że nie używam nart na przygotowane trasy z rockerem, ale oglądając niegdyś nowe rossignole sl9 kolegi, dzioby prawie się stykały z sobą, jakby rockera nie było. Dopiero po delkiatnym odgięciu nosa dało się go odczuć, był wyraźnie miękkszy od reszty narty. Tak samo przy nowych völklach sc, o ile dobrze pamiętam. Najlepiej porównaj z nowymi nartami, takimi jak Ty masz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 K2 z tiprockerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Dzięki. Myślałem że jest gorzej. Która firma zrezygnowała juz z rockera w nartach trasowych? Kastle. Znaczy nie zrezygnowała -nigdy nie zaczęła stosować Znaczy, chyba. Ja w żadnych ze swoich nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi