Harpia Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Nie mogę znaleźć. Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Nie mogę znaleźć. Pomóżcie. Wysłałem Ci na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Dzięki. To jednak nie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Znalazłem temat: > Ciekawe promocje <; oraz - > Kiedy najlepszy czas na zakupowe "okazje" (buty)? < Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Harpia Napisano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Może ktoś skorzysta. W krakowskim centrum Futura widziałem dziś : http://www.skionline...sin-7,8139.html w długościach 180 i 188 za...............750,- zł Naprawdę niezła cena za takie dechy. Dostępne są szersze modele ale nie pytałem o cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... kordiankw Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Czarny piątek. Edit. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Czarny piątek. Niezłe ceny, czy ktoś korzystał z tego sklepu? www.----------------------------------------.com Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Ceny są takie, że bałbym się wysłać pieniądze. Mają nawet komórki SL w długości 177 i 183 cm I to wszystko za 53 eur. Strzałką zaznaczyłem niby pierwotną cenę. Głęboko bym się zastanowił nawet nad nadmierną jej atrakcyjnością. Cena w promocji to ewidentny wał. Co prawda na zdjęciu narta juniorska ale to nie wiele zmienia. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Czarny piątek. Niezłe ceny, czy ktoś korzystał z tego sklepu? http://www.skishopvi...index&cPath=755 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Witek !!! To oszust jest, w sieci pelno info na ten temat! Gosc nawet na Facebooku reklamy wykupil. Prosze usun link ze swojego posta, nich nikt sie nie dal nabrac przypadkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Krzychu u siebie usunąłem link. Musicie z Jurkiem też edytować cytat z mojego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Mając na uwadze wysoki poziom jazdy forumowiczów: https://www.top-nart...i-gs-rd-m-2.htm Sklep sprawdzony nic tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Krzychu u siebie usunąłem link. Musicie z Jurkiem też edytować cytat z mojego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Zrobione. Nie uwierzycie ale znajomy , znajomego Chciał u nich kupić gogle. Zapłacił kartą. Chcieli wyczyścić mu całe konto. Bank zablokował wszelkie transakcje na jego karcie. Stracił tylko symboliczne pieniądze za "zakup" gogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Mając na uwadze wysoki poziom jazdy forumowiczów: https://www.top-nart...i-gs-rd-m-2.htm Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cena zestawu już jest niższa niż cena sklepowa samych wiązań ok.2000zł, dla ścigantów jak komuś podejdą naprawdę okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 @wort Na tym nie chcą jeździć nawet zawodnicy PŚ !!! O jakich ścigantach zatem piszesz? p.s. te wiązania mogę kupić w pudle za 1060 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 To co kto za ile może kupić to zupełnie inna sprawa, w sklepie jest taka cena 18-tek https://www.top-nart...ex-evo-18-x.htm W cyklu MPA tego typu narty są dość powszechnie stosowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. W zasadzie niewspółmierna ale tak jest. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Nie wiem jaka jest różnica między 18 a 20, pewno droższe są 20 takie jak w zestawie z nartami, skoro cena 18 bez obniżki wynosi 2115zł to cenę 20 podałem mniej więcej prawdopodobną, gdzie tu manipulacja. Natomiast cena 14 wydaje się przy tamtych niewygórowana https://www.top-nart...flex-evo-14.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Wydawało mi się, że polecasz narty których cenę uznałeś za okazyjną. Czyżbym się mylił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy ktoś kojarzy wątek o okazjach i przecenach po sezonie? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Dzięki. To jednak nie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Znalazłem temat: > Ciekawe promocje <; oraz - > Kiedy najlepszy czas na zakupowe "okazje" (buty)? < Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Może ktoś skorzysta. W krakowskim centrum Futura widziałem dziś : http://www.skionline...sin-7,8139.html w długościach 180 i 188 za...............750,- zł Naprawdę niezła cena za takie dechy. Dostępne są szersze modele ale nie pytałem o cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Czarny piątek. Edit. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Czarny piątek. Niezłe ceny, czy ktoś korzystał z tego sklepu? www.----------------------------------------.com Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Ceny są takie, że bałbym się wysłać pieniądze. Mają nawet komórki SL w długości 177 i 183 cm I to wszystko za 53 eur. Strzałką zaznaczyłem niby pierwotną cenę. Głęboko bym się zastanowił nawet nad nadmierną jej atrakcyjnością. Cena w promocji to ewidentny wał. Co prawda na zdjęciu narta juniorska ale to nie wiele zmienia. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Czarny piątek. Niezłe ceny, czy ktoś korzystał z tego sklepu? http://www.skishopvi...index&cPath=755 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Witek !!! To oszust jest, w sieci pelno info na ten temat! Gosc nawet na Facebooku reklamy wykupil. Prosze usun link ze swojego posta, nich nikt sie nie dal nabrac przypadkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Krzychu u siebie usunąłem link. Musicie z Jurkiem też edytować cytat z mojego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Mając na uwadze wysoki poziom jazdy forumowiczów: https://www.top-nart...i-gs-rd-m-2.htm Sklep sprawdzony nic tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Krzychu u siebie usunąłem link. Musicie z Jurkiem też edytować cytat z mojego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Zrobione. Nie uwierzycie ale znajomy , znajomego Chciał u nich kupić gogle. Zapłacił kartą. Chcieli wyczyścić mu całe konto. Bank zablokował wszelkie transakcje na jego karcie. Stracił tylko symboliczne pieniądze za "zakup" gogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Mając na uwadze wysoki poziom jazdy forumowiczów: https://www.top-nart...i-gs-rd-m-2.htm Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cena zestawu już jest niższa niż cena sklepowa samych wiązań ok.2000zł, dla ścigantów jak komuś podejdą naprawdę okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 @wort Na tym nie chcą jeździć nawet zawodnicy PŚ !!! O jakich ścigantach zatem piszesz? p.s. te wiązania mogę kupić w pudle za 1060 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 To co kto za ile może kupić to zupełnie inna sprawa, w sklepie jest taka cena 18-tek https://www.top-nart...ex-evo-18-x.htm W cyklu MPA tego typu narty są dość powszechnie stosowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. W zasadzie niewspółmierna ale tak jest. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Nie wiem jaka jest różnica między 18 a 20, pewno droższe są 20 takie jak w zestawie z nartami, skoro cena 18 bez obniżki wynosi 2115zł to cenę 20 podałem mniej więcej prawdopodobną, gdzie tu manipulacja. Natomiast cena 14 wydaje się przy tamtych niewygórowana https://www.top-nart...flex-evo-14.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Wydawało mi się, że polecasz narty których cenę uznałeś za okazyjną. Czyżbym się mylił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy ktoś kojarzy wątek o okazjach i przecenach po sezonie? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hsk Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Czarny piątek. Niezłe ceny, czy ktoś korzystał z tego sklepu? http://www.skishopvi...index&cPath=755 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Witek !!! To oszust jest, w sieci pelno info na ten temat! Gosc nawet na Facebooku reklamy wykupil. Prosze usun link ze swojego posta, nich nikt sie nie dal nabrac przypadkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Krzychu u siebie usunąłem link. Musicie z Jurkiem też edytować cytat z mojego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Mając na uwadze wysoki poziom jazdy forumowiczów: https://www.top-nart...i-gs-rd-m-2.htm Sklep sprawdzony nic tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Krzychu u siebie usunąłem link. Musicie z Jurkiem też edytować cytat z mojego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Zrobione. Nie uwierzycie ale znajomy , znajomego Chciał u nich kupić gogle. Zapłacił kartą. Chcieli wyczyścić mu całe konto. Bank zablokował wszelkie transakcje na jego karcie. Stracił tylko symboliczne pieniądze za "zakup" gogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Mając na uwadze wysoki poziom jazdy forumowiczów: https://www.top-nart...i-gs-rd-m-2.htm Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cena zestawu już jest niższa niż cena sklepowa samych wiązań ok.2000zł, dla ścigantów jak komuś podejdą naprawdę okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 @wort Na tym nie chcą jeździć nawet zawodnicy PŚ !!! O jakich ścigantach zatem piszesz? p.s. te wiązania mogę kupić w pudle za 1060 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 To co kto za ile może kupić to zupełnie inna sprawa, w sklepie jest taka cena 18-tek https://www.top-nart...ex-evo-18-x.htm W cyklu MPA tego typu narty są dość powszechnie stosowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. W zasadzie niewspółmierna ale tak jest. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Nie wiem jaka jest różnica między 18 a 20, pewno droższe są 20 takie jak w zestawie z nartami, skoro cena 18 bez obniżki wynosi 2115zł to cenę 20 podałem mniej więcej prawdopodobną, gdzie tu manipulacja. Natomiast cena 14 wydaje się przy tamtych niewygórowana https://www.top-nart...flex-evo-14.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Wydawało mi się, że polecasz narty których cenę uznałeś za okazyjną. Czyżbym się mylił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy ktoś kojarzy wątek o okazjach i przecenach po sezonie? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Krzychu u siebie usunąłem link. Musicie z Jurkiem też edytować cytat z mojego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Mając na uwadze wysoki poziom jazdy forumowiczów: https://www.top-nart...i-gs-rd-m-2.htm Sklep sprawdzony nic tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Krzychu u siebie usunąłem link. Musicie z Jurkiem też edytować cytat z mojego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Zrobione. Nie uwierzycie ale znajomy , znajomego Chciał u nich kupić gogle. Zapłacił kartą. Chcieli wyczyścić mu całe konto. Bank zablokował wszelkie transakcje na jego karcie. Stracił tylko symboliczne pieniądze za "zakup" gogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Mając na uwadze wysoki poziom jazdy forumowiczów: https://www.top-nart...i-gs-rd-m-2.htm Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cena zestawu już jest niższa niż cena sklepowa samych wiązań ok.2000zł, dla ścigantów jak komuś podejdą naprawdę okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 @wort Na tym nie chcą jeździć nawet zawodnicy PŚ !!! O jakich ścigantach zatem piszesz? p.s. te wiązania mogę kupić w pudle za 1060 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 To co kto za ile może kupić to zupełnie inna sprawa, w sklepie jest taka cena 18-tek https://www.top-nart...ex-evo-18-x.htm W cyklu MPA tego typu narty są dość powszechnie stosowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. W zasadzie niewspółmierna ale tak jest. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Nie wiem jaka jest różnica między 18 a 20, pewno droższe są 20 takie jak w zestawie z nartami, skoro cena 18 bez obniżki wynosi 2115zł to cenę 20 podałem mniej więcej prawdopodobną, gdzie tu manipulacja. Natomiast cena 14 wydaje się przy tamtych niewygórowana https://www.top-nart...flex-evo-14.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Wydawało mi się, że polecasz narty których cenę uznałeś za okazyjną. Czyżbym się mylił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy ktoś kojarzy wątek o okazjach i przecenach po sezonie?
Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Mając na uwadze wysoki poziom jazdy forumowiczów: https://www.top-nart...i-gs-rd-m-2.htm Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cena zestawu już jest niższa niż cena sklepowa samych wiązań ok.2000zł, dla ścigantów jak komuś podejdą naprawdę okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 @wort Na tym nie chcą jeździć nawet zawodnicy PŚ !!! O jakich ścigantach zatem piszesz? p.s. te wiązania mogę kupić w pudle za 1060 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 To co kto za ile może kupić to zupełnie inna sprawa, w sklepie jest taka cena 18-tek https://www.top-nart...ex-evo-18-x.htm W cyklu MPA tego typu narty są dość powszechnie stosowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. W zasadzie niewspółmierna ale tak jest. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Nie wiem jaka jest różnica między 18 a 20, pewno droższe są 20 takie jak w zestawie z nartami, skoro cena 18 bez obniżki wynosi 2115zł to cenę 20 podałem mniej więcej prawdopodobną, gdzie tu manipulacja. Natomiast cena 14 wydaje się przy tamtych niewygórowana https://www.top-nart...flex-evo-14.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Wydawało mi się, że polecasz narty których cenę uznałeś za okazyjną. Czyżbym się mylił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Czy ktoś kojarzy wątek o okazjach i przecenach po sezonie?
wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Spokojnie. Za miesiąc będą po 600,- W przyszłym sezonie będą dodawać do zakupu normalnych nart jako gratis Cena zestawu już jest niższa niż cena sklepowa samych wiązań ok.2000zł, dla ścigantów jak komuś podejdą naprawdę okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 @wort Na tym nie chcą jeździć nawet zawodnicy PŚ !!! O jakich ścigantach zatem piszesz? p.s. te wiązania mogę kupić w pudle za 1060 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 To co kto za ile może kupić to zupełnie inna sprawa, w sklepie jest taka cena 18-tek https://www.top-nart...ex-evo-18-x.htm W cyklu MPA tego typu narty są dość powszechnie stosowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. W zasadzie niewspółmierna ale tak jest. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Nie wiem jaka jest różnica między 18 a 20, pewno droższe są 20 takie jak w zestawie z nartami, skoro cena 18 bez obniżki wynosi 2115zł to cenę 20 podałem mniej więcej prawdopodobną, gdzie tu manipulacja. Natomiast cena 14 wydaje się przy tamtych niewygórowana https://www.top-nart...flex-evo-14.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Wydawało mi się, że polecasz narty których cenę uznałeś za okazyjną. Czyżbym się mylił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 @wort Na tym nie chcą jeździć nawet zawodnicy PŚ !!! O jakich ścigantach zatem piszesz? p.s. te wiązania mogę kupić w pudle za 1060 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 To co kto za ile może kupić to zupełnie inna sprawa, w sklepie jest taka cena 18-tek https://www.top-nart...ex-evo-18-x.htm W cyklu MPA tego typu narty są dość powszechnie stosowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. W zasadzie niewspółmierna ale tak jest. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Trochę manipulujesz "Tego typu wiązania" Różnica w cenie pomiędzy 20DIN a 18 jest zawsze duża. "Tego typu narty" Rzadko widuję giganty MPA ale te co widziałem były raczej "obstawiane" przez narty >25m ale nie więcej jak 30m. Te "okazyjne" złomy mają ponad 35m a na tym nie chcą jeździć nawet najlepsi zawodnicy na świecie. Nie wiem jaka jest różnica między 18 a 20, pewno droższe są 20 takie jak w zestawie z nartami, skoro cena 18 bez obniżki wynosi 2115zł to cenę 20 podałem mniej więcej prawdopodobną, gdzie tu manipulacja. Natomiast cena 14 wydaje się przy tamtych niewygórowana https://www.top-nart...flex-evo-14.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Wydawało mi się, że polecasz narty których cenę uznałeś za okazyjną. Czyżbym się mylił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Harpia Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Wydawało mi się, że polecasz narty których cenę uznałeś za okazyjną. Czyżbym się mylił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi