tomalbyd Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Siemka tylko na chwile . Moje (stare) konto nie działa wiec ....Harpia kazał spadać to spadam i gasze tu światło . Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść . Bawcie sie dobrze . Miłej zabawy . Tomal Ps Jarku oba konta usun jak raka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalbyd Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Fredo widzimy sie na stoku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielarka88 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Brawo. Zostana tu tylko komercyjni przewoznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Fredo widzimy sie na stoku . W listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jakaś moda na te pożegnania ostatnio... może trzeba założyć taki temat jak do powitań Chyba zbyt emocjonalnie co niektórzy podchodzicie,przecież można czytać kiedy się chce,i pisać też kiedy się chce nie ma nic narzuconego. A sporów też można tak nie zaogniać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 a ja tak czekałem, tak czekałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
adamski10 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jakaś moda na te pożegnania ostatnio... może trzeba założyć taki temat jak do powitań Chyba zbyt emocjonalnie co niektórzy podchodzicie,przecież można czytać kiedy się chce,i pisać też kiedy się chce nie ma nic narzuconego. A sporów też można tak nie zaogniać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 a ja tak czekałem, tak czekałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi