MajsterMisiewicz Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Witam, Nie wie ktoś z forumowiczów gdzie jest w Krakowie serwis, który jeszcze nie przerzucił się na sezon letni i w rozsądnej cenie, elegancko zamontuje mi race'owe płyty oraz wiązania Tyrolii? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Witold Gątarski na ul. Halczyna w Bronowicach. Powinien jeszcze znaleźć czas na serwis nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Napisz czy Ci przyjął narty na serwis. Ta informacja przyda się także innym narciarzom wiosennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Dam znać, ale dopiero po świętach. Przed nimi się nie wyrobię :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orcio Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Dam znać, ale dopiero po świętach. Przed nimi się nie wyrobię :/ Pozdrawiam Ja zostawiłem troche nart do zrobienia w Mogilanach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Ja zostawiłem troche nart do zrobienia w Mogilanach ... Ale kolega pyta o Kraków a nie Mogilany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Lukaszo86 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Ja zostawiłem troche nart do zrobienia w Mogilanach ... Ale kolega pyta o Kraków a nie Mogilany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi