Mitek Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Zreszta nie wazne jakie kto ma preferencje ja chcialbym wypozyczyc do testow. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cześć I bardzo dobrze bo przez jazdę na różnych nartach, częstą ich zmianę podnosisz poziom techniczny. Z punktu widzenie wyboru nart do zakupu nie ma to jednak najmniejszego sensu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ok a jakbym juz sie decydowal na progressory nowe to ktore kupic f18 czy f19? 188cm i 100 kg wagiWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ok a jakbym juz sie decydowal na progressory nowe to ktore kupic f18 czy f19? 188cm i 100 kg wagi Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cześć Tańsze i ładniejsze. Ja tak robię przy porównywalnych nartach od mniej więcej 30,35 lat. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Bardziej o dlugosc mi chodzilo nie wyglad.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Wejdź sobie w wyszukiwarkę produktów na tronie Fischera: https://www.fischers...ischer/zjazdowe Po kolei: płeć, wzrost, waga, wiek itd. i wyrzuci sugerowane długości dla poszczególnych nart. Przy wzroście 188cm wyrzuci pewnie najdłuższe dla danego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Powiem wedlug siebie na nartach jezdzic sie ucze wiec jezdzic nie umiem, nie bede wpisywal nr poziomu bo dla mnie to bez sensu ... Bierz F18 174 cm. F19 to narty AR o taliowaniu zbliżonym do gigantek. Z założenia nie są najlepsze do nauki, przynajmniej moim zdaniem. Sam nie jeździłem, ale z pierwszej ręki wiem, że to narty wymagające. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Ok dziekiWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Wypożyczalnia nart przez internet.
blachaxxx Napisano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ok a jakbym juz sie decydowal na progressory nowe to ktore kupic f18 czy f19? 188cm i 100 kg wagiWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ok a jakbym juz sie decydowal na progressory nowe to ktore kupic f18 czy f19? 188cm i 100 kg wagi Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cześć Tańsze i ładniejsze. Ja tak robię przy porównywalnych nartach od mniej więcej 30,35 lat. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Bardziej o dlugosc mi chodzilo nie wyglad.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Wejdź sobie w wyszukiwarkę produktów na tronie Fischera: https://www.fischers...ischer/zjazdowe Po kolei: płeć, wzrost, waga, wiek itd. i wyrzuci sugerowane długości dla poszczególnych nart. Przy wzroście 188cm wyrzuci pewnie najdłuższe dla danego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Powiem wedlug siebie na nartach jezdzic sie ucze wiec jezdzic nie umiem, nie bede wpisywal nr poziomu bo dla mnie to bez sensu ... Bierz F18 174 cm. F19 to narty AR o taliowaniu zbliżonym do gigantek. Z założenia nie są najlepsze do nauki, przynajmniej moim zdaniem. Sam nie jeździłem, ale z pierwszej ręki wiem, że to narty wymagające. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Ok dziekiWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
blachaxxx Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Bardziej o dlugosc mi chodzilo nie wyglad.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Wejdź sobie w wyszukiwarkę produktów na tronie Fischera: https://www.fischers...ischer/zjazdowe Po kolei: płeć, wzrost, waga, wiek itd. i wyrzuci sugerowane długości dla poszczególnych nart. Przy wzroście 188cm wyrzuci pewnie najdłuższe dla danego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Powiem wedlug siebie na nartach jezdzic sie ucze wiec jezdzic nie umiem, nie bede wpisywal nr poziomu bo dla mnie to bez sensu ... Bierz F18 174 cm. F19 to narty AR o taliowaniu zbliżonym do gigantek. Z założenia nie są najlepsze do nauki, przynajmniej moim zdaniem. Sam nie jeździłem, ale z pierwszej ręki wiem, że to narty wymagające. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Ok dziekiWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
blachaxxx Napisano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Ok dziekiWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi