merman Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 jak w temacie euro czy na miejscu wymienię pln na korony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raceman Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 wymienic zł na korony w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIOWROC Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Albo płac karta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Ale nie wybieraj koron z bankomatu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 będę na granicy ok 23.00 i nie wiem czy znajdę jakiś otwarty kantor, jestem ze wschodu i u nas łatwiej o uah niż korony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIOWROC Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 z granicy PL-CZ masz do 45min na dojazd Szpindla lub 30min do Janskich czy Pecpod Snezku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Stacja benzynowa i kantor na granicy w Jakuszycach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 2 razy przecwiczone w lutym: bankomat, daje najlepszy kurs, karta bez kosztow manupulacyjnych tz. wyplacam za 100 euro bank obciaza moje konto 100 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Tsk jest ok. Jednak warto wypróbować jak zachowuje się nasza karta. Przyklad ze stycznia (Mosty). Wypłata 1000 koron, kurs ok ale-prowizja 9.80 zl (>6%)...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Jak masz konto w ojro to jasne, że bankomat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 będę na granicy ok 23.00 i nie wiem czy znajdę jakiś otwarty kantor, jestem ze wschodu i u nas łatwiej o uah niż korony Stacja benzynowa przed granicą... mają zawsze dobry kurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 będę na granicy ok 23.00 i nie wiem czy znajdę jakiś otwarty kantor, jestem ze wschodu i u nas łatwiej o uah niż korony po drodze sa kantory 24h ,w CZ kurs wymiany zł lub Euro na korony jest niekorzystny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eland Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 W Lubawce kantor na ul. Wojska Polskiego. Blisko przed granicą.Mają bardzo dobre kursy i można się targować. Ale o godz. 23 to nie będą czynni. W czeskich miasteczkach są kantory i spokojnie można wymieniać złotówki na korony. Ale tak jak piszą inni kurs będzie gorszy. Płacenie kartą jest oczywiście OK pod warunkiem, że wszędzie da się nią płacić. Lepiej mieć ze sobą choć trochę gotówki. W Lubawce na telefon 24h , po 10 minutach przychodzi obsługa , sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? szpindlerowy młyn jaką walutę zabrać
raceman Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 będę na granicy ok 23.00 i nie wiem czy znajdę jakiś otwarty kantor, jestem ze wschodu i u nas łatwiej o uah niż korony po drodze sa kantory 24h ,w CZ kurs wymiany zł lub Euro na korony jest niekorzystny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eland Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 W Lubawce kantor na ul. Wojska Polskiego. Blisko przed granicą.Mają bardzo dobre kursy i można się targować. Ale o godz. 23 to nie będą czynni. W czeskich miasteczkach są kantory i spokojnie można wymieniać złotówki na korony. Ale tak jak piszą inni kurs będzie gorszy. Płacenie kartą jest oczywiście OK pod warunkiem, że wszędzie da się nią płacić. Lepiej mieć ze sobą choć trochę gotówki. W Lubawce na telefon 24h , po 10 minutach przychodzi obsługa , sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
eland Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 W Lubawce kantor na ul. Wojska Polskiego. Blisko przed granicą.Mają bardzo dobre kursy i można się targować. Ale o godz. 23 to nie będą czynni. W czeskich miasteczkach są kantory i spokojnie można wymieniać złotówki na korony. Ale tak jak piszą inni kurs będzie gorszy. Płacenie kartą jest oczywiście OK pod warunkiem, że wszędzie da się nią płacić. Lepiej mieć ze sobą choć trochę gotówki. W Lubawce na telefon 24h , po 10 minutach przychodzi obsługa , sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi