Bowis Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Witam Planujemy wyjazd do St. Anton am Arlberg na początku kwietnia na 5 dni (5 noclegów-5 dni jazdy na nartach). Jedziemy "na pogodę" w terminie 1-12 kwiecień zahaczając o któryś z dwóch weekendów. Mam 1 wolne miejsce. Startujemy z Bytomia. Ekipa męska, wiek 40-50 lat, lubimy też zaimprezować, jeździmy też na nartach . Szukamy kompana na wyjazd w wieku zbliżonym do naszego. My nie chodzimy spać razem z kurami ale też nie drinkujemy do późnej nocy. Kwaterkę ogarnę w centrum St. Anton gdzieś w miarę blisko wyciągu. (najlepiej bez dojazdów żadnymi skibusami). Koszty przejazdu i kwaterki do podziału-wyjazd niekomercyjny. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na PW lub tel. 502601811 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bowis Napisano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Witam.Jakie mniej więcej mogą być koszty transportu+kwatery.Jedziecie osobówką czy .....Jedzenie we własnym zakresie? Byłbym wstępnie zainteresowany ale nie mogę wyjechać 1-2 kwietnia.Pozdrawiam. Jedziemy SUV-em. Koszt transportu to ok 350-400 zł, kwaterka 40-50 Eur/noc (będę się starał w miarę tanio ale to jest top kurort więc za bardzo tanio nie będzie raczej). Apartament na pewno będzie z kuchnią, więc śniadanka + kolacje można sobie zrobić. My jadamy obiady na stoku a wieczorem to tak delikatniej, tak bardziej na przekąskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bowis Napisano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Czy to ,że nie mogę wyjechać 1-2 kwietnia nie jest problemem ? Jak pogoda będzie SUPER to nie zaryzykujemy wyjazdu w następny weekend, bo różnie może być. Wszystko zależy od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bowis Napisano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Jak pogoda będzie SUPER to nie zaryzykujemy wyjazdu w następny weekend, bo różnie może być. Wszystko zależy od pogody. NIedawno wróciłem z wyjazdu i na 6 dni mieliśmy tylko 2 dni słoneczne więc głód słońca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne St. Anton am Arlberg 5 dniówka 1 miejsce początek kwietnia
Bowis Napisano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Czy to ,że nie mogę wyjechać 1-2 kwietnia nie jest problemem ? Jak pogoda będzie SUPER to nie zaryzykujemy wyjazdu w następny weekend, bo różnie może być. Wszystko zależy od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bowis Napisano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Jak pogoda będzie SUPER to nie zaryzykujemy wyjazdu w następny weekend, bo różnie może być. Wszystko zależy od pogody. NIedawno wróciłem z wyjazdu i na 6 dni mieliśmy tylko 2 dni słoneczne więc głód słońca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Bowis Napisano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Jak pogoda będzie SUPER to nie zaryzykujemy wyjazdu w następny weekend, bo różnie może być. Wszystko zależy od pogody. NIedawno wróciłem z wyjazdu i na 6 dni mieliśmy tylko 2 dni słoneczne więc głód słońca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi