blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Hej mam pytanie czy jest mozliwosc spedzic majowke na nartach jak z warunkami etc ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Hej mam pytanie czy jest mozliwosc spedzic majowke na nartach jak z warunkami etc ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk najprawdopodobnie Kasprowy jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Chodzi mi o jakies wyjazdy zorganizowane za granica. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Wszystkie lodowce powinny mieć dobre warunki, mi też chodzi po głowie taki wyjazd - kończący sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Chodzi mi o jakies wyjazdy zorganizowane za granica.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Ja właśnie wybieram się na Stubai, to moja pierwsza majówka liczę na dobre warunki, Stubai ma sezon zimowy do 6 maja. A w sierpniu byłem na Hintertuxie i śniegu było sporo, wiec liczę ze w maju tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sportmaniak Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Hej mam pytanie czy jest mozliwosc spedzic majowke na nartach jak z warunkami etc ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cześć, jasne że jest możliwość spędzenia majówki na nartach. Zobacz np. tu masz majówkę na lodowcu Stubai: http://www.skimaniak...-austria-stubai W zeszłym roku też byłem na Majówkę na Stubaiu i warunki były bardzo dobre, spadł świeży śnieg i była nawet jazda w puchu! Na trasach też super tu zdjęcia z zeszłego roku: http://www.skimaniak.org/galeria-zdjec ( czwarta galeria poniżej) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... yaro1771 Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Hej mam pytanie czy jest mozliwosc spedzic majowke na nartach jak z warunkami etc ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cześć, jeśli nadal szukasz wyjazdu na majówke to zapraszamy . Więcej info w moim poście. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Cześć, jeśli nadal szukasz wyjazdu na majówke to zapraszamy . Więcej info w moim poście. pozdrawiam. Dzieki ale juz mam zaklepena majowke pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Majówka na nartach?
blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Chodzi mi o jakies wyjazdy zorganizowane za granica. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Wszystkie lodowce powinny mieć dobre warunki, mi też chodzi po głowie taki wyjazd - kończący sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Chodzi mi o jakies wyjazdy zorganizowane za granica.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Ja właśnie wybieram się na Stubai, to moja pierwsza majówka liczę na dobre warunki, Stubai ma sezon zimowy do 6 maja. A w sierpniu byłem na Hintertuxie i śniegu było sporo, wiec liczę ze w maju tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportmaniak Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Hej mam pytanie czy jest mozliwosc spedzic majowke na nartach jak z warunkami etc ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cześć, jasne że jest możliwość spędzenia majówki na nartach. Zobacz np. tu masz majówkę na lodowcu Stubai: http://www.skimaniak...-austria-stubai W zeszłym roku też byłem na Majówkę na Stubaiu i warunki były bardzo dobre, spadł świeży śnieg i była nawet jazda w puchu! Na trasach też super tu zdjęcia z zeszłego roku: http://www.skimaniak.org/galeria-zdjec ( czwarta galeria poniżej) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaro1771 Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Hej mam pytanie czy jest mozliwosc spedzic majowke na nartach jak z warunkami etc ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cześć, jeśli nadal szukasz wyjazdu na majówke to zapraszamy . Więcej info w moim poście. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Cześć, jeśli nadal szukasz wyjazdu na majówke to zapraszamy . Więcej info w moim poście. pozdrawiam. Dzieki ale juz mam zaklepena majowke pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
blachaxxx Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Cześć, jeśli nadal szukasz wyjazdu na majówke to zapraszamy . Więcej info w moim poście. pozdrawiam. Dzieki ale juz mam zaklepena majowke pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi