blachaxxx Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Mial ktos moze doczynienia z tymi nartami , chodzi mi o damskie rozmiar 149cm Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Taliowanie jak AC20. To pewnie wersje dla wypożyczalni kiedyś pod nazwą Volkl AC 7.4, a teraz RTM 7.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Co ciekawe własnie taliowanie AC 20 Volkl zostawił w nowej serii RTM w wersjach dla wypożyczalni i marketów (np. MAKRO), więc pewnie była to udana konstrukcja. Mamy AC10 i córka chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Co ciekawe własnie taliowanie AC 20 Volkl zostawił w nowej serii RTM w wersjach dla wypożyczalni i marketów (np. MAKRO), więc pewnie była to udana konstrukcja. Mamy AC10 i córka chwali. Chodzi o to ze wlasnie dziewczyna dostala je w wypozyczalni, i stwierdzila ze to super narta latwo skreca jest lekka itp, poprzednio wzialem cloud 9 atomic ale 155 i nie dawaja rady(nawet plugiem). Dlatego zastanawiam sie czy to za sparwa tej narty czy jej dlugosci? Wzrost ok 165cm waga 47kg poziom poczatkowy jezdzi wolno rownolegle, ale sa to poczatki z zauwazalnym progresem. Mam zamiar kupic te narty tylko czy one w wymiarze 149 cm beda rozwojowe? Ewentualnie jakas narta tego typu. Jesli ten model jest dla wypoczyzalni to który model odpowiada tej narcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Chodzi o to ze wlasnie dziewczyna dostala je w wypozyczalni, i stwierdzila ze to super narta latwo skreca jest lekka itp, poprzednio wzialem cloud 9 atomic ale 155 i nie dawaja rady(nawet plugiem). Dlatego zastanawiam sie czy to za sparwa tej narty czy jej dlugosci? Wzrost ok 165cm waga 47kg poziom poczatkowy jezdzi wolno rownolegle, ale sa to poczatki z zauwazalnym progresem. Mam zamiar kupic te narty tylko czy one w wymiarze 149 cm beda rozwojowe? Ewentualnie jakas narta tego typu. Jesli ten model jest dla wypoczyzalni to który model odpowiada tej narcie ? volkl 73, volkl 74 lub volkl 75 - zależy od rocznika 149 to raczej dziecięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Marketowy odpowiednik http://www.skionline...tm-73,8333.html. Sądząc po nietypowym wzroście raczej narta juniorska. Nie ma żadnego porównania do A Cloud 9 - świetna damska narta i trochę dziwi mnie stwierdzenie - nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Byc moze do nauki atomici za bardzo sie nie nadaja. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Miałem te nartki. Brałem je zawsze na początku sezonu na "rozjeżdżenie" na halę do Druskiennik. Myślę, że dla kogoś początkującego powinny się sprawdzać. Ps. Właśnie sprzedałem początkującemu koledze, który pojeździł na nich trzy dni i jest zachwycony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Miałem te nartki. Brałem je zawsze na początku sezonu na "rozjeżdżenie" na halę do Druskiennik. Myślę, że dla kogoś początkującego powinny się sprawdzać. Ps. Właśnie sprzedałem początkującemu koledze, który pojeździł na nich trzy dni i jest zachwycony . A jaki miales dobrany rozmiar? Wlasnie moja dziewczyna mowi to samo,a na tych atomicach nie potrafila zjechac nawet plugiem a na tych rtm az sam sie zdziwilem ze tak smiga. Jadac na narty myslalem ze zjedzie dwa razy i koniec a tu smigala po 6h non stop. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Ja miałem 4cm. poniżej wzrostu. Nie bój się długości. Te narty mają spory rocker (podniesienie/zakrzywienie dziobów), więc praktycznie przy inicjacji skrętu zachowują się jak narty krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Jeździłem na rtm-ach w miasteczkachm: Klinovec i Oberwiesenthal. Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... akleiw Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Mam zamiar kupic te narty tylko czy one w wymiarze 149 cm beda rozwojowe? Ja bym się w ogóle nie zastanawiał. Na tym etapie najbardziej rozwojowe będą narty, na których Twojej dziewczynie będzie się najprzyjemniej jeździć i na których będzie chciała spędzać jak najwięcej czasu na stoku. Tylko nie róbcie z tego zakupu inwestycji na kolejne 10 lat, bo wtedy rzeczywiście robi się mało rozwojowo i chyba lepiej pozostać przy wypożyczaniu. W dużych stacjach narciarskich w Polsce (np. Czarna Góra, Kotelnica) za 45 zł wypożyczysz tegoroczne modele praktycznie w idealnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Narty Volkl 149 cm + Buty Tecnica 28-28,5 cm https://www.olx.pl/o...67-IDkNG2C.html Czy to jest ta sama narta co rtm? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Nigdzie nie widze uzywek rtm Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ok dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Przedzwoń do tego gościa, może ma - tel. 503089545. Jeśli nie, to RTM73 LUB RTM75 będą bardzo podobne. Myślę, że wybierzcie jednak ciut dłuższe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Podobnie było z Rossi rtl, na które się kiedyś zafiksowalem po jeździe w czeskiej wypożyczalni, zostało allegro i olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Testowałem: Volkl AC AC10, RTM 73/Aurena, RTM 75. Strzałem w dziesiątkę dla mnie okazały się RTM75. Jej damski odpowiednik o tym samym taliowaniu tylko z rdzeniem LIGHT są TROCHĘ dziwne i ja i żona ich "nie czuje" choć żona pozostała przy Aurenach bo są lekkie. Nie polecam zaś pianowych RTM 73 - wyraźna różnica na korzyść 75. Moim zdaniem dla amatora warto trochę potestować by się wstrzelić w model. Mi wyraźnie nie leżały AC10, a uwielbiam w zasadzie jego następce RTM 75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Mysle czy nie kupic tych rtm75 Te 7,4 149cm moga byc troche za krotkie Nie wiem juz sam , w sklepie mowia ze 149cm idealne wymiar ze 156cm za dlugie beda. Te rtm75 maja 153 wiec chyba bardziej optymalne a cena ta sama. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Co to za narty volkl rtm 7.4 ?
RobertK Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Chodzi o to ze wlasnie dziewczyna dostala je w wypozyczalni, i stwierdzila ze to super narta latwo skreca jest lekka itp, poprzednio wzialem cloud 9 atomic ale 155 i nie dawaja rady(nawet plugiem). Dlatego zastanawiam sie czy to za sparwa tej narty czy jej dlugosci? Wzrost ok 165cm waga 47kg poziom poczatkowy jezdzi wolno rownolegle, ale sa to poczatki z zauwazalnym progresem. Mam zamiar kupic te narty tylko czy one w wymiarze 149 cm beda rozwojowe? Ewentualnie jakas narta tego typu. Jesli ten model jest dla wypoczyzalni to który model odpowiada tej narcie ? volkl 73, volkl 74 lub volkl 75 - zależy od rocznika 149 to raczej dziecięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Marketowy odpowiednik http://www.skionline...tm-73,8333.html. Sądząc po nietypowym wzroście raczej narta juniorska. Nie ma żadnego porównania do A Cloud 9 - świetna damska narta i trochę dziwi mnie stwierdzenie - nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Byc moze do nauki atomici za bardzo sie nie nadaja. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Miałem te nartki. Brałem je zawsze na początku sezonu na "rozjeżdżenie" na halę do Druskiennik. Myślę, że dla kogoś początkującego powinny się sprawdzać. Ps. Właśnie sprzedałem początkującemu koledze, który pojeździł na nich trzy dni i jest zachwycony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Miałem te nartki. Brałem je zawsze na początku sezonu na "rozjeżdżenie" na halę do Druskiennik. Myślę, że dla kogoś początkującego powinny się sprawdzać. Ps. Właśnie sprzedałem początkującemu koledze, który pojeździł na nich trzy dni i jest zachwycony . A jaki miales dobrany rozmiar? Wlasnie moja dziewczyna mowi to samo,a na tych atomicach nie potrafila zjechac nawet plugiem a na tych rtm az sam sie zdziwilem ze tak smiga. Jadac na narty myslalem ze zjedzie dwa razy i koniec a tu smigala po 6h non stop. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Ja miałem 4cm. poniżej wzrostu. Nie bój się długości. Te narty mają spory rocker (podniesienie/zakrzywienie dziobów), więc praktycznie przy inicjacji skrętu zachowują się jak narty krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Jeździłem na rtm-ach w miasteczkachm: Klinovec i Oberwiesenthal. Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... akleiw Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Mam zamiar kupic te narty tylko czy one w wymiarze 149 cm beda rozwojowe? Ja bym się w ogóle nie zastanawiał. Na tym etapie najbardziej rozwojowe będą narty, na których Twojej dziewczynie będzie się najprzyjemniej jeździć i na których będzie chciała spędzać jak najwięcej czasu na stoku. Tylko nie róbcie z tego zakupu inwestycji na kolejne 10 lat, bo wtedy rzeczywiście robi się mało rozwojowo i chyba lepiej pozostać przy wypożyczaniu. W dużych stacjach narciarskich w Polsce (np. Czarna Góra, Kotelnica) za 45 zł wypożyczysz tegoroczne modele praktycznie w idealnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Narty Volkl 149 cm + Buty Tecnica 28-28,5 cm https://www.olx.pl/o...67-IDkNG2C.html Czy to jest ta sama narta co rtm? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Nigdzie nie widze uzywek rtm Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ok dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Przedzwoń do tego gościa, może ma - tel. 503089545. Jeśli nie, to RTM73 LUB RTM75 będą bardzo podobne. Myślę, że wybierzcie jednak ciut dłuższe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Podobnie było z Rossi rtl, na które się kiedyś zafiksowalem po jeździe w czeskiej wypożyczalni, zostało allegro i olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Testowałem: Volkl AC AC10, RTM 73/Aurena, RTM 75. Strzałem w dziesiątkę dla mnie okazały się RTM75. Jej damski odpowiednik o tym samym taliowaniu tylko z rdzeniem LIGHT są TROCHĘ dziwne i ja i żona ich "nie czuje" choć żona pozostała przy Aurenach bo są lekkie. Nie polecam zaś pianowych RTM 73 - wyraźna różnica na korzyść 75. Moim zdaniem dla amatora warto trochę potestować by się wstrzelić w model. Mi wyraźnie nie leżały AC10, a uwielbiam w zasadzie jego następce RTM 75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Mysle czy nie kupic tych rtm75 Te 7,4 149cm moga byc troche za krotkie Nie wiem juz sam , w sklepie mowia ze 149cm idealne wymiar ze 156cm za dlugie beda. Te rtm75 maja 153 wiec chyba bardziej optymalne a cena ta sama. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Adam ..DUCH Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Marketowy odpowiednik http://www.skionline...tm-73,8333.html. Sądząc po nietypowym wzroście raczej narta juniorska. Nie ma żadnego porównania do A Cloud 9 - świetna damska narta i trochę dziwi mnie stwierdzenie - nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Byc moze do nauki atomici za bardzo sie nie nadaja. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Miałem te nartki. Brałem je zawsze na początku sezonu na "rozjeżdżenie" na halę do Druskiennik. Myślę, że dla kogoś początkującego powinny się sprawdzać. Ps. Właśnie sprzedałem początkującemu koledze, który pojeździł na nich trzy dni i jest zachwycony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Miałem te nartki. Brałem je zawsze na początku sezonu na "rozjeżdżenie" na halę do Druskiennik. Myślę, że dla kogoś początkującego powinny się sprawdzać. Ps. Właśnie sprzedałem początkującemu koledze, który pojeździł na nich trzy dni i jest zachwycony . A jaki miales dobrany rozmiar? Wlasnie moja dziewczyna mowi to samo,a na tych atomicach nie potrafila zjechac nawet plugiem a na tych rtm az sam sie zdziwilem ze tak smiga. Jadac na narty myslalem ze zjedzie dwa razy i koniec a tu smigala po 6h non stop. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Ja miałem 4cm. poniżej wzrostu. Nie bój się długości. Te narty mają spory rocker (podniesienie/zakrzywienie dziobów), więc praktycznie przy inicjacji skrętu zachowują się jak narty krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Jeździłem na rtm-ach w miasteczkachm: Klinovec i Oberwiesenthal. Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akleiw Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Mam zamiar kupic te narty tylko czy one w wymiarze 149 cm beda rozwojowe? Ja bym się w ogóle nie zastanawiał. Na tym etapie najbardziej rozwojowe będą narty, na których Twojej dziewczynie będzie się najprzyjemniej jeździć i na których będzie chciała spędzać jak najwięcej czasu na stoku. Tylko nie róbcie z tego zakupu inwestycji na kolejne 10 lat, bo wtedy rzeczywiście robi się mało rozwojowo i chyba lepiej pozostać przy wypożyczaniu. W dużych stacjach narciarskich w Polsce (np. Czarna Góra, Kotelnica) za 45 zł wypożyczysz tegoroczne modele praktycznie w idealnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Narty Volkl 149 cm + Buty Tecnica 28-28,5 cm https://www.olx.pl/o...67-IDkNG2C.html Czy to jest ta sama narta co rtm? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Nigdzie nie widze uzywek rtm Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ok dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Przedzwoń do tego gościa, może ma - tel. 503089545. Jeśli nie, to RTM73 LUB RTM75 będą bardzo podobne. Myślę, że wybierzcie jednak ciut dłuższe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Podobnie było z Rossi rtl, na które się kiedyś zafiksowalem po jeździe w czeskiej wypożyczalni, zostało allegro i olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Testowałem: Volkl AC AC10, RTM 73/Aurena, RTM 75. Strzałem w dziesiątkę dla mnie okazały się RTM75. Jej damski odpowiednik o tym samym taliowaniu tylko z rdzeniem LIGHT są TROCHĘ dziwne i ja i żona ich "nie czuje" choć żona pozostała przy Aurenach bo są lekkie. Nie polecam zaś pianowych RTM 73 - wyraźna różnica na korzyść 75. Moim zdaniem dla amatora warto trochę potestować by się wstrzelić w model. Mi wyraźnie nie leżały AC10, a uwielbiam w zasadzie jego następce RTM 75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Mysle czy nie kupic tych rtm75 Te 7,4 149cm moga byc troche za krotkie Nie wiem juz sam , w sklepie mowia ze 149cm idealne wymiar ze 156cm za dlugie beda. Te rtm75 maja 153 wiec chyba bardziej optymalne a cena ta sama. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Narty Volkl 149 cm + Buty Tecnica 28-28,5 cm https://www.olx.pl/o...67-IDkNG2C.html Czy to jest ta sama narta co rtm? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Nigdzie nie widze uzywek rtm Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ok dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Przedzwoń do tego gościa, może ma - tel. 503089545. Jeśli nie, to RTM73 LUB RTM75 będą bardzo podobne. Myślę, że wybierzcie jednak ciut dłuższe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Podobnie było z Rossi rtl, na które się kiedyś zafiksowalem po jeździe w czeskiej wypożyczalni, zostało allegro i olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Testowałem: Volkl AC AC10, RTM 73/Aurena, RTM 75. Strzałem w dziesiątkę dla mnie okazały się RTM75. Jej damski odpowiednik o tym samym taliowaniu tylko z rdzeniem LIGHT są TROCHĘ dziwne i ja i żona ich "nie czuje" choć żona pozostała przy Aurenach bo są lekkie. Nie polecam zaś pianowych RTM 73 - wyraźna różnica na korzyść 75. Moim zdaniem dla amatora warto trochę potestować by się wstrzelić w model. Mi wyraźnie nie leżały AC10, a uwielbiam w zasadzie jego następce RTM 75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Mysle czy nie kupic tych rtm75 Te 7,4 149cm moga byc troche za krotkie Nie wiem juz sam , w sklepie mowia ze 149cm idealne wymiar ze 156cm za dlugie beda. Te rtm75 maja 153 wiec chyba bardziej optymalne a cena ta sama. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi