valdi3 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Witam,mam okazje kupić nowe narty stoeckli laser gs (w bardzo dobrej cenie) tyle ze dlugosc 180,czy bedzie to dobra dlugosc wzrost 178,waga 100kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 tak myslalem a narty moge kupic na 2kPLN,wiec cena super i to pewne narty , od swojego poprostu wyszla nowa szata i te poszly na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Będąc konserwatywny w tej dziedzinie odpowiadam - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Valdi cena za nowe czy używane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam czemu nie ta długość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Ten sztekl przy 180 ma r18 więc to takie rc/gs,więc 180 będzie ok. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Witam,mam okazje kupić nowe narty stoeckli laser gs (w bardzo dobrej cenie) tyle ze dlugosc 180,czy bedzie to dobra dlugosc wzrost 178,waga 100kgBrać!! nie czytać za dużo, będzie Pan zadowolony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 @valdi3 Jeśli jeszcze ich nie kupiłeś to się pośpiesz. Jeżeli sprzedawca będzie miał więcej par tej narty, daj znać. Na pewno znajdą się tu chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Będąc konserwatywny w tej dziedzinie odpowiadam - nie Adam. Dałbym Ci "anty lajka" ale się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 @valdi3 Jeśli jeszcze ich nie kupiłeś to się pośpiesz. Jeżeli sprzedawca będzie miał więcej par tej narty, daj znać. Na pewno znajdą się tu chętni. ciekawe kto sprzedaje te narty..........just sayin' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Harpia, w niedzielę widziałem w Bikershop na Czarnowiejskiej piękne gigantki Salomona. Tak fajne, że jak je nieopatrznie weźmiesz do ręki, to strasznie trudno je z tej ręki wypuścić. Tak, że uważaj! Przecenione na 1600pln, ale jak pogadałem ze sprzedawcą są do wzięcia za 1200. R 27 dł. chyba 183cm. pod butem wąsko. Dla mnie cudo! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 To niewątpliwie ciekawe narty ale..............................nie dla mnie. Po pierwsze, nie tknę narty z "Monocoque" Zawsze miałem "sidewall" i tak zostanie. To jeden z warunków jakie musi spełniac narta abym ją kupił. Po drugie, za długi promień skrętu. Moim zdaniem to nie są narty "dla ludzi" Zamówiłem na następny sezon Elan GSX Master 2017/18 180cm/21,2m z Early Rise. Jestem pewien , że będą świetne. Jak się na nich oswoję to może w następnych latach będę szukał czegoś z dłuższym promieniem podyktowanym polityką kapeluchów z FIS. Na razie stać mnie na to aby jedzdzić na takich na których jazda jest prawdziwą frajdą. p.s. wydaje mi się , że nie ma przypadku w tak atrakcyjnej cenie tych Salomonów. Przez cały sezon przestały u nich (Bikershop): http://www.blizzard-...cing-wc-piston/ 182cm Jak te przecenią na 1600 ( 1200 nawet mi się nie śni ) to biorę dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Też myślę, że po prostu trudno jest im sprzedać te narty. Tu w okolicy nie bardzo jest gdzie na nich jeździć. Pewnie odpowiedni dla nich klimat to - Alpy. Ja ostatnio nabyłem Atomic Redestar XTI trochę wyższe ode mnie. Jestem zaskoczony jak dobrze się na nich czuję. Zarówno w skręt krótki, jak i w długi wchodzą jak w masło. Z łatwością trzymają krawędź. Trudno polecać (oczywiście nie Tobie), bo to jednak sprawa mocno indywidualna. Pan jest zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Valdi cena za nowe czy używane ? mozna powiedziec ze nowe,tylko jeden wyjazd na pobliska gorke i godzina jazdy,w rodzinie od nowowsci bylem przy odbiorze od kuriera jak przyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 @valdi3 Jeśli jeszcze ich nie kupiłeś to się pośpiesz. Jeżeli sprzedawca będzie miał więcej par tej narty, daj znać. Na pewno znajdą się tu chętni. tylko jedne narty prywatne,ale sa jeszcze do sprzedania SL -170cm i SC 177 wszystko z zeszly sezon ,takze bardzo malo uzywane,po pare wyjazdow,wlasnie wczoraj odebral nowe z sezonu 17/18 i te ida do sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Panowie jeździłem 10 lat tylko na komórkowych sl i w ubiegłym sezonie naszło mnie na jakąś odmianę kupiłem mastery Head. Ten sezon dobiega końca i mogę już porównać obie narty jeździłem 50/50 na kaźdej w Polsce i na Alpejskich stokach. Powiem tak sl pozostaje nr1 ale mastery są juz ciut ciut za nimi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam czemu nie ta długość ? Bo lubię motto Jana Kovala zwłaszcza jeżeli dotyczy to nart które w napisie mają GS. Wiem wiem że te określone minimum Jana osiągają ale GS na wzrost????? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam OK rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty GS × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 @valdi3 Jeśli jeszcze ich nie kupiłeś to się pośpiesz. Jeżeli sprzedawca będzie miał więcej par tej narty, daj znać. Na pewno znajdą się tu chętni. ciekawe kto sprzedaje te narty..........just sayin' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Harpia, w niedzielę widziałem w Bikershop na Czarnowiejskiej piękne gigantki Salomona. Tak fajne, że jak je nieopatrznie weźmiesz do ręki, to strasznie trudno je z tej ręki wypuścić. Tak, że uważaj! Przecenione na 1600pln, ale jak pogadałem ze sprzedawcą są do wzięcia za 1200. R 27 dł. chyba 183cm. pod butem wąsko. Dla mnie cudo! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 To niewątpliwie ciekawe narty ale..............................nie dla mnie. Po pierwsze, nie tknę narty z "Monocoque" Zawsze miałem "sidewall" i tak zostanie. To jeden z warunków jakie musi spełniac narta abym ją kupił. Po drugie, za długi promień skrętu. Moim zdaniem to nie są narty "dla ludzi" Zamówiłem na następny sezon Elan GSX Master 2017/18 180cm/21,2m z Early Rise. Jestem pewien , że będą świetne. Jak się na nich oswoję to może w następnych latach będę szukał czegoś z dłuższym promieniem podyktowanym polityką kapeluchów z FIS. Na razie stać mnie na to aby jedzdzić na takich na których jazda jest prawdziwą frajdą. p.s. wydaje mi się , że nie ma przypadku w tak atrakcyjnej cenie tych Salomonów. Przez cały sezon przestały u nich (Bikershop): http://www.blizzard-...cing-wc-piston/ 182cm Jak te przecenią na 1600 ( 1200 nawet mi się nie śni ) to biorę dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Też myślę, że po prostu trudno jest im sprzedać te narty. Tu w okolicy nie bardzo jest gdzie na nich jeździć. Pewnie odpowiedni dla nich klimat to - Alpy. Ja ostatnio nabyłem Atomic Redestar XTI trochę wyższe ode mnie. Jestem zaskoczony jak dobrze się na nich czuję. Zarówno w skręt krótki, jak i w długi wchodzą jak w masło. Z łatwością trzymają krawędź. Trudno polecać (oczywiście nie Tobie), bo to jednak sprawa mocno indywidualna. Pan jest zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Valdi cena za nowe czy używane ? mozna powiedziec ze nowe,tylko jeden wyjazd na pobliska gorke i godzina jazdy,w rodzinie od nowowsci bylem przy odbiorze od kuriera jak przyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 @valdi3 Jeśli jeszcze ich nie kupiłeś to się pośpiesz. Jeżeli sprzedawca będzie miał więcej par tej narty, daj znać. Na pewno znajdą się tu chętni. tylko jedne narty prywatne,ale sa jeszcze do sprzedania SL -170cm i SC 177 wszystko z zeszly sezon ,takze bardzo malo uzywane,po pare wyjazdow,wlasnie wczoraj odebral nowe z sezonu 17/18 i te ida do sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Panowie jeździłem 10 lat tylko na komórkowych sl i w ubiegłym sezonie naszło mnie na jakąś odmianę kupiłem mastery Head. Ten sezon dobiega końca i mogę już porównać obie narty jeździłem 50/50 na kaźdej w Polsce i na Alpejskich stokach. Powiem tak sl pozostaje nr1 ale mastery są juz ciut ciut za nimi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam czemu nie ta długość ? Bo lubię motto Jana Kovala zwłaszcza jeżeli dotyczy to nart które w napisie mają GS. Wiem wiem że te określone minimum Jana osiągają ale GS na wzrost????? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam OK rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty GS
Dany de Vino Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Harpia, w niedzielę widziałem w Bikershop na Czarnowiejskiej piękne gigantki Salomona. Tak fajne, że jak je nieopatrznie weźmiesz do ręki, to strasznie trudno je z tej ręki wypuścić. Tak, że uważaj! Przecenione na 1600pln, ale jak pogadałem ze sprzedawcą są do wzięcia za 1200. R 27 dł. chyba 183cm. pod butem wąsko. Dla mnie cudo! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 To niewątpliwie ciekawe narty ale..............................nie dla mnie. Po pierwsze, nie tknę narty z "Monocoque" Zawsze miałem "sidewall" i tak zostanie. To jeden z warunków jakie musi spełniac narta abym ją kupił. Po drugie, za długi promień skrętu. Moim zdaniem to nie są narty "dla ludzi" Zamówiłem na następny sezon Elan GSX Master 2017/18 180cm/21,2m z Early Rise. Jestem pewien , że będą świetne. Jak się na nich oswoję to może w następnych latach będę szukał czegoś z dłuższym promieniem podyktowanym polityką kapeluchów z FIS. Na razie stać mnie na to aby jedzdzić na takich na których jazda jest prawdziwą frajdą. p.s. wydaje mi się , że nie ma przypadku w tak atrakcyjnej cenie tych Salomonów. Przez cały sezon przestały u nich (Bikershop): http://www.blizzard-...cing-wc-piston/ 182cm Jak te przecenią na 1600 ( 1200 nawet mi się nie śni ) to biorę dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Też myślę, że po prostu trudno jest im sprzedać te narty. Tu w okolicy nie bardzo jest gdzie na nich jeździć. Pewnie odpowiedni dla nich klimat to - Alpy. Ja ostatnio nabyłem Atomic Redestar XTI trochę wyższe ode mnie. Jestem zaskoczony jak dobrze się na nich czuję. Zarówno w skręt krótki, jak i w długi wchodzą jak w masło. Z łatwością trzymają krawędź. Trudno polecać (oczywiście nie Tobie), bo to jednak sprawa mocno indywidualna. Pan jest zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Valdi cena za nowe czy używane ? mozna powiedziec ze nowe,tylko jeden wyjazd na pobliska gorke i godzina jazdy,w rodzinie od nowowsci bylem przy odbiorze od kuriera jak przyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 @valdi3 Jeśli jeszcze ich nie kupiłeś to się pośpiesz. Jeżeli sprzedawca będzie miał więcej par tej narty, daj znać. Na pewno znajdą się tu chętni. tylko jedne narty prywatne,ale sa jeszcze do sprzedania SL -170cm i SC 177 wszystko z zeszly sezon ,takze bardzo malo uzywane,po pare wyjazdow,wlasnie wczoraj odebral nowe z sezonu 17/18 i te ida do sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Panowie jeździłem 10 lat tylko na komórkowych sl i w ubiegłym sezonie naszło mnie na jakąś odmianę kupiłem mastery Head. Ten sezon dobiega końca i mogę już porównać obie narty jeździłem 50/50 na kaźdej w Polsce i na Alpejskich stokach. Powiem tak sl pozostaje nr1 ale mastery są juz ciut ciut za nimi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam czemu nie ta długość ? Bo lubię motto Jana Kovala zwłaszcza jeżeli dotyczy to nart które w napisie mają GS. Wiem wiem że te określone minimum Jana osiągają ale GS na wzrost????? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam OK rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty GS
valdi3 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 @valdi3 Jeśli jeszcze ich nie kupiłeś to się pośpiesz. Jeżeli sprzedawca będzie miał więcej par tej narty, daj znać. Na pewno znajdą się tu chętni. tylko jedne narty prywatne,ale sa jeszcze do sprzedania SL -170cm i SC 177 wszystko z zeszly sezon ,takze bardzo malo uzywane,po pare wyjazdow,wlasnie wczoraj odebral nowe z sezonu 17/18 i te ida do sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Panowie jeździłem 10 lat tylko na komórkowych sl i w ubiegłym sezonie naszło mnie na jakąś odmianę kupiłem mastery Head. Ten sezon dobiega końca i mogę już porównać obie narty jeździłem 50/50 na kaźdej w Polsce i na Alpejskich stokach. Powiem tak sl pozostaje nr1 ale mastery są juz ciut ciut za nimi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam czemu nie ta długość ? Bo lubię motto Jana Kovala zwłaszcza jeżeli dotyczy to nart które w napisie mają GS. Wiem wiem że te określone minimum Jana osiągają ale GS na wzrost????? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam OK rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mikoski Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Panowie jeździłem 10 lat tylko na komórkowych sl i w ubiegłym sezonie naszło mnie na jakąś odmianę kupiłem mastery Head. Ten sezon dobiega końca i mogę już porównać obie narty jeździłem 50/50 na kaźdej w Polsce i na Alpejskich stokach. Powiem tak sl pozostaje nr1 ale mastery są juz ciut ciut za nimi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam czemu nie ta długość ? Bo lubię motto Jana Kovala zwłaszcza jeżeli dotyczy to nart które w napisie mają GS. Wiem wiem że te określone minimum Jana osiągają ale GS na wzrost????? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam OK rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
paw1 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Adam OK rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi