blachaxxx Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Mam takie pytanie Czym różnia sie ponizsze narty Chodzi mi o wlasciwosci jezdne. http://www.skionline...zyzni,1007.html http://www.skionline...czyzni,977.html http://www.skionline...zyzni,1021.html Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 .? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 to tak jakbyś porównywał Opla Corsę z Oplem Mokką i Astrą OPC zupełnie inne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Wystarczy przeanalizować budowę nart. Różnią się wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Ja wiem ale o to chodzi ze nie znam sie na nartach Czyli klasa allmountain to corsa Allrounnd to mokka High perfomance to opc Chcialbym nauczyc rozrozniac sie narty. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Ja wiem ale o to chodzi ze nie znam sie na nartach Czyli klasa allmountain to corsa Allrounnd to mokka High perfomance to opc Chcialbym nauczyc rozrozniac sie narty. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cześć Jedyna droga to jeździć na nartach z różnych grup i poznać odczucia z jazdy. Teoria bez praktyki w tym wypadku niewiele daje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Ja wiem ale ...... Chcialbym nauczyc rozrozniac sie narty. k Zanim 'skosztujesz' tych nart Na stoku to zauważ że skionline szeregu je narty od najprostrzych do najbardziej zaawansowanych. W zasadzie za Mitkiem - od najbardziej popsutych do normalnych. ( bo najbardziej zaawansowane to po prostu dobre narty w technologii sprawdzonej przez kilkadziesiąt lat...) PozdrawismM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Ja wiem ale o to chodzi ze nie znam sie na nartach Czyli klasa allmountain to corsa Allrounnd to mokka High perfomance to opc Chcialbym nauczyc rozrozniac sie narty. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Z tym OPC to mocno przesadziłeś. Co najwyżej garażowy tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Ja wiem ale ...... Chcialbym nauczyc rozrozniac sie narty. k Zanim 'skosztujesz' tych nart Na stoku to zauważ że skionline szeregu je narty od najprostrzych do najbardziej zaawansowanych. W zasadzie za Mitkiem - od najbardziej popsutych do normalnych. ( bo najbardziej zaawansowane to po prostu dobre narty w technologii sprawdzonej przez kilkadziesiąt lat...) PozdrawismM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Ja wiem ale o to chodzi ze nie znam sie na nartach Czyli klasa allmountain to corsa Allrounnd to mokka High perfomance to opc Chcialbym nauczyc rozrozniac sie narty. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Z tym OPC to mocno przesadziłeś. Co najwyżej garażowy tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi