boogymen Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Od dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem nart atomic redster z wiązaniem X12TL. Problem w tym iż trzeba zamontować wiązania do płyty. Mam do tego prosta instrukcję obrazkowa z której do czwartego punktu wszystko jest czytelne. Problem pojawia się przy piątym obrazku. Przedstawia on śrubę która znajduje się pod śruba do regulacji siły wypicia tylnego wiązania. Nie wiem co z tą śruba mam zrobić. Wkręcić, odkręcić czy pozostawić bez zmian. Może ktoś miał okazję montować te wiązania i wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Wpinasz buta w wiazanie, dokrecasz ową śrubę (zgodnie z instrukcją) i wypinasz buta Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogymen Napisano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Wpinasz buta w wiazanie, dokrecasz ową śrubę (zgodnie z instrukcją) i wypinasz buta Dziekuję Jaką funkcję pełni owa śruba? Kasuje pozostały luz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 https://issuu.com/am...alp_wtr2015_low strona 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Jaką funkcję pełni owa śruba? Kasuje pozostały luz? Mniej więcej. To się nazywa regulacja "siły docisku". Śruba ma licować z obudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Mniej więcej. To się nazywa regulacja "siły docisku". Śruba ma licować z obudową. x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Bardzo Wam dziękuję. Co ja się tego w necie naszukalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 googlujesz : "firma" bindings manual czasami dodaję .pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
master32 Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Mniej więcej. To się nazywa regulacja "siły docisku". Śruba ma licować z obudową. x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Bardzo Wam dziękuję. Co ja się tego w necie naszukalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 googlujesz : "firma" bindings manual czasami dodaję .pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
boogymen Napisano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Bardzo Wam dziękuję. Co ja się tego w necie naszukalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 1 Marca 2017 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 googlujesz : "firma" bindings manual czasami dodaję .pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi