Maciek_K Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 pewnie otrzymaliście już tysiąc życzeń, ale nie szkodzi, niech te będą tysiąc pierwsze nie będę życzył Wam pociechy z mężów, chłopaków, czy kochanków, bo nie jest to forum randka.pl natomiast życzę wymarzonego sprzętu, gigantycznych postępów w szlifowaniu techniki, czerpania jak największej przyjemności z szusowania i dłuuuuugiego sezonu narciarskiego. Życzy Wam tego wszystkiego wielbiciel kobiet, czyli ja Wszystkiego naj, naj, naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Wszystkiego Najlepszego dla naszych Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacziii Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 wszystkiego najlepszego drogie panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Chłopaki to sie nie postaralismy. Myślałem że tutaj będzie baaardzo duzo postów... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czajfoos Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dolaczam sie do zyczen przedmowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziamdziak Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Duzo milosci, usmiechu, zdrowia, samych radosnych chwil w zyciu i mnostwa sniegu tego wam zycze Drogie Panie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.kaminski Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 TO JA TEŻ SIĘ DOŁACZAM... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truda Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ja tez sie dolaczam - wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacziii Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 [quote name='Winetou']I ja sie dolaczam do zyczen dla wszystkich niewiast.. Zebyscie zawsze byly kochane,mile,usmiechniete.. A faceta traktowaly .... jak psa!..czyli dobrze nakarmily, nie drażnily i wypuszczaly na wieczór...[/QUOTE] do takich zyczen nie da sie nie dolaczyc )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacziii Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 wy kobiety zawsze rozumiecie wszystko tak jak byscie tego chcialy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacziii Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 nic dodac nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssppaarrxx Napisano 8 Marca 2007 Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 uwazam ze kobieta to najlepsze co moglo sie przeydazyc nam plci brzydkiej. kocham glownie jedna. wszystkeigo najlepszego drogie panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi