Stupkiewicz Napisano 24 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Witam, Szukam chętnych na Val di Sole - wyjazd z PL przez Świecko. Od 13 marca niski sezon a tam 380km tras . Mam upatrzoną kwaterę w Monclassico - 1085zł za 7 nocek na 4 osoby. Ktoś by reflektował? Jeśli znajdzie się jedna osoba chętna to mam ugadany transport - 300zł/os, wyjazd 11.III powrót 18.III. Do podziału koszt zostaje koszt kwatery. Ew.możemy się ugadać na inny termin choć wtedy logistycznie to trzeba przemyśleć pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stupkiewicz Napisano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Czy znalazłbyś transport dla dwóch osób? jeżeli tak to proszę o kontakt tel.601397941 Pozdrawiam. Z tym może być mały problem. Opcja którą mam "na tapecie" to transport ja+ktoś - razem byłoby 4 w aucie. Można spróbować zbierać pełne auto - ja, wy i jeszcze jedna osoba - i jechać innym transportem. Taniej by kwatera wyszła. Pytanie czy ktoś posiada takowy? Ja mam Astrę niestety w wersji HB więc 4 osoby wejdą ale bagaż nie koniecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi